Eki Görüntüle 1165635
arkadaşlar bu da bizim mobilyamız.
evimizin odaları biraz küçük o yüzden ayrı bir oda yapamayacağız bir süre
bizim odaya bu şekilde sığabildik.
nevresimleri falan takılmadı tabi.
biraz daha zaman geçsin yıkayıp-ütüleyip takacağım.
o zaman çok daha güzel olacak kızımın yatağı
Merhaba arkadaslar su anda dr un kapisinda bekliyorum seker yuklemesi icin ay insallah normal cikar cok gerginim bakalim nasil icecegim o sekerli suyu.
Kızlar 3 günlük tatilden geldim..hemde direk iş yerine iniş yaptım. kayaya toslamış gibiyim.
offff tatiiiiiil istiyorum. saçımı başımı düzeltip, makyajımı yapıp, rahat gibi görünse de pantolon ve ayakkabı giyinip,.... işe gelmek çok zor be ya.
evde çıplak dolaşmak istiyorum yahu. göbeğimi gere gere yatmak istiyorum.
Merhaba arkadaslar su anda dr un kapisinda bekliyorum seker yuklemesi icin ay insallah normal cikar cok gerginim bakalim nasil icecegim o sekerli suyu.
Yaşasın başarmışsın foto yüklemeyi :) Mobilyaların çok sade ve şık görünüyor. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin canım çok beğendim.
Günaydın :)
Benim kan şekerim 25 gün önceki glikoz yüklemesinde üst sınırın üstünde cıkmıstı ,2 gün önce aile hekimliğinde yaptırdığım kan tahlilinde de alt sınırın altında çıktı...Alt sınır 74,benim şeker 68...Dr umun hemşireleriyle konustum,bi sorun olmadıgını söylediler.Bu 25 günlük diyetimin etkisinin bu olmuş olacagını söylediler... Ama ben merak ettim niye bu kadar değişiklik oldu simdi ...daha once degerleri böyle değişip de dr.una sonucu yorumlatan var mı ?
Yaşasın başarmışsın foto yüklemeyi :) Mobilyaların çok sade ve şık görünüyor. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin canım çok beğendim.
Canım kitte hata olabilir bir benim başıma çok geldi daha önce güvendiğin bir yerde tekrar baktır. Ikincisi diyet işe yaramış olabilir ki bence bu güzel haber olur tehlikeli düşük diil çünkü anladığım kadarıyla.
evet cnım sayende yükledim :))
çok saol hayatım.
sade birşeyler aldık şimdilik.
ilerde buyuyunce ne isterse alırız. zaten yerimiz yok.
Canım mobilyalarınız hayırlı uğurlu olsun. Çarşafsız süssüz bile çok güzel görünüyolar.
Güle güle kullansın kızımız inşallah
Kızlar merhabaaaaa :) ben geldim
Güzel ama birazda sıkıntılı geçmiş bir haftadan sonra yine denizsiz Ankara dayız.
Tatil yapmayı çok özlemişim ne olursa olsun çok iyi geldi ama kızlar doktordan hastaneden uzak bişey olsa güvendiğin birinin olmadığı bir yerde 7 aylık hamile olmak zor yinede. Normal halimde denize ters balık bile atlayan benherşeyden korkar olmuşum bir kere. Aman çok soğuk aman güneşe fazla çıkmiim aman fazla terlemiim derken tatil değişik bir format aldı zaten. Bunun yanında en beteri gittiğimizin 2.günü öncesinde turp gibi olan ben boğazımda hafif acı hissettim ertesi gün salya sümük durumundaydım. 2 gün odadan çıkamadan yattım balkonu açsan çok sıcak klima açsan beter oluyosun falan zordu. Bide bir gün inanılmaz az hareket etti benimki aklım çıktı ve haftasonu ne gidecek düzgün hastane var ne birşey.
Neyse kızlar özetle hernekadar yanıp gelmiş olmam beni mutlu etsede:), denizi şimdiden çok özlesemde, Ankara beni mutsuz etsede ben bu tatil işinden hamileyken biraz korktum. Ankara'ya döner anneannemin yazlığına giderim diye düşünüyordum ama hastalık göğsüme indi sapık gibi öksürüyorum1 hafta beklesem gitsem diyorum gözüm korktu inanın sayfiye yer sonuçta medeniyetten daha uzak huzursuz hissettim kendimi bilemiyorum..
Haberler güzel herkeste bebişlerde büyümüş hepinizi çook öpüyorum
Maceraları yazdıııımmmmm
Canım kitte hata olabilir bir benim başıma çok geldi daha önce güvendiğin bir yerde tekrar baktır. Ikincisi diyet işe yaramış olabilir ki bence bu güzel haber olur tehlikeli düşük diil çünkü anladığım kadarıyla.
Arkadaşlar kızıma ne güzel isim bulmuştum çokta içime sinmişti kızımı hep melis diye seviyordum fakat kayınvalidem ve kayınpederim aşırı karşı çıktı koyarsanız kulağına ezanı okumam dedi kayınpederim aşırı derecede moralim bozuldu gerçi çokta umrumda değil benim babam koyar adını fakat bu kadar karşı çıkmalarına koymalımıyım bilemedim durduk yere huzurumu kaçırdılar((((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnan bende melisten vazgeçmemek için 2.isim koymayı bile düşündüm ama şimdi ben melis diye söylucem bunlar inadına diğerini söylucek bende daha çok sinirlenicem. Ya ben her sıkıntısına katlanıyorum günde kızım için 2 iğne vurunuyorum ve başka ne sıkıntılar ama gel gelelim benim olan yavruma ağız tadıyla ismini koydurtmuyolar. Şimdi eşimden annesine babasına tavır aldı umarım işin sonu kötü bitmez çünki ben çok hassas bi insanım öyle lafa söze hiç gelemem hemen ağlarım.Benim de kayınvalide ve görümcem aşırı tepkiler verdiler.En son görümcem dalga geçer gibi konuştuğunda sinirim tavan yapıp, beğenmek zorunda değilsin,ben de senin çocugunun ismini begenmiyorum diye cevap vermeme karşılık sıkıntılar hala sürüyor.Eşim de onlardan etkilenip başka isim arama çabasına giriyo gibime geliyo ona da üzülüyorum... Nasıl bir ego ,nasıl bir gelenek,nasıl bir kafa bu ya kendi ismini koydurtmak isteyenlerin ki...hiç anlamıyorum...Ama ben daha içime sinen bir isim bulamazsam Feride'mden vazgeçmiycem...Hatta 2 isim koyacaktık,ben öbür ismiyle seslenirim Feride demem demişti kv,şimdi 2 isim koymaktan da vazgecmiş gibiyim,napıcak bakalım o negatif enerjisini çocuğuma ve bana nasıl yansıtıcak
Hoş geldin Rapidocum, tatilinin güzel geçmesine sevindim. Kafan dağılmıştır. Tatil dönüşü Freddy'nin kabusları gibi oluyo o ayrı tabii :))
Nereye gitmiştin tatile ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?