Kızlaaarr çalışan kızlar doum izni falan süt izni parası bunun için ayrı bi sayfa açsanız diğer konularımız kaynayıp gidio gözükmüo lütfen yanlş anlamayın k.bakmaın :)
türkiyede yapmıyorlar canım.
ben türkiyedeim nasıl olmuor çatır çatır yapıolar vallahi ... sen yanlış biliosun . Bide kesin konuşuosun canm bu kanıya bu kadar net nasıl vardn . Yapıolar olurmu öle şey . Daaha 2gün önce konuştum doktorumla .
ben türkiyedeim nasıl olmuor çatır çatır yapıolar vallahi ... sen yanlış biliosun . Bide kesin konuşuosun canm bu kanıya bu kadar net nasıl vardn . Yapıolar olurmu öle şey . Daaha 2gün önce konuştum doktorumla .
canım bu pıjamaları doğumdan sonra gıymek ıcın alıosunuz demı
yoksa sımdımı gıymek ıcın
su sebepten soruorum lohusa takımlarımızın karın kısımları hamıle kıyafetlerı gıbı genısmı dıkılıo
pardon yanlış oldu çocuk 1 yaşına gelinceye kadar süt izni 1,5 saattir.
bende çok araştırdım canım yıl şartı istiyorlar. ama benim ilkiyle ikincisi arasında 1,5 yıl gibi kısa süre olunca yurtdışında ancak yapabilirsin dediler. türkiyenin en iyi özel hastanesine gidiyorum onlarda ssk da aynı şeyi söyledi.
memurlarda ılk 6 ay 3 saatmıs ama
tamm tabi yıl şartı istiolar iyide 2 sene içinde bidahamı çocuk yapmayı düşünüon onu bilmem benm doktorda en kısa 2 sene verio ama oda az tehlikesi var .
Kızlar beşiğin içinr dizilen nevressiimin adı neyyyy !
canım şimdi giymek için almıyorum hastane ve lohusa için alıyorum. Ama inan şimdi giysen de giyersin, hamile pantolonu gibi değil ama daha geniş kesim göbek kısmı
bu arada benim asla almaman gereken model diye belirttiklerim kilo problemi olan hamişler içindir, zayıf arkadaşlar eminim her modeli rahatlıkla giyerler.
yok yaw ayrıma geeeeellll devletemi geçsem doğurmadan napsam
ya zaten gecelik pıjama bıraz bol olursa rahat oluo canım
su an ıcın ne cok kılom war ne de zayıfım
xl alsak uygun olurmukı
suan sen kac kılosun ve hangı beden aldın
yok yaw ayrıma geeeeellll devletemi geçsem doğurmadan napsam
canım hemen hemen aynı modelleri beğenmişizevet canım bendim dur paylaşayım
bunlar benim aldıklarım, somon renkli olanın krem renkli olarak pijama takımını ve somon renkli olarak geceliğini aldım. Diğeri sadece gecelik olarak alındı. Bir sabahlık yeter diye düşündüm.
Eki Görüntüle 1162126 Eki Görüntüle 1162127
Bunlar asla almayacakların (ortadaki cok begenerek alıp geri yolladığım strech gibi olan sütüme o yuzdne kalcan genis ise sakın sakın alma) yoksa kuması deseni cok güzel
Eki Görüntüle 1162137 Eki Görüntüle 1162138 Eki Görüntüle 1162140
buda modellerinden anlayarak rahatlıkla alabileceklerin
Eki Görüntüle 1162146 Eki Görüntüle 1162148 Eki Görüntüle 1162153 Eki Görüntüle 1162154
bu arada ben alırken olmayan bir sürü güzel model de gelmiş, sana verdiğim bu model tuyolarından istediğin gibi alabilirsin. Ben hepsini XL aldım haberin olsun
nıye ayrı sayfa acalım canım anlamadım,uzun uzun konusulucak bı konu değil,ayrıca doğumla ilgili bır konu burda herkes okuyup bılgı sahibiolsun,yenı actıgımız sayfaya denk gelmeyebılır bazı anne adaylarıKızlaaarr çalışan kızlar doum izni falan süt izni parası bunun için ayrı bi sayfa açsanız diğer konularımız kaynayıp gidio gözükmüo lütfen yanlş anlamayın k.bakmaın :)
canımcım doğumdan sonra giyinmek ıcın ama ben olsam küçük beden alırdım nede olsa doğumdan sonra gıdıcek göbek diye ama öyle olmuyormuş sevgikelebeği bilinçlendirdi benicanım bu pıjamaları doğumdan sonra gıymek ıcın alıosunuz demı
yoksa sımdımı gıymek ıcın
su sebepten soruorum lohusa takımlarımızın karın kısımları hamıle kıyafetlerı gıbı genısmı dıkılıo
bu sorunun cevabını ben de cok merak ediyorum. Benm de randevum .arşamba gunu tam 29+1 olucam bundan sonra 31 de mi yoksa 33 demi çağıracak bilemiyorum.
Benim ki pek bir rahat sanki 33 te çağırır gibi geliyor bana ama hayırlısı. Hoş ilk hamile kaldığım zamanlarda 30 luı haftalarda 2 haftada bire düşecek sonra haftada bir diye bilgi vermişti ama tarih hiç hatırlamıyorum hangi hafta demişti. 30. hafta da 30 lu hafta 37 de sonuçtaaa :)))
yok şekerim ya kenarları uzun yastıklı oluo hani çarpmasın die alt çarşfı falan küçük yastığı falan oluo takım hepsi alıcam ama adınu bilmiorum
yok şekerim ya kenarları uzun yastıklı oluo hani çarpmasın die alt çarşfı falan küçük yastığı falan oluo takım hepsi alıcam ama adınu bilmiorum
canm imom un hiç bi zararı yok hangi ilaçla kullanırsan kullan farketmez . Ayrıca imom sadce blık yğı değil bütün vitaminler var içinde. Bnde kullanıorum
Bende imom kullanıyorum ama doktorum öyle bişey olsa vermezdi herhaldee diye düşünüyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?