ya işte bir noktada hiç bişe belli olmuyor.
ne kadar endişelensekte evhamlansakta bir faydası yok.
biraz rahat olmak lazım
ben de çok etkılenıyorum boyle seylerden mesela fatıh terımın kızının erken dogum yapması benı cok etkıledı.
hala da haber yok noldu.
sonra dedim ki ya insanlar istemeye istemeye hamile kalıyorlar, çoğu bebeğini istemıyor.
yapması gereken hiçbişe yapmıyor.yapmaması gereken herşeyi yapıyor.
ama gene de bebeğine kavuşuyor.
Sen büyüksün Allah'ım diyorum. kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.
başka türlü sonu yok.
umarım arkadaşında hafta 10 gün daha dayanır da bebeğine kavuşur.
her geçen hafta bizim için artı demek şu saatten sonra.
laboratuvarda çalışan bizden yaşça çok büyük sevdiğim bi ablam var geçen gün onla konuşuyorduk bebeği 850 gr doğmuş özel hastanede doğurmuş şuanda 10 yaşında dağ gibi delikanlıymış valla. hastane çok önemli dedi. ben özel hastaneye gitmiştim orda ellerinden gelenş yapıp yaşttılar bebeğimi ve yaşıtlarından da bir farkı yok dedi. Allah büyük .
hosgeldın bakalım normal hayata
hamılelıkte zor olsada tatıl ya adı bıle guzel
ama su gerı donus olmasa varya
ınsan kendını kapana kısılmıs gıbı hıssedıyor tatıl donusu
hamılelıkte zorda bıde cocukla daha beter oluyor dıyorlar
yanı artık bız eskı tatıl maceralarını anı olarak hatırlayacagız gıbıme gelıyor
Saol teyzesi avustosun ilk haftasi geliyorlarmissimdi zamanda gecmiyor .. hadi sen tatilde grip oldun bana noluyo burda hapsirik oksuruk , girla gidiyor valla :2: yaa ama dün ben izlemedim o sesi dur int bi bakim merak ettim simdi
Hoşgeldin canım iyiki geldin. Ama yok beni hiçbir güç bu satte tatile götüremez.
Eşim tatil tatil die deli oluyor, illa gitmek istiyor. Doktoruma sorduk, doktorum ve eşi beni tatile gitmeye ikna etmek için dil döktüler resmen. Hiç durma hemen git ne duruyosun 36'ya kadar istediğin yere gidebilirsin falan filan yok arkadaşım.
Ben kendimi tanıyorum, bişey olacağından deil ama orda beni sinek soksa ben bebeğime bişey mi oldu acaba diye panik atak nöbetleri geçeririrm tatili kendime zehir ederim sırf iki yanıcam denize giricem d vitamini alıcam diye ekstra stres kaynağı yaratıp kendime zarar vermeye niyetim yok!! :)))
Ah canım ya hastamı oldun sen geçmiş olsun nasıl geçti tatil bakalım ? öksürürken karnının altını sıkıca tut öyle öksür demişti geçen hafta doktorum aklında bulunsun şeker. hoş geldin bu arada özlemiştik seni.
senin eşin ne diyor bu konuya.
koyalım mı yoksa başka bir isim bakalım mı?
Kızlar merhabaaaaa :) ben geldim
Güzel ama birazda sıkıntılı geçmiş bir haftadan sonra yine denizsiz Ankara dayız.
Tatil yapmayı çok özlemişim ne olursa olsun çok iyi geldi ama kızlar doktordan hastaneden uzak bişey olsa güvendiğin birinin olmadığı bir yerde 7 aylık hamile olmak zor yinede. Normal halimde denize ters balık bile atlayan benherşeyden korkar olmuşum bir kere. Aman çok soğuk aman güneşe fazla çıkmiim aman fazla terlemiim derken tatil değişik bir format aldı zaten. Bunun yanında en beteri gittiğimizin 2.günü öncesinde turp gibi olan ben boğazımda hafif acı hissettim ertesi gün salya sümük durumundaydım. 2 gün odadan çıkamadan yattım balkonu açsan çok sıcak klima açsan beter oluyosun falan zordu. Bide bir gün inanılmaz az hareket etti benimki aklım çıktı ve haftasonu ne gidecek düzgün hastane var ne birşey.
Neyse kızlar özetle hernekadar yanıp gelmiş olmam beni mutlu etsede:), denizi şimdiden çok özlesemde, Ankara beni mutsuz etsede ben bu tatil işinden hamileyken biraz korktum. Ankara'ya döner anneannemin yazlığına giderim diye düşünüyordum ama hastalık göğsüme indi sapık gibi öksürüyorum1 hafta beklesem gitsem diyorum gözüm korktu inanın sayfiye yer sonuçta medeniyetten daha uzak huzursuz hissettim kendimi bilemiyorum..
Haberler güzel herkeste bebişlerde büyümüş hepinizi çook öpüyorum
Benımm doktor mübarek 3aylardayız artık ilişki yasak dedıArkadaşlar selam 3.trimester döneminde ilişkiye giriliyor mı bilgisi olan var mı merak ettim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benımm doktor mübarek 3aylardayız artık ilişki yasak dedı
ya işte bir noktada hiç bişe belli olmuyor.
ne kadar endişelensekte evhamlansakta bir faydası yok.
biraz rahat olmak lazım
ben de çok etkılenıyorum boyle seylerden mesela fatıh terımın kızının erken dogum yapması benı cok etkıledı.
hala da haber yok noldu.
sonra dedim ki ya insanlar istemeye istemeye hamile kalıyorlar, çoğu bebeğini istemıyor.
yapması gereken hiçbişe yapmıyor.yapmaması gereken herşeyi yapıyor.
ama gene de bebeğine kavuşuyor.
Sen büyüksün Allah'ım diyorum. kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.
başka türlü sonu yok.
umarım arkadaşında hafta 10 gün daha dayanır da bebeğine kavuşur.
her geçen hafta bizim için artı demek şu saatten sonra.
Piskolojim bozuk hic kendimi iyi hissetmyrm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım geçen gün internetten okudum bebek yasıyormuş iyi Allaha Şükür. Hala yogun bakimdaymis fakat kac kiloya ulaştığını yazmamislar.istenilen kiloya gelince çikacakmis hastaneden. Hürriyet kelebek ayşe Arman röpörtajı :)
Canım noldu ?
Birşey mi var yoksa bazen hepimizin yaşadığı gibi sebepsiz mi ??
Esim moralimi bozuyor ondan ya brzda zaman yaklasyr yetsmyckms gibi gelyr esyalari falan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?