2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
ya valla sen daha iyi bilirsin ama ben senin yerinde olsam inadına koyardım melis ismini. Başlarım milliyetçiliğe. ism milliyetçiliği mi kaldı bu devirde!

Çok ayıp şeyler bunlar çok ayıp!

Başta ismin anlamına taktılar baktılar bende tık yok 2. Plana geçtiler ve kayınvalidem kocasını doldurup eşimin üstüne saldılar. Yokta banane senın milliyetçi düşüncenden ne kızımı böyle şeylerln içine sokup konuyu saptırıyolar. Dedimki kayınvalidme diyanetı aradık sorduk melis ismini onlarda bi dinen bi sakıncası yok koyabilirsiniz dedi dedimde ne dese beğenirsiniz onlar bılmıyorlardır diyoo yaa çıldırmamak elde değilllll

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Orda yumuk yumuk elleriyle gozleriyle sana bakicak annesi .. cok guzel olmus saglikli güzel günler de kullanin ins

Deniz soğuk diye başta girememe bende de oldu diyorum ki vücudum şoka giricek çok soğuk bu su bebek etkilenicek falan ne alakaysa şimdi sen bide hastaneye gitmek zorunda falan kalmışsın kıyamam ya berbat iste. Bende o 1 gün hareket etmeyince kendi kendime düşünüyorum en yakın hastane küçük bi ilçenin devlet hastanesi sonuçta acilde Allah bilir kim nöbetçidir, acil doktoru ultrasonla bakamaz şimdi ya bişey olduysa pazar ben dönene kadar nolucak falan filan of kendimi çok şişirdim bende hastaneye gidebilsem o anda yüzümde aynı ifade yakalanırdı eminim şimdide eve yakın daha önce hiç gitmediğim uygun fiyatlı bi yerden randevu aldım bebeğimi görücem inşallah öğleden sonra bugün düşün psikolojimi

evet cnım sayende yükledim :))

çok saol hayatım.

sade birşeyler aldık şimdilik.

ilerde buyuyunce ne isterse alırız. zaten yerimiz yok.

Canim güle güle kullanin. Çok güzel. Gardrop aldin mi, ben almayi düşünmüyorum simdilik. Sifonyer yeter gibi geliyor. Sen de öyle mi yapcaksin.

Canimm tatilinin iyi gecmesine cookk sevindim.. ufak tefek aksakliklar olmus ama onlarda tuzu biberi diyelim..

Benim bir hastanede şekerim 50 lerde çıktı hemde yememem gerektiği halde kahvaltı etmiştim tabi herkes panik. Sonra düzende baktırdım ertesi sabah normal çıktı. Kitte hatta olabilir dediğim gibi çok sık oluyo böyle şeyler.

Canimm tatilinin iyi gecmesine cookk sevindim.. ufak tefek aksakliklar olmus ama onlarda tuzu biberi diyelim..

Çok sağol canımm ama şuanki halimi görsen tuz biberden hallice biraz elimde bilgisayar burnum kıpkırmızı yanımda mendil ordusu öksürüyorum sürekli bide oda hayırla uğurla bugün başladı:) tatil sonuçta yinede güzeldi tabi dün akşam o ses Türkiye nin çocuklar için olan versiyonunu gördüm ikiz kızlar vardı Allahımm hayatımda gördüğüm en tatlı çocuklardı heralde aklıma sen geldin:) doğum tarihleri falanda belli olmuş hayırlısıyla annesi inşallah

O diil onların yüzünden eşlerin arasında da gerginlik oluyor.Benim kuzenimin adı da Melis ve gayet milliyetçi insanlar,ilk defa böyle bi yorum duyuyorum.ONlar bilmiyorlardır demeleri bahane oldugunu dusunduruyo bana ...Bizimle aynı zamanda eşimin abisinin de bebeği olacak .Onlar isim olarak Alya koyacaklar.Alyayı da beğenmemişler ama ne hikmetse biz bir ara birsürü isim düşünürken arasında Talya da vardı.Talyaya bayıldılar,illa Talya koyun yapıyolar...Ne anlamını bilirler ne de gercekten begendiklerini sanmıyorum.Talyayı begenenin Alyayı da begenmesi gerekmez mi.Bizimkiler hiçbişeyi beğenmeyen tipler zaten genel olarak,maksat kendi dedikleri mi olsun istiyolar nedir anlamadım...

valla bılemem bınecem ılla motoruna

yok be sekerım ben trafık korkumdan araba suremıyorum bıde motora bınersem kafayı yerım adrenalın benlık bısey degıl

daha kavusamadık persembeye falan kaldı sanırım gemı ısı bu bellı olmuyor kı
bı gelsın bı hasret gıderılm sonra alısverıse salacam ıkımızıde ınsallah hbrlessırız cnm

Canım mobilyalarınız hayırlı uğurlu olsun. Çarşafsız süssüz bile çok güzel görünüyolar.
Güle güle kullansın kızımız inşallah

hosgeldın bakalım normal hayata
hamılelıkte zor olsada tatıl ya adı bıle guzel
ama su gerı donus olmasa varya
ınsan kendını kapana kısılmıs gıbı hıssedıyor tatıl donusu

hamılelıkte zorda bıde cocukla daha beter oluyor dıyorlar
yanı artık bız eskı tatıl maceralarını anı olarak hatırlayacagız gıbıme gelıyor

ya kuzum eger esınle karar verdıysenız sakın vazgecme
cunku yavrunun ısmıyle her cagırdıgında ıcın acıyacak daha da kınleneceksın
senın yavrun bu senın tercıhın olmalı

bızdede oyle bır durum vardı dayım cocuguna ısım koyarken babasının ısmını koydu yengem ıstemedı tabı cocuga babası farklı annesı farklı ısımle seslenıyordu ve kuzenımı adı her gectıgınde etraf bı gerılıyordu her tarafda ınadına kendı ıstedıgı ısımle seslenıyordu tabıı cocuk arada kalıyordu

melıs ıse melıs koy

dıren esraa

Orda yumuk yumuk elleriyle gozleriyle sana bakicak annesi .. cok guzel olmus saglikli güzel günler de kullanin ins

canım en erken yavrusuna kavusacak olan sensın
allahım tamamıyla saglıkla almayı nasıp etsın
sen sımdı bu gunlerın tadını cıkar

ıkı tane cadının gelmesıne az kaldı cunku

evet ya ne tatlı olacaklar değil mi

git valla, gelince de yaz son durumu :)

Canim güle güle kullanin. Çok güzel. Gardrop aldin mi, ben almayi düşünmüyorum simdilik. Sifonyer yeter gibi geliyor. Sen de öyle mi yapcaksin.

canım gardrop almayacağım yerim yok çünkü.
dediğin gibi idare etmeye çalışıcaz. kendi dolabımızdada yer var biraz. sığmazsa bölerim eşyaları diye düşünüyorum.

cnm guzel gunlerde kullan
sade bır mobılya tam benlık
gercı ne oldugu onemlı degıl zaten nere oldugu onemlı degıl
ıcınde saglıkla gulen bır bebek olsun canım ınsallah

inşallah canım çok saol.
zaman geçtikçe daha çok heyecan yapıyor insan.
sağlıkla bebeğime kavuşayım yeter
hepimiz için böyle tabi ki

selam anneler

nasılsınız ,iyi haftalar olsun inşallah

didem ada nın aldıgı cici yastıklardan unnado da kampanyası var bugün,isteyen annelerimiz vardi diye hatırlıyorum,bilginiz olsun

Saol teyzesi avustosun ilk haftasi geliyorlarmis simdi zamanda gecmiyor.. hadi sen tatilde grip oldun bana noluyo burda hapsirik oksuruk , girla gidiyor valla :2: yaa ama dün ben izlemedim o sesi dur int bi bakim merak ettim simdi

canım en erken yavrusuna kavusacak olan sensın
allahım tamamıyla saglıkla almayı nasıp etsın
sen sımdı bu gunlerın tadını cıkar

ıkı tane cadının gelmesıne az kaldı cunku

Evet canim bi taraftan .. evimdeki sessizligin son zamanlari dedin gibi tadini cikarayim diyorum ama kizlarim simdiden o kadar yaramazki agrilardan uyku uyuyamiyorum bir an once gelsinler diye gun sayiyorum.. saglikla gelsinlerde az kaldi dayanicaz artik

hergün yemek düşünmekten de yapmaktanda usandım.
yemek yapınca yoruluyorum ya.

nerdeeee çeşit çeşit yemek yapan ben.
nerde bu halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…