Kızlar selam,
Bugün aylık kontrolümüz vardı. Çok şükür Rabbime her şey normal görünüyor şimdilik, bi yaramazlık yok. Darısı tüm bebek bekleyen kardeşlerimin başına....
10 hafta sonra yani 38 haftalıkken gelecek meleğimiz Allah'ın izniyle. Makat duruşunda idi beyimiz, e zaten mecburi sezaryen olacaktım. Allah nasib ederse durum böyle şimdilik.
Arkadaşlar kızıma ne güzel isim bulmuştum çokta içime sinmişti kızımı hep melis diye seviyordum fakat kayınvalidem ve kayınpederim aşırı karşı çıktı koyarsanız kulağına ezanı okumam dedi kayınpederim aşırı derecede moralim bozuldu gerçi çokta umrumda değil benim babam koyar adını fakat bu kadar karşı çıkmalarına koymalımıyım bilemedim durduk yere huzurumu kaçırdılar((((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim ben yeni dogum yapan ark. Tavsiyesi üzerine biberonu dr.browns emzikleride avent aldim
Güle güle kullanın ins canım, çok iyi bi seçim yapmışsın bence :)
ben de büyük bir ihtimalle öyle yapıcam galiba..emzik olmadan da olur mu bilmiyorum aslında almak istemiyorum ama mecburen susturucu olarak kullanıyoruz etrafımızdan gördüğümüz bu şekilde..
Arkadaşlar kızıma ne güzel isim bulmuştum çokta içime sinmişti kızımı hep melis diye seviyordum fakat kayınvalidem ve kayınpederim aşırı karşı çıktı koyarsanız kulağına ezanı okumam dedi kayınpederim aşırı derecede moralim bozuldu gerçi çokta umrumda değil benim babam koyar adını fakat bu kadar karşı çıkmalarına koymalımıyım bilemedim durduk yere huzurumu kaçırdılar((((
Melis yunan kökenliymiş kayınpederim çok milliyetçi bi insanmış ben nasıl melis ismi koyarmışım böyle bi milliyetçi bi adamın torununa artık çenelerinde bıktım gerçi onların dertleri ben onlara hiç sormadım ne isim koyalım diye fikirlerini almadım şimdide demediklerini bırakmadılar
Melis yunan kökenliymiş kayınpederim çok milliyetçi bi insanmış ben nasıl melis ismi koyarmışım böyle bi milliyetçi bi adamın torununa artık çenelerinde bıktım gerçi onların dertleri ben onlara hiç sormadım ne isim koyalım diye fikirlerini almadım şimdide demediklerini bırakmadılar
Maşallah annesi herseyin yolunda olmasina cok sevindim.. benim 6 senin 10 hafta kaldi heyecan doruktarabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.. seninde sezeryanmis.. genelmi epidural mi dusunuyosun?
Vallahi anlamiyorum su insanlari yaa .. insanin hevesini kursaginda birakmaya ne meraklilar... bosver canim hic takma kafana o cocuk senin cocugun canin ne koymak istiyosa onu koy... cok isim koymak istiyorlarsa yapsinlar bitane koysunlarbenim kaynanada cok kivrandi ama ben hic tavizini vermedim bade ismine badem deyip dalga geciyot sozde hiiiicc duymuyorum bile
Valla kızlar sormayınn bizimkide kendi adını umdu ama ne münasebette onun adını koyucam kızıma yaaa çok karşıyım böyle şeylereee yazık eşimde bişey demiyo ama bugün babası aramış bi sürü laf etmiş bilemedim ne yapıcağımıı
Dalgayi kendi ismiyle gecsn kaynanan cnm sanki kendileri icin dogryrz cocuklari banada laf atldi kayinbabanin ismini koy diye ben oyle seylri sevmyrm dedm kapttm knuyu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oh ne guzel senin tatilede bisey kalmamis bizde uzaklara gitmeyecegiz silifke taraflarina falan gidecegiz yakin olsun ne olur ne olmaz bu arada ben burada yazarken ustalar boya yapiyor :))))))
Aminn canim inş. Benim normal dogum sansim yokmus sezeryan olucak epidural düşünmüyorum yapamam genel anesteziyle olucam korkmuyorum desem yalan olur.. Rabbim yardimcimiz olsun bebislerimizle kocaman bi omur nasip etsin..🙏 evet esimi 4 gozle bekliyorum gelsin soyle bi sahile dogru aticam kendimi havada o kadar sicak degil ayy heycan yaptim
Canim yaa saol valla ben bu bebisleri cok bekledim baya uzun tedaviler iyneler sonunda rabbim cifter mutluluk yasatti bana.. o yuzden bu tedirginlik bu heyecan..
Evet benim bi arkadasimda epidural yaptirdi .. bebisi masallah 4500gr dogdu baya zor cikartmislar bastira bastira karnima diyo aci hissetmiyorum ama o baskliar öldürdü beni nerdeyse kusucaktim diyo .. saol canim zaten düşünmüyordum artik hic düşünmüyorum dedim.. uyuyalim uyaninca hersey daha guzel olucak..
Seninde mi sezeryan olucak??
Sorma, aslında biz karı koca Motorcuyuz. Biz şehir dışına, tatile bile motorla gidip gelirdik. Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarında bile motor tepesinde elimde eşek kadar bayrakla E-5'lerden Florya'ya az gitmedik. Ah gençlik ah :)) Ne zamanki çoluk çocuk muhabbetleri çıktı, bizde normal insanlar gibi otomobile terfi ettik. Motoru sattık mı ? HAYIRRRROğlanı arka çantaya atıp gezme planları yapıyoruz, millet ciddiye alıp tepki gösteriyo Ben hakikaten çılgınmışım bebişten önce, şimdi aydınlandım bak
Kızlar selam,
Bugün aylık kontrolümüz vardı. Çok şükür Rabbime her şey normal görünüyor şimdilik, bi yaramazlık yok. Darısı tüm bebek bekleyen kardeşlerimin başına....
10 hafta sonra yani 38 haftalıkken gelecek meleğimiz Allah'ın izniyle. Makat duruşunda idi beyimiz, e zaten mecburi sezaryen olacaktım. Allah nasib ederse durum böyle şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?