2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
İyi dilekleriniz için hepinizden Allah Razı olsun tek tek alıntılayamıyorum başım çatlıyor ağrıdan sabah ki stresten ve şuanki düşüncelerden.

Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler.

canım benim çok sevindm inşallah herşey yolunda olur gelecek hafta umarım güzel haberlerle dönersin..

canım benim duamız seninle ilk defa duydum böle bişeyi cok geçmiş olsun süper anne inşallah bebiş kucagına gelir hepimizin için riskler var rabbim bebişimizi kucagımıza koysun inşallah

Rabbim bebeğini size bağışlasın canımmmmm
1 hafta sonra herşey daha güzel olacak Allah'ın izniyle.

Son düzenleme:

inşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde:)

Çok geçmiş olsun canım Rabbim yardımcın olsun biran önce atlatırsın işallah korkma bebeklerimiz düşündümüzden daha güçlüler Allah'ın izniyle sag salim kucanada alırsın işallah Dr dediklerine harfiyen yap dinlen ilaçlarını kullan bi sıkıntı olmaz dünü atlatmışsınızya sıkma canını

kızlar ben çok kötüyüm sabaha kadar mide bulantınız yaşadım ve halada geçmedi şu saate kadarda hiç bişey yiyemedim napıcambilmiyorum bide oğluma çok üzülüyorum onunla doğru düzgün ilgilenemiyorum

Herkese Merhaba kızlar,

Benide aranıza alın bu heyecanla tek başına baş edilmiyor :) Yaş 29 ilk Bursa 20 Haziran BDT 2014

canım hem sevindirdin hem üzdün bizi ama dualarla üstesinden gelicez inşallah iyi olucakiyi düşünelim pozitif enerjler yollayalım bebişlerimize ssağlıklı olsunlar ...

ayy canım kıyamam tuzlu leblebi ye diyolar ama bana çocuga bakacak kimse yokmu annen felan sende benim gibi gurbetemisin

Herkese Merhaba kızlar,

Benide aranıza alın bu heyecanla tek başına baş edilmiyor :) Yaş 29 ilk Bursa 20 Haziran BDT 2014

Cnm mrb bende Bursa'da oturuyorum. Sen hangi hastane hangi doktora gidiyorsun? Ben Doruk Yıldırım Nuray BOYAR :)

Cnm mrb bende Bursa'da oturuyorum. Sen hangi hastane hangi doktora gidiyorsun? Ben Doruk Yıldırım Nuray BOYAR :)

Ben Jimer'e Recep Bey'e gidiyorum. Biraz soğuk bi adam ama ben telaşeli bir tip olduğum için sakinliği bana iyi geliyor

İyi dilekleriniz için hepinizden Allah Razı olsun tek tek alıntılayamıyorum başım çatlıyor ağrıdan sabah ki stresten ve şuanki düşüncelerden.

Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler.

Canim su an karmakarisiklardasin eminim...
Sen dualarini eksik etme bizlerinde dualari seni canim ♥♥♥
Rabb'im melegini sana bagislasin

canım Allah evladını sana bağışlasın inşallah dua edeceğimm

Allahın izniyle kötü birşey olmıcak inşallah güzel haberlerle gelirsin geri Allah bebeğini korusunn

canım çok geçmiş olsun hep dua et bende ediyorum inş kötü bişey yoktur allaha emanetsiniz
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım.
Rabbim evladını size bağışlasın

canım Allah korusun seni ve bebişini..

Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun, bebeğimin kalbi atıyordu. 3 Gün öne geçmiş olması gereken haftadan. Düşük riskim şimdilik ortadan kalkmış fakat hala kalp hızı düşükmüş olması gerekenden. Kanamamın ise bi sebebini şimdilik bilmiyoruz, progesteron günde 3e çıktı, fakat bu doktor kesem ile ilgili bi şey demiyor, sanırım diğer doktorun ultrasonu kötü. Dinlenmeye devam edeceğim. Akşam 10 da beni arayıp durumunu bildir dedi doktorum ona göre bakıcaz bi çaresine dedi.

Hepinizin duaları için çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
Kızlaaaaaaaaaar ben kabızlıktan ölücem

Doktor Duphalac vermişti ama

zerre fayda etmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ya çok kötüyüm napcam bilmiyorum...

Yok mu bir çözümü?

Tavsiyelerinizi bekliyorum (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…