- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
eminim yardımcı olurlar fakat sayfayı nerden bulucam link atabilirsen çok sevinirim :) çok teşekkürler
işte böyle haberlerle gelin sabah sabah içimiz açılsın canlarım..benimm daha bir haftam var
yaşın kaç ve hiç kadınlara özel yapılan (hamilelikle ilgili hormonal testler yaptırdın mı
emin ol öyle göründüğü kadar kolay bir şey değil hamile kalmak gözünü korkutmuş gibi olamayayım ama
Merhaba arkadaşlar tüm 2014 Haziran anne adaylarının ve bebiş bekleyen diğer tüm anne adaylarının bebişlerini hayırlısıyla kucaklarına almalarını diliyorum.. Uzaktan sürekli okuyup dertlerime cevap ararken sonunda ben de anne oldum ve klube girmek için kendime fırsat verdim ki benim gibi anne olma yolunda uğraş veren arkadaşlarıma belki umut olurum diye.. Bu yüzden polikistik over ve miyom forumlarına yazmaya gidiyorumdeneyimlerimizi burdan paylaşmak çok güzel.. bu arada 5hafta6günlük hamileyim ve muhtemel doğum tarihim 29 Haziran ama miyomdan dolayı sezeryan ile doğum planlandığı için tarih öne gelebilir. Hepinizi çok öpüyorum:18:
Kızlar bildirimlerde sorun fark eden var mı? Bildirimlerde, yeni mesaj alıntısı çıkıyor tıklıyorum ama mesaj görünmüyor. Bende mi böyle genel bi sorun mu :/
Kızlar merhaba :)
Bulantısı olan bayanlar bir tanıdığımın hamileliğinde aşırı bulantısı varmış. Zencefil çayı içmiş ve bulantısına çok iyi gelmiş. Bugün doktorumu aradım. Hamileliğin son ayları hariç kullanabilirsin dedi. Bugün deniycem. İnş.iyi gelir :)
Ay inşallah inşallah, bende güzel haberler görmek umuduyla açıyorum hep sayfayı. Ben sıramı savdım şimdi güzel haberler verme sırası sizde :)
evet canım sanırım genel sorun..
hatta eski alıntıları açıyo,tıkladığımda..
Arkadaşlar doktordan geldim ve canım çok sıkkın kafam çok karışık....
Doktor bebeği göremedi ve büyük ihtimal boş gebelik dedi...
Çarşamba yada cuma tekrar bakıcak yoksa kürtaj dedi....
Son adet tarihim 18 eylüldü ona göre kese küçük ve bebk yok dedi benimle aynı tarihlerde olan ve bbebği göremeyen varmı napcağımı bilemedim...normalmi acaba geç döllenme olabilirmi doktor olabilirde ama yüzde 90 boş dedi.
Son adet tarihim 18 eylüldü ona göre kese küçük ve bebk yok dedi benimle aynı tarihlerde olan ve bbebği göremeyen varmı napcağımı bilemedim...normalmi acaba geç döllenme olabilirmi doktor olabilirde ama yüzde 90 boş dedi.
bendede öyletamam canım çok sağol
işte en çok korktuğum sonuçlardan biri..
inş o %90 ihtimalin dışındasındır da,geç döllenmedir..
ama ben 8. hatta 9.haftaa kalp atışını duyduğunu yazan arkadaşları okudum burda,bu topikte yazdı hemde..ben kendimde araştırmıştım,farklı forumlarda da okumuştum 9.haftada bile duyan..
normal mi yoksa cidden geç döllenmeden mi oluyo bilmiyorum ama bi ihtimal var canım..
korkma demek faydasız biliyorum ama dua et bol bol,başka bişey gelmez şu an elden..
ya da için rahat edicekse başka bi doktorada görün..
Çok sağol canım yapabildiğim tek şey dua zaten.kalp atışını duymak geç olabilir belki ama embriyo göremiyorum diyor 1 hafta böyle bekleyemiycem başka bir doktora gidicem cihazla ilgigli olabilirmi acaba ?
Hosgeldin canim
Ilk cocuk mu ?
Hayirli olsun...Rabb'im kucagina da almayi nasip etsin
embriyo ilk başta çok ufacık görünüyor ya,belki cihazdan dolayıda olabilir evet..gözden kaçmış olabilir,aletlerle ilgilide çok yanılma oluyo..
bu kafada beklenmez,sen iyi ve güvenilir biyere daha git bencede
işte en çok korktuğum sonuçlardan biri..
inş o %90 ihtimalin dışındasındır da,geç döllenmedir..
ama ben 8. hatta 9.haftaa kalp atışını duyduğunu yazan arkadaşları okudum burda,bu topikte yazdı hemde..ben kendimde araştırmıştım,farklı forumlarda da okumuştum 9.haftada bile duyan..
normal mi yoksa cidden geç döllenmeden mi oluyo bilmiyorum ama bi ihtimal var canım..
korkma demek faydasız biliyorum ama dua et bol bol,başka bişey gelmez şu an elden..
ya da için rahat edicekse başka bi doktorada görün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?