2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar zor gunler geciriyorum dua edin bana da lutfen once kahverengi lekelenmem oldugunu yazmistim kirmiziya dondu ve hemen acile gittik doktor dusuk baslamis ama kurtulma sansi var dedi sonra serum verin sabaha kadar hastanede gozetim altinda kalacak dedi hemsirelere kaldim o gece ve sabah doktor bebek kurtulmus dedi 2 tane igne yapti bi tanesini ozel muayene hanesine gonderip orda yaptirtti 150 tl ye bi de dort tane daha igne verdi uc gun arayla vurulacak dedi progestan coraspin gynoferon verdi bide 20 gun istirahat et bu gunler bizim icin cok onemli soylediklerime harfi harfine uyman gerek dedi bi de 25 gun sonra gel o zamana kadar iliskl yasak dedi cok duaya ihtiyacim var bi de bulanti cekiyorum ustelik

amin sağolasın..Rabbim meleğini sana bağışlasın..
yolk sac varmış endişelenmee ..bendede vardı o zaman ben 8 haftalıktım kesem 5.haftada gözüküyordu..ayrıntılı ultrasona girincede pıt pıt atıyordu kalbi kendimde gördüm...seninki kaç haftalık gözüküyor şimdi?

dış gebelik tüplerde oluyor hiç kese gözükmüyor..ve çok ağrı yapar tüplerde hemen 5. haftada bebeğin alınması gerekir..hayati riskler söz konusu oluyor...

eskiden ne prolaktin varmış, ne lh,fsh nede folik asit,yolk sac varmış..kimse bunları bilmiyormuş...şimdi hamile kalmak bir dert hamile kalıncada ayrı bir dert...

Rabbim meleğini sana bağışlasın..çok çok geçmiş olsun canımm...
Allaha bin şükür meleğin seninlee bol bol istiharat et,ilişkiye kesinlikle ara ver, iğneni ilacını kullan ve bol bolda dua et...

Allah yardımcın olsun canım sakın mecbur kalmadıkça kalkma ayağının altına yastık koy ve yat.Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin.Banada dua et.

ben aslında 7 haftanın içindeyim ama 5 buçuk haftalık görünüyor.

Arkadaşlar doktora gidiyorum dualarınız eksik etmeyin....

merak etme geridende gelse gelişimini tamamlar inş. benim fark daha fazlaydı..

hayırlı haberlerle gelirsin inş. Allah yar ve yardımcın olsun...

Rabbim meleğini sana bağışlasın..çok çok geçmiş olsun canımm...
Allaha bin şükür meleğin seninlee bol bol istiharat et,ilişkiye kesinlikle ara ver, iğneni ilacını kullan ve bol bolda dua et...

Ssgol canim tuvaletten yataga yataktan tuvalete zaten surekli dinleniyorum cok sukur bebegim yssiyor iyi ya onemli olan bu zor durumfa olan herkese allah yardim etsin nsallah bu mubarek gunde amin

Cok tesekkur ederim allah sana da mujdeler ihsan eder insallah canim

Çok geçmiş olsun canım.Mümkün olduğunca kalkma.
Bebeğin şu an seninle çok şükür.Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin inşallah canım

allahın tüm duaları üstünde olsun cnm inş allahım sana bağışlasın bebeğini. cümlemizinkini de. inş sağlıklı şekilde eline alırsın bebişini. iyi haberlerini bekliyoruz

pufpuff acı tecrübelerin oldu hatırlatmak bile istemiyorum ama boş gebelikte kese belli bir haftaya kadar büyüyüp sonra küçülme büzüşme neyse adı artık öyle olmuyor mu??

bende kese normal şekilde gelişti,büyüdü,ilerledi (hatta hatırlıyorsan son hali ne durumdaydı paylaşmıştım resim ile) sonra ilkinde aniden gece kanama ve ağrıyla başladı ikincide de progestanı kestiğim an başladı kanama ve ağrıyla..

maşallah böyle güzel deva etsin inş..
tecrübelisin o zaman hepimize göre..abla diyim ben o zaman

canım stres yapma inşallah kurtulacak bebeğin sakin ol ve biz de sen de çok çok dua edelim..bak bebişin seni bırakmamış inşallah bırakmayacak da..

Canim oncelikle gecmis olsun, Allah bebegini sana bagislasin insallah. İgnelerin ismini biliyor musun? Benim hala kahverengi lekelenmelerim gecmedi, bugun yumurtaliklarim agriyor. Raporluyum bende yalnizca tuvalete kalkacaksin dusuk riskin var dedi doktorum. Mide bulantilari kalbi atiyor diye yorumluyorum ben ama bir de sana sormak istedim. Dualarim seninle olacak canim. Umarimbebeklerimiz bizi birakmaz...

Canim proluton depot, aftaya yeniden vurulacagim. Bu kesenin gelisimi icin dedi doktor verirken, ne kadar dogru bilmiyorum.

gecmis olsun canim bende ayni seyleri kizimda yasamistim.bitti diye dusunuyosun ama yavrun seni birakmiyor emin ol bu dunyada nasibi varsa saglicakla dogar hic korkma.tuvalet harici kalkma ozellikle kesemiz daha asagida oldugu icin oturup kalkmaya dikkat et rahmin oldugu yere baski olmayacak sekilde hareket et ve merdiven cikmamaya ozen goster doktorumun soyledikleri bunlardi.dualarimiz seninle tekrar

dunden beri usume ve kusma vardi.megersem idrar yollari enfeksiyonu olmusum.hamilelerde cok yaygin dedi doktorum. bebisimide gordum 8+5 gorunuyo dedi.ama daha kollar bacaklari belli olmuyo galiba kiz olacak yine.hayirlisiyla gelsin de onemli degil

Son düzenleme:

Rabbim bebeğini ana bağişlasın. İnş zor günler geçip gider

Benim de lekelenmem kırmızıya döndü eşimin gelmesini bekliyorum doktora gideceğim, umudumu yitirmemeye çalışıyorum, sonuçta eldimden dua dışında bi şey gelmiyor. Siz hamile arkadaşlarımdan da dualarınızı bekliyorum. Sağlıcakla kalın ne olacağı belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…