2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canlarım günaydınlar olsun iyi haberleriniz bekliyorum..

Rüyada 2 koç gördüm akşamm.. Koç erkek çoçukmuş ayyy erkek miiii Allahım çocuğu olmayanlara da nasip etsin bu duyguyu inş

Günaydın anneler :) Biz doktordan geldik. 9 haftalığız bugün, 2.2 cm olmuş miniğim. Kalbide öyle güzel atıyordu ki İnşallah hep güzel haberler alırız bugün.

Amin İnsallah Allah herkesin gonlune gore saglikli hayirli evlatlar versin İnsallah

Merhaba, kızlar bende Haziran annesi olacağım inşallah. Bebeğim şuan 9 hafta 1 günlük folik asit geelikten önce başlamıştım kullanmaya ve gebelik ilk 3 ayı boyuncada günde 1 adet olmak üzere kullanmak gerekli. Folbiol kullanıyorum ben. Gebeliğim de troid horman değerlerimde bir olumsuzlukla karşılaştık endokronolog bunun gebelikten kaynaklanan birşey olduğunu söyledi hamileliğin 18. haftasında kendiliğinden geçiyormuş. Ama gebelikde ilk 3 ay çok önemli olduğundan 1 ay süreli kullanmam için ilaç tedavisi verdi. allahın izniyle inşallah bu problemi de atlatırım. Bebeğimin ismi konusunda henüz hiç bir düşüncem olmadı. Eşimin adı Erdal Benim adım Elif sizde nasıl bir isim koysam :))))

Önerilerinizi bekliyorum... Mutlu sağlıklı doğumlar

Oh oh ne guzel...
Guzel anneler bebislerini gormeye gidiyorlar....
Rabb'im buyuyup kocaman olduklarinida gormemizi nasip etsin ins

herkese günaydınlar
gerçi birçoğunuzun yaşı bana göre genç
hepinizde tedavisiz normal yollarla mı hamile kaldınız
benim erkek kardeşimin eşi 1986 doğumlu 8 yaşında 1 kızı var 2 ci olmuyor mesela
benimde aynı şekilde ilkim düşük oldu 2009 da 6 ay sonra tekrar normal hamile kaldım 2010 oğlum oldu
ama şimdiki hamileliğim klomenle
ilki çok rahattı 9 ay çalıştım bunda şimdiden bittim nerdeyse
her hamilelik bir olmuyor derlerdi doğruymuş demek ki

Günaydın anneler :) Biz doktordan geldik. 9 haftalığız bugün, 2.2 cm olmuş miniğim. Kalbide öyle güzel atıyordu ki İnşallah hep güzel haberler alırız bugün.

Allah daim etsin inş canım,maşallah

arkadlkr gunydn dun bebegmn kalp atışlrını duyduk çok şkurrr normlde 8+5 ım dktr ultrsnda 7 dedi neden acaba

Ben işimi garantiye alıp ovulasyon testiyle hamile kaldım. İlk ay oldu zaten hemen :)

ben o testi alsam geç kalmış oluyorum onun yerine 24 saate bir ilişkide uygun olmazmı acaba hani yuöurtlama haftasını az çok tahmin ediliyor önümüzdeki hafta başlıyor benim ama günü net bilmiyorum nasıl kullandın testi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…