Inşallah canim vaktinde saglikla gelsin melegin de normal sezeryan fark etmez ... ins. Bundan sonra rabbim bi sıkıntı gostermeden gecsin haftalar aylar..dualarim hep sizinleee...
ARKADAŞLAR,
HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN
İNŞALLAH HEP BİRLİKTE, HER ZAMAN GÜZEL HABERLERLE DÖNERİZ
SAĞSALİM VE ZAMANINDA BEBİŞLERİMİZE KAVUŞURUZ
FSUZEL CANIM YA BENDEMI ALMASAM EMZIRME KOLTUGU BILEMEDIM SIMDI
RAPİDO TATİL NASIL
Kızlar geceleri bacağımda kasılma oluyor yani krap giriyor resmen uykumdan uyanıyorum acıdan, bu kramların sebebi magnezyum yetersizliğimi yoksa kalsiyum yetersizliğimi ? Bilen varmı acaba? Farklı yerlerde farklı şeyler yazıyolar
Kramplarin nedeni magnezyum eksikligi canim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sağol canım, uykumdan uyandırıyo gecenin bi vakti yaaBir yerde bacaklarınıza kram girmeye başladıysa aldığınız kalsıyum yetersizdir diyordu, drumda buna benzer bişi söylemişti galiba benimde kafam karıştı
Benim önceki hamileligimde cok giriyordu hareket bile edemiyordum hastaneye kaldirdilar düşün doktor magnezyum verdi öyle gecti.neyse gecmis olsun bi an önce almaya başla bence.
Doktorum da buyuk demedı, olması gerektıgı gıbı dedı. orada benım gıbı 6,5 aylık bı bayan vardı. bebegı 650 grammış. Onunla kıyaslayınca benımkı iri dedim. ŞükürÇok güzel, maşallah herşeyin yolunda olmasına sevindim. Kilosu normal bence, çok büyük değil. Benim tosun 1300 olmuş hiç beklemiyodum ama hissediyodum ağırlaştığını. Sağa sola dönerken zorlanıyorum, kaplumbağa gibi sırt üstü yattım mı kalkamıyorum tek başıma :) Her anne ve bebek farklı işte bünye olarak. Doktorun normal dediyse sorun yok.
kızlar nerden aldınız pijamaları foto var mı? bende alabilirim
Arkadaşlar kızıma ne güzel isim bulmuştum çokta içime sinmişti kızımı hep melis diye seviyordum fakat kayınvalidem ve kayınpederim aşırı karşı çıktı koyarsanız kulağına ezanı okumam dedi kayınpederim aşırı derecede moralim bozuldu gerçi çokta umrumda değil benim babam koyar adını fakat bu kadar karşı çıkmalarına koymalımıyım bilemedim durduk yere huzurumu kaçırdılar((((
Ya pardon da onlara ne oluyomus ben anlamadim senin cocugun degilmi onlar mi karar verecek ismine!!! İstedigini koy bu ne bicim tavir yahu
Sağol canım, uykumdan uyandırıyo gecenin bi vakti yaaBir yerde bacaklarınıza kram girmeye başladıysa aldığınız kalsıyum yetersizdir diyordu, drumda buna benzer bişi söylemişti galiba benimde kafam karıştı
Kızlar geceleri bacağımda kasılma oluyor yani krap giriyor resmen uykumdan uyanıyorum acıdan, bu kramların sebebi magnezyum yetersizliğimi yoksa kalsiyum yetersizliğimi ? Bilen varmı acaba? Farklı yerlerde farklı şeyler yazıyolar
bende magnezyum-calsiyum dengesizliği diye biliyorum canım.
Ya pardon da onlara ne oluyomus ben anlamadim senin cocugun degilmi onlar mi karar verecek ismine!!! İstedigini koy bu ne bicim tavir yahu
Durduk yere huzurumu kaçırıyolar tehdit ediyolar bizi yok kulağınıda ismi koyarken ezanını okumazmış sanki kayınpederime okutucam benım babam neci burda o koyar ismini.evet başka isim koyucam ama isminide babasına koydurtmucam yemin ettim madem bu kadar hevesliydi ismi koymayaaa
Iyı akşamlar kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?