2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

kış olduğu için pek dışarı bebek arabasıyla cıkmayız dıye düşündüm ama bilemedim ....

kış olduğu için pek dışarı bebek arabasıyla cıkmayız dıye düşündüm ama bilemedim ....

Bebeklerin temiz havayada ihtiyacı var hem kapalı alanlarda daha çabuk hasta oluyorlar.alısmaları lazım sogugada sarar sarmalar çıkartırsın ben uyumadıgında sabahın 8 inde kısta çıkardığımı bilirim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gecmıs olsun canım
allah sıfa versın doktoruna bı gozuk bakalım o ne dıyecek

Arkadaslar ölüyorum sanirim .. dün gece den beri acayip oksuruyorum sabah kalktim dahiliye dr gittim ilaca bogdu beni hepsini almak istemiyorum kizlarima zarari olur diye korkuyorum.. ama oksurukde cok fena napcam ben

Bende çok öksürüyorum canım ya sinüslerim aynen göğsüme indi:)
Bol bol su içmeye çalış bide burnun akıyosa sürekli sil geri kaçmasına izin verme düşman sümüklerin
Kendi doktoruna danışmadanda ilaçları kullanma derim çünkü diğer bölümlerden bilmeden yazıyolar bazen başıma geldi bir kere.

selam güzel annişler.. şimdi bebek odası alan arkadaşlara bir sorum olacak. ben tam takım mobilya almayacağım sadece gardrop almayı düşünüyorum. beğendiğim modellere int.fiyat baktım 900-1000 tl arası tek sadece dolap. bir mobilyacı arkadşmz var ona sormaya gittik aynı modeli en kaliteli malzemeden kaça yaparsın diye 600 den aşağı inmedi. sizce fiyat iyi mi bana biraz pahalı geldi de. siz ne düşünüyorsunz? bir de oda alan arkadaşlar hepsi ne kadar tuttu? tüm mobilyaları almak daha mı mantıklı acaba? ama bizim odamız müsait değil..neyse bana bi yardım etseniz :)))

http://www.n11.com/belis-doga-bebek-odasi-3-kapili-dolap-tr1735-P15247996
bu arada beğendiğim model de bu idi.sizce nasıl?

Bence cok iyi fiyat verms ben yaptirma yapcm iki milyara sadece dolabi bir milyara yapcklar.ben sunta istemedgm icin medefeden yapcklar odayi oda daha iyi oldugunu dusnyrm cnku bebisler buyudukce masraflari artck o zaman ayri bir oda yapmak sknti yaratabilir simdi zaten para harcyrz tam olsn herseyi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

smear testinde bişey anlamıyon zaten bir aletle açıp sürüntü alıyorlar merak etme buda geçecek. sonra doğum hikayelerimizi anlatırız burada.

ben kastığım için acı çekmiştim rahat olsam bişey olmıcaktıda
huyum kurusun işte:)
inş. o günlerde gelir hayırlısıyla

Ben tum takım aldım nerdeyse senın sadece dolap yaptıracağın fiyata hemde tabi bulunduğun şehrede bağlı iyi araştır öyle al yada yaptır derim

bende ondan korkuyorum çevremdeki çoğu insan sezeryan oldu. herşey iyi giderken son zamanlarda doktor ya suyu aaldı ya suyu çok yada bebek kakasını yaptı diyorlar çokta duyuyorum insan mecbur kalıyor bebeğide tehlikeye atamayız.

canım sağol cevapladığn için öncelikle. biz de mdf düşündüğümüz için yaptıralım dedik. modeli aynı linkteki gibi olacak baktıysan eğer. ben de uzun vadede düşündüğüm için böyle olmasını istedim...fiyat iyi diyorsun yani. ii bari ya yaptıralım olmazsa..

canım yaşadığım yer küçk bi ilçe zaten burada öyle gezebileceğim mağazalar falan yok. anca internetten falan araştırıyorum en uygunu nerede diye. oda olarak almayı düşünmüyorum çünkü evim müsait değil. sağolasın cevapladığn için.

Kızlar;
Biliyorsunuz tatilde zehirlenmiştim.tatil yapamamıştım. Erken dönmüştüm.
Şimdi bi tatil fırsatı daha çıktı önüme.
Sizce haftaya gideyim mi?
Bir kaç gün tatile?
Yoksa kendimi hiç riske atmıyım mı?
Bu hafta tatil için geç mi?
Birileri bana fikir verebilir mi lütfen.
Çok aradayım.

kendini iyi hissediyorsan neden olmasın canım. ben mesela çok yoruluyorum artık. 3-4 saatten fazla dışarıda kalmak rahatsız ediyor beni. hemen eve atıyorum kendimi.bel ağrılarım başlıyor hemen. senın bu tarz şikayetlerin yoksa git bence ben çok bunaldım. imkanım ve durumum elverse giderdim heralde.

Canım birtek yol düşündürüyo. Uçak korkum var mecbur otobüs ama ıkı koltuk alır ayağımı uzatırsam sorun olmaz belki 8 saat çünkü.
Bende çok bunaldım tatilimi yarıda kestim denize bile girmedim.
Burası hersey dahıl otel sonucta. Hababam yatıcam.

Git canim bence firsat bu firsat dr unda gidebilirsin derse git insallah bende pazar yola cikiyorum drum git ama guneste cok kalma islak mayoyla kalma ruzgarda kalma dikkat et karnini usutme ama istedigin kadar kendini cok yormadan yūz dedi.

Slm bayanlar bende eylul annesi olucam insallah.. Ben suan 27. Haftadayim hamileligimin :) benimle ayni olan varmi bebegin kilosu icin danismal istiyorum size?

Modelini begendm canm kullansli bence.fiyatta iyi canm medef zaten pahali bir malzeme suntalarada baktk gercekten cok kotu onlarda ayni fiyat gule gule kullansn insallh.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…