2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Şımdıye kadar hep sırt ustu ve sağıma yattım soluma yatınca resmen bışey batıyo doktoruma sordum sen nasıl rahat edıyosan öyle yat dedı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gecmıs olsun canım
allah sıfa versın doktoruna bı gozuk bakalım o ne dıyecek

çok geçmiş olsun canım. Ya ne kadar dikkat etsek de bu havaların dengesizliğinden herkes hasta. Ben hastalanmasam yanımdaki hasta en sonunda bize de geçiyor zaten.
Tesekkur ederim.arkadaslar bugun daha iyiyim .. dr verdigi öksürük suruplarindan ictim.. kendi dr gitmedim tel.de gorustum haplar haric suruplari icebilirsin dedi .. yatip istirat edip gecmesini bekliycez bakalim..

canım noldu ki hayırdır.

Ya herseyi yapmamizi istyrlar hastaneden cikmyrlar ya cildirtyrlar insani bir yapisiyrlar bir daha birakmyrlar bide bizi begenmyrlar sanki kendilernde bes yildizli mudahale var ya en zoruma giden kendi millet randevu ver bunlari hmeen al biz gtsydik ulkelerine bizi almazlardi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Caanniimmm benimmm rabbim en kisa zamanda bebisine kavustursun seni .. dualarim herzaman sizinle.. beyendine cok sevindik teysesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…