• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Eylül Ayında Aşılama Yaptıracaklar

merhabalar kızlar bende ayın 22 sinde aşılama yaptırdım bugün 8. gün cuma günü test yapıcam bugün ara ara rahmimde sancılar oldu tıpkı adet başlarken ki ağrılar gibi...

Sabah idrar testi yaptım gene negatif. Sonucu bile bile gittim kan verdim. Saat 2 buçukta belli olacak. Mevlam görelim neyler Neylerse güzel eyler

.......... Aşılama yapıldı .....test zamanı
a.sena ............1 eylül...........Negatif:KK61:
eakgull .............3 eylül.................
Mhtpfth............ 5 eylül.........Negatif:KK61:
DeNiz_8383 .....6 eylül .........Negatif:KK61:
Lostlife ............8 eylül ........Negatif:KK61:
Umuttttt ...........10 eylül ......Negatif :KK61:
Pares66 ............12 eylül ......Negatif:KK61:
Yldzbkrc. .....12 eylül. .......Negatif:KK61:
GultenEmreAydogdu .........Negatif:KK61:
Hasret41 ..........15 eylül........Negatif:KK61:
Halide25 ......... 16 eylül.........Negatif:KK61:
Coolfire............17 eylül. .......
Süreklinegatif....20 eylül. ..........3 ekim

Evet benim b hcg 0.0 .önümüzdeki maçlara bakacağız artık.

Benimde sabah yaptığım testde negatifi gördüm.. İçimden kan testi yaptırmak hiç gelmiyor ama grip olmuşum ilaç almam gerekecek sırf onun için sonucu bilerk yapıyımda içim rahatlasın diye birde doktorumu arayacağım .. canım sıkkın vallahi napalım nasip..

Umuttttt ...........10 eylül .....Negatif:KK61:

Kan testi sonucumu aldım 0.0 önümüzdeki maçlara bakacağız artık. :KK51:

Benimde sabah yaptığım testde negatifi gördüm.. İçimden kan testi yaptırmak hiç gelmiyor ama grip olmuşum ilaç almam gerekecek sırf onun için sonucu bilerk yapıyımda içim rahatlasın diye birde doktorumu arayacağım .. canım sıkkın vallahi napalım nasip..
Canım yaptır kan testini ben de 4 kere idrar testi yaptım bile bile umud ettim kan testini görünce rahatladım. Çünkü stres yapıyoruz ister istemez. Kesin sonucu bilmek en iyisi.

merhabalar kızlar bende ayın 22 sinde aşılama yaptırdım bugün 8. gün cuma günü test yapıcam bugün ara ara rahmimde sancılar oldu tıpkı adet başlarken ki ağrılar gibi...
Bizim listemiz hiç iç açıcı değil. Senin sonucun pozitif olur inşaallah

Canım yaptır kan testini ben de 4 kere idrar testi yaptım bile bile umud ettim kan testini görünce rahatladım. Çünkü stres yapıyoruz ister istemez. Kesin sonucu bilmek en iyisi.

Öyle oluyor dimi insan idrar testini belki erken yapmışımdır,küçüktür falan..Yarın yapıcam canım şaşırtıcı bir sonuç görsem keşke..:KK61:

Umuttttt ...........10 eylül ......Negatif :KK61:

Evet benim b hcg 0.0 .önümüzdeki maçlara bakacağız artık.
bir ben kalmışım :( bende seriyi bozmam herhalde :( bu nasıl bi liste offfffffffffffffffffffffffffffffffffff

Öyle oluyor dimi insan idrar testini belki erken yapmışımdır,küçüktür falan..Yarın yapıcam canım şaşırtıcı bir sonuç görsem keşke..:KK61:
Evet canım. 10. Gün yaptım negatif, 12.gun yaptım negatif, 14. Gün yaptım gene negatif ama ben hep umitliydim. Artık bu sabah yaptım gene negatif umitlerim kırıldı kan testini alınca rahatladım resmen. Çok stres yaptım çünkü. Belki erken dir belki şöyledir belki böyledir. Araştır oku sor falan. Iyi ki idrar testlerini yapmışım ama.yoksa çok üzülürdüm büyük bir hayal kırıklığı olurdu.

Kan verdim cnm sonucu bekliyorum .. sonuç bana göre belli de ... alınca yazarım ..

Back
X