- 6 Kasım 2014
- 839
- 448
- 73
Canim yaa benimki de dün öyle yapmıştı. 6 da babaya kakalamistim:)Benkiz uyandi uyumuyobi turkubu saatte de uyanilmazki ama yazik degilmi bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim yaa benimki de dün öyle yapmıştı. 6 da babaya kakalamistim:)Benkiz uyandi uyumuyobi turkubu saatte de uyanilmazki ama yazik degilmi bana
Ben kullaniyorum benim sutumu arttiriyorkızlar gnc nin bira mayası hapını kullanan var mı?süt yapıyomuş o da
Canim hsn diye bi ürününü kullandım sacim için.iiyiydi. gnc en kalitelisi bence besin desteginde. Ise yariyo olabilir
Ben kullaniyorum benim sutumu arttiriyor
Allah yardımcın olsun canım ama kuzun emin ellerde için rahat en azından bide yarım gün zamanlada düzenini kurarsın.Kızlar yarın ise başlıcam ogleciyim annem bakicak minigime ama kaygılıyım![]()
Arada cozutuyolar bizim kızda çok az emer oldu ama idare ediyoruzMrb arkadaşlar, bebegım 20 gunde 100 gr almıştı dıye yazmıştım. perşembe gunu kontrole gıttık boğaz enfeksıyonu olmasına rağmen 13 gunde 300 gr almış çok sukur.
Bu arada ben lactamıl ıcmeye başladım ve elevıt ıciyorum dr tavsıyesıyle. biraz emmesi de duzeldı. emmek ıstemıyordu gecen ay sırf bu yuzden kılo alımı yavaşladı.
Doktor mama önermedı kg aldıgı ıcın çok şükür.
Inşallah canım. içim rahat tabi ama çok özlücemAllah yardımcın olsun canım ama kuzun emin ellerde için rahat en azından bide yarım gün zamanlada düzenini kurarsın.
allah yardımcın olsun canımKızlar yarın ise başlıcam ogleciyim annem bakicak minigime ama kaygılıyım![]()
Cnm bebisin cok tatli masallahhhsırf boy zaten bizde![]()
Bi bebeğe annesinden sonra en iyi bakacak kişi ananedirKızlar yarın ise başlıcam ogleciyim annem bakicak minigime ama kaygılıyım![]()
Canım Allah kolaylık güç kuvvet versin annen bakacakmış bir nebzede olsa için rahat olur bir süre sonra alışırsınKızlar yarın ise başlıcam ogleciyim annem bakicak minigime ama kaygılıyım![]()
Canlar bebislerin kiyafetlerini utuluyormusunuz. Ben hic utulemiyorum 40 derecede yikiom. Utulemeye firsqt olmuyorki daha.biri kurumadan digerini atiyorum makineye. Cpk kusuyor cok
Ben decavit kullaniyorum . Ama sacim cok fazla dokuluyor seyreklesti sacim her helimi attimda mutlaka kosamla geliyor elime . Banyoda oyle bi dokulutorki anlatamam . Cok agladim. On gn.sonra kizimin kpntrele gottcem ozaman bende tahlil yaptircam bakalim. Normal bi dokulme degil cunku.kızlar emzirirken kalsiyum kullanıyormusunuz ismini öğrenebilirmiyim
yada başka vitaminiler☺
allah yardımcın olsun canım
Canım Allah kolaylık güç kuvvet versin annen bakacakmış bir nebzede olsa için rahat olur bir süre sonra alışırsın
Cok sagolun kizlar. Insallah alisicaz. Su ilk gunu bi atlatalim daBi bebeğe annesinden sonra en iyi bakacak kişi ananedirişallah çok çabuk geçer dönem şimdiden kolay gelsin canım