Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım aynen dediğin gibi hayırlısı neyse o olsun..Sabah idrar testi yaptım gene negatif. Sonucu bile bile gittim kan verdim. Saat 2 buçukta belli olacak. Mevlam görelim neyler Neylerse güzel eyler
Canım yaptır kan testini ben de 4 kere idrar testi yaptım bile bile umud ettim kan testini görünce rahatladım. Çünkü stres yapıyoruz ister istemez. Kesin sonucu bilmek en iyisi.Benimde sabah yaptığım testde negatifi gördüm.. İçimden kan testi yaptırmak hiç gelmiyor ama grip olmuşum ilaç almam gerekecek sırf onun için sonucu bilerk yapıyımda içim rahatlasın diye birde doktorumu arayacağım .. canım sıkkın vallahi napalım nasip..
Bizim listemiz hiç iç açıcı değil. Senin sonucun pozitif olur inşaallahmerhabalar kızlar bende ayın 22 sinde aşılama yaptırdım bugün 8. gün cuma günü test yapıcam bugün ara ara rahmimde sancılar oldu tıpkı adet başlarken ki ağrılar gibi...
Canım yaptır kan testini ben de 4 kere idrar testi yaptım bile bile umud ettim kan testini görünce rahatladım. Çünkü stres yapıyoruz ister istemez. Kesin sonucu bilmek en iyisi.
bir ben kalmışım.......... Aşılama yapıldı .....test zamanı
a.sena ............1 eylül...........Negatif
eakgull .............3 eylül.................
Mhtpfth............ 5 eylül.........Negatif
DeNiz_8383 .....6 eylül .........Negatif
Lostlife ............8 eylül ........Negatif
Umuttttt ...........10 eylül ......Negatif
Pares66 ............12 eylül ......Negatif
Yldzbkrc. .....12 eylül. .......Negatif
GultenEmreAydogdu .........Negatif
Hasret41 ..........15 eylül........Negatif
Halide25 ......... 16 eylül.........Negatif
Coolfire............17 eylül. .......
Süreklinegatif....20 eylül. ..........3 ekim
Evet benim b hcg 0.0 .önümüzdeki maçlara bakacağız artık.
Evet canım. 10. Gün yaptım negatif, 12.gun yaptım negatif, 14. Gün yaptım gene negatif ama ben hep umitliydim. Artık bu sabah yaptım gene negatif umitlerim kırıldı kan testini alınca rahatladım resmen. Çok stres yaptım çünkü. Belki erken dir belki şöyledir belki böyledir. Araştır oku sor falan. Iyi ki idrar testlerini yapmışım ama.yoksa çok üzülürdüm büyük bir hayal kırıklığı olurdu.Öyle oluyor dimi insan idrar testini belki erken yapmışımdır,küçüktür falan..Yarın yapıcam canım şaşırtıcı bir sonuç görsem keşke..![]()
Ne yaptın canım yaptırdın mı test.Öyle oluyor dimi insan idrar testini belki erken yapmışımdır,küçüktür falan..Yarın yapıcam canım şaşırtıcı bir sonuç görsem keşke..![]()
Idrar testinde belli olmayabilir ama kan testinde kesin belli olur.bugün 12. günüm test yapsam sonuç belli olur mu kızlar ne dersiniz?
Calistigim icin yakin eczaneden idrar testi yaptim koca bir tek cizgiIdrar testinde belli olmayabilir ama kan testinde kesin belli olur.
Canim sonuc belli miKan verdim cnm sonucu bekliyorum .. sonuç bana göre belli de ... alınca yazarım ..
Insallah erken olduğu için tek çıkmıştır. Ben adet oldum bugün. 17. GünCalistigim icin yakin eczaneden idrar testi yaptim koca bir tek cizgicuma gunu kan testi yaptiricam ama tum umudumu kaybettim
Anlıyorum canım.Sonuç belli tabiki negatif.. canım sıkkın..![]()