2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar doktordan geldim biraz önce Çok Şükür herşey yolunda 8 haftalığız ve benim Susamım 1,5 cm olmuş teyzeleri büyümüşüz :)) Allah'ıma çok şükür iyiyiz :)

anlat anlat detay anlat..
bu çok kısa bi açıklama

anlat anlat detay anlat..
bu çok kısa bi açıklama

İlahi pufpuff güldürsün beni :) soldaki kasık batmamı söyledim ultrsnda baktı ama bişi göremedi bu aylarda normaldir dedi. Birde ıhlamur ve kuşburnu içebilirsin diğer bitki çayları düşüğe neden oluyor dedi.
En önemliside bebeğimi gördüm yaa çok güzel bişey herşeyi belli gibi sanki kalbi pıt pıt atıyordu yavrumun :) insan gerçekten bi başka oluyor o anda tarifi yok gerçekten bi yaşayan bilir. İşte böyle cnm

aynen ben de 6 tane pc nin olduğu bir odadayım allah korusun inşallah bebişlerimizi napalım mecburuz bol bol yoğurt yesek radyasyonu alır mı dersiniz hmm?

Yoğurdu bilmem ama duşa girmek radyasyonu atıyor vücuttan onuda bi makalede okumuştum ordan biliyorum...

Kızlar doktordan geldim biraz önce Çok Şükür herşey yolunda 8 haftalığız ve benim Susamım 1,5 cm olmuş teyzeleri büyümüşüz :)) Allah'ıma çok şükür iyiyiz :)

gözünaydın canım çoooook sevindim darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah.

Benim doktorumda yarın sabah

heeeh tamam şimdi oldu aferiinnn
işin şakası bi yana,sevindim gerçekten harika...nasıl rahatlamışsındır şimdi..
hadi bakalım sırayla darısı bizlere...

Dr dan geldik az önce kızlar ve her sey yolunda cok şükür. Înş hep böyle gider. Decavit verdi Dr um

Slm canim gozun aydin bisey sorucam ben progestan ve folbiol kullaniyorum dr. Decavit ve omega 3 yazdi folbiolu kes dedi. Sen folbiol kullaniyormuydun sadece decavitmi devam edeceksin artik

Kizlar beni doktorum salam,sucuk,sosis gibi urunleri,cig kofte,etsiz cig kofte de dahil yasakladi.evde yapilan etsiz cig kofteyi yiyebilir miyim diye sordugumda,eger baharatlara guveniyorsan yiyebilirsin dedi.
Kafein konusunda da sulu kola,cay,turk kahvesi gunde 3 tane icebilirsin dedi. Ama ben en cok sevdigim turk kahvesinden tiksindim,kokusuna,goruntusune bile dayanamiyorum.
Protein agirlikli beslememi vede gunluk taze olarak tuketmemi soyledi.
He tabii yiyemiyorsan da vicdan azabi cekme,cunku bebek suan senden besleniyor dedi. Ayrica esimi de uyardi,su yedin mi bunu ictin mi gibi zorlamayin dedi

Slm canim gozun aydin bisey sorucam ben progestan ve folbiol kullaniyorum dr. Decavit ve omega 3 yazdi folbiolu kes dedi. Sen folbiol kullaniyormuydun sadece decavitmi devam edeceksin artik

Folbiol e de devam canım seker hapı kullanıyorumbirde decavit ve iğneprogestan

mecbur doğumdan sonra kayınvalidem gelicek napalım bebişimiz için bi süre katlanırız dimi:) artık kaç yaşına kadar bakabilirse bakıcı bulmak zor valla kime nasıl güvencez

Benm annemler de izmirde kayınvalideler de.bakalm inş cok bulaşmazlar hamile hamile üzmediği kalmadı da bana uzak Allah a yakın olsn:)cocuğa karışmasın o moddaym yani

8+6 yız canım. Folbiol ü kullanmak çok istemiyorum folic plus daha iyi gibi. Yarım paket vardı plus o bitti Dr un verdiği folbiol e başladım.

Benim bugun tam 9 hafta canim yarin baslasammi decavite dusunuyorum acile gitmistim oradaki dr.da 3.ayda baslarsin decavite demisti bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…