2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Hoşgeldin canım iyiki geldin. Ama yok beni hiçbir güç bu satte tatile götüremez.

Eşim tatil tatil die deli oluyor, illa gitmek istiyor. Doktoruma sorduk, doktorum ve eşi beni tatile gitmeye ikna etmek için dil döktüler resmen. Hiç durma hemen git ne duruyosun 36'ya kadar istediğin yere gidebilirsin falan filan yok arkadaşım.

Ben kendimi tanıyorum, bişey olacağından deil ama orda beni sinek soksa ben bebeğime bişey mi oldu acaba diye panik atak nöbetleri geçeririrm tatili kendime zehir ederim sırf iki yanıcam denize giricem d vitamini alıcam diye ekstra stres kaynağı yaratıp kendime zarar vermeye niyetim yok!! :)))

yani bir anne adayını böyle gereksiz şeylerle germeye ne hakları var anlamış değilim.

Ah canım ya hastamı oldun sen geçmiş olsun nasıl geçti tatil bakalım ? öksürürken karnının altını sıkıca tut öyle öksür demişti geçen hafta doktorum aklında bulunsun şeker. hoş geldin bu arada özlemiştik seni.

ya kuzucum koycanız ismin neyine bu kadar karışılırki anlamam anası belli babası belli isim koymak ta onlarım hakkı haliyle yok ezan okumamlar yok dalga geçmeler. torunun ismi kendi isminden olsa nolcak sanki gençler karar versin deseler inan daha çok sempatik olacaklar. sorun kalmıcak ortada. bence takma kafanı. benim eşimde kayın pederimin abisinin taka lakabını koycakmış poyraz ismi. ben istemedim hele kayın valdem bana gizli gizli sen bilirsin kızım sizin çocuğunuz ama ben poyraz ismini hiç sevmedim dedi. ben sordum sen ne istersin diye ben çınar ismini severim dedi çok hoşuma gitti isim bende çınar istiyorum mesela bakalım ne olacak.

ya canım evde rahatmısın ben evde ortalığı toplarken yoruluyorum bide üstüne kendine yemek yapmak çok zor geliyor yapmıyorum bu sefer açım meyvemi ilaçlarımı hep aksatıyorum vs.

ya canım evde rahatmısın ben evde ortalığı toplarken yoruluyorum bide üstüne kendine yemek yapmak çok zor geliyor yapmıyorum bu sefer açım meyvemi ilaçlarımı hep aksatıyorum vs.

ya bu yemek olayı benım canımı cok sıkıyor.
zaten kılo almamısım.
azarı yedım doktordan.

akşam eve gıdıp yemek yapana kadar yoruluyorum, açlığım kaçıyor resmen.
bırde benım eşim işim dolayısıyla eve geç gelir. sadece salı perşembe ve cumartesı günleri evde yemek yer.
ve de ne kadar yemek sectıgıne ınanamazsınız
boyle olunca o gunlere ona uygun ymk yapmam gerekıyor. o gunlerde bende erken evde oldugundan bır gun evvelden yapmam gerekyor.
pazartesı de salı nın yemegı gıbı.

valla zor ya.

yorgunluktan iştahım kacıyor sonra

Allahtan iş yerınde öğle düzenli yiyorum.

Son düzenleme:

işyerindeki yemekleri beyenmediğim için maalesef işyerindede yiyemiyorum deamlı açım.

hadi ya gelmedimi eşin tez zamanda gelir inş. sürpriz yapmasında bayılmayasın

işyerindeki yemekleri beyenmediğim için maalesef işyerindede yiyemiyorum deamlı açım.

doktorum bana dışardan yemek yemeyi yasakladı, havalar ısındığı için mikrobik durumlar olabiliyor, bebek ve senin sağlığın için evden götür yemeğini dedi, biraz zor olsa da ben öyle yapmaya çalışıyorum

Bende geçen sene Dalaman'daydım canım. Sarıgerme ve 12 Adaları gezdik çok tatlı bi yer. İçine sindiği kadarıyla ne ala. İnsan tedirgin oluyo tabii hamileyken :))

Ahh canim sorma o konuyu.. su son gunlerde bende evde hicbisey yapamiyorum surekli yorgunum acligada fazla dayanamiyorum aksamdan kalan yemek varsa onu yiyorum yoksa mecbur biseyler yapip yiyorum.. ama esimden Allah razi olsun cok yardimci o konuda bana isten eve geliyor .. yapmadiysam yemek hazirliyor beraber yiyoruz.. bide benim mide cok hassas ne yesem dokunuyor.. 4 gunde 1 gaviskon bitiyor.. su hamilelik boyunca hicbiseyden cekmedim midemden cektigim kadar.. su ana kadar 10 kilo aldim sadece bi gobek var gören sasiriyor sen nasil ikiz tasiyosun diye su son gunleride bi atlatsam baska bisey istemiyorum .. cok yoruldum ve bunaldim

Tamam sen istedin, bi iki çukurdan zıplayalım da gör sen

Hayırlısı ile kavuşun inş. Geç olsun da güç olmasın canım

Valla banada bir uyuşukluk yorgunluk çöktüki sorma gitsin doğrunca nolcak nasıl bakçam ya diyorum ama hamilelik geçince geçer heralde gibi geliyor.

kızlar arkadaşım 34 haftalık hamile bebek gelişimi durmuştu 32. haftada bebek 1 haftaileride giderken luanda 1 hafta geri. 2 kiloyu geçmesini bekliyorlarki bebeği alsınlar.

arkadaşımın geçen akşam şiddetli bir karın ağrısı vardı. artık dayanamadı hastaneye geldi. nst de karın ağrısı olmadığı doğum ağrısı olduğu ortaya çıktı. bebek 1900 gr olmuş. 1 gün yattı sürekli ilaç kullanıldı doğum geciksin diye sonra eve taburcu edildi ama halen ağrısı var sürekli hap kullanıyor bebek küçük hem çok erken 2 hafta daha tutabilsem diye dua ediyo. daha çalışabilir raporunu güle oynaya aldı bugün geldiği durumu bak. şuanki durumuma şükrediyorum korkuyorum valla. heran herşey olabilir demekki.

Hiç bişeycik olmayacak canım merak etme, sonuçları yaz bize, öptüm

Birşey çıkmayacak inş cnm dualarımız seninle Allah yardımcın olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kizlar geldim sabah verdim simdi aldim sonuclari oglusum cok sukur iyi 1 kilo 10 gr olmus seker yukleme testi de 130 cikti dr iyi bir sorun yok dedi cunku sekerli suyu ictim 1 saat sonra kan alindi 2-3 saat sonraya gerek yok 180 ve uzeri ciksaydi bakilirdi dedi.Ama cok sukur korktugum gibi degildi rahat ictim suyu ama daha sonra icim baydi cok sukur bu da bitti kazasiz belasiz .Dualariniz icin cok tesekkur ederim arkadaslar.

Beklemedeyim şuan şimdilik değiştirmeye karar vermedim kaç gündür kayınvalidemlerle görüşmüyoruz kesin onada laf ediyodur gelmiyolar aramıyolar diye ama bilsinler artık

Aynen canım sırf bizşm dediğimiz olsun diye yapıyolar ben başta başka bi isim deseydim onada itiraz ediceklerdi aslında konu melis ismi değill o bana annelik yapsaydı bende onun fikrini alırdım ama 3 yıldan beri beni umursamamış şimdi bende bunları beklemesin allahtan eşim annesinin babasının ne olduğunu biliyor

ya işte bir noktada hiç bişe belli olmuyor.
ne kadar endişelensekte evhamlansakta bir faydası yok.
biraz rahat olmak lazım

ben de çok etkılenıyorum boyle seylerden mesela fatıh terımın kızının erken dogum yapması benı cok etkıledı.
hala da haber yok noldu.
sonra dedim ki ya insanlar istemeye istemeye hamile kalıyorlar, çoğu bebeğini istemıyor.
yapması gereken hiçbişe yapmıyor.yapmaması gereken herşeyi yapıyor.
ama gene de bebeğine kavuşuyor.
Sen büyüksün Allah'ım diyorum. kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.
başka türlü sonu yok.
umarım arkadaşında hafta 10 gün daha dayanır da bebeğine kavuşur.
her geçen hafta bizim için artı demek şu saatten sonra.

Valla banada bir uyuşukluk yorgunluk çöktüki sorma gitsin doğrunca nolcak nasıl bakçam ya diyorum ama hamilelik geçince geçer heralde gibi geliyor.

Bilmiyorum ki ins. Dogum yapinca gecer.. diyorum simdiden nerdeyse 3 kilo tasiyorum karnimda ondandir heralde diye.. bazen doktora yalvarsam 4 hafta sonra alirmi bebislerimi diye.. sanirim bugun psikolojim hic iyi degil..

senin eşin ne diyor bu konuya.

koyalım mı yoksa başka bir isim bakalım mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…