ewet canım hersey yolundayken hıc bir sorun yokken.. 2 gün öncesnden cinsiyetini ögrenmeye gittik hersey yolndaydı..ilk defa zeynep kamile gidecktm ve erkn gittim kan testi vs ister die seslenmşlr bana duymadım karnı burnunda hamişler merktan onlara sorular soruyrm derken içeri girdim dok çok yakın davrndı beklemediğim bi ilgiydi o hastaneden ultrasyn kont. bekle böyle dedi çıktı 2 dk geçmeden başka dr ile geldi ters birşey mi var dedim kafasını salladı o ara gözler doldu.. yakınlrn var mı dedi yok kimse dedim kalbi durmş kalkabilirsn dedi o an kurtj vs aklıma gelmiyr kafam durdu resmen diyrm ki herlde küçkbi opersyn yaparlr devm eder hamileleiğim elime küçk bikagıt verdi danışmya gidersn dedi adam bir sürü fiş çıktısı vs ne oldugunu hala anlamıyrm yatısını yaptm dedi karsı binaya geçebilrsneşimi aradım kendi dr gittik aynı seyleri söyledii 2 sene beklemiştk yıkıldık olamaz dedim yanlışınz var yaşıyo melegim sonra ilaç verldi sancılr vs derkn bitsin bu çile die dua etmeye başladık anne kayınvalide..dolanırken içimden birşeyler koptu meleğim normal bi şekilde ayrıldı gitti benden o an sevnmek sevnmemek hiç bişirsey anlm verilmyr..anestezi ile kurtaja adılr uyandım yoktu bitti mi dedim annem kayınvalidem hiçbirşey söyleyemediler gözleri dolu dolu.. Rabbimkimseye yastmasın belki size tuhaf gelebilir ilk zamnlr olur mu bağlanılır mı die inanaın cok dualar ettk çok bekledk olmadı nasip diilmiş..yani arkadşım hiç anlmıyrsn testlr yapıldı hersey normldi ters giden mutlaka birsey vardı ama neydi
Amin insallah herkes saglikli bi sekilde bebegini kucagina alir
ben hic bisey anlamadim normal randevuma gittim bebegin kalbi durmusdu, belki cok kücük oldugu icin anlamamisimdir.
İyi geceler sürmeli ben uyumadım...sabah kontrolum var bebeğimi ve kesesini göremezsem alıcak bebeğimi doktor...gören arkadaslar lutfen dua edin de görelim bebişimi ve kalp sesi pıtt pıttları
tüm dualarımız seninle canım. Allah bugün yüüznü güldürsün inşallah :)
Kkras haklisn cnm baska bi yere gitsem iyi olur ama kendime de soz verdm bi hafta beklicem.yine gorunmez filan kotu olurum.en garantisi beklemek...tabii n kadar dayanirm bilinmez...
Insallah ıcındekı hısler doğrudur cnm ama dün ufak bır kanama yasadım lavaboya 2 kez gıttıgımde Dr.aradım protestan ıcıyorum ılacını ıc ve dınlen hıc kalkma dedı.26 Kasım sat ve daha ortada bebek ve kalp atışı yok gecen p.tesıden berı...p.tesı kontrol var umudum kalmadı ama ne olur dua edın...buna çok ıhtıyacım var yınede bır umut
Sat 30 Kasım ilk bebeğim 7 haftalık olması gereken bebisim kese büyüklüğünde 5+3 çıkıyor 2 doktora gittim dün biri sat göre kese düzgün değil kalp atışı yok boş gebelik olabilir dedi diğeri herşey normal dedi kafam allak bullak aynı durumu yaşayan varmı acaba
günaydınlar malesef benim bebeğimin kalp atışlarını duyamadık yarın sonlandırılacak kürtajla dün 2 doktora gittim ikiside aynı şeyi söyledi 7. haftası bitmiş 1 hafta daha bekleyelim istersen dediler ama zor dediler bende daha fazla stres yaşamak istemiyorum sizler inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeklerinizi Allah yardımcınız olsun
arkadaslar kendinize yemek yapabiliomusunuz. gun boyu ne yiyip ne iciyosunuz. benim surekli karnim acikiyo yaaa:/
Kafam karisti canim ya cok korkuyorum bir sey olursa diye bir hafta daha bekleyip diger doktouma mi sorsam acaba bu doktrmda yar.doç bilgilidir bosa vermemistir heralde off off bir de bu çıktı başıma
Herkese selamlar çiçeği burnunda tatlı hamiş arkadaşlarım geçiyordum bir slm vereyim dedim...2013 Eylül annesiyim ben 10 eylülde tatlı minnoş oğlumu kucağıma aldım şu an 4 ay 9 günlük oldu... Sizlerde Allah kısmet ederse eylül gibi doğum yapacaksınız zaman çabuk akıp geçiyor hamilelikti lohusalıktı derken bizim yakışıklı 4 ayını dolduruyor çok dikkatli olun en hassas dönemler bol bol dinlenin stres yapmayın Allah hepinize hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin tatlı kuzucukları... Herkese sevgiler.
merhaba arkadaslar bisey yazmadan gecemedim burads gebeligi olumsuz giden arkadaslar var allahtan hayirlisini isteyin sonucta gebe kalabiliyosunuz ve 2.gebelikler genelde saglikli oluyor.ornek ben warim.uzulmemek elde degil biliyorum ama dunyanizi karartmayin umudunuzu yitirmeyin kizlar.elbet bigun sizde anneligi tadacaksiniz.bn stresten hersey yolunda olmasina ragmen 9 ay hamile kalsmadim.stres yapmayin kndinizi uzmeyin.hakkinizda hayirlisi.acinizi icimde hissettim ve bi nebze teselli olabilmek icin yazdim yanlis anlamayin nolur.saglikla kalin ins
kızlar sizlerden fikir almaya geldim..15 ocak beklemediğim adet tarıhımdi ve olmadım..
17ocakta yaptırdım bhcg 43 cıktı
bugün yani 19 ocakta yaptırdım 73 çıktı
iki günde daha fazla artması gerek diye biliyordum..sizlerin 2.ve 4.gün değerleriniz nasıldı bana bilgi verirmisiniz?
umarım sizlerle devre arkadaşı olurum..bu bebeği o kdar uzun zamandır bekliyorumki..
yani küçük yerde napıyorsunuz doktor olayını
ben çok sıkıntı çektim de dün
başka özel hastane yok, doktor yok, önerilen kişi bile hiç ilgilenmedi, napcam bilmiyorum
büyük yerde yaşayanlar çok şanslı
Günaydın arkadaşlar , ,
evet canım benimde var endişelerim ama Allah yardımcımız olur inşallah.. ben daha hiç kimseye bişey söylemedim sadece eşim ve ben biliyoruz.tepkilerden korkuyorum açıkçası..
aynen benimki de öyle canım hiç beklemiyoduk tam süpriz oldu daha yani kabul ettim valla hiç belirtimde yok ondan hiç inanamadım.. ama iyiki kendi kendine karar vermiş gelmeye diyorum şimdi bize kalsa erteleyip duruyoduk oğlum şimdi farkında değil ama arkadaş geliyo...
Nekadar cok süpriz bebisler varmis bu topikde, benimde Bir oglum var iki hafta Sonra bir yasina giroyor. Bizimkide bize süpriz yapti
çok yaramaz sayılmaz canım ama uyku sorunumuz var bizim çok geç yatıyo bazen gece 2yi buluyo tvyi bırakmamız.. yani gece uykularımıza kavuşmadan tam kaybedicez gibi.ama napalım sağlıkla alalım miniklerimizi kucağımıza da beraber büyüsünler inşallah...
kızlar ilk bebişlerden konuşulmuş... benimkine yaramaz demeye benim dilim varmıyor ama inanılmaz meraklı herşeye koşan,atlayan yalayan bi oğlum var.. yolda giderken bile millet bize gülmekten yarılıyor. her gördüğüne el saalıyo laf atıyo engellesem kıyamet kopuyo.. ev durmadan dağınık ve hala emiyoruzz.. wc alışkanlığımız yok yakında bi taşınma durumumuz var.. bu tatlı bıcırıkla beraber alışkanlıkları kazanmka lazım ki rahat rahat taşınayım yoksa alışmsı vakit alır iyice.. benimki sürpriz değil çok çok istekli bi bebek oldubenim de iki bucuk yasinda bir oglum var :) yaramazmı seninki?
Günaydınn sevgili anne adayları çarşamba ilk doktor kontrolüme gidicem çokk heycanlıyıl... inşallah keseciğimi görürürm
Kızlar benim SAT 8 aralık ve hamileliğimi öğrendikten sonra ilk defa dr gittim ve ultrasona girdim...DR bebk 4+1 haftalık dedi normalde ben 6+1 diye hesaplıyodum...şimdi doğum tarhim de 2 hafta sonraya kaydı eylül annesi mi olcam ekim mi ...bir de var mı böyle olan 2 hafta geriden gelen bir sorun olmaz demi..
oglun kac yasinda? Bence simdiden alistir tuvalete götür yapana kadar bekle öyle öyle alisir bence. Ben Suan hic düsünmüyorum cünkü oglum henüz 11 aylik bizim icin daha erkenkızlar günaydınnnbugün hatta şu an kontrolde olan arkadaşlar Rabbim hayırlı haberlerle döndürsün sizi ...
kızlar ilk bebişlerden konuşulmuş... benimkine yaramaz demeye benim dilim varmıyor ama inanılmaz meraklı herşeye koşan,atlayan yalayan bi oğlum var.. yolda giderken bile millet bize gülmekten yarılıyor. her gördüğüne el saalıyo laf atıyo engellesem kıyamet kopuyo.. ev durmadan dağınık ve hala emiyoruzz.. wc alışkanlığımız yok yakında bi taşınma durumumuz var.. bu tatlı bıcırıkla beraber alışkanlıkları kazanmka lazım ki rahat rahat taşınayım yoksa alışmsı vakit alır iyice.. benimki sürpriz değil çok çok istekli bi bebek olduhamileleri gördükçe kıskanıyordum artık o kdr yani.. ben yavaş yavaş söylmeye başladım şimdi çevrem ikiye ayrılmış durumda kimi ayy ne iyi yaptın diyo kimi sen bununla ne yaparsın diyo.. gece uykumuz emzirmeden dolayı düzensiz 6 kereden aşağı kalktığımız 1.5 senede sayılı gün vardır. yaş 28 yenisi gelene kdr olacak 29. bu aralar 30 yaş üstü 3-4 arkadaşımda nedensiz bebek kayıpları oldu hepsi de çalışıyorlar muhtmelen stresten. ondan da korktuk erken davrandık. hedef 4 çocuk bizde. ikisi de 30 lardan sonraya kalsın bari dedik.oğlan olursa oğlumla çok güzel boğuşurlar, kız olursa napar oğluşum bilmiyorum.. bakacaz artık duruma.. sizlerin bebişlerde wc falan halloldu mu nasıl hallettiniz ne kdr zaman aldı? doğuma yakın başlarsam yeni bebekte bezi görünce o da yapar altına diye korkuyorum.. erken denemeyi düşünüyorum..
Selam kizlar nasilsiniz ?? Bol dua'li bir haftasonu gecirdik biz.. rdvumuz var yarin heyecanliyiz.. insallah hersy yolundadir.. ilk bulusmamiz olucak..
Gunaydinn canimm... Gordun mu bebisini ??
Buyuk.ihtimalle gec dollenmedir
Buyuk.ihtimalle gec dollenmedir
monalisa senin kese kaç cm di..Günaydın canım
Görmedim, keseyi gördük minicikti zaten 5+4 te , 2 hafta sonra kalp atışları için bekliyorum dedi 1 Şubatta kalp atışları için gidicez , sonrasında testler istiycem dedi ama ben dayanamayıp bu cuma falan kalp atışı için farklı bir doktora gidebilirim o potansiyel var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?