2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Esim moralimi bozuyor ondan ya brzda zaman yaklasyr yetsmyckms gibi gelyr esyalari falan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sıkma canını desemde olmuyo özellikle bu dönemde eşyalar içinde kafana takma olur inan eşim ameliyat oldu 3 aydır raporlu çalışmadıda daha bu ay başladı çalışmaya bende düşünüyorum hangi bir eşyasını alıyım ama napalım canımız sağolsun bebeklerimiz sağlıklı olsunda tek hepsi olur inşallah. Eşime gelincede sanki o hamile benim kadar oda hassas laf söylenmiyo bazen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canımm çok sevindim maşallah. Allah sağlıkla sonunu getirsin inş hepimiz için. Şekerli su çok iğrenç gerçekten ama korkulacak bişey yok :))

Kızlar İstanbul Türkiye hastanesinde doğum yapmış bi yakınınız ya da orasıyla ilgili tecrübesi - bilgisi olan var mı ?

Esim ucan kusa surat asiyor cildirtyr beni konusunca surat asyr gulunce surat asyr her yaptigima alnyr ya ben hamile deglm sanki kendi hamile simdi ev sorunumz var belki tasncz annme yakin tasnmktn skyr beni.cildryrm bazen esime ben herseye ragmen gulyrm o surat asmada bir numara ogluma dyrm zaten 365gunun 360gunz surat asyr bkyrm artk

Bizimkide oyle cildryrm artk ya bazen hic konsmyrm kendisiyle

Canım boşver dicem amane mümkün. Aynı evde insan delirio dediğin gibi. Sürekli negatif olunca tabi sende etkileniyorsun.
Amaaaaa
Boşver beee oğlunu düşün
O herşeye değer. O doğsun gülüşü yeter onun.

hep negatif olumlu bisey bulamz hayatta arkami donup yatsam suc.zatrn dyrm krndine su hayatta yaptgn en guzel sey oglm diye ya sagolsn hersey yapr yemek temzlik utu ama o surat asmasi yokmu beni cildirdyr ya.birtek beni degl herkesi.dyr zaten oglmz hayrlisiyla dogdugunda beni unutucaksn.

Super bir cevap verms doktorun cok gerekli biseyde degl zaten

Evet ama esimin verdigi cevapta guzeldi bize 3 aylar cooookk onceden geldi dedi zavallim korkudan pek yaklasmiyordu bana yaklassada yuzeysel oldugu icin bana fark eden pek bisey olmadi

Oyy senin esin simdiden kiskancliga baslamis.. oda kötü bir durum yaa .. bi yardim alsaniz yada sen git bi danis belki bi çözüm bulursunuz

Canımm çok sevindim maşallah. Allah sağlıkla sonunu getirsin inş hepimiz için. Şekerli su çok iğrenç gerçekten ama korkulacak bişey yok :))

Canim ben bisey soracağım ben sekerli su ictikten yarim saat sonra bir basagrisi oldu ilac aldim ama gecmiyor hala tepem delinecek gibi böyle bisey yasadinmi yada arkadaslardan böyle olan.

merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım herşey yolundadır sıcaklar ve bitkinlik olmasa daha kolay geçecek bu hamilelik sanırım

muhakkak öyle canım sıcaklar özellikle akşam bu saatlerde... ama şuan dogum yapan 2 arkadaşım pişiyor emzirirken bide bebekleri yüzleri pişik oluyor biz gene biraz serinlere gelicez sanırım

merhaba arkadaşlar:) her zaman giremesem de sizi takip etmeye çalışıyorum. ben de eylül annesi olucam inş. 3 hafta önce ayrıntılı ultrasona girdim bebeğimin iyi olduğunu söyledi doktorumuz, şimdiye kadar sorun yaşamadım sayılır sadece hamile kaldığımı öğrendiğimde 72 kiloydum şimdi 28. haftada 80 kilo oldum doktorum çok olduğunu söyledi sizlerde durum nasıl acaba? birde ilk gebeliğim bilmiyorum son aylara geldik gerçekten bu son aylarda da herkes cok mu kilo alıyo yahu o zaman ben 90 ı gecerim bu gidişle:26:

Merhaba canim hosgeldin biraz sıkıntılar olmus ama ziyani yok hamileyiz sonucta umarim dinlenmissindir kendini biraz korur sicak biseyler icersen öksurugunde gecer cok gecmis olsun sag salim dondunuz ya önemli olan bu.

Çok teşekkürler canım akıntı geçmiyo öksürükte geçmiyo dolayısıyla. Toparlarım inşallah biran önce..

Slm kizlar bende insallah eylul annesi olucam. 27.haftadayim. benim doktorum vitamin ilacini biraktirdi tedirgin oldum bende acaba vitaminsiz kaliyormuyum diye dusunuyorum . seker testimde dusuk cikti zaten bide kansizlik da var. zaten istahimda yok simdiye kadar uc kilo aldim. of moralim cok bozuk

Neden bıraktırdı acaba herhangi bi açıklama yaptımı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…