2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

laboratuvarda çalışan bizden yaşça çok büyük sevdiğim bi ablam var geçen gün onla konuşuyorduk bebeği 850 gr doğmuş özel hastanede doğurmuş şuanda 10 yaşında dağ gibi delikanlıymış valla. hastane çok önemli dedi. ben özel hastaneye gitmiştim orda ellerinden gelenş yapıp yaşttılar bebeğimi ve yaşıtlarından da bir farkı yok dedi. Allah büyük .

evet kesinlikle.
fatih terim in kızı da 950 gr doğurmuş.
ki senin arkadaşın 1.900 diyorsun.
bence dayanamazsa bile bir sıkıntı olmaz inş.

öyle düşünüyorum ben.

merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım herşey yolundadır sıcaklar ve bitkinlik olmasa daha kolay geçecek bu hamilelik sanırım

Ya tatlım böyle konuşmalar çok moralimi bozuyo
Bir daha giderim tatile diye düşünüyodum bugüne kadar ama annem benimle tatile gitmek istemiyo bişey olur oralarda yazlık yeri sonuçta ben huzursuz olurum falan dedi doğurana kadar artık Ankara nın başını beklicem ben gibi görünüyo kızlar siz kendinizi kurtarın

Hoşbulduk sevgicim.
Ben hastalanmama rağmen çok tekrar gitmek istiyodum ama annem resmen seni istemiyorum dedi bugün ya
Moralim bozuldu biraz.. Insan çok pimpirik yapıyo ama ruh hastası gibiydim bende o konuda haklısın.

Arkadaşlar selam 3.trimester döneminde ilişkiye giriliyor mı bilgisi olan var mı merak ettim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hoşbulduk canım :):) evet 1 haftalık tatilde hastalıkta bizi bulur..

Merhaba canim hosgeldin biraz sıkıntılar olmus ama ziyani yok hamileyiz sonucta umarim dinlenmissindir kendini biraz korur sicak biseyler icersen öksurugunde gecer cok gecmis olsun sag salim dondunuz ya önemli olan bu.

Piskolojim bozuk hic kendimi iyi hissetmyrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım geçen gün internetten okudum bebek yasıyormuş iyi Allaha Şükür. Hala yogun bakimdaymis fakat kac kiloya ulaştığını yazmamislar.istenilen kiloya gelince çikacakmis hastaneden. Hürriyet kelebek ayşe Arman röpörtajı :)

Ohh aman iyi ))

Esim moralimi bozuyor ondan ya brzda zaman yaklasyr yetsmyckms gibi gelyr esyalari falan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok özel değilse neden moralini bozuyo eşin ?
Neden yetişmesin hayatım inan 1 haftada bile yetişir. Çoğu insan hazırlığını 37. Hafta izne ayrılınca yapıyor hatta.
Onlar nasıl yetiştiriyor birde böyle düşün?
Yetişmeyecek hiç bişi yok. İçini ferah tut. Zaten bunalmaya yer arıyoruz birde bunlara takılma ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…