Çok güzel, maşallah herşeyin yolunda olmasına sevindim. Kilosu normal bence, çok büyük değil. Benim tosun 1300 olmuş hiç beklemiyodum ama hissediyodum ağırlaştığını. Sağa sola dönerken zorlanıyorum, kaplumbağa gibi sırt üstü yattım mı kalkamıyorum tek başıma :) Her anne ve bebek farklı işte bünye olarak. Doktorun normal dediyse sorun yok.
hem kalsyumu arttırimm ( sütte hiç içesim yok ama) hem magnezyum içim artık barii
kızlarrr şimdi kaçıncı haftada 7.ay bitiyor??
Hayirli uğurlu olsun odanizz resim koysana annesi bizde gorelim .. Rabbim gule gule mutlu gunlerde kullanmayi nasip etsin..
Hayrli ugurlu olsn canm gule gule kullansn bebisin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Pijama dunyasi canim gir siteye bak cok guzel seyler var
İyi akşamlar kızlar işallah keyifler yerindedir :) Eki Görüntüle 1165136 bu tablo benim işimi kolaylaştırdı işallah sizinde işinize yarar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkese iyi pazarlarrr))
Kızlar, dün mobilyamız geldi. Çok değişik bir duyguymuş.
Gözüm sürekli yatağında kızımın, hayallere dalıyorum
Yatağa bakmaktan uykuya dalamıyorum)))
Yanlış anlama böyle şeyler duyunca küfür edesim geliyor. Tahmin edeceğin üzere de ettim zaten içimden
Neden müdahale etmelerine izin veriyorsun ki? Sen bir bireysin ve başka bir bireyle bir araya gelip aile olmuşsun. İlk önce önem vermen gereken kendi ailen kocanın ailesi değil.
Kendini ezdirirsen bu konuda ipin ucu iyice kaçar.
Şimdi detay verip kendimi daha çok germek istemiyorum ama bilenler biliyor benim eşimden ailesi yüzünden boşandığımı ve senin gibi boyun eğerek başlamıştım bende bu kaynana kayınpeder işkencesine.
Saygımdan susuyordum ama bir noktadan sonra insan patlıyor. Hele ki küçük yaştan beri ekonomik özgürlüğünü eline almışsan ve tek başına hayatını idame ettirebiliyorsan kimse kendi kararlarını vermene engel olamaz. Ne istiyorsan çocuğun adını o koy. Kimliğini çıkarmaya giderken de kocanı yalnız bırakma, gider başka isim koyar falan.
O çocuğu karnında taşıyan ve ömrün boyunca bakacak olan sensin, kimsenin ismine cismine karışmaya hakkı yok. Babasının bile...
Babaların ne yazık ki yaptığı tek şey işe gitmek, gelince çocuğu sevmek, oynamak vs. Bütün yükü sen taşıyacaksın, kimse sana yardım etmeyecek, bir de üstüne diğer işlerle uğraşacaksın. Kimse bir anne kadar emek harcamayacak bu işte, kimse senin kadar yıpranmayacak.
Bu yüzden hakkın olan için diren, boyun eğme.
Geri kafalı insanları dikkate alırsan hayatta hep kaybedersin.
Iyi aksamlar kizlar ahmed hamza mi ahmed said mi sizce
pişik kremi olarak ne öneriyorsunuz ?
kızlar bu hafta bebeğimin hareketleri azaldı bi sorun var mıdır sizce :18: tepreniyo ama eskisinden daha az var mı bu haftada benzerini yaşayan :26:
Ben varım canım korkuyordum ama konduramıyorumda doktora gidip kötü bişey söyleyecek diye ama dünden beri yine normale dönmeye başladı cok şükür .imkanın varsa doktora git tabi endıselenme.
çarşamba günü gidicem ama niye duruldu kızım acaba
Yerini degistirmistir belki ben öyle teselli ettim kendimi şimdi normale dönmeye başladı benımde kızım cok şükür zaten geçen Cumartesi gitmiştim doktora hersey yolunda demişti onuda düşünerek avuttum kendimi.seninde düzene girer inşallah iyi düşün kötüyü getirme aklına canım. Annelik zor artık senden önce o var,ama sen iyi olursan oda iyi olur gönlünü ferah tut.
ilkinde buchen kullanmıştım pişik olduğunu hatırlamıyorum bunda da yine aynısını düşünüyorum.pişik kremi olarak ne öneriyorsunuz ?
yoktur bi sorun canım hemen telaşa kapılma. kimin bi günü bi gününü tutuyorki onlar sürekli aynı olsun. artık yeri daralmaya başlıyor fazla tepinmiyor olabilir, yer değiştirmiştir içeri doğru tekmeliyordur hissetmiyorsundur. ayrıca ben yorulduğumda, üzüldüğümde, öğün atladığımda ve çay kahve içtiğimde de daha az hareket ettiğini hissediyorum belki sendede öyle bişeyler vardır.kızlar bu hafta bebeğimin hareketleri azaldı bi sorun var mıdır sizce :18: tepreniyo ama eskisinden daha az var mı bu haftada benzerini yaşayan :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?