benim dün adet tarihimdi yüzümde bir sürü sivilceler çıktı yaa sanki bildiğin adet olmuşum gibi belirtiler vardı. sabah bulantılarım çok fena ayrıyeten gün içinde de midem bulanmaya başladı akşamları neredeyse hiç yemek yiyemiyorum çorba salatayla geçiştiriyorum.. inşallah en kısa zamanda bulantılarımız geçer..
Ben işimi garantiye alıp ovulasyon testiyle hamile kaldım. İlk ay oldu zaten hemen :)
Ben işimi garantiye alıp ovulasyon testiyle hamile kaldım. İlk ay oldu zaten hemen :)
Bende bir koli aldim ovulasyon testi canim...
Cok sukur hic gerekte kalmadi....
O kadar para verdigime yanarim ama
Olsun bebisler geldi
ben o testi alsam geç kalmış oluyorum onun yerine 24 saate bir ilişkide uygun olmazmı acaba hani yuöurtlama haftasını az çok tahmin ediliyor önümüzdeki hafta başlıyor benim ama günü net bilmiyorum nasıl kullandın testi:)
Canim adetin kac gun suruyor ve kac gunde bir oluyorsun ?
Ayrica 24 saatte bir iliski
Gun asiri yolunca sans yuksek evet ama o gunasiridan kasit 2 gunde bir iliskinin olmasi canim...
Guclu spermlerin olmasi lazim yumurtlama aninda...
hemen kaldın mı? nasıl oldu neler yaptıın ilişkiden sonra ? ayaklarını diktinmi gününü nasıl belirledin canım
Canim ates olcme topigimiz var...
Hergun ates olcumu takibi yaptim...
Hr sabah dil altindan saat 6.00-8.00 arasi bazal vucut isimi olctum...
Atesimin dustugu zamanlarda iliski oldu...
Yukselince yumurta catlamis demek oluyo ve yukselmeden once spermlerin icte olup yumurtaya dogru yol almis olmasi lazim...
Canim ates olcme topigimiz var...
Hergun ates olcumu takibi yaptim...
Hr sabah dil altindan saat 6.00-8.00 arasi bazal vucut isimi olctum...
Atesimin dustugu zamanlarda iliski oldu...
Yukselince yumurta catlamis demek oluyo ve yukselmeden once spermlerin icte olup yumurtaya dogru yol almis olmasi lazim...
benim dün adet tarihimdi yüzümde bir sürü sivilceler çıktı yaa sanki bildiğin adet olmuşum gibi belirtiler vardı. sabah bulantılarım çok fena ayrıyeten gün içinde de midem bulanmaya başladı akşamları neredeyse hiç yemek yiyemiyorum çorba salatayla geçiştiriyorum.. inşallah en kısa zamanda bulantılarımız geçer..
ben en son 28 ekimde adet oldum 2 kasımda bitti yumurtlama günümü tam bilmediğimden gün aşırı yapamadım 24 saatte bir yapıyoruz canım 24 saat yeterli diye biliyorum 31 günde bir adet görüyorum ben tatlım
neler yaptın mesela ayaklarını diktinmi havaya öyle bir söylenti var gün aşırı birlikte olun flan diye bende bu ay eşime o mutlu haberi vermek istiyorum inşllah dua edin kızlar lütfen bugün cuma
aaay var ya ben hiç böyle şeylerle uğraşmadım,uğraşmıyorum da..
yok ateş ölçme,yok ovulasyon..zor geliyo bana bunların takibi..
ben sadece kendimin yapması gereken klasik şeyleri yaptım o kadar,Allah'a bırakarak
üşengecim galiba
Canim 11 ila 16 kasim senin icin ideal gunler....
12-13-14 yuksek dogurganlik oldugun zamanlar....
Ates olcme yontwmi topigine gec istersen orada herkes birbirine yardimci oluyor...
Benden daha bilgili ablalarim var...
Seve seve yardimci olurlar inan ki
Folbiolmu kullaniyorsun canim baska markami
Günaydın anneler :) Biz doktordan geldik. 9 haftalığız bugün, 2.2 cm olmuş miniğim. Kalbide öyle güzel atıyordu kiİnşallah hep güzel haberler alırız bugün.
Canim 11 ila 16 kasim senin icin ideal gunler....
12-13-14 yuksek dogurganlik oldugun zamanlar....
Ates olcme yontwmi topigine gec istersen orada herkes birbirine yardimci oluyor...
Benden daha bilgili ablalarim var...
Seve seve yardimci olurlar inan ki
aaay var ya ben hiç böyle şeylerle uğraşmadım,uğraşmıyorum da..
yok ateş ölçme,yok ovulasyon..zor geliyo bana bunların takibi..
ben sadece kendimin yapması gereken klasik şeyleri yaptım o kadar,Allah'a bırakarak
üşengecim galiba
Evet yataktan kalkmayıp bi süre ayakları havaya dikiyorsun :) bir ay boyunca her 2 günde bir yorucu olabiliyor iki taraf içinde. İstersen reglden sonra 10 - 20 günler arası şansını deneyebilirsin ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?