canım ben cilekten en uygununu aldım. 3 parça 2900 tuttu. O nedenle bence uygun. Cunku dolabın fiyatı yanlıs hatırlamıyosam 1600 gibi bişeydi tek başına
Kızlar ya bu sola yatmayı yüzde yüz uygulayan var mı? Sıcaklar başladığından beri rahat uyuyamadığımda sağımada yatıyorumda ben bazen. Çok mu yanlış bişey acaba bebeğe bişey falan olmaz dimi?
Bana dün gece hava çok sıcak geldi ilk defa resmen ateş bastı sürekli uyandım falan berbat bi gece geçirdim.
Çalışsaydım ertesi gün bitmiştim diye düşündüm çalışanlara çok çok kolaylık diliyorum bu yüzden Allah tan.
Bende çok öksürüyorum canım ya sinüslerim aynen göğsüme indi:)
Bol bol su içmeye çalış bide burnun akıyosa sürekli sil geri kaçmasına izin verme düşman sümüklerin
Kendi doktoruna danışmadanda ilaçları kullanma derim çünkü diğer bölümlerden bilmeden yazıyolar bazen başıma geldi bir kere.
çok geçmiş olsun canım. Ya ne kadar dikkat etsek de bu havaların dengesizliğinden herkes hasta. Ben hastalanmasam yanımdaki hasta en sonunda bize de geçiyor zaten.
Tesekkur ederim.arkadaslar bugun daha iyiyim .. dr verdigi öksürük suruplarindan ictim.. kendi dr gitmedim tel.de gorustum haplar haric suruplari icebilirsin dedi .. yatip istirat edip gecmesini bekliycez bakalim..
Ya herseyi yapmamizi istyrlar hastaneden cikmyrlar ya cildirtyrlar insani bir yapisiyrlar bir daha birakmyrlar bide bizi begenmyrlar sanki kendilernde bes yildizli mudahale var ya en zoruma giden kendi millet randevu ver bunlari hmeen al biz gtsydik ulkelerine bizi almazlardi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
didemmmmmmmmmm bitanemmm geçmiş olsun oncelıkle hasta olmuşsun sanırım kendıneeee dikkat et cnm benım..
şekerlerinize bayıldım ya..çok şıklar çok şirinler..
rabbim bana da kısmet etsın ınsallah çok özendim şimdi
didemmmmmmmmmm bitanemmm geçmiş olsun oncelıkle hasta olmuşsun sanırım kendıneeee dikkat et cnm benım..
şekerlerinize bayıldım ya..çok şıklar çok şirinler..
rabbim bana da kısmet etsın ınsallah çok özendim şimdi
Canim ben hazirliklara o kadar erken basladim ki teferruat larla ugrasmaya vaktim de kaldi.. herkez cok erken dedi ama ben dinlemedim kimseyi.. simdi hersey tamam ..