2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kızlaaarr çalışan kızlar doum izni falan süt izni parası bunun için ayrı bi sayfa açsanız diğer konularımız kaynayıp gidio gözükmüo lütfen yanlş anlamayın k.bakmaın :)

ya ıyıde herseyı konusuoruz ıste ızın konuşmuşuz ne war bunda
konular nıye kaynayıp fgıtsın kı
bısey soracaksan sor zaten bılgısı olan cewap werıo

ben türkiyedeim nasıl olmuor çatır çatır yapıolar vallahi ... sen yanlış biliosun . Bide kesin konuşuosun canm bu kanıya bu kadar net nasıl vardn . Yapıolar olurmu öle şey . Daaha 2gün önce konuştum doktorumla .

bende çok araştırdım canım yıl şartı istiyorlar. ama benim ilkiyle ikincisi arasında 1,5 yıl gibi kısa süre olunca yurtdışında ancak yapabilirsin dediler. türkiyenin en iyi özel hastanesine gidiyorum onlarda ssk da aynı şeyi söyledi.

canım şimdi giymek için almıyorum hastane ve lohusa için alıyorum. Ama inan şimdi giysen de giyersin, hamile pantolonu gibi değil ama daha geniş kesim göbek kısmı

bu arada benim asla almaman gereken model diye belirttiklerim kilo problemi olan hamişler içindir, zayıf arkadaşlar eminim her modeli rahatlıkla giyerler.

hayatım 1,5 yılda bence yurtdısında bile yapmazlar. Ki ben senin yerinde olsam burdada yapıcam diye tuturmam. En iyi ihtimal 3 yıl deniyor, ama mesela benm doktorum en ideali 4-5 yıldır diyor.

ya zaten gecelik pıjama bıraz bol olursa rahat oluo canım
su an ıcın ne cok kılom war ne de zayıfım
xl alsak uygun olurmukı
suan sen kac kılosun ve hangı beden aldın

ya zaten gecelik pıjama bıraz bol olursa rahat oluo canım
su an ıcın ne cok kılom war ne de zayıfım
xl alsak uygun olurmukı
suan sen kac kılosun ve hangı beden aldın

canım ben resmen kiloluyum 82 kilo ile hamilieliğime başladım ve 13 kg aldım. Ona ragmen ben xl aldım oyle düşün. Ama kalıplar önemli yani, dar kalıplı ise o bana xl dahi olmadı, size olur

yok yaw ayrıma geeeeellll devletemi geçsem doğurmadan napsam

valla ben memurum kuzum gel tavsıye ederım
ben oyle duydum dedım ya bı arkadas var nısanda dogum yaptı o dedı banada
super bısı ama olumsuz bı ayrımcılık tabı
memur olan annede dıgerlerı degılmı

canım hemen hemen aynı modelleri beğenmişiz
bende biraz daha dantelli olanların abaktım
du bende eklim begendıgım modellerın resımlerını fikrini alim herkesin ,bu sıcakta gezip almak ıstemıyorum
umarım olur bedenıme ,cıddı kılo artışım oldu çunku
Kızlaaarr çalışan kızlar doum izni falan süt izni parası bunun için ayrı bi sayfa açsanız diğer konularımız kaynayıp gidio gözükmüo lütfen yanlş anlamayın k.bakmaın :)
nıye ayrı sayfa acalım canım anlamadım,uzun uzun konusulucak bı konu değil,ayrıca doğumla ilgili bır konu burda herkes okuyup bılgı sahibiolsun,yenı actıgımız sayfaya denk gelmeyebılır bazı anne adayları
sne sorunu sor bilen cevap vermek isteyen gözden kaçırmaz zaten
canımcım doğumdan sonra giyinmek ıcın ama ben olsam küçük beden alırdım nede olsa doğumdan sonra gıdıcek göbek diye ama öyle olmuyormuş sevgikelebeği bilinçlendirdi beni
inşallah benımkılerde ıstedıgım gıbı gelır ,bedenıme uygun
sen aldınmı gecelık pijama

kızlar bir de dün doktordaydım. Ne zaman 2 haftada bire düşücek randevularım dedim. 32. haftadan sonra dedi. zaten 36 dan itibaren de haftada bir gidicekmişim.

ben dün 29+1 idim, bir dahaki randeum yine 1 ay sonra 33+4'te, sonrası 2 haftada bir olacak bilginize.

Belki sizinkiler farklı uygulama yapar bilemiyorum.

bende bu modelleri çok beğendim
sanırım marıly ın modellerınde büyük beden var diğerleri L bedende bitiyor
resımde ekledığım koyu renkli sabahlıklı olan cokmu dardır ,kelebek desenli herseyı cok sevıyorum ,olurmuki acaba darmıdır kalıbı

Eklentiler

• $201382493232_cats8d.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 45
  • $201441815726_27032014131907.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 39
  • $2013321142127_cats342.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 41
  • $2014313203216_cats24421.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 45
  • $2014424103222_cats3615.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 76
  • $26112012173155_ðü.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
canm imom un hiç bi zararı yok hangi ilaçla kullanırsan kullan farketmez . Ayrıca imom sadce blık yğı değil bütün vitaminler var içinde. Bnde kullanıorum

Bende imom kullanıyorum ama doktorum öyle bişey olsa vermezdi herhaldee diye düşünüyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kan sulandırıcı kullanıyormusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…