Ins. Bu melegini kucagina alirsin canim
Banada vermedi de...
Merak ettim ama hamur isleri ve ekmegi azaltmamiz gerektigini biliyorum...
Vede fazla acili birsey yememeye ozen gosterin kizlar...
Etsiz cig kofte kacamagi yapmistim diskida oldukca zorluyo onu biliyorum
Kizlar doktorundan yasak listesi alanlariniz oldu mu hic ?
kızlar ben çok mutsuzum .çalışıyorum ve masamda laptop yazıcı check point modem ve başka bir cihaz daha var.müdüre odamın değiştirmesini söyledim ama değiştirmiyor.odaya girdiğimde kasılıyorum ve sancı giriyor kasıklarıma ne yapacağım ben
sanmıyom ben daha geriliyom vala
bana hiçbişey söylemedi yav doktor..
ne şunları yap dedi,ne de yapma..
kadın artık 3 sene oldu alıştı bana her ay görüşüyoruz nerdeyse,düşüklerimde de aynı kadına gidiyordum..beni tecrübeli mi sayıyo ne
ama c.tesi herşey yolunda giderse inş,sorcam bende özelikle yapmam yada yapmamam gereken ne var diye..
ya cannım bende aynı sürekli telefonla konuşuyorum laptop yok normal pc ama modemler cep telefonları işim gereği sürekli cep telefonu kulanmam gerekiyo ne yapıcaz böyle bilmem ağrıda oluyo ama en çok bu radyasyonlardan bebeğim zarar görücek diye korkuyorum
oda değiştirme gibi bi imkanda olmadığı için Allah"a emanet artık beebklerimiz...inşallah Rabbim korur bi sorun çıkmazsa 7. aya kadar çalışmayı düşünüyorum çünkü
Aslında hepimizin bildiği şeyleri söyledi kafein yok işlenmiş gıdalar çiğ et ve bazı bitki çayları yok bunlara dikkat et dedi o kadar... Size listemi verdi doktor... :44:
aynen ben de 6 tane pc nin olduğu bir odadayım allah korusun inşallah bebişlerimizi napalım mecburuz bol bol yoğurt yesek radyasyonu alır mı dersiniz hmm?
Dr dan geldik az önce kızlar ve her sey yolunda cok şükür. Înş hep böyle gider. Decavit verdi Dr um
geçen cumartesi gittiğimde bana midye, çiğ et (ki ben yerdim dolma yaparken kıymasından ) yeme canın ne isterse ye ama abartma, fastfoodu fazla kaçırma dedi.
bide kediden köpekten uzak dur dedi.
bu arada pufpuff bende de hiç belirti yok göğüslerde hassasiyet dışında :26:
aynen benim de kayınvalidem gelse ben daha çok sıkıntıya girerim evi temizleme telaşına düşerim bu halimle dip bucak..
valla her şeyde radyasyon var özellikle de ençok radyasyon fön makinasında varmış ben mikrodalga diye bilirdim.. ama yapacak bişey yok yaşam tarzımız bu oldu artık allahım esirgesin bebişlerimizi..bilsem uygulucam canım ama doktorada sormayı unutuyorum hep:26: eşim çok kızıyor hele tel görüşmelerime telefonunu alıcam diyoişteyken cepten aramıyo zaten radyasyon almıyayım diye ama ailem kardeşim herkes uzakta olunca mecbur konuşuluyo azıcık...
aynen canım...
göğüs hassasiyeti,sık vc ve ara ara giren ağrılar..
bendekilerde bitek bundan ibaret
Ay uzak olsun kaynanalar
aynen ben de 6 tane pc nin olduğu bir odadayım allah korusun inşallah bebişlerimizi napalım mecburuz bol bol yoğurt yesek radyasyonu alır mı dersiniz hmm?
bebişimin kalp atışını duymasaydım korkardım ya bende wc bile yok hassasiyet ve arada kasıklarda ağrı
canım allah yardımcınız olsun inş... Allahtan ben tek odadayım ya
AMA BENDE STRES TAVAN TELDE ÖYLE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?