Günaydın herkesee. arkadaşlar benim folik asitim bitmek üzere. yenisini almam gerek bgn. ama daha ne kadar devam edicem bilmiyorum.kaçıncı haftaya kadar içiliyor folik asit. doktor randevum da 18 inde. napsam bilemedim.
günde bi tane mi iki tane mi içiyosun?
bir tane içiyorum. iki tane mi içiliyor yoksa? bana acil doktoru yazmıştı ilk. bir tane iç demişti.
bir tane içiyorum. iki tane mi içiliyor yoksa? bana acil doktoru yazmıştı ilk. bir tane iç demişti.
Canlarım günaydınlar olsun iyi haberleriniz bekliyorum..
Rüyada 2 koç gördüm akşamm.. Koç erkek çoçukmuş ayyy erkek miiiiAllahım çocuğu olmayanlara da nasip etsin bu duyguyu inş
Beni de eklermisiniz ozel msj atamiyorum henuz ilk bebegim yasim 28 istanbulda yasiyorum tahmini dogum 7 haziran simdiden tsk ederim
Amin İnsallah Allah herkesin gonlune gore saglikli hayirli evlatlar versin İnsallah
Günaydın anneler :) Biz doktordan geldik. 9 haftalığız bugün, 2.2 cm olmuş miniğim. Kalbide öyle güzel atıyordu kiİnşallah hep güzel haberler alırız bugün.
Günaydın anneler :) Biz doktordan geldik. 9 haftalığız bugün, 2.2 cm olmuş miniğim. Kalbide öyle güzel atıyordu kiİnşallah hep güzel haberler alırız bugün.
Ben işimi garantiye alıp ovulasyon testiyle hamile kaldım. İlk ay oldu zaten hemen :)canım yumurtlama zamanını hesaplayarakmı hamile kaldın biraz bilgi verr misin bende artık isityorum bebek :)
Ben işimi garantiye alıp ovulasyon testiyle hamile kaldım. İlk ay oldu zaten hemen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?