2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

söylediğin herşeye sonuna kadar katılıyorum. Yazık bu hakkı onlara kim verdi, bunun için tavır koyacak gücü nerden buldular!

ya valla sen daha iyi bilirsin ama ben senin yerinde olsam inadına koyardım melis ismini. Başlarım milliyetçiliğe. ism milliyetçiliği mi kaldı bu devirde!

Çok ayıp şeyler bunlar çok ayıp!

Benım doktorum mutlaka günde yarım litre süt içmelisim dedi. Gerekce buymus.

benim doktorum da yarım litre süt içmemi istedi. Ben de içiyorum gerçekten de. Allahtan süt ve süt ürünleri ile aram oldukça iyi hiç sıkıntı olmuyor.

Belki de o nedenle bilimiyorum hiç yan destek kullanmama rağmen kramp bacak ağrısı vs. çekmedim şimdiye kadar.

Güzel bi hafta olsun.
Bol tekmeli, az yorucu olsun...
Doktora gidenler güzel haberlerle gelsinler
Minnoşların keyfi yerinde olsun

Duvarda araba süren oğlan çocukları, yerlerin suyu çıktı tabii Bakalım benimki neler edecek bana :))

Bizim işler bitti çok şükrü, bugün ufak tefek yerleştirme işlerim var. Geberdik yemin ederim. Eşim boyadı, ben toplarladım. Senin gibi perdeleri yıkadım, eşime taktırdım garibim canı çıktı :))

Çok şükür Allah bugünlerimizi aratmasın, bunlar en güzel yorgunluklar neticede :)

ya eşimde kaldır beni dediğimde gülüyo naz yapıyorum diye haklısın aynı haftadayız ne güldüm dediğine kaplumbaga gibi lafına :)

:)) Canım sorma valla, eşler hep dalga geçiyo bizimle. Benimki de gülmekten kaldıramıyor beni, çok komikmişim. Hadi ordan be dedim senin çocuğuna taşıyıcılık yapıyorum kaldıracaksın tabii

Kaplumbağa ya da hamam böceği gibi kabuklu bütün hayvanat ben ve benim gibileri anlatıyo şu dönem. Allah göstermesin yalnız başıma sırt üstü uyuyup kalsam, akşama kadar anca dönerim herhalde Hiç şikayetçi değilim ama

amın canım tesekkur ederım
bu hafta ıcı gelecek ınsallah
ah bı gelsede bende tatlı tatlı nazlansam
esımle tadını cıkarsak

Ayy canım benim çok sevindim vallahi. Karı koca tadını çıkarın doğuma kadar, beraber güzel alışverişler yapın. İst.a da gelin Eminönü'ne götürcem sizi sözüm var :)

sagol arkadasım ınsallah cok guzel gunler yasar tadını cıkarırız
ıstanbula kesın gelecem zaten
artık motoruna atar gezdırırsın bızı

sagol arkadasım ınsallah cok guzel gunler yasar tadını cıkarırız
ıstanbula kesın gelecem zaten
artık motoruna atar gezdırırsın bızı

Büyük buluşma gerçekleşti mi canım, geldi mi kocacın :)

Kız bu saatten sonra ne motoru, göbüşümden araba bile anca kullanıyorum :)) Ama yok ille de binecem dersen, gel iki gebeş bi deneyelim sonra akıllı tv'de izleriz kendimizi

İst.a sıcaklar inmeden gelin valla bayılırsınız yoksa nemden. Haber et bana

Kızlar 3 günlük tatilden geldim..hemde direk iş yerine iniş yaptım. kayaya toslamış gibiyim.
offff tatiiiiiil istiyorum. saçımı başımı düzeltip, makyajımı yapıp, rahat gibi görünse de pantolon ve ayakkabı giyinip,.... işe gelmek çok zor be ya.
evde çıplak dolaşmak istiyorum yahu. göbeğimi gere gere yatmak istiyorum.

İnşallah canım Sağol

canım bir ara benm de olmustu gerçekten de pozisyon değiştirmekten oluyor. Bebek arada dönüyor, bazen yüz üstü bazen sırt üstü durumda bazen makat gelişli bazen kafa aşağıda. Pozisyonu da etkiliyor hareketlerini.

DÜzelir bence ama yine de doktoruna görün istersen için rahat etsin.

arkadaşlar bu da bizim mobilyamız.
evimizin odaları biraz küçük o yüzden ayrı bir oda yapamayacağız bir süre
bizim odaya bu şekilde sığabildik.

nevresimleri falan takılmadı tabi.
biraz daha zaman geçsin yıkayıp-ütüleyip takacağım.
o zaman çok daha güzel olacak kızımın yatağı

çok güzelmiş canım..tam bizim istediğimiz gibi. güle güle iyi günlerde kullansın prenses :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…