2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kizlar ben sezeryandan cok korkuyorum bildiginz gibi degil normal daha cazip gelyr ama doktorda bebisin iri diyor vallahi dusunmek bilr beni korkutyr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen canim .. benim arkadaslarim epidural yaptir deyip duruyor ama dedin gibi anesteziye gerek kalmaz bayilir giderim oracikda anlatamiyorum .. en iyisi uyu gitsin ama iste acayip dusunceler birakmiyo beni ya uyanamazsam ya kizlarimi gormeden gidersem sonra sacmalama diyorum kendi kendime cok tuaf oldum bu aralar bu hormonlar deli etti beni

Kızlar selam,

Bugün aylık kontrolümüz vardı. Çok şükür Rabbime her şey normal görünüyor şimdilik, bi yaramazlık yok. Darısı tüm bebek bekleyen kardeşlerimin başına....

10 hafta sonra yani 38 haftalıkken gelecek meleğimiz Allah'ın izniyle. Makat duruşunda idi beyimiz, e zaten mecburi sezaryen olacaktım. Allah nasib ederse durum böyle şimdilik.

Bencede valla :) hayali bile çok güzel Allah hep güzel günler göstersin inş... Senin koca işini sağlama almış bile ayy şimdi şöyle bi düşündüm de güzel de olur gerçekten çılgın aile :)

Sorma, aslında biz karı koca Motorcuyuz. Biz şehir dışına, tatile bile motorla gidip gelirdik. Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarında bile motor tepesinde elimde eşek kadar bayrakla E-5'lerden Florya'ya az gitmedik. Ah gençlik ah :)) Ne zamanki çoluk çocuk muhabbetleri çıktı, bizde normal insanlar gibi otomobile terfi ettik. Motoru sattık mı ? HAYIRRRR Oğlanı arka çantaya atıp gezme planları yapıyoruz, millet ciddiye alıp tepki gösteriyo Ben hakikaten çılgınmışım bebişten önce, şimdi aydınlandım bak

Arkadaşlar hangi emzik ve biberonu almayı düşünüyosunuz ya da alanlar yazabilir mi ?Benim aklımda bi sürü marka var ve ne yapacağımı şaşırdım..dr.browns,avent,chicco,nuby mi yoksa? offf valla bi sürü marka var

Hiç öyle kötü şeyler getirme aklına benim yakın zamanda iki arkadaşım epiduralle doğurdular birisi ölsem bi daha yaptırmam diyo diğeri hiç bişey anlamadım çok rahattı diyo bence her bünye farklı tepki veriyor ama tabi o an kesilip dikildiğimi bile bile ayık duramam ay bi de bi arkadaşım anlatmıştı diyo ki epidural ameliyat esnasında yatarken yukarıda 2 tane ayak görüyormuş diyomuş bunlar benim ayaklarım ne kadar çok benziyor :) belden aşağı uyuşuk tabi anlamıyor bi de öncesinde hafic bi sakinleştirici yapıyolarmış leyla olmuş tabi bizimkisi :) ...

Yaklaşık 2 sene önce kürtaj olmak zorunda kalmıştım bebeğimin kalbi durduğu için o zaman bende çok korkmuştum ya ayılamazsam vs vs diye ama inan bi uyuduğunu biliyorsun bir de uyandığını hem bunun sonu çok güzel mesela hatırlıyorum ben o moral bozukluğu ile hiç uyanmak istememiştim ama şimdi sonunda yavrularımızı görmek var emin ol hemen ayılırız yok öyle kötü düşünceler iki tane prenses seni bekliyor olacak arkadaşım güzel şeyler düşün :)

Dr. Brown doğal akış serisini tavsiye ederim biberon olarak. Hava kabarcığı yapmadığı için bebekteki gazı minimuma indiriyor.

Emzik olarak da Nuk'un silikon uyku emzikleri gayet iyi.

merhabalar kızlar ne zamndır yazamıyordum, kan uyuşmazlığı testi nedir eşimiz ile mi yapıyoruz bana dr hiç söylemedi inşallah geç kalmadım :/

Canım, eşlerden biri negatif diğeri pozitif durumu bu. Bu durumda senin kan vererek (İNDİREKT COOMBS) denen testi yaptırman gerekli. 28. haftayı geçirmeden yaptırabilirsin. Sonuca göre doktorun seni yönlendirecektir. Basit bi aşı iğnesi vurularak hallediyorlar durumu.

Beni de bilgilendirirsen sevinirim çünkü ben daha çarşambaya gidicem doktora

bizde de var cnm..benim 25 haftalık şimdi..28 haftalıkken önce kan tahlili yaptırıcam sonrasında da aşı vurulcak...düşük tehlikesi olduğunda da bir tane vurulmuştum 17 haftalıkken..doğumdan sonra da olabilir yine...

Nekadar güzel haberlar almışsın az kalmış oğluşuna da kavuşmaya, bende sen,inle aynı haftadayım senin dr nasıl doğum zamanını söyledi şimdiden ya benim ki daha doğum şeklini konuşmak için bile erken diyor

Dr. Brown doğal akış serisini tavsiye ederim biberon olarak. Hava kabarcığı yapmadığı için bebekteki gazı minimuma indiriyor.

Emzik olarak da Nuk'un silikon uyku emzikleri gayet iyi.

Lenfoma katlyrm dr brown emzik icinde bende ayni markayi aldm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben Dr. Brown's genis agizli 120 ml. Biberon aldim. Belki sutum gelmez gerek olur diye ama emzik almadim. Kullanmayi düşünmüyorum.

Canim ben yeni dogum yapan ark. Tavsiyesi üzerine biberonu dr.browns emzikleride avent aldim

Beni de bilgilendirirsen sevinirim çünkü ben daha çarşambaya gidicem doktora

Canım bugün doktoruma sordum yine kan uyuşmazlığını. Senin testin negatif çıktı, kontrollerinde bi sorun yok, senin de bi rahatsızlığın yok o nedenle şimdi iğne vurmaya gerek yok dedi. İleride Allah göstermesin bi sıkıntın olursa vururuz. Olmazsa doğumda vururuz dedi. Her doktor farklı şekilde davranıyor olabilir dedi.

Ben mecburi sezaryen olacağım için ve sezaryenler 38. haftada yapıldığı için kesin bi zaman söyleyebildi. Senin muhtemelen normal doğum yapma şansın vardır, bebişin duruş pozisyonu da etkili tabii bu durumda. Hayırlısı olsun hepimiz için ins. Sağlıkla gelsinler de....

Dediğin gibi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım da gerisi önemli değil

Canim yaa saol valla ben bu bebisleri cok bekledim baya uzun tedaviler iyneler sonunda rabbim cifter mutluluk yasatti bana.. o yuzden bu tedirginlik bu heyecan..
Evet benim bi arkadasimda epidural yaptirdi .. bebisi masallah 4500gr dogdu baya zor cikartmislar bastira bastira karnima diyo aci hissetmiyorum ama o baskliar öldürdü beni nerdeyse kusucaktim diyo .. saol canim zaten düşünmüyordum artik hic düşünmüyorum dedim.. uyuyalim uyaninca hersey daha guzel olucak..
Seninde mi sezeryan olucak??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…