Aman dikkat et canım, boya yapılıyor diye kendini yorma. Ohhh eviniz mis gibi, tertemiz olacak. Kuzucuklarınızla birlikte güle güle oturun...
6 ay 9 günlüksünüzMrb hamisler :)) ben 25 +2 haftalik hamisim kac aylik alouyor bebisim bence 7.ci aya girdim ama dun hemsire 6 aya girdin dedi...
6 ay 9 günlüksünüz6 ay dolmuş bence de
AminnnnBencede.....hemsire bilmiyor benceayyy 7 aylik demek daha guzel.darisi 9 ayimiza olr indalh hep berabr
Aminnnn
Ben de yarın 26+1 oluyorum. Soranlara 6,5 aylık diyorum işte
Masallah cnmdarisi 38 haftamiza olsun ..9 deriz artik ..benim dogum daha belli degil..eylulun sonu ekimin basi dedi doktr :)
Çocuktan sonra eski temponuza dönerseniz o bile hızınıza yetişemez valla çılgınlığında bi tık üstündeymişsiniz:) doya doya yaşamışsınız neyseki içinizde kalmamış... bizde evde oturma özürlülerdeniz eşimle şimdiden diyorum bebek olunca onu da alıştırıcam diye :) çarşıdan eve dönerken kendini tatilde bulan tiplerdeniz oğluşda bize benzer umarım :)
Gözün aydin canim cok sukur hayirli haberlerle gelmissin 10 hafta sonra ha hadi hayirlisi allah saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi.
Mrb arkadaşlar, bugun bız de kızımızı görduk. herşey yolundaymış şükür. Bebek 918 gram. bugun 26+0 günlük. Büyük mü biraz? Hamilelik takvımımde daha az kiloda olması gerektıgı yazıyor da :44:
hayırlısıyla gelsin inş. benden 1 hafta geridesın. benımkı 27 eylül görunuyor. Doktorun dediği gibi ekım bası sizinki gelir
Çok güzel, maşallah herşeyin yolunda olmasına sevindim. Kilosu normal bence, çok büyük değil. Benim tosun 1300 olmuş hiç beklemiyodum ama hissediyodum ağırlaştığını. Sağa sola dönerken zorlanıyorum, kaplumbağa gibi sırt üstü yattım mı kalkamıyorum tek başıma :) Her anne ve bebek farklı işte bünye olarak. Doktorun normal dediyse sorun yok.
Çok şükür canım, Rabbim hepimizi güzel haberlerle buluştursun inş. Bakalım 10 hafta dedi doktor, heyecan zaten vardı şimdi daha tuhaf hissediyorum. Sanki hiç bişeyi yetiştiremeyecekmişim gibi. Badana bitmedi hala, son bi duvar kaldı. Kuruması, temizliği, yerleşmesi vs yarın akşamı anca bulur. Doktoruma da söyledim badana, duvar kağıdı falan yapıyoruz dedim, gülüyo. Tüm gebeler boya-badana yapıyo şu dönem herkes anlaşmış gibi diyo. Tutuştuk tabii napalım :)) Senin nasıl gidiyo badana ?
Evet kurban bayramina denk gelmesinde :)))
Canım benim, sizde az değilmişsiniz hani :)))
Ne güzel bak aynı kafadan olmak. Hem eş olarak, hem de böyle çift arkadaşlarınız varsa tadından yenmez.
Sizin de ilk bebişiniz olacak sanırım bizim gibi. Heyecan ve planlardan anlaşılıyor bu. Allah sağlıkla kucağımıza alıp, gezdiğimiz günleri de göstersin inş hepimize.
Kızlar, benımde bebegim 27 hafta 4 gunluk. 1075 gram olmus. Yanakları tombik tombik. Boyuda 34 cm. Cenesindeki gamzesini bile görduk. Babasına benzemiş. Okadar güzel ki. Günler cabucak gecsın, kollarımda olsun istiyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Inşallah canim vaktinde saglikla gelsin melegin de normal sezeryan fark etmez ... ins. Bundan sonra rabbim bi sıkıntı gostermeden gecsin haftalar aylar..dualarim hep sizinleee...Çok iyi anlıyorum seni benim tedaviyle olmadı ama ama öncesinde bi kaybım olduğu için hep tedirgindim yinede herşey güzel olacak öyle inanıyorum :) valla benim belli olan bişey yok daha henüz normal olsun diye çok istiyorum ama bi erken doğum tehlikesi atlattım ya gerçi şimdi dr un dediğine göre ölçümler iyiymiş ama ilerleyen zamanlarda bi kısalma olursa sezeryana alınabilirim tabi böyle bi duruma gerek kalmaz inş hayırlısı bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?