2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

amin canımcım umuyorum
heeeh aynen böyle bende klasik bilindik şeyleri biliyorum..ama çok acıkıyorum açıkçası,yediklerime de dikkat ettiğimi söyleyemicem..dediğim gibi acı,tatlı,ekşi,tuzlu bi ayrımımda yok hepsi uyuyo bana

ya cannım bende aynı sürekli telefonla konuşuyorum laptop yok normal pc ama modemler cep telefonları işim gereği sürekli cep telefonu kulanmam gerekiyo ne yapıcaz böyle bilmem ağrıda oluyo ama en çok bu radyasyonlardan bebeğim zarar görücek diye korkuyorum
oda değiştirme gibi bi imkanda olmadığı için Allah"a emanet artık beebklerimiz...inşallah Rabbim korur bi sorun çıkmazsa 7. aya kadar çalışmayı düşünüyorum çünkü

Selam kızlar benim dr c.tesi yok cuma günü gitsem bebeğimin kalp atışlarını duyabilir miyim duymasam da görebilir miyim yarın 6+5 olucam inşallah :31;

geçen cumartesi gittiğimde bana midye, çiğ et (ki ben yerdim dolma yaparken kıymasından ) yeme canın ne isterse ye ama abartma, fastfoodu fazla kaçırma dedi.
bide kediden köpekten uzak dur dedi.

bu arada pufpuff bende de hiç belirti yok göğüslerde hassasiyet dışında :26:

aynen ben de 6 tane pc nin olduğu bir odadayım allah korusun inşallah bebişlerimizi napalım mecburuz bol bol yoğurt yesek radyasyonu alır mı dersiniz hmm?

Dr dan geldik az önce kızlar ve her sey yolunda cok şükür. Înş hep böyle gider. Decavit verdi Dr um

Aslında hepimizin bildiği şeyleri söyledi kafein yok işlenmiş gıdalar çiğ et ve bazı bitki çayları yok bunlara dikkat et dedi o kadar... Size listemi verdi doktor... :44:

Hayir canim banada vermediler...
Sanirim artik yayginlastigi icin az cok biliniyor yasaklilar ondan vermemis olabilirler....

aynen ben de 6 tane pc nin olduğu bir odadayım allah korusun inşallah bebişlerimizi napalım mecburuz bol bol yoğurt yesek radyasyonu alır mı dersiniz hmm?

bilsem uygulucam canım ama doktorada sormayı unutuyorum hep:26: eşim çok kızıyor hele tel görüşmelerime telefonunu alıcam diyo işteyken cepten aramıyo zaten radyasyon almıyayım diye ama ailem kardeşim herkes uzakta olunca mecbur konuşuluyo azıcık...

aynen canım...
göğüs hassasiyeti,sık vc ve ara ara giren ağrılar..
bendekilerde bitek bundan ibaret

valla her şeyde radyasyon var özellikle de ençok radyasyon fön makinasında varmış ben mikrodalga diye bilirdim.. ama yapacak bişey yok yaşam tarzımız bu oldu artık allahım esirgesin bebişlerimizi..

canım allah yardımcınız olsun inş... Allahtan ben tek odadayım ya

AMA BENDE STRES TAVAN TELDE ÖYLE

Son düzenleme:
Kızlar doktordan geldim biraz önce Çok Şükür herşey yolunda 8 haftalığız ve benim Susamım 1,5 cm olmuş teyzeleri büyümüşüz :)) Allah'ıma çok şükür iyiyiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…