2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Arkadaşlar kızıma ne güzel isim bulmuştum çokta içime sinmişti kızımı hep melis diye seviyordum fakat kayınvalidem ve kayınpederim aşırı karşı çıktı koyarsanız kulağına ezanı okumam dedi kayınpederim aşırı derecede moralim bozuldu gerçi çokta umrumda değil benim babam koyar adını fakat bu kadar karşı çıkmalarına koymalımıyım bilemedim durduk yere huzurumu kaçırdılar((((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maşallah annesi herseyin yolunda olmasina cok sevindim.. benim 6 senin 10 hafta kaldi heyecan dorukta rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.. seninde sezeryanmis.. genelmi epidural mi dusunuyosun?

Neden ne varmis melis isminde bu kadar karsi cikilicak??

ben de büyük bir ihtimalle öyle yapıcam galiba..emzik olmadan da olur mu bilmiyorum aslında almak istemiyorum ama mecburen susturucu olarak kullanıyoruz etrafımızdan gördüğümüz bu şekilde..

Evet canim aynen .. ama ben bebiklerin emzik emmesini seviyorum cok sirin oluyorlar biraktirmasi zor oluyor sonradan ama ne bilim benimkiler ins. tutarlar diyorum

Takma kafana canm ya ne guzel isim bosver sen anlamak zor zaten kaynvalideleri bosver senin icine sindiyse takma kafana.bende yasadm aynisi arel burak koycm allh nasip ederse oglumun adini cok gariplerine gitti arel ne dediler soyleyemm yok soyle yok boyle hic cevap bile vermedm arada bir kac ay gecti kaynanam herkesn icinde dediki oglum sen burak istyrsn ama arel daha gzel herkes areli cok begendi dyr dayilari falan ayni seyi soyledi bende guldm dedmki kaynanama hangi soylemek zordu sustu kaldi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Melis yunan kökenliymiş kayınpederim çok milliyetçi bi insanmış ben nasıl melis ismi koyarmışım böyle bi milliyetçi bi adamın torununa artık çenelerinde bıktım gerçi onların dertleri ben onlara hiç sormadım ne isim koyalım diye fikirlerini almadım şimdide demediklerini bırakmadılar

Bin yil dusunsem aklima gelmz.boyle bisey

Vallahi anlamiyorum su insanlari yaa .. insanin hevesini kursaginda birakmaya ne meraklilar... bosver canim hic takma kafana o cocuk senin cocugun canin ne koymak istiyosa onu koy... cok isim koymak istiyorlarsa yapsinlar bitane koysunlar benim kaynanada cok kivrandi ama ben hic tavizini vermedim bade ismine badem deyip dalga geciyot sozde hiiiicc duymuyorum bile

Maşallah annesi herseyin yolunda olmasina cok sevindim.. benim 6 senin 10 hafta kaldi heyecan dorukta rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.. seninde sezeryanmis.. genelmi epidural mi dusunuyosun?

Sağ ol teyzesi Allah razı olsun.

Genel anestezi düşünüyorum ama doktorum beni kuvvetli bi biçimde ikna ederse bi ihtimal epidural olabilir. O da gözüm yerse

Dalgayi kendi ismiyle gecsn kaynanan cnm sanki kendileri icin dogryrz cocuklari banada laf atldi kayinbabanin ismini koy diye ben oyle seylri sevmyrm dedm kapttm knuyu

Valla kızlar sormayınn bizimkide kendi adını umdu ama ne münasebette onun adını koyucam kızıma yaaa çok karşıyım böyle şeylereee yazık eşimde bişey demiyo ama bugün babası aramış bi sürü laf etmiş bilemedim ne yapıcağımıı

Bilemedim canim yani bi ismi bu kadar olay haline getirmisler helâl valla.. otur esinle konus derim ben bi ortak çözüm bulursunuz ins.

En iyisini yapmissin canim .. ben anlamiyorum yani hayatimiza bu kadar müdahale etme hakkini nasil buluyolar

Oh ne guzel senin tatilede bisey kalmamis bizde uzaklara gitmeyecegiz silifke taraflarina falan gidecegiz yakin olsun ne olur ne olmaz bu arada ben burada yazarken ustalar boya yapiyor :))))))

Aman dikkat et canım, boya yapılıyor diye kendini yorma. Ohhh eviniz mis gibi, tertemiz olacak. Kuzucuklarınızla birlikte güle güle oturun...

Canım aklına kötü şeyler getirme, inşallah hiç bir aksilik olmadan sağ salim alırsın kucağına kızlarını.. Epiduralden de çok korkmamak lazım aslında. Ben de ilk doğumumda mecburen sezeryan olmuştum, doktorum epidurali tavsiye etmişti. Çok ta memnun kaldım. Epidurali takarlarken o kısmı uyuşturuyorlar, iyice öne doğru eğiliyorsun, hiç bir sıkıntı olmuyor. Sezeryan sırasında da hiç bir acı hissetmiyorsun. Tamam içindeki elleri, yapılanları hissediyooorsun ama acı yok. Doktorum bana her anı anlatmıştı. İşte şimdi oğlunu çıkarıyoruz dedi ve oğluşumu karnımdan çıkar çıkmaz gördüm. Sonrasında dikiş yaparlarken 45 dk. kadar sürecek dediler, sadece o zaman uyutmalarını istedim. Sonuç olarak ben epiduralden çok memnun kaldım, gene aynısını istiyorum.

Çok iyi anlıyorum seni benim tedaviyle olmadı ama ama öncesinde bi kaybım olduğu için hep tedirgindim yinede herşey güzel olacak öyle inanıyorum :) valla benim belli olan bişey yok daha henüz normal olsun diye çok istiyorum ama bi erken doğum tehlikesi atlattım ya gerçi şimdi dr un dediğine göre ölçümler iyiymiş ama ilerleyen zamanlarda bi kısalma olursa sezeryana alınabilirim tabi böyle bi duruma gerek kalmaz inş hayırlısı bakalım :)

Çocuktan sonra eski temponuza dönerseniz o bile hızınıza yetişemez valla çılgınlığında bi tık üstündeymişsiniz:) doya doya yaşamışsınız neyseki içinizde kalmamış... bizde evde oturma özürlülerdeniz eşimle şimdiden diyorum bebek olunca onu da alıştırıcam diye :) çarşıdan eve dönerken kendini tatilde bulan tiplerdeniz oğluşda bize benzer umarım :)

Gözün aydin canim cok sukur hayirli haberlerle gelmissin 10 hafta sonra ha hadi hayirlisi allah saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…