2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bende agustosta falan baslamistim icmeye bugun tam 9 haftaligim decavit dedi ama iyi beslenemedigim icin cunku yemek yiyemiyorum fazla hep ekmek arasi ve kuru seyler yemek istiyorum elevitle decavit ayni sanirim dimi

Evet aynı şeyler. Bana da zayıfım diye verdi :)

Eşm dr.a özelliklesordu ne yiyelim diye; özel bir şeyyok ekmek, pilav ve hamurişini çok yeme, çok çay-kahve içme ve çiğ et türlerinden uzak dur dedi sadece.

Kardeşim hamile olduğumu duyunca direk günde yarım çay bardağı pekmez, 2 ceviz/badem ve 1 haşlanmış yumurta ye dedi. :)

Geçen cumartesi arkadaşlar midye yiyelim diye tutturdu bende çooookseverim ama sadece aklım kalmasın diye 1 tanecik yedim ama yenmemeli. Denize bir çoks anayiden ağır metalli atıksuların döküldüğünü ve midyenin bütün bunları bünyesinde biriktirdiğini biliyoruz.. Ama 1 taneden bir şey olmaz diyerek nefsimi körelttim ve endişe duymuyorum...

Bence abartmadan istediğimiz şeyleri yemeliyiz, her besinin içinde az ya da çok vücudumuz için yararlı maddeler var...

sabahtan beri gecmeyen bulanti,kusma ve usume var.hastamiyim yoksa gebelik bulantisi mi anlamadim.eger gebelik bulantisi olsa durupta 9.haftada baslamaz dimi.tavsiyelerinizi bekliyorum

sabahtan beri gecmeyen bulanti,kusma ve usume var.hastamiyim yoksa gebelik bulantisi mi anlamadim.eger gebelik bulantisi olsa durupta 9.haftada baslamaz dimi.tavsiyelerinizi bekliyorum

Merak etme canm benm de olmayan kusmalarım bu hafta başladı bi günü bi gününe uymuyo insanın

Bacilar bende mide ulseri var sanirim...
Mide bulantilarimla aci sular geliyor agzima...
Ve bunlar bulantilarimi dahada tetiklemeye basladi...
Ayin 22 sinde randevum ama ondan once bir gitsem mi kizlar ?
Yemek yiyemiyorum inanin sabahtandir biskuvi salata uzerinde duruyorum

bence bi git canim en azindan ilac verir doktor..
gecmis olsun kuru ekmek falan tüket biseyler yemek cok zor oluyor biliyorum ama en azindan halsiz dusme

bence bi git canim en azindan ilac verir doktor..
gecmis olsun kuru ekmek falan tüket biseyler yemek cok zor oluyor biliyorum ama en azindan halsiz dusme

Az once cacikla ekmek yedim zorlanarak oda
Bende halsizlikten korkuyorum canim ya...
Bebegim iyi olsunda herseye raziyim...
Insan endiselenmeden edemiyor :18:

Erkek belirtileri neymis bende erkek cocuga daha yakin gibiyim sanki tabii ki once saglikli sihhatli olsunlarda ama yine de kalbimize gore versin Allah

İnşallah canım :) Ya işte sürekli ekşili tuzlu yemek erkek diyolar, sana bi güzellik geldi erkek cocuk guzellık verır anneye diyolar, bide ufak tefek kasılmalarım oluyor bazen sag tarafımda, sağsa erkek diyolar :) bakalım bakıcaz kısmet saglıkla inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…