2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
cok korkunç ya

yok be güzelim bütün normal doğum yapcak veya yapan kadınlara açılma varmı yokmu diye bakarken yada normal doğum yapabilirmi diye bakmak için yapılan işlem. hoş bana boşuna yapıldı son anda sezeryan oldum.

canım elını sokunca çocuğa bışey olmuo demı
alttan bakılmaz derler ya hamışken

canım zebra almanı önermem bebeğin odasının aydınlık olması lazım zabralar bunu önlüyor ben küçük odama yaptırdım hiç memnun değilim açık renk yapmama rağmen odamı kararttı bence normal tül al bide güzel bi güneşlik yaptır üstüne şimdi olsa asla yatırmam. bide temizlenmesi zor olur zebraların. silincede içine sinmiyor.

canım elını sokunca çocuğa bışey olmuo demı
alttan bakılmaz derler ya hamışken

canım rahim kapalı zaten o sadece doğum yapacağın yeri gerip ne kadar açılabilirliğine bakıyor. işte o muayenede zaten 37. haftada doktor muayneyi yaparken rahimde açık farketti. ama doğuramadım genede

ya ole mı dıosun
bende zebra stor olursa salkım salkım olmaz cok yer kaplamaz dıye dusunmustum
aslında kanat perdeler cok hoşuma gıdıo ama beşik tarafına denk gelıo gozukmucek perde hıc ozamanda

ya ole mı dıosun
bende zebra stor olursa salkım salkım olmaz cok yer kaplamaz dıye dusunmustum
aslında kanat perdeler cok hoşuma gıdıo ama beşik tarafına denk gelıo gozukmucek perde hıc ozamanda

2 sene önce zebra moda olduğunda yaptırmıştım mutfak canımım çok biyik orayada benzer yaptırdım en üst katta orutuyoruz perdeleri hiç kullanmıyorum hep tepeye kadar çekik çünkü ne dışarsı adam gibi görünüyor ne güneş giriyor ruhum sıkılıyor. sen gene perddecide bi bak sor

Canım normal şartlarda bencede yüzde yüz git ama uçak korkusu otobüs falan işi zorlaştırıyo biraz.
Ben uçakla döndüğümüz hava alanında ayaklarımı bulduğum heryere uzattığım halde eve geldiğimde ilk defa ayak ve bileklerim balon gibiydi. Yol bize biraz ağır geliyo artık 8 saat rahatsız edebilir. En doğrusunu sen bilirsin tabi. Bu arada tobb un eğitimi ücretli mi yaa??

Canım kardeşimin eşi kullandı, ilk başta meme ucu acıdı sanırım onu taktı göğsünün ucuna ordan emzirdi, bebek direk memeye temas etmiyor boylece iyileşmesi kolaylasıyor.

ndn normal doğuramadın canım bı sorunmu oluştu son anda

evet canım 40. haftadan sonra çocuk sıkıntıya girmiş sabah gittiğimde bradikardi kalp atışları yavaştı ama düzelir diye eve geldik arkamızdan aradılar öğleden sonra tekrar gelin bi nst ye daha girin diye bu seferde taşikardi dedikleri kalp atışları hızlanmıştı. hemen alalım dediler suni sancı konuşmaları yaşandı ama eşim asla istemedi teyze kızı suni sancı da vefat ettiğinden. mecbur sezeryana girdik ama bebek gerçekten sıkıntılıymışki yavrum doğduğunda ateş kırmızıydı ya kıpkırmızı görmeniz lazım. kızım benim ya.

ücretsiz diye biliyorum canım

nekadar doğru bılmıorum ama bebek odalarının cok aydınlık olmaması gerekıomuş
uyumaları ıcın bole bısey duydunmu hıc

Kizlar bni yanls anlamynda bu suriyeliler beni cildirtyr akil birakmyrlar adamda ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok cnm ücretli değil.
ancak yer bulmakta mümkün değil

dediğin gib 8 saat yol çok yorar beni.
gitmeyeceğim o yüzden.
benım suan ellerım ayaklarım şiş.
yolculuktan sonra patlar herhalde

hımm sen 40 haftayı doldurduğun halde gelmedı bebış yaı
benımde bı arkadasın son gunlerı suan
gunu gecmışş onunda doktor hersey normal dıomuş
cumaya kadar sancı olmazsa kendılıgınden
sunı sancıyla olacak sanırım
olede olmazsa pazartesı sezeryan olacak
bence sızın akrabada ekstrem bı durum oluşmuş benım kuzenımde sunı sancıyla doğurdu
ıyı ıkısıde ama onun sancısı başlamıştı tabı kanaması

nekadar doğru bılmıorum ama bebek odalarının cok aydınlık olmaması gerekıomuş
uyumaları ıcın bole bısey duydunmu hıc

canım benim bebeğim doğduğunda sarılık değerleri yükselmeye başlamıştı. eve giderken doktor mutlaka çok aydınlık odada yatırın gün ışığına ihtiyacı var dedi. ne kadar aydınlık olursa o kadar sarılığı düşer dedi. bende salonda pusette camın önünde tutuyordum 10 gün sonra sarılığı normal değerlerine inmeye başladı.

o günden beri asla kızımı havasız aydınlık olmayan odada yatırmıyorum.

zaten gece yarısı ağladığında ilk 40 gün hiç ışık tv açmadım emzirdim uyuttum gündüz oynadım inanırmısın 20 günde öğrendi gece bi daha hiç uyanamadı şimdi 2 yaşında hiç gece uyanmaz 20 günlük bebeklikten beri hep geceleri rahatım ben gece uyandığımda alır emzirirdim şuandada gece yatarken sütünü veriyorum gece kalkmadığı sürecede hiç uyandırmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…