2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

2 yılı geçti evliliğim..
ve inan bana evlendiğimden beri istiyoruz biz çocuk,çokta seviyoruz..
şu an 27 yaşınayım, ilk hamileliğim 2012 başıydı oluştu kendiliğinden ve 7.haftada düşükle sonuçlandı.. ikinci hamileliğim için tam 1 sene beklemek zorunda kaldım,olmadı bitürlü sonra 2013 nisan gibi oldu tekrar kendiliğinden ve oda 7.haftada düşükle sonuçlandı..
kese oluşuyor,normal yerde ama bebek yok..yani boş gebelik..
bunun ardından bu 3.hamileliğim ve buda düşüğün üstüne 4.ayda yine kendiliğinden oldu..

yani işin özü,zordur bu süreç en iyi bilenlerdenim belkide..
hamile kalmak eskiden kolaymış,şimdi değil..

düşüklerim sonrası bisürü test yapıldı,öyle çoktuki özel hast'de ücreti 3,000 tl'ydi..devlette güç bela yaptırdık..hormon testleri,kromozom,genetik testler..herşey..
hiçbişey çıkmadı,bi sorunumuz yok..

benim hikayemde böyle işte..

Hosgeldin canim
Ilk cocuk mu ?
Hayirli olsun...Rabb'im kucagina da almayi nasip etsin

Kızlar bildirimlerde sorun fark eden var mı? Bildirimlerde, yeni mesaj alıntısı çıkıyor tıklıyorum ama mesaj görünmüyor. Bende mi böyle genel bi sorun mu :/

Kızlar merhaba :)

Bulantısı olan bayanlar bir tanıdığımın hamileliğinde aşırı bulantısı varmış. Zencefil çayı içmiş ve bulantısına çok iyi gelmiş. Bugün doktorumu aradım. Hamileliğin son ayları hariç kullanabilirsin dedi. Bugün deniycem. İnş.iyi gelir :)

Arkadaşlar doktordan geldim ve canım çok sıkkın kafam çok karışık....

Doktor bebeği göremedi ve büyük ihtimal boş gebelik dedi...

Çarşamba yada cuma tekrar bakıcak yoksa kürtaj dedi....

Son adet tarihim 18 eylüldü ona göre kese küçük ve bebk yok dedi benimle aynı tarihlerde olan ve bbebği göremeyen varmı napcağımı bilemedim...normalmi acaba geç döllenme olabilirmi doktor olabilirde ama yüzde 90 boş dedi.

Kızlar bildirimlerde sorun fark eden var mı? Bildirimlerde, yeni mesaj alıntısı çıkıyor tıklıyorum ama mesaj görünmüyor. Bende mi böyle genel bi sorun mu :/

evet canım sanırım genel sorun..
hatta eski alıntıları açıyo,tıkladığımda..

Canim banada bu sabah kayinvalidem soyledi...
Denemek ile birsey kaybetmeyiz ....
Ins. Etkisi olurda bangir bangir bagiririz topikte

Son düzenleme:

işte en çok korktuğum sonuçlardan biri..
inş o %90 ihtimalin dışındasındır da,geç döllenmedir..
ama ben 8. hatta 9.haftaa kalp atışını duyduğunu yazan arkadaşları okudum burda,bu topikte yazdı hemde..ben kendimde araştırmıştım,farklı forumlarda da okumuştum 9.haftada bile duyan..
normal mi yoksa cidden geç döllenmeden mi oluyo bilmiyorum ama bi ihtimal var canım..
korkma demek faydasız biliyorum ama dua et bol bol,başka bişey gelmez şu an elden..
ya da için rahat edicekse başka bi doktorada görün..

İnşallah cuma günü görünür bebeğin, herşeyin hayırlısı demekten başka çare yok.. Bir şey sormak istiyorum vajinal ultrasonla baktılar mı bebeğe?

Çok sağol canım yapabildiğim tek şey dua zaten.kalp atışını duymak geç olabilir belki ama embriyo göremiyorum diyor 1 hafta böyle bekleyemiycem başka bir doktora gidicem cihazla ilgigli olabilirmi acaba ?

Çok sağol canım yapabildiğim tek şey dua zaten.kalp atışını duymak geç olabilir belki ama embriyo göremiyorum diyor 1 hafta böyle bekleyemiycem başka bir doktora gidicem cihazla ilgigli olabilirmi acaba ?

embriyo ilk başta çok ufacık görünüyor ya,belki cihazdan dolayıda olabilir evet..gözden kaçmış olabilir,aletlerle ilgilide çok yanılma oluyo..
bu kafada beklenmez,sen iyi ve güvenilir biyere daha git bencede

Hosgeldin canim
Ilk cocuk mu ?
Hayirli olsun...Rabb'im kucagina da almayi nasip etsin

Hoşbuldum çok teşekkür ederim yok aslında ikinci ama ilki 5. Haftada düştü maalesef. Rabbim inş. buna ömürler versin. Şu mübarek cuma vaktinde tüm anne adaylarının hayırlı bir şekilde bebişlerini sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum.

embriyo ilk başta çok ufacık görünüyor ya,belki cihazdan dolayıda olabilir evet..gözden kaçmış olabilir,aletlerle ilgilide çok yanılma oluyo..
bu kafada beklenmez,sen iyi ve güvenilir biyere daha git bencede

Bahsetmiştim doktor değiştirdiğimden ilk gittiğim doktorun tavırları hiç hoşuma gitmemişti.bu doktor çok sıcakkanlı ilgili ama sanki cihazı çok eski kapkaranlık gösteriyor gibi...Offf kafam çok karışık...ama ilk doktor yolk kesesi görünüyor demişti kese büyümüş demişti.yolk kesesi varken de boş gebelik olurmu ?

öğleden sonra gidicem başka doktora inşallah Rabbim herşeyin en iyisini bilendir.

Canım benim son adet tarihim 15 eylül, çarşamba günü bebeği görmüştüm, ancak kesem çok küçük nerdeyse bebek kaplamıştı kesenin tamamını. İğne oldum kese gelişimi için. Allah yardımcın olsun...

Sen ne zaman gidiyorsun pufpuf doktora, iyi haberlerini alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…