2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Inşallah canim vaktinde saglikla gelsin melegin de normal sezeryan fark etmez ... ins. Bundan sonra rabbim bi sıkıntı gostermeden gecsin haftalar aylar..dualarim hep sizinleee...

Amin canım inş Allah üzmesin yormasın kimseyi de bizi de bebişlerimizle birlikte musmutlu günler bizim olsun inş :) dediğin gibi ha normal ha sezeryan hiç fark etmez....

Ben hep kendime kizardm niye bu kadr korkyrm diye bebegimle ilgili bisey oldumu olacakmi diye ama anladm ki herkestr bu korku var bide ben hastanede calstgm icin cok olu bebek gordm bir ara piskopata baglamstm arkadasmin biri beni fena hasladi duzelt kendini diye bebegim masallh saglikli sadece allaha dua et dedi baktm hakli kendimi toparladm allahm nasip etsn bize bebeislermizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese iyi pazarlarrr ))

Kızlar, dün mobilyamız geldi. Çok değişik bir duyguymuş.
Gözüm sürekli yatağında kızımın, hayallere dalıyorum
Yatağa bakmaktan uykuya dalamıyorum )))

Dönüyorum şimdi havaalanındayım
Yarın tatil maceralarımızı yazıcam denizcimm :) Of Ankara yı hiç özlemedim ya.

Kızlar geceleri bacağımda kasılma oluyor yani krap giriyor resmen uykumdan uyanıyorum acıdan, bu kramların sebebi magnezyum yetersizliğimi yoksa kalsiyum yetersizliğimi ? Bilen varmı acaba? Farklı yerlerde farklı şeyler yazıyolar

Kramplarin nedeni magnezyum eksikligi canim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kramplarin nedeni magnezyum eksikligi canim.

Sağol canım, uykumdan uyandırıyo gecenin bi vakti yaa Bir yerde bacaklarınıza kram girmeye başladıysa aldığınız kalsıyum yetersizdir diyordu, drumda buna benzer bişi söylemişti galiba benimde kafam karıştı

Benim önceki hamileligimde cok giriyordu hareket bile edemiyordum hastaneye kaldirdilar düşün doktor magnezyum verdi öyle gecti.neyse gecmis olsun bi an önce almaya başla bence.

Aldım zaten düzenli bir şekilde içmeye başlıycam artık

Doktorum da buyuk demedı, olması gerektıgı gıbı dedı. orada benım gıbı 6,5 aylık bı bayan vardı. bebegı 650 grammış. Onunla kıyaslayınca benımkı iri dedim. Şükür Ben de merdıvenlerden zor cıkıyorum. aslında verdıgım kıloları saymazsak 4,5 kg falan aldım. zaten 1 kılosu bebek. ama karnım top gıbı sivri. sırt üstü hiç yatmıyorum, yatamıyorum. Belim çok acıyor

Ya pardon da onlara ne oluyomus ben anlamadim senin cocugun degilmi onlar mi karar verecek ismine!!! İstedigini koy bu ne bicim tavir yahu

Ya pardon da onlara ne oluyomus ben anlamadim senin cocugun degilmi onlar mi karar verecek ismine!!! İstedigini koy bu ne bicim tavir yahu

Durduk yere huzurumu kaçırıyolar tehdit ediyolar bizi yok kulağınıda ismi koyarken ezanını okumazmış sanki kayınpederime okutucam benım babam neci burda o koyar ismini.evet başka isim koyucam ama isminide babasına koydurtmucam yemin ettim madem bu kadar hevesliydi ismi koymayaaa

Benım doktorum mutlaka günde yarım litre süt içmelisim dedi. Gerekce buymus.

bende magnezyum-calsiyum dengesizliği diye biliyorum canım.

Yanlış anlama böyle şeyler duyunca küfür edesim geliyor. Tahmin edeceğin üzere de ettim zaten içimden

Neden müdahale etmelerine izin veriyorsun ki? Sen bir bireysin ve başka bir bireyle bir araya gelip aile olmuşsun. İlk önce önem vermen gereken kendi ailen kocanın ailesi değil.
Kendini ezdirirsen bu konuda ipin ucu iyice kaçar.

Şimdi detay verip kendimi daha çok germek istemiyorum ama bilenler biliyor benim eşimden ailesi yüzünden boşandığımı ve senin gibi boyun eğerek başlamıştım bende bu kaynana kayınpeder işkencesine.

Saygımdan susuyordum ama bir noktadan sonra insan patlıyor. Hele ki küçük yaştan beri ekonomik özgürlüğünü eline almışsan ve tek başına hayatını idame ettirebiliyorsan kimse kendi kararlarını vermene engel olamaz. Ne istiyorsan çocuğun adını o koy. Kimliğini çıkarmaya giderken de kocanı yalnız bırakma, gider başka isim koyar falan.

O çocuğu karnında taşıyan ve ömrün boyunca bakacak olan sensin, kimsenin ismine cismine karışmaya hakkı yok. Babasının bile...
Babaların ne yazık ki yaptığı tek şey işe gitmek, gelince çocuğu sevmek, oynamak vs. Bütün yükü sen taşıyacaksın, kimse sana yardım etmeyecek, bir de üstüne diğer işlerle uğraşacaksın. Kimse bir anne kadar emek harcamayacak bu işte, kimse senin kadar yıpranmayacak.

Bu yüzden hakkın olan için diren, boyun eğme.

Geri kafalı insanları dikkate alırsan hayatta hep kaybedersin.

canım tabiki dr mutlaka ara ya da git danış, benimde oluyordu magnezyum çok faydasını gördüm gece yatarken ılık duş almak iyi geliyor bide ayagını sabit bir şekilde öne arkaya hareket ettir bunun için nette egzersizler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…