2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

İlk defa biraz önce istifra ettim, bu iyiye işaret diye yorumluyorum :) lekenlenmelerim geçmediği için progesteronun vajinadan aldım daha etkili diye okmuştum. Rengi açılmış ve daha az gibi şimdi ama ayağa kalkınca artıyor. Ben her şeye göğüs geririm yeterki bebişim iyi olsun.

İnşallah sağlıklı bebeğin olacak canım.

Ben işimi garantiye alıp ovulasyon testiyle hamile kaldım. İlk ay oldu zaten hemen :)

neler yaptın mesela ayaklarını diktinmi havaya öyle bir söylenti var gün aşırı birlikte olun flan diye bende bu ay eşime o mutlu haberi vermek istiyorum inşllah dua edin kızlar lütfen bugün cuma

Canim adetin kac gun suruyor ve kac gunde bir oluyorsun ?
Ayrica 24 saatte bir iliski
Gun asiri yolunca sans yuksek evet ama o gunasiridan kasit 2 gunde bir iliskinin olmasi canim...
Guclu spermlerin olmasi lazim yumurtlama aninda...

Canim adetin kac gun suruyor ve kac gunde bir oluyorsun ?
Ayrica 24 saatte bir iliski
Gun asiri yolunca sans yuksek evet ama o gunasiridan kasit 2 gunde bir iliskinin olmasi canim...
Guclu spermlerin olmasi lazim yumurtlama aninda...

ben en son 28 ekimde adet oldum 2 kasımda bitti yumurtlama günümü tam bilmediğimden gün aşırı yapamadım 24 saatte bir yapıyoruz canım 24 saat yeterli diye biliyorum 31 günde bir adet görüyorum ben tatlım

hemen kaldın mı? nasıl oldu neler yaptıın ilişkiden sonra ? ayaklarını diktinmi gününü nasıl belirledin canım

Canim ates olcme topigimiz var...
Hergun ates olcumu takibi yaptim...
Hr sabah dil altindan saat 6.00-8.00 arasi bazal vucut isimi olctum...
Atesimin dustugu zamanlarda iliski oldu...
Yukselince yumurta catlamis demek oluyo ve yukselmeden once spermlerin icte olup yumurtaya dogru yol almis olmasi lazim...

ateşin düştüğü zaman derken ? her sabah ölçtün düştünüğünde beraber oldunuz yükseldiğinde çatlamış oluyor yani bunu nasıl yapıcam şimdi net olarak anlatsan araştırmaktan kafam allak bullak oldu inan ki

aaay var ya ben hiç böyle şeylerle uğraşmadım,uğraşmıyorum da..
yok ateş ölçme,yok ovulasyon..zor geliyo bana bunların takibi..
ben sadece kendimin yapması gereken klasik şeyleri yaptım o kadar,Allah'a bırakarak
üşengecim galiba

ah canım ah sorma o sivilcler bendede var yüzümde sivilce çıkıcak yer kalmadı yaa o kadar hamileliğimin önceki aylarındada vardı ama hiç düzelmedi ne olucak böyle bilmem ergenlikte çıkarmadım bu kadar .... yoksa kız mı gün içinde mutlaka oluyo artık bulantım helede otobüsler çekilmezoldu ama çok şükür canımın stediği şeyleri yiyorum herşey için kendimi zorlamıyorum

Canim 11 ila 16 kasim senin icin ideal gunler....
12-13-14 yuksek dogurganlik oldugun zamanlar....
Ates olcme yontwmi topigine gec istersen orada herkes birbirine yardimci oluyor...
Benden daha bilgili ablalarim var...
Seve seve yardimci olurlar inan ki

neler yaptın mesela ayaklarını diktinmi havaya öyle bir söylenti var gün aşırı birlikte olun flan diye bende bu ay eşime o mutlu haberi vermek istiyorum inşllah dua edin kızlar lütfen bugün cuma

Evet yataktan kalkmayıp bi süre ayakları havaya dikiyorsun :) bir ay boyunca her 2 günde bir yorucu olabiliyor iki taraf içinde. İstersen reglden sonra 10 - 20 günler arası şansını deneyebilirsin ama.

yaşın kaç ve hiç kadınlara özel yapılan (hamilelikle ilgili hormonal testler yaptırdın mı
emin ol öyle göründüğü kadar kolay bir şey değil hamile kalmak gözünü korkutmuş gibi olamayayım ama

eminim yardımcı olurlar fakat sayfayı nerden bulucam link atabilirsen çok sevinirim :) çok teşekkürler

Günaydın anneler :) Biz doktordan geldik. 9 haftalığız bugün, 2.2 cm olmuş miniğim. Kalbide öyle güzel atıyordu ki İnşallah hep güzel haberler alırız bugün.

işte böyle haberlerle gelin sabah sabah içimiz açılsın canlarım.. benimm daha bir haftam var

Son düzenleme:

link varsa atar msıın sayfayı bulamıyorum da:) çok saol

:26:
Canim sukur benimde ilk denemem idi hamile kaldim...
Hamile kalmadan oncede bir deneme oldu ama dusuk degerdi bhcg normal adet oldum...
Aslinda merak benimki ama etkili bir yontem...
Ins. Ikincide beklemeden bu yontemi kullanarak yine hamile kalirim

Merhaba arkadaşlar tüm 2014 Haziran anne adaylarının ve bebiş bekleyen diğer tüm anne adaylarının bebişlerini hayırlısıyla kucaklarına almalarını diliyorum.. Uzaktan sürekli okuyup dertlerime cevap ararken sonunda ben de anne oldum ve klube girmek için kendime fırsat verdim ki benim gibi anne olma yolunda uğraş veren arkadaşlarıma belki umut olurum diye.. Bu yüzden polikistik over ve miyom forumlarına yazmaya gidiyorum deneyimlerimizi burdan paylaşmak çok güzel.. bu arada 5hafta6günlük hamileyim ve muhtemel doğum tarihim 29 Haziran ama miyomdan dolayı sezeryan ile doğum planlandığı için tarih öne gelebilir. Hepinizi çok öpüyorum:18:

Evet yataktan kalkmayıp bi süre ayakları havaya dikiyorsun :) bir ay boyunca her 2 günde bir yorucu olabiliyor iki taraf içinde. İstersen reglden sonra 10 - 20 günler arası şansını deneyebilirsin ama.

önümüzdeki hafta benim için şanlı hafta 24 saatte bir yapılsa sorun olurmu peki? spermler 24 aate bir kendini yeniliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…