2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
dr da başla artık dedi, bir de ek gıdaya alışması zor olurmuş 6 aydan itibaren başlarsan diye duymuştum
zaten bebişler hareketlendikçe sütün ya da mamanın kalorisi yetmemeye başlıyor bence. bir de dediğin gibi ek gıdaya direnen bebek çok oluyormuş altı aydan sonra. ben veriyorum püreleri bir süredir. az önce avokadonun içine pekmez koyup yedirdim. ama bizim kaşıkla ilgili sıkıntı olacak gibi. parmağımın ucunda verirsem açıyor ağzını.:confused: umarım zamanla değişir

Senin bebisle benimki hep aynı dönem aynı şeyleri yaşıyor yaşatıyorlar son 10 gündür benim cadı en uzun 2 saat uyuyor
Aynen canım. Ama pilim bitiyo artık. Emzirip koyuyorum gece mik mik bi bakıyorum daha 10 dk olmuş. Off sabahlar pek uzak oluyoo:KK17:

evet kuaförüm ben eşimi hamile iken bile boyadım diyor. ben saçlarımı genelde kuyruk yapıyorum. tokaya kadar olan yer açık kumral, kuyruk ise sarı renkte :) uçlara sarı mı attın güzel olmuş diyen iyimser arkadaşlarım var :KK68:
Sacimiz aynı canım benimki de kumral Uçlar sarı 1 seneden kalma. Golgeden başka bişi yaptirmadim bu yasima kadar. Ama şu paket boyalardan güzel bi renk bulsam yapmak istiyorum Elazığ'da kuaforum yok pek de güvenmiyorum açıkçası hele şu programdan sonra bütün kuaförler seri katil gibi görünüyo gozume:-)

bak şimdi sen böyle deyince kendi rengimde kalasım da geliyor ay ben nasıl kararsızım:KK17:
Sacimiz aynı canım benimki de kumral Uçlar sarı 1 seneden kalma. Golgeden başka bişi yaptirmadim bu yasima kadar. Ama şu paket boyalardan güzel bi renk bulsam yapmak istiyorum Elazığ'da kuaforum yok pek de güvenmiyorum açıkçası hele şu programdan sonra bütün kuaförler seri katil gibi görünüyo gozume:-)
ben evde de boyuyorum canım paket boyalarla. bilindik iyi markalardan tercih edersem gayet güzel oluyor. karamel tonları tavsiye ederim akınca sarıya dönüyor

Canim cok guzel bi soru olmus. Saclarim uzun dogumdan beri hep tepeden topuz yapardim. Banyodan cikinca kurutmak taramak yok. Dun saclarima bi bakim uzamismi felan dedim banyoda saclarimi acayim dedim. Bi sise sac kremi doktum ama acilmadi yoluk gibi kaldi sacim oyle acilmiyo sac sinirlendim keseyim dedim tepeden. Artik yarin kuafprr gidexem uzun saclarimi kisa yaptircam.
Bizimki geçen gün ilk defa açık saçlı gördü beni, sanırım tanıyamadı :)

ben evde de boyuyorum canım paket boyalarla. bilindik iyi markalardan tercih edersem gayet güzel oluyor. karamel tonları tavsiye ederim akınca sarıya dönüyor
Canim kaç numarayı kullaniyosun şimdi markete cikicam bi bakiyim

3-4 gundur kızım durmuyor sureklı aglıyor, gaz problemi oldugunda aglar huzursuzlanırdı. Bıraz kucakta masaj yapıp damlasını alinca rahatlardı. Ama şu 3 4 gundur öyle huzursuz ki diş var mı dıye baktım yok, emmesi normal, ateş yok ama hep aglıyor mutsuz. Koca gun ayakta kucakta o zaman bile memnunıyetsiz.cok yoruldum.Idrar yolu enfeksıyonu olabilır mi? Nasıl anlarım? Ya da başka nesi var ki yavrumun.
cok yoruldum tek basıma hep ayakta gezmek ıstıyor,kangruya bınmıyor sıkışıyor yıne ağlıyor.
Şaşırdım ne yapacagımı. Taa 12.30da uyudu anca o zaman bırsey yıyebıldım. Kendıme de bakamıyorum. iyice direncım düşecek.

Bir de sızın bebkler kaç saattte bır emıyor gunduzlerı? benımkı 2 saatte bır emerdı artık 3 saatte bır emıyor neredeyse.:KK43:
Ya 3ay bitmeye yakın benimki de 3 saate çıkarmıştı ama son 2 haftadır 2 saati ancak buluyo. Çok mızmız bi süredir. Hep kucakta. İşe başladım ya. Benim psikolojim ona mı geçti anlamadım ki :(

Kizlar bebislerimizin sorunkari bitmiyor. Allah buyuk dert vermesin. Biximkide su gibi kysuyor. Kakasini arada ushal gibi sulu tapio arada kivamli sari yapiyo. Anlamadim gitti

3-4 gundur kızım durmuyor sureklı aglıyor, gaz problemi oldugunda aglar huzursuzlanırdı. Bıraz kucakta masaj yapıp damlasını alinca rahatlardı. Ama şu 3 4 gundur öyle huzursuz ki diş var mı dıye baktım yok, emmesi normal, ateş yok ama hep aglıyor mutsuz. Koca gun ayakta kucakta o zaman bile memnunıyetsiz.cok yoruldum.Idrar yolu enfeksıyonu olabilır mi? Nasıl anlarım? Ya da başka nesi var ki yavrumun.
cok yoruldum tek basıma hep ayakta gezmek ıstıyor,kangruya bınmıyor sıkışıyor yıne ağlıyor.
Şaşırdım ne yapacagımı. Taa 12.30da uyudu anca o zaman bırsey yıyebıldım. Kendıme de bakamıyorum. iyice direncım düşecek.
diş huzursuzlukları bu aydan başlarmış bizimki de aynıydı bir dönem sevdiği şeyler bile mutlu etmiyordu sürekli mızmız bir haldeydi doktor huzursuzlukları başlar demişti hatta bi tane de jel vermişti onu süreünce kısa süreli rahatlıyordu bizim kız şimdilerde pek yok ama ara ara yokluyor

bebekleriniz dönmeye başladı mı? bizimki dünden bugüne dönmeye çalışıyor bazen başarılı oluyor bazen yapamıyor yapamadıkça sinirleniyor kızıyor çok komik yaa..

bizimki de bu aralar sürekli onınla ilgileneyim istiyor biraz oyun halısında oyalanıyor o kadar onun dışında bağırıyor gezmek istiyor. büyüme atağı mı yine acaba bilmiyorum

bebekleriniz dönmeye başladı mı? bizimki dünden bugüne dönmeye çalışıyor bazen başarılı oluyor bazen yapamıyor yapamadıkça sinirleniyor kızıyor çok komik yaa..
Benimki sadece iki kez döndü ondada göbekte ilerledi sonra bir daha yapmadı şimdi yattığı yerden beline kadar kendini kaldırıyor oturmaya çalışıyor elimizi kolumuzu kaptiginda hemen oturur pozisyonu alıyor elimi kolumu kaçırmaktan ne yapacagimi şaşırıyorum

Arkadaşlar daha önce burada bebeklere balon oynatma gibi öneriler yapanlar vardı sakın yapmayın balonu bebeklerinize asla vermeyin oynatmayin çok ama çok kötü sonuçlanabiliyormus Kitap okuyun saçma şarkılar uydurun el kol çalışması yapın lütfen balon vermeyin

Kızlar kesin büyüdükleri için bebislerin bu huy değişiklikleri. Bugün uzattigim şeyleri tutup ağzına sokmaya başladı. Ve ayak parmaklarını keşfetti tutuyo çekistiriyo falan. Agu bitti artık aggg heee huuu gibi sesler ve cok tatli tiz çığlıklara başladı :) uykuya hasretm ama bu hareketleri mutluluktan ucuruyo beni:)

Aynen benim oglumu tarif etmişsin. 1 haftadır böyle. Sürekli mutsuz uyanık oldugu heran ağlıyo hatta bazen krize giriyo diyebilirim. Belki gazdandır diye damlaya başladım bugün. Sürekli eli ağzında belkide dis cıkarıyor. Derdini nasıl anlıycaz bilmiyorum :(

Back
X