ya valla sen daha iyi bilirsin ama ben senin yerinde olsam inadına koyardım melis ismini. Başlarım milliyetçiliğe. ism milliyetçiliği mi kaldı bu devirde!
Çok ayıp şeyler bunlar çok ayıp!
Eki Görüntüle 1165635
arkadaşlar bu da bizim mobilyamız.
evimizin odaları biraz küçük o yüzden ayrı bir oda yapamayacağız bir süre
bizim odaya bu şekilde sığabildik.
nevresimleri falan takılmadı tabi.
biraz daha zaman geçsin yıkayıp-ütüleyip takacağım.
o zaman çok daha güzel olacak kızımın yatağı
canımm ben kaçırmışım, şimdi okudum
seni çok çok iyi anlıyorum.
bende psikolojik olarak tatilimi çok kötü geçirdim.
zehirlenince iyice moralim bozuldu.
gerçekten hastaneye gitmemiz tam 30 km buldu.
oda güya özel hastaneydi ama küçücük bişiydi.
git 30 km gel 30 km.
dedim ki acil bişi olsa nasıl gideceğiz, nereye gideceğiz, napıcaz?
eee birde zehirlendim.
deniz soğuk diye ona bile girmedim.
aman ya üşütürsem yok bebeğime bişi olursa.
hatta annem hastaneye varınca serum takılınca, doktor bebiş iyi diyince o an resmimi çekmiş.
suratımda nasıl bir rahatlama anlatamam
delirtti bunlar bizi
evet cnım sayende yükledim :))
çok saol hayatım.
sade birşeyler aldık şimdilik.
ilerde buyuyunce ne isterse alırız. zaten yerimiz yok.
Dalaman'a gittik canım. Önceki tatillerime kıyasla çokta muhteşem diildi ama Allah'a şükür tabi tek parça döndüm:) ev çamaşır yemek herşey basıyo şuanda Freddy konusunda haklısıntekrar gitme planları yapıyorum aynada kendimi görünce vazgeçiyo gibi oluyorum hatırlayıp
1 hafta sonra hastanede dr.muayenesinden önce tekrar ölçülecek hem açlık,hem tokluk kan şekerim...Ben de şaşırdım hiperglisemi tehlikesi varken şimdi hipoglisemiye döndük...Bişi anlamadım bu işten :18:
Canimm tatilinin iyi gecmesine cookk sevindim.. ufak tefek aksakliklar olmus ama onlarda tuzu biberi diyelim..
İnan bende melisten vazgeçmemek için 2.isim koymayı bile düşündüm ama şimdi ben melis diye söylucem bunlar inadına diğerini söylucek bende daha çok sinirlenicem. Ya ben her sıkıntısına katlanıyorum günde kızım için 2 iğne vurunuyorum ve başka ne sıkıntılar ama gel gelelim benim olan yavruma ağız tadıyla ismini koydurtmuyolar. Şimdi eşimden annesine babasına tavır aldı umarım işin sonu kötü bitmez çünki ben çok hassas bi insanım öyle lafa söze hiç gelemem hemen ağlarım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Başta ismin anlamına taktılar baktılar bende tık yok 2. Plana geçtiler ve kayınvalidem kocasını doldurup eşimin üstüne saldılar. Yokta banane senın milliyetçi düşüncenden ne kızımı böyle şeylerln içine sokup konuyu saptırıyolar. Dedimki kayınvalidme diyanetı aradık sorduk melis ismini onlarda bi dinen bi sakıncası yok koyabilirsiniz dedi dedimde ne dese beğenirsiniz onlar bılmıyorlardır diyoo yaa çıldırmamak elde değilllll
Büyük buluşma gerçekleşti mi canım, geldi mi kocacın :)
Kız bu saatten sonra ne motoru, göbüşümden araba bile anca kullanıyorum :)) Ama yok ille de binecem dersen, gel iki gebeş bi deneyelim sonra akıllı tv'de izleriz kendimizi
İst.a sıcaklar inmeden gelin valla bayılırsınız yoksa nemden. Haber et bana
çok saol canımm
Canım mobilyalarınız hayırlı uğurlu olsun. Çarşafsız süssüz bile çok güzel görünüyolar.
Güle güle kullansın kızımız inşallah
İnan bende melisten vazgeçmemek için 2.isim koymayı bile düşündüm ama şimdi ben melis diye söylucem bunlar inadına diğerini söylucek bende daha çok sinirlenicem. Ya ben her sıkıntısına katlanıyorum günde kızım için 2 iğne vurunuyorum ve başka ne sıkıntılar ama gel gelelim benim olan yavruma ağız tadıyla ismini koydurtmuyolar. Şimdi eşimden annesine babasına tavır aldı umarım işin sonu kötü bitmez çünki ben çok hassas bi insanım öyle lafa söze hiç gelemem hemen ağlarım.
Orda yumuk yumuk elleriyle gozleriyle sana bakicak annesi .. cok guzel olmus saglikli güzel günler de kullanin ins
Orda yumuk yumuk elleriyle gozleriyle sana bakicak annesi .. cok guzel olmus saglikli güzel günler de kullanin ins
Deniz soğuk diye başta girememe bende de oldu diyorum ki vücudum şoka giricek çok soğuk bu su bebek etkilenicek falan ne alakaysa şimdisen bide hastaneye gitmek zorunda falan kalmışsın kıyamam ya berbat iste. Bende o 1 gün hareket etmeyince kendi kendime düşünüyorum en yakın hastane küçük bi ilçenin devlet hastanesi sonuçta acilde Allah bilir kim nöbetçidir, acil doktoru ultrasonla bakamaz şimdi ya bişey olduysa pazar ben dönene kadar nolucak falan filan of kendimi çok şişirdim bende hastaneye gidebilsem o anda yüzümde aynı ifade yakalanırdı eminim şimdide eve yakın daha önce hiç gitmediğim uygun fiyatlı bi yerden randevu aldım bebeğimi görücem inşallah öğleden sonra bugün düşün psikolojimi
Canim güle güle kullanin. Çok güzel. Gardrop aldin mi, ben almayi düşünmüyorum simdilik. Sifonyer yeter gibi geliyor. Sen de öyle mi yapcaksin.
cnm guzel gunlerde kullan
sade bır mobılya tam benlık
gercı ne oldugu onemlı degıl zaten nere oldugu onemlı degıl
ıcınde saglıkla gulen bır bebek olsun canım ınsallah
Saol teyzesi avustosun ilk haftasi geliyorlarmisÇok sağol canımm ama şuanki halimi görsen tuz biberden hallice biraz elimde bilgisayar burnum kıpkırmızı yanımda mendil ordusu öksürüyorum sürekli bide oda hayırla uğurla bugün başladı:) tatil sonuçta yinede güzeldi tabidün akşam o ses Türkiye nin çocuklar için olan versiyonunu gördüm ikiz kızlar vardı Allahımm hayatımda gördüğüm en tatlı çocuklardı heralde aklıma sen geldin:) doğum tarihleri falanda belli olmuş hayırlısıyla annesi inşallah
canım en erken yavrusuna kavusacak olan sensın
allahım tamamıyla saglıkla almayı nasıp etsın
sen sımdı bu gunlerın tadını cıkar
ıkı tane cadının gelmesıne az kaldı cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?