2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

ya eşimde kaldır beni dediğimde gülüyo naz yapıyorum diye haklısın aynı haftadayız ne güldüm dediğine kaplumbaga gibi lafına :)

İyi akşamlar kızlar işallah keyifler yerindedir :) bu tablo benim işimi kolaylaştırdı işallah sizinde işinize yarar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayirli uğurlu olsun odanizz resim koysana annesi bizde gorelim .. Rabbim gule gule mutlu gunlerde kullanmayi nasip etsin..

saol cnm teşekkürler. telefonumda var pc ye atmadım fotoları ama çilek baby cotton modeli büüyen beşik ve 3 kapılı dolap

Hayrli ugurlu olsn canm gule gule kullansn bebisin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok teşekkürler cnm

Herkese iyi pazarlarrr ))

Kızlar, dün mobilyamız geldi. Çok değişik bir duyguymuş.
Gözüm sürekli yatağında kızımın, hayallere dalıyorum
Yatağa bakmaktan uykuya dalamıyorum )))

bizimde dün geldi mobilyalarımız geldi:)
güle güle kullanmak nasip etsin allah.
iki de bir bebek odasına gidip bakıyoruz bizde şimdiden

Çok haklısın canımm zaten asla kendımı ezdırmem eşimde hep yanımda olur her konuda eğer eşim yanımda olmasa bu evlilik asla sürmezdi

Son düzenleme:
pişik kremi olarak ne öneriyorsunuz ?

Canim ben pisik kremi sevmeyen biriyim cunku iclerinde kortico steroit var yani kortizon ben oglumda dogdugu gunden itibaren saf zeytinyagi kullandim poposunu hep zeytinyagiyla yagladim ve hic pisik olmadi ama eger krem de dersen dermo troisit diye pisigi cabucak geciren bir krem var cok iyi bir krem.

kızlar bu hafta bebeğimin hareketleri azaldı bi sorun var mıdır sizce :18: tepreniyo ama eskisinden daha az var mı bu haftada benzerini yaşayan :26:

kızlar bu hafta bebeğimin hareketleri azaldı bi sorun var mıdır sizce :18: tepreniyo ama eskisinden daha az var mı bu haftada benzerini yaşayan :26:

Ben varım canım korkuyordum ama konduramıyorumda doktora gidip kötü bişey söyleyecek diye ama dünden beri yine normale dönmeye başladı cok şükür .imkanın varsa doktora git tabi endıselenme.

çarşamba günü gidicem ama niye duruldu kızım acaba

çarşamba günü gidicem ama niye duruldu kızım acaba

Yerini degistirmistir belki ben öyle teselli ettim kendimi şimdi normale dönmeye başladı benımde kızım cok şükür zaten geçen Cumartesi gitmiştim doktora hersey yolunda demişti onuda düşünerek avuttum kendimi.seninde düzene girer inşallah iyi düşün kötüyü getirme aklına canım. Annelik zor artık senden önce o var,ama sen iyi olursan oda iyi olur gönlünü ferah tut.

İnşallah canım Sağol

pişik kremi olarak ne öneriyorsunuz ?
ilkinde buchen kullanmıştım pişik olduğunu hatırlamıyorum bunda da yine aynısını düşünüyorum.
birde pişik önleyici ile iyileştirici kremler aynı içerikte değil diye hatırlıyorum. düzenli olarak önleyici kullanıp pişik olursa dr gidip iyileştirici ilaç nitelikli bişiiler almak gerekiyor diye biliyorum.
yoktur bi sorun canım hemen telaşa kapılma. kimin bi günü bi gününü tutuyorki onlar sürekli aynı olsun. artık yeri daralmaya başlıyor fazla tepinmiyor olabilir, yer değiştirmiştir içeri doğru tekmeliyordur hissetmiyorsundur. ayrıca ben yorulduğumda, üzüldüğümde, öğün atladığımda ve çay kahve içtiğimde de daha az hareket ettiğini hissediyorum belki sendede öyle bişeyler vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…