- 7 Eylül 2014
- 612
- 710
- 128
- 42
Evet tatlım ilk aşılamam umarım Son olurCanim inşaallah erken olduğu için negatif çıkmıştır hemen ümitsizliğe kapılma. Senin ilk aşılaman mı bu?
Benim catlatma iğnesini vurduğum gün 3 tane yumurta vardı aşılama olacağım gün çok sancım oldu sonra olmadı
Evet tatlım ilk aşılamam umarım Son olur
Aslında her şeyden önce rahim filmi çekmeleri gerekiyor. Bekleme zaten bekliyoruz bekliyoruz da ne oluyor. Hem aşılama zor bir işlem de değil yaptır gitsinKızlar bugün regl 1. Günü 26. Ayimizin denemeside hüsran oldu yani.. 3 yıllık evliyim ilk 8 ay doğal korunduk.. en son Dr laparoskopi sonrasında aşılama dedi bende rahim filmi çekmeden laparoskopi dediği için ona gitmekten vazgeçtim.. yarın randevu alabilirsem başka bir Dr gideceğim regl bitiminde hsg ardından gerekli görürse aşılama istiyorum beklemek yipratti
Hayirli olsun bu sefer insallah tutarVeee bugun itibariyle asilamami olduuummmm :)
Saol canım asilamadan cekinmiyorum laparoskopi den tirstim önce film çektirmek daha mantıklı geliyor hiç bi sorun yok belki laparoskopi zor bi işlem. ..peki hsg nasıl. ?Aslında her şeyden önce rahim filmi çekmeleri gerekiyor. Bekleme zaten bekliyoruz bekliyoruz da ne oluyor. Hem aşılama zor bir işlem de değil yaptır gitsin
Neden laparoskopi istedi ki acaba ilk defa sende duyuyorum bunuSaol canım asilamadan cekinmiyorum laparoskopi den tirstim önce film çektirmek daha mantıklı geliyor hiç bi sorun yok belki laparoskopi zor bi işlem. ..peki hsg nasıl. ?
Hsg cihazlarının bozuk oldugnu soledi sonra bide daha kesin bilgi laparoskopi dedi bişe çıkarsa filmde yine laparoskopi olucak zaten fln dediNeden laparoskopi istedi ki acaba ilk defa sende duyuyorum bunu
Benim hsg'm anestezi altında olmuştu o yüzden hiç bir şey anlamadım ama anestezisiz yaptıran arkadaşlarım var çok da zor olmadığını söylediler. Kisa süreli bir ağrı oluyormuş sonra geciyormus.
Hsg bozuk diye söylemiş belli ki. Bir şey çıkmazsa ne olacak peki. Laparoskopi olduğunla kalacaksın.Hsg cihazlarının bozuk oldugnu soledi sonra bide daha kesin bilgi laparoskopi dedi bişe çıkarsa filmde yine laparoskopi olucak zaten fln dedi
Aynen öyle bende gitmedim Dr umu degistiricem canım sıkıldıHsg bozuk diye söylemiş belli ki. Bir şey çıkmazsa ne olacak peki. Laparoskopi olduğunla kalacaksın.
Farklı bir doktora gözükmekte fayda var.ama en geç cuma günü gitmelisin. Hakkında hayırlısı olsunAynen öyle bende gitmedim Dr umu degistiricem canım sıkıldı
Aile Dr gibi bir Dr muz var Ablamlar ve abimler gitti yarın randv alabilirsem artık ona gidicem olmama konusunda da bilgili deneyimli bi Dr saol cnmFarklı bir doktora gözükmekte fayda var.ama en geç cuma günü gitmelisin. Hakkında hayırlısı olsun
Bir şeyler hissetmek için henüz erken malesef. Haftaya belki hissedilebilir. Gerçi ben öncekinde adet sancısından başka bir şey hissetmedim ama kişiden kişiye farkeder belirtiler.Eeee kizlar varmi hissettiginiz biseler. Ben progestan ve folio kullaniyom. Bugun 3.gunum.hicbise hissetmiyom :) :O
Insallahh Rabbim ol derBenim onceki asilamam kimyasal gebelikle sonuclandi . Insallah bu kez tutar da Mevlam cektigimiz sıkintilarin mukafatini verir...
Ben olsam simdiye kan testini yapmistim :)ama yaa adet sancılarım devam ediyor cumartesi tahlil günümm yarın adet günüm anammmm bu ne beee şiştimm :)
Insallahhhhhhhhhhhhh isteyen dileyen herkesin bebisini Mevlam gondersinInsallahh Rabbim ol der
canım test yapıp negatif çıkan ve aslında hamile olan çok arkadaşım.aslında dün değil ondan önceki gün yaptım tabi ki negatif c.tesi belli olcak zaten hayırlısı olur inşallahBen olsam simdiye kan testini yapmistim :)
Kan testi yaptirabilirsin aslında. Kesin sonuç çıkar artık. Idrar testi için erken.ama yaa adet sancılarım devam ediyor cumartesi tahlil günümm yarın adet günüm anammmm bu ne beee şiştimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?