2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Mrb arkadaşlar, bugun bız de kızımızı görduk. herşey yolundaymış şükür. Bebek 918 gram. bugun 26+0 günlük. Büyük mü biraz? Hamilelik takvımımde daha az kiloda olması gerektıgı yazıyor da :44:

Son düzenleme:
Mrb hamisler :)) ben 25 +2 haftalik hamisim kac aylik alouyor bebisim bence 7.ci aya girdim ama dun hemsire 6 aya girdin dedi...

Canım benim, sizde az değilmişsiniz hani :)))
Ne güzel bak aynı kafadan olmak. Hem eş olarak, hem de böyle çift arkadaşlarınız varsa tadından yenmez.
Sizin de ilk bebişiniz olacak sanırım bizim gibi. Heyecan ve planlardan anlaşılıyor bu. Allah sağlıkla kucağımıza alıp, gezdiğimiz günleri de göstersin inş hepimize.

Gözün aydin canim cok sukur hayirli haberlerle gelmissin 10 hafta sonra ha hadi hayirlisi allah saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi.

Çok şükür canım, Rabbim hepimizi güzel haberlerle buluştursun inş. Bakalım 10 hafta dedi doktor, heyecan zaten vardı şimdi daha tuhaf hissediyorum. Sanki hiç bişeyi yetiştiremeyecekmişim gibi. Badana bitmedi hala, son bi duvar kaldı. Kuruması, temizliği, yerleşmesi vs yarın akşamı anca bulur. Doktoruma da söyledim badana, duvar kağıdı falan yapıyoruz dedim, gülüyo. Tüm gebeler boya-badana yapıyo şu dönem herkes anlaşmış gibi diyo. Tutuştuk tabii napalım :)) Senin nasıl gidiyo badana ?

Çok güzel, maşallah herşeyin yolunda olmasına sevindim. Kilosu normal bence, çok büyük değil. Benim tosun 1300 olmuş hiç beklemiyodum ama hissediyodum ağırlaştığını. Sağa sola dönerken zorlanıyorum, kaplumbağa gibi sırt üstü yattım mı kalkamıyorum tek başıma :) Her anne ve bebek farklı işte bünye olarak. Doktorun normal dediyse sorun yok.

Bende senin gibiym lenfoma esim cok guluyor bana cnku yatamyrm kalkamyrm butun yatagi dolasyrm nasl yaticagima karar verip uzanyrm tabi buda yarm saatimi alyr agir vasita oldn dyr esim bazen ben bile guluyrm kendime benim tosuncugum daha iki haftasi var insallh guzel ve saglikli bir sekilde kilo almstr oglm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hersey yetisir canim hic merak etme hem yetismezsede bosveeerrrr saglik olsunda gerisi olur nasilsa benimde bitti sayilir zaten gecen yil tum ev boyanmisti bu sefer hepsini yaptirmadim sadece oglan duvarlarda araba surmus cizilen odalar koridorlar falan yapildi ufak tefek rutuslar kaldi onlarda yarin biter temizlik yerlestirme falan derken ancak bizimkide aksami bulur bir yandan da perdeleri yikiyorum esime taktiriyorum biten yerleri ama yoruldum haaa belim agriyor valla.

Aynen öyle canım Allah bozmasın kafalar uyuşunca insan birbirinin herşeyi oluveriyor :) bizimde ilk bebiş Allah kısmet ederse ilklerin heyecanı bir başka oluyor tabi isteyen herkese nasip olsun inş ....

kızlarr bi olay yüzünden gerginlik yaşadım bugün...karnım taş gibi oldu bütün gün bebekde rahaatsız mı oluyor acaba benim duygularım nasıl etkiliyor onu bu kadar
toplanıyor mu karnımda böyle bi tarafa bastırdı bütün gün o da mı stres oluyor acaba offf bide ona üzüldüm sonra((

Kızlar, benımde bebegim 27 hafta 4 gunluk. 1075 gram olmus. Yanakları tombik tombik. Boyuda 34 cm. Cenesindeki gamzesini bile görduk. Babasına benzemiş. Okadar güzel ki. Günler cabucak gecsın, kollarımda olsun istiyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Masallah tosuna allahm nazarlardan saklasin.senin bebegin masallh akilliyms bizimkisi yuzunun yarisini bile gostermedi zar zor burnunu agzini gordk ayni baba tabiki bizimkide allahm hayrlisiylan kucagmza almayi nasp etsn gunler gectikce cok heyecanlanyrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Inşallah canim vaktinde saglikla gelsin melegin de normal sezeryan fark etmez ... ins. Bundan sonra rabbim bi sıkıntı gostermeden gecsin haftalar aylar..dualarim hep sizinleee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…