inşallah canım sağol..
aminnnnnn
[sıze=3]birebir aynı canım,hiçbi eksiği artısı yok..
Tek fark bebeğin görünmesi gereken zamanda kese içinde gözlenmemesi ile farkediliyo..
Sonu ya düşük,ya kürtaj
/allah korusun\ :18:[/sıze]
bana mı sordun canım?kendi mesajını alıntılamışsın da..
en son benle konuştuğundan üstüme alındım soruyu
evet benim kontrol yarın..
ve doktor yarın için bebeği,kalp atışını gözlemlemeyi bekliyoruz demişti..
tedirginlik had safhada :18:
dr nereye gidiyorsun özele mi sgk yamı
özele canım..
devlet hast'ne bitek düşük zamanımda gitmiştim..
İstanbul Anadolu yakası Hisar hast.'ne gidiyorum
olmasın allahım olmasın onu bişe çok görmeBen de daha kalp atışlarını dinlemedim mechul yani benim desene pufpuf :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
bende kartalda avivance umut hastanesi ümraniyedede var ilkinede oraya gitmiştim dr um erkek ama çok iyi aynı zamanda infirlite uzmanı
merhaba arkadaşlar bende Allah nasip ederse haziran sonu yada temmuz başı anne adayıyım..epeydir takip ediyorum topiğinizi ama daha önce yaşadığım umutsuzluklardan kendimi kaptırmamak adına bişey yazmadım..artık doğana kadar anne olacağıma inanmıyorum maalesef..Arkadaşlar doktordan geldim ve canım çok sıkkın kafam çok karışık....
Doktor bebeği göremedi ve büyük ihtimal boş gebelik dedi...
Çarşamba yada cuma tekrar bakıcak yoksa kürtaj dedi....
Son adet tarihim 18 eylüldü ona göre kese küçük ve bebk yok dedi benimle aynı tarihlerde olan ve bbebği göremeyen varmı napcağımı bilemedim...normalmi acaba geç döllenme olabilirmi doktor olabilirde ama yüzde 90 boş dedi.
cihazlardanda fark ediyor canım..yolk kesesi olupta boş gebelik olan var mı bi araştırmak lazım ben hiç duymadım..Bahsetmiştim doktor değiştirdiğimden ilk gittiğim doktorun tavırları hiç hoşuma gitmemişti.bu doktor çok sıcakkanlı ilgili ama sanki cihazı çok eski kapkaranlık gösteriyor gibi...Offf kafam çok karışık...ama ilk doktor yolk kesesi görünüyor demişti kese büyümüş demişti.yolk kesesi varken de boş gebelik olurmu ?
öğleden sonra gidicem başka doktora inşallah Rabbim herşeyin en iyisini bilendir.
Canım benim son adet tarihim 15 eylül, çarşamba günü bebeği görmüştüm, ancak kesem çok küçük nerdeyse bebek kaplamıştı kesenin tamamını. İğne oldum kese gelişimi için. Allah yardımcın olsun...
[sıze=3]öyle düşünme ama canım benim,dur bakalım..
Daha doktora gitmedin bişey duymadın..
Bende sen gibiyim şu an aynı..[/sıze]
olmasın allahım olmasın onu bişe çok görmeBen de daha kalp atışlarını dinlemedim mechul yani benim desene pufpuf :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
canım benim neden sıkıntı yapıyorsun kendine , kanaman falan yok ağrın sızın yok belirtilerin normal dimi ? Sakin ol lütfen gittiğinde duyarsın allahın izniyle , ben ilk duyduğumda çok derinden geliyordu kalp atışları 8 haftalıkken netleşti pıt pıtlarr . Valla nolcak bu halimiz bilmiyorum , önce kalp atışı bekleriz haftalarca uyku tutmaz , sonra kalbini duyarız ikili test heycanı sarar , down sendromu varmı yokmu .. Sonra 3lü 4lü testler vs.vs. Daha sonra doğum telaşı .. Gelde stres yapma işte , allah yardımcımız olsun ..
alıntıdır;
boş gebelik ile çok erken dönemdeki normal bir gebeliği ayırdetmenin en önemli yolu kese içinde yolk kesesi adı verilen yapının izlenmesidir. Yolk kesesi varlığı gebeliğin boş gebelik olmadığının en önemli belirtisidir. öte yandan kesenin ultrasondaki görüntüsü de bu iki durumun ayrımında yol gösterici olabilir. Teorik olarak son adet tarihinden yaklaşık 5 hafta geçen durumlarda transvajinal ultrasonografi ile fetus görülebilmelidir. Bunun gerçekleşmediği durumlarda ise boş gebelik tanısı koymak için aceleci davranmak çok yanlış bir yaklaşım olacaktır. Bu gibi bir durum varlığında en azından bir hafta beklenerek durumun gidişatı hakkında yeterli bilgi edinilmelidir.
Bunu buldum kızlar bende yolk kesesi görünmüştü.
Pufpuf sen hatırlıyomusun canım yaşadığın tecrübelerinde boş gebelikte göründümü yolk kesesi
ALINTIDIR;
Boş gebelik ile çok erken dönemdeki normal bir gebeliği ayırdetmenin en önemli yolu kese içinde yolk kesesi adı verilen yapının izlenmesidir. Yolk kesesi varlığı gebeliğin boş gebelik olmadığının en önemli belirtisidir. Öte yandan kesenin ultrasondaki görüntüsü de bu iki durumun ayrımında yol gösterici olabilir. Teorik olarak son adet tarihinden yaklaşık 5 hafta geçen durumlarda transvajinal ultrasonografi ile fetus görülebilmelidir. Bunun gerçekleşmediği durumlarda ise boş gebelik tanısı koymak için aceleci davranmak çok yanlış bir yaklaşım olacaktır. Bu gibi bir durum varlığında en azından bir hafta beklenerek durumun gidişatı hakkında yeterli bilgi edinilmelidir.
pufpuf sen hatırlıyomusun canım yaşadığın tecrübelerinde boş gebelikte göründümü yolk kesesi
anladım canım..
nasıl gidiyo peki?herşey yolunda mı?
bide yaşın kaçtı,sizden büyüğüm falan diye yazmıştın da merak ettim
yok cnm kanamam felan allahıma şükür sol kasım az az sancı havasında ghslrmde hassas ağrı var elleyince . Belirtiler normal şükür şimdiye kadarı. Ama kabızlık normal dimi bu haftalarda
süperanne sana bi önceki sayfada tecrübemi paylaştım okumanı tavsiye ederim canım..bendede aynısı oldu bende 8. haftadaydım kese olması gerekenden ufak ve bebek yoktu...doktorum ayrıntılı ultrasona yönlendirdi..herşey pıt pıtları gözüktü canım..umudunu kaybetmeALINTIDIR;
Boş gebelik ile çok erken dönemdeki normal bir gebeliği ayırdetmenin en önemli yolu kese içinde yolk kesesi adı verilen yapının izlenmesidir. Yolk kesesi varlığı gebeliğin boş gebelik olmadığının en önemli belirtisidir. Öte yandan kesenin ultrasondaki görüntüsü de bu iki durumun ayrımında yol gösterici olabilir. Teorik olarak son adet tarihinden yaklaşık 5 hafta geçen durumlarda transvajinal ultrasonografi ile fetus görülebilmelidir. Bunun gerçekleşmediği durumlarda ise boş gebelik tanısı koymak için aceleci davranmak çok yanlış bir yaklaşım olacaktır. Bu gibi bir durum varlığında en azından bir hafta beklenerek durumun gidişatı hakkında yeterli bilgi edinilmelidir.
pufpuf sen hatırlıyomusun canım yaşadığın tecrübelerinde boş gebelikte göründümü yolk kesesi
pufpuff acı tecrübelerin oldu hatırlatmak bile istemiyorum ama boş gebelikte kese belli bir haftaya kadar büyüyüp sonra küçülme büzüşme neyse adı artık öyle olmuyor mu??
hatırlıyorum canım elbette..
bende göründü mü bilmiyorum,her doktora gittiğimde böyle bi konuyu hiç konuşmadık..doktorda görünüyor gibi bişey hiç demedi bana şimdikinde de denmedi hatta öyle bişey..
ben ilk seferde yolk kesesi nedir onu bile bilmiyordum,sonra öğrendim..
onu ben de araştırdım 6 gün kullanmıştım ilacı bıraktım anında decavite başlamayı düşünüyrm ama şuan için sadece folik asit yeterli olcak diye 3. aydan sora başlıycam ona..omega3 de kullanıcam bugün aldm eczaneden normal insanın bile kullanması gerekiyormuş..Kızlar şu elevitle ilgili ablamda Nisan anneleri gurubunda Dr ona eleviti kullanması için vermiş ablamda incelerken içinde domuz jelatini oldunu örmüş firmayı arayıp şortunda kabul etmişler zaten bi kaç işlemden geçitinde söylemişler ama isterseniz ablam daha net açıklamış kendi gurubunda daphne85 2014nisan anneleri ordan bakarsanız görebilirsiniz
cnm doktor diyomu yolk kesesi görüldü diye ?.. Bana baktı gözünaydın dış gebelik yok dedide
hatırlıyorum canım elbette..
bende göründü mü bilmiyorum,her doktora gittiğimde böyle bi konuyu hiç konuşmadık..doktorda görünüyor gibi bişey hiç demedi bana şimdikinde de denmedi hatta öyle bişey..
ben ilk seferde yolk kesesi nedir onu bile bilmiyordum,sonra öğrendim..
süperanne sana bi önceki sayfada tecrübemi paylaştım okumanı tavsiye ederim canım..bendede aynısı oldu bende 8. haftadaydım kese olması gerekenden ufak ve bebek yoktu...doktorum ayrıntılı ultrasona yönlendirdi..herşey pıt pıtları gözüktü canım..umudunu kaybetme
pufpuff acı tecrübelerin oldu hatırlatmak bile istemiyorum ama boş gebelikte kese belli bir haftaya kadar büyüyüp sonra küçülme büzüşme neyse adı artık öyle olmuyor mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?