Hayir canim banada vermediler...
Sanirim artik yayginlastigi icin az cok biliniyor yasaklilar ondan vermemis olabilirler....
Kızlar doktordan geldim biraz önce Çok Şükür herşey yolunda 8 haftalığız ve benim Susamım 1,5 cm olmuş teyzeleri büyümüşüz :)) Allah'ıma çok şükür iyiyiz :)
Kızlar doktordan geldim biraz önce Çok Şükür herşey yolunda 8 haftalığız ve benim Susamım 1,5 cm olmuş teyzeleri büyümüşüz :)) Allah'ıma çok şükür iyiyiz :)
demir ilacı mı yoksa vitamin mi? ya benm demir eksikliim var ama doktor vermiyo daha bana şimdilik sadece folik asit diyo...
anlat anlat detay anlat..
bu çok kısa bi açıklama
aynen ben de 6 tane pc nin olduğu bir odadayım allah korusun inşallah bebişlerimizi napalım mecburuz bol bol yoğurt yesek radyasyonu alır mı dersiniz hmm?
İlahi pufpuff güldürsün beni :) soldaki kasık batmamı söyledim ultrsnda baktı ama bişi göremedi bu aylarda normaldir dedi. Birde ıhlamur ve kuşburnu içebilirsin diğer bitki çayları düşüğe neden oluyor dedi.
En önemliside bebeğimi gördüm yaa çok güzel bişey herşeyi belli gibi sanki kalbi pıt pıt atıyordu yavrumun :) insan gerçekten bi başka oluyor o anda tarifi yok gerçekten bi yaşayan bilir. İşte böyle cnm
Dr dan geldik az önce kızlar ve her sey yolunda cok şükür. Înş hep böyle gider. Decavit verdi Dr um
herkes yoruldu sanırım kimseden ses çıkmıyor
Slm canim gozun aydin bisey sorucam ben progestan ve folbiol kullaniyorum dr. Decavit ve omega 3 yazdi folbiolu kes dedi. Sen folbiol kullaniyormuydun sadece decavitmi devam edeceksin artik
Folbiol e de devam canım seker hapı kullanıyorumbirde decavit ve iğneprogestan
Folbiol e de devam canım seker hapı kullanıyorumbirde decavit ve iğneprogestan
Birde senin tam kac hafta kac gunluk su an canim
mecbur doğumdan sonra kayınvalidem gelicek napalım bebişimiz için bi süre katlanırız dimi:) artık kaç yaşına kadar bakabilirse bakıcı bulmak zor valla kime nasıl güvencez
8+6 yız canım. Folbiol ü kullanmak çok istemiyorum folic plus daha iyi gibi. Yarım paket vardı plus o bitti Dr un verdiği folbiol e başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?