İnşallah canım :) Ya işte sürekli ekşili tuzlu yemek erkek diyolar, sana bi güzellik geldi erkek cocuk guzellık verır anneye diyolar, bide ufak tefek kasılmalarım oluyor bazen sag tarafımda, sağsa erkek diyolar :) bakalım bakıcaz kısmet saglıkla inşallah :)
Kizlar ilk defa cikardim simdi..
Artik bu sekilde devam edecek sanirim
Bulantilarla iyiydim ben ama
Sormaa al bendende o kadarr aksam yemegini komple cikardim
Tam geciyo galiba diyorum tekrar basliyor
Maden suyu iyi gelebilir ben suan yarim litre bitirdim
Bende agustosta falan baslamistim icmeye bugun tam 9 haftaligim decavit dedi ama iyi beslenemedigim icin cunku yemek yiyemiyorum fazla hep ekmek arasi ve kuru seyler yemek istiyorum elevitle decavit ayni sanirim dimi
İlk defa duydum da öğrenicez hepsini
Hamilelere verilen ilaçta şok iddia! haberi
kızlar bu haberi bi okuyun isterseniz elevitle ilgili bi iddia ama doğru mu bilmiyorum şüphesi bile insanın içini karartıyo..
İnşallah canım :) Ya işte sürekli ekşili tuzlu yemek erkek diyolar, sana bi güzellik geldi erkek cocuk guzellık verır anneye diyolar, bide ufak tefek kasılmalarım oluyor bazen sag tarafımda, sağsa erkek diyolar :) bakalım bakıcaz kısmet saglıkla inşallah :)
cnmmm tüm dualar senin üzerinde olsun inş korkutuğun gibi olmaz iyi haberle gel inş
Canlarım yardım edin ya hiç bşey yiyemiyorum taa sabahtan 1 simitleyim onu da ilacı içeyim diye yedim zorla. Nasıl yemek yiyecem ben ya :18::18:
bebeime zararı olmaz dimi
Benim de suratımda çıktı sivilce :)
ıı-ııhhh yok
valla anlamadım gitti...
bendeki belirti sayılacak şeyler ;
- göğüs hassasiyeti
- kasık ağrılarım
- bide batıl inançlardan (sivilce) suratımda çıktı
ahanda bu kadar..başka hiiiiiiiiç bişeycik yok..
kızlar ben 8 haftalık hamileyim. 4 gündür benden kahve rengi lekeler geliyo devamlı ayakta durunca kasıklarım fena agırıyo.bu durumu daha önce yaşayan oldumu .sizce kahve rengi lekerlerin gelmesi normalmi?
Gunaydinnnn....
Kizlar sabah sabah sadece istigim su idi...
Aksamda istigfar etmistim....
Sabah sabahta ictigim sulari cikardim
Hic cikarmazdim.normalde dun aksam basladi...
Siz nasil dayaniyorsunuz canlarim ya kiyamam size
Günaydın herkesee. arkadaşlar benim folik asitim bitmek üzere. yenisini almam gerek bgn. ama daha ne kadar devam edicem bilmiyorum.kaçıncı haftaya kadar içiliyor folik asit. doktor randevum da 18 inde. napsam bilemedim.
Günaydın kızlar,
Herkesin hamileliği iyi geçiyordur inşallah. Benim kahverengi lekelerim hala geçmedi, yumurtlalıklarım ağrıyor bugün. Sabah bulantılarım devam ediyor, bebeğim hala benimle umarım iyileşir.
Bunu duydum canim hatta diger topiklerde dr.soyleyip decavite gecenleride okudum.ama gercek nedir bilmiyorum dr. Direk decavit yazdi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?