2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canım acil doktora gitmelisin, ben de aynı durumdayım dün doktor o halde gezdiğim ve işe gittiğim için kızdı çok, şu an yatıyorum düşük riskim var.

babam doktor o beni telaşlandırmamak için pek bişey soylemedi ama asla mecbur olmadıkça yerinden kalkmayacaksın dedi.1 haftadır yatıyorum hala lekeler var.arada dayanamayıp kalkıyorum bişeler yapıyorum daha fazla geliyo.inş bebişlerimiz kazasız belasız kucagımıza alabiliriz cnm.

Cnm uzme tatli canini. Esim bilisimci benim.benim de bunun gibi sorularim oluyordu.bana dedigi cevap: bizim icimizden bissuru sey geciyor.her tv kanali,telefonlar vs... degistiremiyorsan odani dusunerek bozma moralini canim

Inş canm Dr da bsey olmaz dedi ama kafama takılmıyor deil bi de o dönemde antibiyotik kullanmstm öyle yani inş olmaz bsey

Bende duocid kullandım canım... Doktor hamilelikte de veriyoruz bişey olmaz dedi yani Allaha emanet canım sonuçta bilmiyorduk...

Canim ilac kullaniyor musun?

13:30 da cnm işyerindeyim şuanda 12:00 gibi çıkıp gideceğim kısmetse{işyerim biraz uzakta } ayyy çok heyecanlandım bak görüomusun saatler yaklaşınca susamımı göreceğim diye

gecikme falan gibi ekstra bi durum olmadıysa randevu saatin geçeli yarım saat oldu..
hadi bakalım..
dön geeel döööön geeeeeeeel

beni de ekleyebilir misiniz yaşım 26 ilk bebek beklenen doğum tarihi 21 haziran
şehir kütahya

Kizlar doktorundan yasak listesi alanlariniz oldu mu hic ?

bana hiçbişey söylemedi yav doktor..
ne şunları yap dedi,ne de yapma..
kadın artık 3 sene oldu alıştı bana her ay görüşüyoruz nerdeyse,düşüklerimde de aynı kadına gidiyordum..beni tecrübeli mi sayıyo ne
ama c.tesi herşey yolunda giderse inş,sorcam bende özelikle yapmam yada yapmamam gereken ne var diye..

Son düzenleme:

Ins. Bu melegini kucagina alirsin canim
Banada vermedi de...
Merak ettim ama hamur isleri ve ekmegi azaltmamiz gerektigini biliyorum...
Vede fazla acili birsey yememeye ozen gosterin kizlar...
Etsiz cig kofte kacamagi yapmistim diskida oldukca zorluyo onu biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…