2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
merhaba kızlar.
giremiyordum epeydir.ilk kontrole gittik.
iki kesemiz vardı ama biri gelismemiş.o kaybolacak dedi doktorum.
diğeri gayet sağlıklı.kalp atısınıda duyduk çok şükür.
bulantılarım devam hala bugun cıkartmayada başladım.
12 gün sonra tekrar kontrolümüz var.inşallah herşey yolunda gider

canım Allah evladını sana bağışlasın inşallah dua edeceğimm

Allahın izniyle kötü birşey olmıcak inşallah güzel haberlerle gelirsin geri Allah bebeğini korusunn

canım çok geçmiş olsun hep dua et bende ediyorum inş kötü bişey yoktur allaha emanetsiniz

Hayırlı haberlerle gel inşallah canım.
Rabbim evladını size bağışlasın

canım Allah korusun seni ve bebişini..

benim bir arkadaşımın gebeliğinin ilk dönemi hep kanamalı geçti. adet kanaması gibi. sonuçta bebek bırakmadı tutundu. şu an çok sağlıklı. eğer fetüste anomali varsa yani bebekte gelişimsel bozukluk varsa zaten düşük engellenemiyormuş. inşallah sağlıklı bir bebektir de tutunur hayata. hayırlısı olsun. Allah sağlık versin hem size hem bebeğe

amin cümlemizin
yoğunluktan girememiştim şimdi okudum diğer arkadaşların yazılarını canım sıkıldı allah yardımcıları olsun ilklerde benimde kasık ağrılarım olmuştu dr progetoran iğne verdi 5 tane ama ben 3 tanesini yaptırdım çok ağır bir iğne
1 tanesinin ağrısı en az 3 ila4 gün abartmıyorum
bilmiyorum onun faydası oldumu ama şu an iyiyim ara ara oluyo kasık ağrılarım ama normal bunlar sanırım.
ilk 3 ay bu düşük tehlikesi maalesef ki daha yüksek oranda
ama yinede nasipse ve sağlıklıysa allahın izniyle bir şey olmaz meleklerimize

Arkadaşlar doktordan geldim.

Çok şükür bebeği gördük ve kalp atışını duyduk.yalnız bir sıkıntı var yolk sacı olması gerekenden büyükmüş ve bu durumda doktor ya 1 hafta sonra küçülür dedi yada sanırım kalp atışı durucak .ama şuan için bebek var ve canlı.

Rabbim herşeyin haayırlısın bilir eğer patolojik bir sorunu varsa düşecek sanırım.Sabahki doktorun cihazı çok kötüymüş ultrason kağıdını gösterdim doktora öyle dedi görememesinin sebebi oymuş.

Dua edip beklemekten başka yapıcak birşeyim yok.

aaaaaay canımmm inan çok sevindim..
yazını büyük bi heyecan ve sabırsızlıkla okudum..
bak en azından sabahkine göre çok güzel bi haber bu,rahatla biraz..
dilerimki bi diğer kontrolünde de herşey normal lafını duyarsın..

hadi hayırlısı çok şükür darısı diğer kalp atışı bekleyenlerin başına

ALLAHIM İNŞ SANA BAĞIŞLAR BEBEĞİNİ .ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN CNM . (BIRAKMA ANNENİ BEBEK GİTME ÜZME BİZİ TUTUN BAK ANNEN YANINDA ) BENDEN BEBEĞE MESAJ

Son düzenleme:

inşallah canım pufpuf nasıl atıyodu kalbi pıt pıt birde duyduk inşallah herşey normal ilerler.sende duy inşallah yarın

hadi hayırlısı çok şükür darısı diğer kalp atışı bekleyenlerin başına

amin canım inşallah.

ALLAHIM İNŞ SANA BAĞIŞLAR BEBEĞİNİ .ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN CNM . (BIRAKMA ANNENİ BEBEK GİTME ÜZME BİZİ TUTUN BAK ANNEN YANINDA ) BENDEN BEBEĞE MESAJ

çok sağol nagihannnnn inşallah canım.

İnan çok sevindim. Umarım yolk keseside küçülür haftaya kadar. Dualarımız bebeğine..

inşallah canım pufpuf nasıl atıyodu kalbi pıt pıt birde duyduk inşallah herşey normal ilerler.sende duy inşallah yarın

tüm kalbimle inş diyorum
işte boşa denmiyo,hemen inanıp operasyon yaptırmayın diye.. kesinlikle başka doktor şart..
rahatlamışsındır büyük ölçüde eminim ki.. en kötü dert,sıkıntı böyle olsun çabuk geçsin inş..

biz geldik kıslar bugun cok hasta olduk tüm daire koridorlarını mide bulantımızla rezil ettik izin verdiler tabiaile hekimne gittik tansiyonum 8-5 imiş dr düşük dedi bide bulantı olunca mahfetti bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…