Sen ne zaman gidiyorsun pufpuf doktora, iyi haberlerini alırız inşallah
İnşallah cuma günü görünür bebeğin, herşeyin hayırlısı demekten başka çare yok.. Bir şey sormak istiyorum vajinal ultrasonla baktılar mı bebeğe?
Bahsetmiştim doktor değiştirdiğimden ilk gittiğim doktorun tavırları hiç hoşuma gitmemişti.bu doktor çok sıcakkanlı ilgili ama sanki cihazı çok eski kapkaranlık gösteriyor gibi...Offf kafam çok karışık...ama ilk doktor yolk kesesi görünüyor demişti kese büyümüş demişti.yolk kesesi varken de boş gebelik olurmu ?
öğleden sonra gidicem başka doktora inşallah Rabbim herşeyin en iyisini bilendir.
Çok sağol canım yapabildiğim tek şey dua zaten.kalp atışını duymak geç olabilir belki ama embriyo göremiyorum diyor 1 hafta böyle bekleyemiycem başka bir doktora gidicem cihazla ilgigli olabilirmi acaba ?
Arkadaşlar doktordan geldim ve canım çok sıkkın kafam çok karışık....
Doktor bebeği göremedi ve büyük ihtimal boş gebelik dedi...
Çarşamba yada cuma tekrar bakıcak yoksa kürtaj dedi....
Son adet tarihim 18 eylüldü ona göre kese küçük ve bebk yok dedi benimle aynı tarihlerde olan ve bbebği göremeyen varmı napcağımı bilemedim...normalmi acaba geç döllenme olabilirmi doktor olabilirde ama yüzde 90 boş dedi.
Hosgeldin canim
Ilk cocuk mu ?
Hayirli olsun...Rabb'im kucagina da almayi nasip etsin
benim yarın canım kontrol..
1'de..
:18: :18: :18: :18: :18: :18:
2 yılı geçti evliliğim..
ve inan bana evlendiğimden beri istiyoruz biz çocuk,çokta seviyoruz..
şu an 27 yaşınayım, ilk hamileliğim 2012 başıydı oluştu kendiliğinden ve 7.haftada düşükle sonuçlandı.. ikinci hamileliğim için tam 1 sene beklemek zorunda kaldım,olmadı bitürlü sonra 2013 nisan gibi oldu tekrar kendiliğinden ve oda 7.haftada düşükle sonuçlandı..
kese oluşuyor,normal yerde ama bebek yok..yani boş gebelik..
bunun ardından bu 3.hamileliğim ve buda düşüğün üstüne 4.ayda yine kendiliğinden oldu..
yani işin özü,zordur bu süreç en iyi bilenlerdenim belkide..
hamile kalmak eskiden kolaymış,şimdi değil..
düşüklerim sonrası bisürü test yapıldı,öyle çoktuki özel hast'de ücreti 3,000 tl'ydi..devlette güç bela yaptırdık..hormon testleri,kromozom,genetik testler..herşey..
hiçbişey çıkmadı,bi sorunumuz yok..
benim hikayemde böyle işte..
folidoce kullanıyorum ben. o kaç mg ki o? hangisi daha iyi? herkes folbiol kullanıyor sanırım?
5 mg canim ben agustostan beridir kullaniyorum uc dr. Falan gittim hicbiri degistirme geregi duymadi
neyse hamile kalabiliyorsun bu önemli çünkü hiç kalamakta çok büyük sorun
bende 2009 da ilk hamileliğimde yaklaşık 8 hafta çok acılar çektim hem özele hem sgk ya gidiyorum hamilesin kese çok düzgün ama ne kalp atışı ne bebek hiç bir şey yok
en son 8 haftada beni özel bir hastanede büyük ultrasona soktular sonuş mıssued abortous (yani boş gebelik)ve acil kürtaj
çok kötüydü devlet belden aşağı uyuşturuyor ben dayanam dedim ve özelde 1 doğum parasına komple narkozka alındı
doğmhanede yan tarafta doğum yapanlar var bebek sesleri geliyor ben orda dr bekliyorum çok kötüydü yarabbim kimseye yaşatmasın
sonra öğendim ki troid varmış bende
tedavi filan derken 6 ay geçti ilk korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım ve oğlum oldu
şimdide klomenle 2 ci hamileliğim bu
sıkma canını yaşın geç olur inş
dr benim 1 ayda günde 1 klomenle hamile kalmam mucize gibi bir şey dedi normalde günde 2 defa kulalnılması gerekmiş ve insanlar aylarca uğraşıyo çatmalama iğnesi filan bende ne iğne ne bişey
birde benim AMh 0.26 çıktı tüp bebek bile çok zor
İnşallah canım hayırlı haberler alırsın, günler geçmiyor valla. Zor sabrediyor insan
Ben de bgn alayım aynısından o zaman değiştirmeyeyim. çok saol canım.
neyse hamile kalabiliyorsun bu önemli çünkü hiç kalamakta çok büyük sorun
bende 2009 da ilk hamileliğimde yaklaşık 8 hafta çok acılar çektim hem özele hem sgk ya gidiyorum hamilesin kese çok düzgün ama ne kalp atışı ne bebek hiç bir şey yok
en son 8 haftada beni özel bir hastanede büyük ultrasona soktular sonuş mıssued abortous (yani boş gebelik)ve acil kürtaj
çok kötüydü devlet belden aşağı uyuşturuyor ben dayanam dedim ve özelde 1 doğum parasına komple narkozka alındı
doğmhanede yan tarafta doğum yapanlar var bebek sesleri geliyor ben orda dr bekliyorum çok kötüydü yarabbim kimseye yaşatmasın
sonra öğendim ki troid varmış bende
tedavi filan derken 6 ay geçti ilk korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım ve oğlum oldu
şimdide klomenle 2 ci hamileliğim bu
sıkma canını yaşın geç olur inş
dr benim 1 ayda günde 1 klomenle hamile kalmam mucize gibi bir şey dedi normalde günde 2 defa kulalnılması gerekmiş ve insanlar aylarca uğraşıyo çatmalama iğnesi filan bende ne iğne ne bişey
birde benim AMh 0.26 çıktı tüp bebek bile çok zor
Hoşbuldumçok teşekkür ederim yok aslında ikinci ama ilki 5. Haftada düştü maalesef. Rabbim inş. buna ömürler versin. Şu mübarek cuma vaktinde tüm anne adaylarının hayırlı bir şekilde bebişlerini sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum.
[sıze=3]hamile kalmak büyük şans diyorum,ama sonra sonu byle bitiyo..işin acısı derdi biyana bide psikolojisi var..
Kalamamak ayrı bi dert,umutsuzluğa sürüklüyo insanı..
Aaaay bilemedim ki hangisi doğru
sende zor şeyler yaşamışsın,allah başka dert vermesin inş..
Bende ne tiroit,ne kan pıhtılaşması,ne başka bişey..hiçbişey çıkmıyo ki sorunu bulamıyoruz boş gebelik için[/sıze]
boş gebelikle normal gebelik belirtileri aynımı ki???????????????????????????????????????????????????
iyi haberlerle geldim canım :) çok şükür bebeğimi gördüm hala kalbi atıyor ve büyümüş 10+3 dedi doktor çarşamba günü dün girmedim nete bugün de artık 10+5 olmuş oluyor :) görsen kolları vardı gördüm kafası kocamandı ve hareket ediyordu inanamadım. Eşim annesi gibi hareketli yaramaz olacak diye dalga geçiyor ama ben nasıl heyecanlandım anlatamam görünce. Güldüm o da zıpladı birden sanırım yüzüyo içerde :) çok güzel bir duyguydu kızlar anlatılması imkansız. Rabbim hepimize yaşatsın inşallah. Kucağımıza da almayı nasip eder inşallah...
canım peynir ekmek yoğurt yiyorum ben çok bulanıyo midem. sen de bunları ye hem hafif hem de besleyici. He bu arada panik olma 3 üncü aya kadar bebek yediklerimizden beslenmiyomuş zaten yani sadece kendine iyi bakman gerekiyor. bunun için de süt kırmızı et tavuk balık yumurta yoğurt yemeğe çalış hangisini miden alıyorsa. Rabbim yardım etsin bitanem geçecek ama öyle düşün.
Normal hayatım çoook normal :) bazı hamilelerde böyle bulantısız rahat geçiriyor işte. Şanslısın dua et :)
bu arada bende de sivilcelenme oldu ki ergenlikte bile sivilcem yoktu benim :) kız diyorum ama eşim erkek diyip duruyo :) hatta oğlum diye seviyo sürekli kızıyorum küsecek kızsa diye. Şu günler geçse de cinsiyetini öğrenip rahatlasak :) hergün kavga var evde
doktora muhakkak git bende oldu doktor progestan verdi. geçti çok şükür. kahverengi de olsa leke lekedir ciddiye al hemen doktora git...
aynı durumdayım canımm hiçbişey midemde durmuyor. bazen sadece ilaç su içiyorum o bile çıkıyor :) ama olsun bebeğimi gördüm o iyi ben yemesem de aç kalsam da olur...
Günaydın anneler :) Biz doktordan geldik. 9 haftalığız bugün, 2.2 cm olmuş miniğim. Kalbide öyle güzel atıyordu kiİnşallah hep güzel haberler alırız bugün.
Merhaba arkadaşlar tüm 2014 Haziran anne adaylarının ve bebiş bekleyen diğer tüm anne adaylarının bebişlerini hayırlısıyla kucaklarına almalarını diliyorum.. Uzaktan sürekli okuyup dertlerime cevap ararken sonunda ben de anne oldum ve klube girmek için kendime fırsat verdim ki benim gibi anne olma yolunda uğraş veren arkadaşlarıma belki umut olurum diye.. Bu yüzden polikistik over ve miyom forumlarına yazmaya gidiyorumdeneyimlerimizi burdan paylaşmak çok güzel.. bu arada 5hafta6günlük hamileyim ve muhtemel doğum tarihim 29 Haziran ama miyomdan dolayı sezeryan ile doğum planlandığı için tarih öne gelebilir. Hepinizi çok öpüyorum:18:
Arkadaşlar doktordan geldim ve canım çok sıkkın kafam çok karışık....
Doktor bebeği göremedi ve büyük ihtimal boş gebelik dedi...
Çarşamba yada cuma tekrar bakıcak yoksa kürtaj dedi....
Son adet tarihim 18 eylüldü ona göre kese küçük ve bebk yok dedi benimle aynı tarihlerde olan ve bbebği göremeyen varmı napcağımı bilemedim...normalmi acaba geç döllenme olabilirmi doktor olabilirde ama yüzde 90 boş dedi.
yarın dr gidiyorsun değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?