2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
[sıze=3]birebir aynı canım,hiçbi eksiği artısı yok..
Tek fark bebeğin görünmesi gereken zamanda kese içinde gözlenmemesi ile farkediliyo..
Sonu ya düşük,ya kürtaj
/allah korusun\ :18:
[/sıze]

olmasın allahım olmasın onu bişe çok görme Ben de daha kalp atışlarını dinlemedim mechul yani benim desene pufpuf:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

inşallah bu sefer olur dualarımız seninle

olmasın allahım olmasın onu bişe çok görme Ben de daha kalp atışlarını dinlemedim mechul yani benim desene pufpuf:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

öyle düşünme ama canım benim,dur bakalım..
daha doktora gitmedin bişey duymadın..
bende sen gibiyim şu an aynı..

bende kartalda avivance umut hastanesi ümraniyedede var ilkinede oraya gitmiştim dr um erkek ama çok iyi aynı zamanda infirlite uzmanı

anladım canım..
nasıl gidiyo peki?herşey yolunda mı?
bide yaşın kaçtı,sizden büyüğüm falan diye yazmıştın da merak ettim

merhaba arkadaşlar bende Allah nasip ederse haziran sonu yada temmuz başı anne adayıyım..epeydir takip ediyorum topiğinizi ama daha önce yaşadığım umutsuzluklardan kendimi kaptırmamak adına bişey yazmadım..artık doğana kadar anne olacağıma inanmıyorum maalesef..
öncelikle hemen umutsuzluğa kapılma ayrıntılı ultrasona girmeni tavsiye ederim..benimde 2. gebeliğimde kese olması gerekenden geride geliyordu ve bebek görünmüyordu..ve bende 8 haftalıktım..kadın doğumcu doktor bu cihazların yetersiz olduğunu söyledi moralimi bozmadı ve hastanenin ayrıntılı ultrasonuna sıra aldırdı..orada bebek,yolk sac,kalp atımı gözüktü...daha sonra gelişimi düzeldi hatta 1 haftada 2 hafta büyümüştü ama kalbi durdu meleğimin kürtaj oldum...
senin doktor çok peşin konuşmuş canım...moralini hemen bozma mutlaka ama mutlaka ayrıntılı ultrasona gir

cihazlardanda fark ediyor canım..yolk kesesi olupta boş gebelik olan var mı bi araştırmak lazım ben hiç duymadım..

canım öncelikle gebeliğin hayırlı olsun..sağlıcakla kucağına alırsın inş. kese gelişimi için vurunduğun iğnenin adı neydi..bunu ilk defa duyuyorum kese gelişmeyince bazı doktorlar Allaha havale ediyor..bilgimiz olsun canım

canım benim neden sıkıntı yapıyorsun kendine , kanaman falan yok ağrın sızın yok belirtilerin normal dimi ? sakin ol lütfen gittiğinde duyarsın Allahın izniyle , ben ilk duyduğumda çok derinden geliyordu kalp atışları 8 haftalıkken netleşti pıt pıtlarr . valla nolcak bu halimiz bilmiyorum , önce kalp atışı bekleriz haftalarca uyku tutmaz , sonra kalbini duyarız ikili test heycanı sarar , down sendromu varmı yokmu .. Sonra 3lü 4lü testler vs.vs. daha sonra doğum telaşı .. gelde stres yapma işte , Allah yardımcımız olsun ..

ALINTIDIR;

Boş gebelik ile çok erken dönemdeki normal bir gebeliği ayırdetmenin en önemli yolu kese içinde yolk kesesi adı verilen yapının izlenmesidir. Yolk kesesi varlığı gebeliğin boş gebelik olmadığının en önemli belirtisidir. Öte yandan kesenin ultrasondaki görüntüsü de bu iki durumun ayrımında yol gösterici olabilir. Teorik olarak son adet tarihinden yaklaşık 5 hafta geçen durumlarda transvajinal ultrasonografi ile fetus görülebilmelidir. Bunun gerçekleşmediği durumlarda ise boş gebelik tanısı koymak için aceleci davranmak çok yanlış bir yaklaşım olacaktır. Bu gibi bir durum varlığında en azından bir hafta beklenerek durumun gidişatı hakkında yeterli bilgi edinilmelidir.

Bunu buldum kızlar bende yolk kesesi görünmüştü.

pufpuf sen hatırlıyomusun canım yaşadığın tecrübelerinde boş gebelikte göründümü yolk kesesi

yok cnm kanamam felan allahıma şükür sol kasım az az sancı havasında ghslrmde hassas ağrı var elleyince . Belirtiler normal şükür şimdiye kadarı. Ama kabızlık normal dimi bu haftalarda

cnm doktor diyomu yolk kesesi görüldü diye ?.. Bana baktı gözünaydın dış gebelik yok dedide

Kızlar şu elevitle ilgili ablamda Nisan anneleri gurubunda Dr ona eleviti kullanması için vermiş ablamda incelerken içinde domuz jelatini oldunu örmüş firmayı arayıp şortunda kabul etmişler zaten bi kaç işlemden geçitinde söylemişler ama isterseniz ablam daha net açıklamış kendi gurubunda daphne85 2014nisan anneleri ordan bakarsanız görebilirsiniz

Son düzenleme:

hatırlıyorum canım elbette..
bende göründü mü bilmiyorum,her doktora gittiğimde böyle bi konuyu hiç konuşmadık..doktorda görünüyor gibi bişey hiç demedi bana şimdikinde de denmedi hatta öyle bişey..
ben ilk seferde yolk kesesi nedir onu bile bilmiyordum,sonra öğrendim..

anladım canım..
nasıl gidiyo peki?herşey yolunda mı?
bide yaşın kaçtı,sizden büyüğüm falan diye yazmıştın da merak ettim

çok şükür herşey güzel kalp atışı filan çok güzel kese düzgün
ben sgk ya hem özele gidiyorum
özele en son kontrolüme 26 ekimde gitmiştim ilk defa kalp atışını dinleyecektim çok heyecanlıydım çok şükür herşey normaldi
6 kasımdada sgk ya gittim oda herşey gayet güzel dedi hayırlısı bakalım 39 yaşındayım

yok cnm kanamam felan allahıma şükür sol kasım az az sancı havasında ghslrmde hassas ağrı var elleyince . Belirtiler normal şükür şimdiye kadarı. Ama kabızlık normal dimi bu haftalarda

benimde hafif ağrılarım oluyor , kabızlık ta normal . bol sıvı tüktemeliyiz.. sol yumurtalıkta kist oluşmuş benim gebelikle birlikte , doğumla beraber gider dedi doktor çok önemli değilmiş , 6 haftalıkken bi doktora gittim kalp atışı yok demişti , dış gebelik te olabilir kanaman olursa gel falan dedi , uykularım kaçtı yemin ederim , başka doktora gittim hemen kalp atışı derinden geliyordu 6+6 da duyuldu çok net olmamakla birlikte . Cihazlar da önemli bence , sakın stres yapma canım kendine de bebişe de zarar verirsin.

süperanne sana bi önceki sayfada tecrübemi paylaştım okumanı tavsiye ederim canım..bendede aynısı oldu bende 8. haftadaydım kese olması gerekenden ufak ve bebek yoktu...doktorum ayrıntılı ultrasona yönlendirdi..herşey pıt pıtları gözüktü canım..umudunu kaybetme

pufpuff acı tecrübelerin oldu hatırlatmak bile istemiyorum ama boş gebelikte kese belli bir haftaya kadar büyüyüp sonra küçülme büzüşme neyse adı artık öyle olmuyor mu??

onu ben de araştırdım 6 gün kullanmıştım ilacı bıraktım anında decavite başlamayı düşünüyrm ama şuan için sadece folik asit yeterli olcak diye 3. aydan sora başlıycam ona..omega3 de kullanıcam bugün aldm eczaneden normal insanın bile kullanması gerekiyormuş..

cnm doktor diyomu yolk kesesi görüldü diye ?.. Bana baktı gözünaydın dış gebelik yok dedide

canım yolk kese göründü dedi.ama zaten dış gebelikle boş gebelik aynı şey değil sanırım.bana boş gebelik olabilir dedi.

İnan bende 2 doğum yaptım yolk kesesini burda bu hamileliğimde öğrendim.bazen düşünüyorum da bilmemk pek fazla sorgulamamk daha iyi az bilmek insanı az strese sokuyormuş.

Canım okudum yazdıklarını Allah bu bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah.çok sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…