Esim moralimi bozuyor ondan ya brzda zaman yaklasyr yetsmyckms gibi gelyr esyalari falan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benımm doktor mübarek 3aylardayız artık ilişki yasak dedı
Merhaba kizlar geldim sabah verdim simdi aldim sonuclari oglusum cok sukur iyi 1 kilo 10 gr olmus seker yukleme testi de 130 cikti dr iyi bir sorun yok dedi cunku sekerli suyu ictim 1 saat sonra kan alindi 2-3 saat sonraya gerek yok 180 ve uzeri ciksaydi bakilirdi dedi.Ama cok sukur korktugum gibi degildi rahat ictim suyu ama daha sonra icim baydi cok sukur bu da bitti kazasiz belasiz .Dualariniz icin cok tesekkur ederim arkadaslar.
Çok özel değilse neden moralini bozuyo eşin ?
Neden yetişmesin hayatım inan 1 haftada bile yetişir. Çoğu insan hazırlığını 37. Hafta izne ayrılınca yapıyor hatta.
Onlar nasıl yetiştiriyor birde böyle düşün?
Yetişmeyecek hiç bişi yok. İçini ferah tut. Zaten bunalmaya yer arıyoruz birde bunlara takılma ...
Sıkma canını desemde olmuyo özellikle bu dönemde eşyalar içinde kafana takma olur inan eşim ameliyat oldu 3 aydır raporlu çalışmadıda daha bu ay başladı çalışmaya bende düşünüyorum hangi bir eşyasını alıyım ama napalım canımız sağolsun bebeklerimiz sağlıklı olsunda tek hepsi olur inşallah. Eşime gelincede sanki o hamile benim kadar oda hassas laf söylenmiyo bazen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sıkma canını desemde olmuyo özellikle bu dönemde eşyalar içinde kafana takma olur inan eşim ameliyat oldu 3 aydır raporlu çalışmadıda daha bu ay başladı çalışmaya bende düşünüyorum hangi bir eşyasını alıyım ama napalım canımız sağolsun bebeklerimiz sağlıklı olsunda tek hepsi olur inşallah. Eşime gelincede sanki o hamile benim kadar oda hassas laf söylenmiyo bazen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Esim ucan kusa surat asiyor cildirtyr beni konusunca surat asyr gulunce surat asyr her yaptigima alnyr ya ben hamile deglm sanki kendi hamile simdi ev sorunumz var belki tasncz annme yakin tasnmktn skyr beni.cildryrm bazen esime ben herseye ragmen gulyrm o surat asmada bir numara ogluma dyrm zaten 365gunun 360gunz surat asyr bkyrm artk
Canım boşver dicem amane mümkün. Aynı evde insan delirio dediğin gibi. Sürekli negatif olunca tabi sende etkileniyorsun.
Amaaaaa
Boşver beee oğlunu düşün
O herşeye değer. O doğsun gülüşü yeter onun.
Super bir cevap verms doktoruncok gerekli biseyde degl zaten
hep negatif olumlu bisey bulamz hayatta arkami donup yatsam suc.zatrn dyrm krndine su hayatta yaptgn en guzel sey oglm diye ya sagolsn hersey yapr yemek temzlik utu ama o surat asmasi yokmu beni cildirdyr ya.birtek beni degl herkesi.dyr zaten oglmz hayrlisiyla dogdugunda beni unutucaksn.
Canımm çok sevindim maşallah. Allah sağlıkla sonunu getirsin inş hepimiz için. Şekerli su çok iğrenç gerçekten ama korkulacak bişey yok :))
merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım herşey yolundadır sıcaklar ve bitkinlik olmasa daha kolay geçecek bu hamilelik sanırım
Merhaba canim hosgeldin biraz sıkıntılar olmus ama ziyani yok hamileyiz sonucta umarim dinlenmissindir kendini biraz korur sicak biseyler icersen öksurugunde gecer cok gecmis olsun sag salim dondunuz ya önemli olan bu.
Bende geçen sene Dalaman'daydım canım. Sarıgerme ve 12 Adaları gezdik çok tatlı bi yer. İçine sindiği kadarıyla ne ala. İnsan tedirgin oluyo tabii hamileyken :))
Kızlar ilişkiyi neye gore yasakliyo doktor bilgisi olan var mi
Slm kizlar bende insallah eylul annesi olucam. 27.haftadayim. benim doktorum vitamin ilacini biraktirdi tedirgin oldum bende acaba vitaminsiz kaliyormuyum diye dusunuyorum . seker testimde dusuk cikti zaten bide kansizlik da var. zaten istahimda yok simdiye kadar uc kilo aldim. of moralim cok bozuk
pişik kremi olarak ne öneriyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?