Kızlar merhabaaaaa :) ben geldim
Güzel ama birazda sıkıntılı geçmiş bir haftadan sonra yine denizsiz Ankara dayız.
Tatil yapmayı çok özlemişim ne olursa olsun çok iyi geldi ama kızlar doktordan hastaneden uzak bişey olsa güvendiğin birinin olmadığı bir yerde 7 aylık hamile olmak zor yinede. Normal halimde denize ters balık bile atlayan benherşeyden korkar olmuşum bir kere. Aman çok soğuk aman güneşe fazla çıkmiim aman fazla terlemiim derken tatil değişik bir format aldı zaten. Bunun yanında en beteri gittiğimizin 2.günü öncesinde turp gibi olan ben boğazımda hafif acı hissettim ertesi gün salya sümük durumundaydım. 2 gün odadan çıkamadan yattım balkonu açsan çok sıcak klima açsan beter oluyosun falan zordu. Bide bir gün inanılmaz az hareket etti benimki aklım çıktı ve haftasonu ne gidecek düzgün hastane var ne birşey.
Neyse kızlar özetle hernekadar yanıp gelmiş olmam beni mutlu etsede:), denizi şimdiden çok özlesemde, Ankara beni mutsuz etsede ben bu tatil işinden hamileyken biraz korktum. Ankara'ya döner anneannemin yazlığına giderim diye düşünüyordum ama hastalık göğsüme indi sapık gibi öksürüyorum1 hafta beklesem gitsem diyorum gözüm korktu inanın sayfiye yer sonuçta medeniyetten daha uzak huzursuz hissettim kendimi bilemiyorum..
Haberler güzel herkeste bebişlerde büyümüş hepinizi çook öpüyorum
Benim de kayınvalide ve görümcem aşırı tepkiler verdiler.En son görümcem dalga geçer gibi konuştuğunda sinirim tavan yapıp, beğenmek zorunda değilsin,ben de senin çocugunun ismini begenmiyorum diye cevap vermeme karşılık sıkıntılar hala sürüyor.Eşim de onlardan etkilenip başka isim arama çabasına giriyo gibime geliyo ona da üzülüyorum... Nasıl bir ego ,nasıl bir gelenek,nasıl bir kafa bu ya kendi ismini koydurtmak isteyenlerin ki...hiç anlamıyorum...Ama ben daha içime sinen bir isim bulamazsam Feride'mden vazgeçmiycem...Hatta 2 isim koyacaktık,ben öbür ismiyle seslenirim Feride demem demişti kv,şimdi 2 isim koymaktan da vazgecmiş gibiyim,napıcak bakalım o negatif enerjisini çocuğuma ve bana nasıl yansıtıcak
Çok sağol canımm ama şuanki halimi görsen tuz biberden hallice biraz elimde bilgisayar burnum kıpkırmızı yanımda mendil ordusu öksürüyorum sürekli bide oda hayırla uğurla bugün başladı:) tatil sonuçta yinede güzeldi tabidün akşam o ses Türkiye nin çocuklar için olan versiyonunu gördüm ikiz kızlar vardı Allahımm hayatımda gördüğüm en tatlı çocuklardı heralde aklıma sen geldin:) doğum tarihleri falanda belli olmuş hayırlısıyla annesi inşallah
Benim de kayınvalide ve görümcem aşırı tepkiler verdiler.En son görümcem dalga geçer gibi konuştuğunda sinirim tavan yapıp, beğenmek zorunda değilsin,ben de senin çocugunun ismini begenmiyorum diye cevap vermeme karşılık sıkıntılar hala sürüyor.Eşim de onlardan etkilenip başka isim arama çabasına giriyo gibime geliyo ona da üzülüyorum... Nasıl bir ego ,nasıl bir gelenek,nasıl bir kafa bu ya kendi ismini koydurtmak isteyenlerin ki...hiç anlamıyorum...Ama ben daha içime sinen bir isim bulamazsam Feride'mden vazgeçmiycem...Hatta 2 isim koyacaktık,ben öbür ismiyle seslenirim Feride demem demişti kv,şimdi 2 isim koymaktan da vazgecmiş gibiyim,napıcak bakalım o negatif enerjisini çocuğuma ve bana nasıl yansıtıcak
Evet canim bi taraftan .. evimdeki sessizligin son zamanlari dedin gibi tadini cikarayim diyorum ama kizlarim simdiden o kadar yaramazki agrilardan uyku uyuyamiyorum bir an once gelsinler diye gun sayiyorum.. saglikla gelsinlerde az kaldi dayanicaz artik
ya canım evde rahatmısın ben evde ortalığı toplarken yoruluyorum bide üstüne kendine yemek yapmak çok zor geliyor yapmıyorum bu sefer açım meyvemi ilaçlarımı hep aksatıyorum vs.
ya bu yemek olayı benım canımı cok sıkıyor.
zaten kılo almamısım.
azarı yedım doktordan.
akşam eve gıdıp yemek yapana kadar yoruluyorum, açlığım kaçıyor resmen.
bırde benım eşim işim dolayısıyla eve geç gelir. sadece salı perşembe ve cumartesı günleri evde yemek yer.
ve de ne kadar yemek sectıgıne ınanamazsınız
boyle olunca o gunlere ona uygun ymk yapmam gerekıyor. o gunlerde bende erken evde oldugundan bır gun evvelden yapmam gerekyor.
pazartesı de salı nın yemegı gıbı.
valla zor ya.
yorgunluktan iştahım kacıyor sonra
Allahtan iş yerınde öğle düzenli yiyorum.
valla bılemem bınecem ılla motoruna
yok be sekerım ben trafık korkumdan araba suremıyorum bıde motora bınersem kafayı yerım adrenalın benlık bısey degıl
daha kavusamadık persembeye falan kaldı sanırım gemı ısı bu bellı olmuyor kı
bı gelsın bı hasret gıderılm sonra alısverıse salacam ıkımızıde ınsallah hbrlessırız cnm
işyerindeki yemekleri beyenmediğim için maalesef işyerindede yiyemiyorum deamlı açım.
Dalaman'a gittik canım. Önceki tatillerime kıyasla çokta muhteşem diildi ama Allah'a şükür tabi tek parça döndüm:) ev çamaşır yemek herşey basıyo şuanda Freddy konusunda haklısıntekrar gitme planları yapıyorum aynada kendimi görünce vazgeçiyo gibi oluyorum hatırlayıp
ya canım evde rahatmısın ben evde ortalığı toplarken yoruluyorum bide üstüne kendine yemek yapmak çok zor geliyor yapmıyorum bu sefer açım meyvemi ilaçlarımı hep aksatıyorum vs.
valla bılemem bınecem ılla motoruna
yok be sekerım ben trafık korkumdan araba suremıyorum bıde motora bınersem kafayı yerım adrenalın benlık bısey degıl
daha kavusamadık persembeye falan kaldı sanırım gemı ısı bu bellı olmuyor kı
bı gelsın bı hasret gıderılm sonra alısverıse salacam ıkımızıde ınsallah hbrlessırız cnm
Ahh canim sorma o konuyu.. su son gunlerde bende evde hicbisey yapamiyorum surekli yorgunum acligada fazla dayanamiyorum aksamdan kalan yemek varsa onu yiyorum yoksa mecbur biseyler yapip yiyorum.. ama esimden Allah razi olsun cok yardimci o konuda bana isten eve geliyor .. yapmadiysam yemek hazirliyor beraber yiyoruz.. bide benim mide cok hassas ne yesem dokunuyor.. 4 gunde 1 gaviskon bitiyor.. su hamilelik boyunca hicbiseyden cekmedim midemden cektigim kadar.. su ana kadar 10 kilo aldim sadece bi gobek var gören sasiriyor sen nasil ikiz tasiyosun diye su son gunleride bi atlatsam baska bisey istemiyorum .. cok yoruldum ve bunaldim
Hiç bişeycik olmayacak canım merak etme, sonuçları yaz bize, öptüm
Birşey çıkmayacak inş cnm dualarımız seninle Allah yardımcın olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya kuzum eger esınle karar verdıysenız sakın vazgecme
cunku yavrunun ısmıyle her cagırdıgında ıcın acıyacak daha da kınleneceksın
senın yavrun bu senın tercıhın olmalı
bızdede oyle bır durum vardı dayım cocuguna ısım koyarken babasının ısmını koydu yengem ıstemedı tabı cocuga babası farklı annesı farklı ısımle seslenıyordu ve kuzenımı adı her gectıgınde etraf bı gerılıyordu her tarafda ınadına kendı ıstedıgı ısımle seslenıyordu tabıı cocuk arada kalıyordu
melıs ıse melıs koy
dıren esraa
Aynen canım sırf bizşm dediğimiz olsun diye yapıyolar ben başta başka bi isim deseydim onada itiraz ediceklerdi aslında konu melis ismi değill o bana annelik yapsaydı bende onun fikrini alırdım ama 3 yıldan beri beni umursamamış şimdi bende bunları beklemesin allahtan eşim annesinin babasının ne olduğunu biliyorO diil onların yüzünden eşlerin arasında da gerginlik oluyor.Benim kuzenimin adı da Melis ve gayet milliyetçi insanlar,ilk defa böyle bi yorum duyuyorum.ONlar bilmiyorlardır demeleri bahane oldugunu dusunduruyo bana ...Bizimle aynı zamanda eşimin abisinin de bebeği olacak .Onlar isim olarak Alya koyacaklar.Alyayı da beğenmemişler ama ne hikmetse biz bir ara birsürü isim düşünürken arasında Talya da vardı.Talyaya bayıldılar,illa Talya koyun yapıyolar...Ne anlamını bilirler ne de gercekten begendiklerini sanmıyorum.Talyayı begenenin Alyayı da begenmesi gerekmez mi.Bizimkiler hiçbişeyi beğenmeyen tipler zaten genel olarak,maksat kendi dedikleri mi olsun istiyolar nedir anlamadım...
kızlar arkadaşım 34 haftalık hamile bebek gelişimi durmuştu 32. haftada bebek 1 haftaileride giderken luanda 1 hafta geri. 2 kiloyu geçmesini bekliyorlarki bebeği alsınlar.
arkadaşımın geçen akşam şiddetli bir karın ağrısı vardı. artık dayanamadı hastaneye geldi. nst de karın ağrısı olmadığı doğum ağrısı olduğu ortaya çıktı. bebek 1900 gr olmuş. 1 gün yattı sürekli ilaç kullanıldı doğum geciksin diye sonra eve taburcu edildi ama halen ağrısı var sürekli hap kullanıyor bebek küçük hem çok erken 2 hafta daha tutabilsem diye dua ediyo. daha çalışabilir raporunu güle oynaya aldı bugün geldiği durumu bak. şuanki durumuma şükrediyorum korkuyorum valla. heran herşey olabilir demekki.
Valla banada bir uyuşukluk yorgunluk çöktüki sorma gitsin doğrunca nolcak nasıl bakçam ya diyorum ama hamilelik geçince geçer heralde gibi geliyor.
Beklemedeyim şuan şimdilik değiştirmeye karar vermedim kaç gündür kayınvalidemlerle görüşmüyoruz kesin onada laf ediyodur gelmiyolar aramıyolar diye ama bilsinler artık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?