Yanlış anlama böyle şeyler duyunca küfür edesim geliyor. Tahmin edeceğin üzere de ettim zaten içimden
Neden müdahale etmelerine izin veriyorsun ki? Sen bir bireysin ve başka bir bireyle bir araya gelip aile olmuşsun. İlk önce önem vermen gereken kendi ailen kocanın ailesi değil.
Kendini ezdirirsen bu konuda ipin ucu iyice kaçar.
Şimdi detay verip kendimi daha çok germek istemiyorum ama bilenler biliyor benim eşimden ailesi yüzünden boşandığımı ve senin gibi boyun eğerek başlamıştım bende bu kaynana kayınpeder işkencesine.
Saygımdan susuyordum ama bir noktadan sonra insan patlıyor. Hele ki küçük yaştan beri ekonomik özgürlüğünü eline almışsan ve tek başına hayatını idame ettirebiliyorsan kimse kendi kararlarını vermene engel olamaz. Ne istiyorsan çocuğun adını o koy. Kimliğini çıkarmaya giderken de kocanı yalnız bırakma, gider başka isim koyar falan.
O çocuğu karnında taşıyan ve ömrün boyunca bakacak olan sensin, kimsenin ismine cismine karışmaya hakkı yok. Babasının bile...
Babaların ne yazık ki yaptığı tek şey işe gitmek, gelince çocuğu sevmek, oynamak vs. Bütün yükü sen taşıyacaksın, kimse sana yardım etmeyecek, bir de üstüne diğer işlerle uğraşacaksın. Kimse bir anne kadar emek harcamayacak bu işte, kimse senin kadar yıpranmayacak.
Bu yüzden hakkın olan için diren, boyun eğme.
Geri kafalı insanları dikkate alırsan hayatta hep kaybedersin.
Durduk yere huzurumu kaçırıyolar tehdit ediyolar bizi yok kulağınıda ismi koyarken ezanını okumazmış sanki kayınpederime okutucam benım babam neci burda o koyar ismini.evet başka isim koyucam ama isminide babasına koydurtmucam yemin ettim madem bu kadar hevesliydi ismi koymayaaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benım doktorum mutlaka günde yarım litre süt içmelisim dedi. Gerekce buymus.
Günaydın kızlar........
Bir iş haftası daha başladı... pfff:126: evdede sıkılıyorum iştede.....
Hersey yetisir canim hic merak etme hem yetismezsede bosveeerrrr saglik olsunda gerisi olur nasilsa benimde bitti sayilir zaten gecen yil tum ev boyanmisti bu sefer hepsini yaptirmadim sadece oglan duvarlarda araba surmus cizilen odalar koridorlar falan yapildi ufak tefek rutuslar kaldi onlarda yarin biter temizlik yerlestirme falan derken ancak bizimkide aksami bulur bir yandan da perdeleri yikiyorum esime taktiriyorum biten yerleri ama yoruldum haaa belim agriyor valla.
ya eşimde kaldır beni dediğimde gülüyo naz yapıyorum diye haklısın aynı haftadayız ne güldüm dediğine kaplumbaga gibi lafına :)
Gozunaydn canmbisey olmaz destek olur sana esin.yaninda olmasi daha farkli benim esmde surekli sehr disinda cok zoruma gdyr kendimi eksik hissedyrm.allah sag salim kavstrsn esnle
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkese iyi pazarlarrr))
Kızlar, dün mobilyamız geldi. Çok değişik bir duyguymuş.
Gözüm sürekli yatağında kızımın, hayallere dalıyorum
Yatağa bakmaktan uykuya dalamıyorum)))
Ayy canım benim çok sevindim vallahi. Karı koca tadını çıkarın doğuma kadar, beraber güzel alışverişler yapın. İst.a da gelin Eminönü'ne götürcem sizi sözüm var :)
Böyle anlatmakla olmaz, foto göndermen lazım :)
sagol arkadasım ınsallah cok guzel gunler yasar tadını cıkarırız
ıstanbula kesın gelecem zaten
artık motoruna atar gezdırırsın bızı
nasıl yukleniyor foto bi anlatın hemen yukleyeyım :)
İnşallah canım Sağol
Eki Görüntüle 1165635
arkadaşlar bu da bizim mobilyamız.
evimizin odaları biraz küçük o yüzden ayrı bir oda yapamayacağız bir süre
bizim odaya bu şekilde sığabildik.
nevresimleri falan takılmadı tabi.
biraz daha zaman geçsin yıkayıp-ütüleyip takacağım.
o zaman çok daha güzel olacak kızımın yatağı
çok güzelmiş canım..tam bizim istediğimiz gibi. güle güle iyi günlerde kullansın prenses :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?