2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Merhaba kizlaarr biz bugun hastaneye gittik 9+1 haftadayiz...minigimiz 2 cm olmus :) hersey cok guzel masallah diyelim 11+6 haftada ikili tarama testine gitcez rabbimden hayirlisi...

Kizlar ilk defa cikardim simdi..
Artik bu sekilde devam edecek sanirim
Bulantilarla iyiydim ben ama

Canim yengeminde sag taraftaydi tatli mi tatli bir kizi oldu
Benimde sag tarafta bakalim son iki hafta oda ogrenebilir isem :26:

Bende agustosta falan baslamistim icmeye bugun tam 9 haftaligim decavit dedi ama iyi beslenemedigim icin cunku yemek yiyemiyorum fazla hep ekmek arasi ve kuru seyler yemek istiyorum elevitle decavit ayni sanirim dimi

Hamilelere verilen ilaçta şok iddia! haberi
kızlar bu haberi bi okuyun isterseniz elevitle ilgili bi iddia ama doğru mu bilmiyorum şüphesi bile insanın içini karartıyo..

Gunaydinnnn....
Kizlar sabah sabah sadece istigim su idi...
Aksamda istigfar etmistim....
Sabah sabahta ictigim sulari cikardim
Hic cikarmazdim.normalde dun aksam basladi...
Siz nasil dayaniyorsunuz canlarim ya kiyamam size

yaa ben de normalde tatlı şeylere bayılırım hamilelikten beri yok hayatta yiyemiyrm..Doktorda dün ultrasona bakarken sağ tarafta gezindi hep ayy benimki de mi erkek acaba..Allah hayırlısını versin tabi de durup dururken oğluşum falan diyesim geliyo..öyle hissediyrm..

Günaydın kızlar,

Herkesin hamileliği iyi geçiyordur inşallah. Benim kahverengi lekelerim hala geçmedi, yumurtlalıklarım ağrıyor bugün. Sabah bulantılarım devam ediyor, bebeğim hala benimle umarım iyileşir.

Günaydın herkesee. arkadaşlar benim folik asitim bitmek üzere. yenisini almam gerek bgn. ama daha ne kadar devam edicem bilmiyorum.kaçıncı haftaya kadar içiliyor folik asit. doktor randevum da 18 inde. napsam bilemedim.

cnmmm tüm dualar senin üzerinde olsun inş korkutuğun gibi olmaz iyi haberle gel inş

iyi haberlerle geldim canım :) çok şükür bebeğimi gördüm hala kalbi atıyor ve büyümüş 10+3 dedi doktor çarşamba günü dün girmedim nete bugün de artık 10+5 olmuş oluyor :) görsen kolları vardı gördüm kafası kocamandı ve hareket ediyordu inanamadım. Eşim annesi gibi hareketli yaramaz olacak diye dalga geçiyor ama ben nasıl heyecanlandım anlatamam görünce. Güldüm o da zıpladı birden sanırım yüzüyo içerde :) çok güzel bir duyguydu kızlar anlatılması imkansız. Rabbim hepimize yaşatsın inşallah. Kucağımıza da almayı nasip eder inşallah...

Canlarım yardım edin ya hiç bşey yiyemiyorum taa sabahtan 1 simitleyim onu da ilacı içeyim diye yedim zorla. Nasıl yemek yiyecem ben ya :18::18:

bebeime zararı olmaz dimi

canım peynir ekmek yoğurt yiyorum ben çok bulanıyo midem. sen de bunları ye hem hafif hem de besleyici. He bu arada panik olma 3 üncü aya kadar bebek yediklerimizden beslenmiyomuş zaten yani sadece kendine iyi bakman gerekiyor. bunun için de süt kırmızı et tavuk balık yumurta yoğurt yemeğe çalış hangisini miden alıyorsa. Rabbim yardım etsin bitanem geçecek ama öyle düşün.
Benim de suratımda çıktı sivilce :)

Normal hayatım çoook normal :) bazı hamilelerde böyle bulantısız rahat geçiriyor işte. Şanslısın dua et :)

bu arada bende de sivilcelenme oldu ki ergenlikte bile sivilcem yoktu benim :) kız diyorum ama eşim erkek diyip duruyo :) hatta oğlum diye seviyo sürekli kızıyorum küsecek kızsa diye. Şu günler geçse de cinsiyetini öğrenip rahatlasak :) hergün kavga var evde

kızlar ben 8 haftalık hamileyim. 4 gündür benden kahve rengi lekeler geliyo devamlı ayakta durunca kasıklarım fena agırıyo.bu durumu daha önce yaşayan oldumu .sizce kahve rengi lekerlerin gelmesi normalmi?

doktora muhakkak git bende oldu doktor progestan verdi. geçti çok şükür. kahverengi de olsa leke lekedir ciddiye al hemen doktora git...

Gunaydinnnn....
Kizlar sabah sabah sadece istigim su idi...
Aksamda istigfar etmistim....
Sabah sabahta ictigim sulari cikardim
Hic cikarmazdim.normalde dun aksam basladi...
Siz nasil dayaniyorsunuz canlarim ya kiyamam size

aynı durumdayım canımm hiçbişey midemde durmuyor. bazen sadece ilaç su içiyorum o bile çıkıyor :) ama olsun bebeğimi gördüm o iyi ben yemesem de aç kalsam da olur...

Günaydın herkesee. arkadaşlar benim folik asitim bitmek üzere. yenisini almam gerek bgn. ama daha ne kadar devam edicem bilmiyorum.kaçıncı haftaya kadar içiliyor folik asit. doktor randevum da 18 inde. napsam bilemedim.

ben hala kullanıyorum canım :) yazdır devam et muhakkak. ben aile hekimine gittim yazdı.

benim dün adet tarihimdi yüzümde bir sürü sivilceler çıktı yaa sanki bildiğin adet olmuşum gibi belirtiler vardı. sabah bulantılarım çok fena ayrıyeten gün içinde de midem bulanmaya başladı akşamları neredeyse hiç yemek yiyemiyorum çorba salatayla geçiştiriyorum.. inşallah en kısa zamanda bulantılarımız geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…