Bebeğini dışarı çıkarırken napacaksın canım? Bence cok gerekli hergün temiz hava alması lazım bebeğin ana kucağında veya kucakta cok zor olur taşımak bence zaten disarıya çıkınca uyuyorlar genelde.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kış olduğu için pek dışarı bebek arabasıyla cıkmayız dıye düşündüm ama bilemedim ....
Yolunda sayılır canım çok şükür. Senden nbr, geldi mi eşin ?
Aradim doktoru bugun yokmus ameliyatlari varmis.. yarin icin randevu aldim gidicem..bende kronik bronsit var bi tuttumu birakmiyor antibiyotiksiz üstüne limon sıkmadigim bisey kalmadi geceden beri banamisin demiyor.. arkadaslar soğuk herseyden uzak durun valla cok fena oluyor sonra
Bu arada tesekkur ederim arkadasim saol
malesef gidemiyorum canım Tobb'da yer kalmamış.
taaa 9 ağustos a yazdılar beni.
o zamana kadarda ohooo.
başka seminerde bulamadım netten.
var mı bildiğin.
Arkadaslar ölüyorum sanirim .. dün gece den beri acayip oksuruyorum sabah kalktim dahiliye dr gittim ilaca bogdu beni hepsini almak istemiyorum kizlarima zarari olur diye korkuyorum.. ama oksurukde cok fena napcam ben
selam güzel annişler.. şimdi bebek odası alan arkadaşlara bir sorum olacak. ben tam takım mobilya almayacağım sadece gardrop almayı düşünüyorum. beğendiğim modellere int.fiyat baktım 900-1000 tl arası tek sadece dolap. bir mobilyacı arkadşmz var ona sormaya gittik aynı modeli en kaliteli malzemeden kaça yaparsın diye 600 den aşağı inmedi. sizce fiyat iyi mi bana biraz pahalı geldi de. siz ne düşünüyorsunz? bir de oda alan arkadaşlar hepsi ne kadar tuttu? tüm mobilyaları almak daha mı mantıklı acaba? ama bizim odamız müsait değil..neyse bana bi yardım etseniz :)))
http://www.n11.com/belis-doga-bebek-odasi-3-kapili-dolap-tr1735-P15247996
bu arada beğendiğim model de bu idi.sizce nasıl?
smear testinde bişey anlamıyon zaten bir aletle açıp sürüntü alıyorlar merak etme buda geçecek. sonra doğum hikayelerimizi anlatırız burada.
selam güzel annişler.. şimdi bebek odası alan arkadaşlara bir sorum olacak. ben tam takım mobilya almayacağım sadece gardrop almayı düşünüyorum. beğendiğim modellere int.fiyat baktım 900-1000 tl arası tek sadece dolap. bir mobilyacı arkadşmz var ona sormaya gittik aynı modeli en kaliteli malzemeden kaça yaparsın diye 600 den aşağı inmedi. sizce fiyat iyi mi bana biraz pahalı geldi de. siz ne düşünüyorsunz? bir de oda alan arkadaşlar hepsi ne kadar tuttu? tüm mobilyaları almak daha mı mantıklı acaba? ama bizim odamız müsait değil..neyse bana bi yardım etseniz :)))
http://www.n11.com/belis-doga-bebek-odasi-3-kapili-dolap-tr1735-P15247996
bu arada beğendiğim model de bu idi.sizce nasıl?
Bebek arabasi aldnzmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sana katılıyorum arkadasım teknolojı ılerledıkce ıyıce tembel mızaclı ve kolaycı olduk
bıde her zaman aderım fazla bılmek ıyı degıldır dıye
o yuzden ben dogumla ılgılı bısey okumuyorum dınlemıyorum
zaten bısey olacaksa ne yapabılırzıkı
bılmeden gırmek en ıyısı doguma
cahıl cesaretı dedıklerı sey bu ıste
ama ıste devrımızde ozel hastanaye gıdıyoruz devlet doktorları ılgılnemıyor odalar kotu ozelı tercıh edıyoruz o yuzden
ozeldekı doktorlarda normal dogum yapmıyorlar
bı bahane ılerı suruyorlar
artık dogru mu degılmı bılmıyorsuın
mecbur guvenıyorsuun ve kendını hoppp sezeryan olmus olarak buluyursun ıste
benım tek derdım o normal dogum yapma ımnkanım varken sezeyana alınmak
canım sağol cevapladığn için öncelikle. biz de mdf düşündüğümüz için yaptıralım dedik. modeli aynı linkteki gibi olacak baktıysan eğer. ben de uzun vadede düşündüğüm için böyle olmasını istedim...fiyat iyi diyorsun yani. ii bari ya yaptıralım olmazsa..Bence cok iyi fiyat verms ben yaptirma yapcm iki milyara sadece dolabi bir milyara yapcklar.ben sunta istemedgm icin medefeden yapcklar odayi oda daha iyi oldugunu dusnyrm cnku bebisler buyudukce masraflari artck o zaman ayri bir oda yapmak sknti yaratabilir simdi zaten para harcyrz tam olsn herseyi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım yaşadığım yer küçk bi ilçe zaten burada öyle gezebileceğim mağazalar falan yok. anca internetten falan araştırıyorum en uygunu nerede diye. oda olarak almayı düşünmüyorum çünkü evim müsait değil. sağolasın cevapladığn için.Ben tum takım aldım nerdeyse senın sadece dolap yaptıracağın fiyata hemde tabi bulunduğun şehrede bağlı iyi araştır öyle al yada yaptır derim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kendini iyi hissediyorsan neden olmasın canım. ben mesela çok yoruluyorum artık. 3-4 saatten fazla dışarıda kalmak rahatsız ediyor beni. hemen eve atıyorum kendimi.bel ağrılarım başlıyor hemen. senın bu tarz şikayetlerin yoksa git bence ben çok bunaldım. imkanım ve durumum elverse giderdim heralde.Kızlar;
Biliyorsunuz tatilde zehirlenmiştim.tatil yapamamıştım. Erken dönmüştüm.
Şimdi bi tatil fırsatı daha çıktı önüme.
Sizce haftaya gideyim mi?
Bir kaç gün tatile?
Yoksa kendimi hiç riske atmıyım mı?
Bu hafta tatil için geç mi?
Birileri bana fikir verebilir mi lütfen.
Çok aradayım.
kendini iyi hissediyorsan neden olmasın canım. ben mesela çok yoruluyorum artık. 3-4 saatten fazla dışarıda kalmak rahatsız ediyor beni. hemen eve atıyorum kendimi.bel ağrılarım başlıyor hemen. senın bu tarz şikayetlerin yoksa git bence ben çok bunaldım. imkanım ve durumum elverse giderdim heralde.
Kızlar;
Biliyorsunuz tatilde zehirlenmiştim.tatil yapamamıştım. Erken dönmüştüm.
Şimdi bi tatil fırsatı daha çıktı önüme.
Sizce haftaya gideyim mi?
Bir kaç gün tatile?
Yoksa kendimi hiç riske atmıyım mı?
Bu hafta tatil için geç mi?
Birileri bana fikir verebilir mi lütfen.
Çok aradayım.
canım sağol cevapladığn için öncelikle. biz de mdf düşündüğümüz için yaptıralım dedik. modeli aynı linkteki gibi olacak baktıysan eğer. ben de uzun vadede düşündüğüm için böyle olmasını istedim...fiyat iyi diyorsun yani. ii bari ya yaptıralım olmazsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?