2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Amin insallah herkes saglikli bi sekilde bebegini kucagina alir
ben hic bisey anlamadim normal randevuma gittim bebegin kalbi durmusdu, belki cok kücük oldugu icin anlamamisimdir.

Çok teşekkür ederim. Sorduğum için de tekrar özür dilerim sizlerden. Allah sağ salm almayı nasip etsin hepimize, hayırlısı ile de olacak göreceksiniz :)

kızlar mıgreni olan var mı? ıkı gundur mahvoldum haftaya pazartesı doktora gıdınce solıcem acıle gıtmeye guvenemedım. hamıle oldugumu solesemde yanlıs bı ılac verırler dıye ama ıkı gundur ınanın mahvoldum basımı cember ıle bagladım gecmedı dus aldım gecmedı karanlık sessızlık yerde yattım nefes almam bılle beynımı kemırıyo allahtan suan gectı ama tekrarlarsa korkusu mahvedıyor

Günaydın arkadaşlar ,

Bu topic adı 2014 eylül anneleri , bebeğini kaybeden annlerin üzüntüsü çok derindir yaşamayan bilmez fakat burada bebek bekleyen kişiler ben de dahil bu yazıları okuyup acaba benimde mi başıma gelecek die sıkıntı yapıyordur (yapıyorum ) rica ediyorum bu topic ismi anne olacak kişilerin hissettikleri şuanki süreçlerinde yaşadığı şeyler , öncesinde yaşadığınız acı tecrübelerinizi anlatmak sizi rahatlatıyor olabilir açıkçası ben okuyamıyorum bile içim kötü oluyor , NOlurr pozitif şeyler yazın , İlla tecrübe paylaşacaksanız '' şunları yapmayın şu durumlarda hemen doktora gidin '' şeklinde bizleri yönlendirin , verende Allah alanda ondan gelen herşey kabulumüz ,

Günaydınn sevgili anne adayları çarşamba ilk doktor kontrolüme gidicem çokk heycanlıyıl... inşallah keseciğimi görürürm

Kkras haklisn cnm baska bi yere gitsem iyi olur ama kendime de soz verdm bi hafta beklicem.yine gorunmez filan kotu olurum.en garantisi beklemek...tabii n kadar dayanirm bilinmez...

İnş mutlu haberlerle dönersiniz kızlar dualarım sizinle

arkadaslar kendinize yemek yapabiliomusunuz. gun boyu ne yiyip ne iciyosunuz. benim surekli karnim acikiyo yaaa:/

Ben yapabiliyorum,bulantım yok henüz.Ama kv canın ne isterse söyle alıyım, yapıyım diyo .Arada ona sipariş veriyorumGenelde yoğurt yumurta meyve sebze salata vb şeyler tüketiyorum..:125:

Kafam karisti canim ya cok korkuyorum bir sey olursa diye bir hafta daha bekleyip diger doktouma mi sorsam acaba bu doktrmda yar.doç bilgilidir bosa vermemistir heralde off off bir de bu çıktı başıma

Doktorun dediğini uygula bence..

Ne güzell...İnş bizde alırız sağlıcakla bebişlerimizi

Cnm değerlerin normal geldi bana

Bende küçük bi yerde yaşıyorum..Bulunduğum yerde özel hastane yok ama yarım saat uzaklıktaki eskişehirde var ancak.Ama ben memnunum gittiğim hastaneden(devlet) doktorum ilgili. randevu almadanda çok rahat gidiyorum ..

Günaydın kızlar..Arada gelip geçici kasık ağrılarım oluyor ..Sürekli dinlenme uzanma modundayım

Eklentiler

• $girl_angel.gif
    17,6 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar benim SAT 8 aralık ve hamileliğimi öğrendikten sonra ilk defa dr gittim ve ultrasona girdim...DR bebk 4+1 haftalık dedi normalde ben 6+1 diye hesaplıyodum...şimdi doğum tarhim de 2 hafta sonraya kaydı eylül annesi mi olcam ekim mi ...bir de var mı böyle olan 2 hafta geriden gelen bir sorun olmaz demi..

kızlar günaydınnn bugün hatta şu an kontrolde olan arkadaşlar Rabbim hayırlı haberlerle döndürsün sizi ...
evet canım benimde var endişelerim ama Allah yardımcımız olur inşallah.. ben daha hiç kimseye bişey söylemedim sadece eşim ve ben biliyoruz. tepkilerden korkuyorum açıkçası..

Nekadar cok süpriz bebisler varmis bu topikde , benimde Bir oglum var iki hafta Sonra bir yasina giroyor. Bizimkide bize süpriz yapti

benim de iki bucuk yasinda bir oglum var :) yaramazmı seninki?
kızlar ilk bebişlerden konuşulmuş... benimkine yaramaz demeye benim dilim varmıyor ama inanılmaz meraklı herşeye koşan,atlayan yalayan bi oğlum var.. yolda giderken bile millet bize gülmekten yarılıyor. her gördüğüne el saalıyo laf atıyo engellesem kıyamet kopuyo.. ev durmadan dağınık ve hala emiyoruzz.. wc alışkanlığımız yok yakında bi taşınma durumumuz var.. bu tatlı bıcırıkla beraber alışkanlıkları kazanmka lazım ki rahat rahat taşınayım yoksa alışmsı vakit alır iyice.. benimki sürpriz değil çok çok istekli bi bebek oldu hamileleri gördükçe kıskanıyordum artık o kdr yani.. ben yavaş yavaş söylmeye başladım şimdi çevrem ikiye ayrılmış durumda kimi ayy ne iyi yaptın diyo kimi sen bununla ne yaparsın diyo.. gece uykumuz emzirmeden dolayı düzensiz 6 kereden aşağı kalktığımız 1.5 senede sayılı gün vardır. yaş 28 yenisi gelene kdr olacak 29. bu aralar 30 yaş üstü 3-4 arkadaşımda nedensiz bebek kayıpları oldu hepsi de çalışıyorlar muhtmelen stresten. ondan da korktuk erken davrandık. hedef 4 çocuk bizde. ikisi de 30 lardan sonraya kalsın bari dedik.oğlan olursa oğlumla çok güzel boğuşurlar, kız olursa napar oğluşum bilmiyorum.. bakacaz artık duruma.. sizlerin bebişlerde wc falan halloldu mu nasıl hallettiniz ne kdr zaman aldı? doğuma yakın başlarsam yeni bebekte bezi görünce o da yapar altına diye korkuyorum.. erken denemeyi düşünüyorum..

Canim gec dollenme yasamiss olabilirsin bence bir hafta daha zaman vermelisin ben bir kez adet olmam gerektigi gun yumurtladim.dusun adetim.13 gun gecikince testte cikti
Burda 8 hatta 9.hafta kalp atisi duyanlari biliyorum kk da

Buyuk.ihtimalle gec dollenmedir

oglun kac yasinda? Bence simdiden alistir tuvalete götür yapana kadar bekle öyle öyle alisir bence. Ben Suan hic düsünmüyorum cünkü oglum henüz 11 aylik bizim icin daha erken

Bu arada hepinize merhabalar eylul.anneleri rabbim.hepinize saglicakla kucaklqrina bebeklerini almayi nasio.etsin insalla
Kayiplari olan anneleri gecmis olsun bende boyle bir durum yasdim.cok.sukur iki ay sonra yeniden gebe kaldim.oglum.simdi.kollarimda.sagliksiz gebeligi vucut atiyormus sonlandiriyormus
Bir kere yasayinca bir daha yasancak diye dusunmeyin
Hepinize iyi bulantisiz gunler diliyorm:)

Selam kizlar nasilsiniz ?? Bol dua'li bir haftasonu gecirdik biz.. rdvumuz var yarin heyecanliyiz.. insallah hersy yolundadir.. ilk bulusmamiz olucak..

Gunaydinn canimm... Gordun mu bebisini ??

Günaydın canım
Görmedim, keseyi gördük minicikti zaten 5+4 te , 2 hafta sonra kalp atışları için bekliyorum dedi 1 Şubatta kalp atışları için gidicez , sonrasında testler istiycem dedi ama ben dayanamayıp bu cuma falan kalp atışı için farklı bir doktora gidebilirim o potansiyel var

Buyuk.ihtimalle gec dollenmedir

monalisa senin kese kaç cm di..

Sa bayanlar bir hafta once emin olmamakla birlikte yazmistim cok cok silik bir cizgi cikti isiga tutulunca cok zor gecio die yarin bat imdi ve bugun test yaptim allahima sukur hamileyim tabi bunu demek icin erken daha cunku gecen sene mayis ayinda hamile kaldim ve 2 bucuk aylik kurtaj olmak zorunda kaldim kalbi durdugu icin insaAllah bu sefer hepimiz bebsilerimizi.kucagimaza aliriz bu arada ne ilginctirki 3 aydir.istioduk olmadi tamda kurtaj olmasaydim bebeigim bu ay dogacakti ama kardesine hakkini verdiki demekki kardesi tamda onun dogacagi ay bize ceee yaptiii

merhaba arkadaşlar
bende eylül annesi olucam allah nasip ederse inşallah,hepinize hayırlı olsun diyorum
17 ocakta idrar testi yaptı pozitif çıktı
18 ocak doktora gittim ,keseyi gördük,elma çekirdeği kadarmış henüz
1 şubatta kalp atışlarını duymak için muayeneye çağırdı ,sonrasında testler yaptıracakmış
allahım her bebek isteyene kuluna yar ve yardımcı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…