2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

o zaman hemen başka doktora canım..
ama kaliteli bi yer olsun,cihaz açısından..

Çok sağol canım yapabildiğim tek şey dua zaten.kalp atışını duymak geç olabilir belki ama embriyo göremiyorum diyor 1 hafta böyle bekleyemiycem başka bir doktora gidicem cihazla ilgigli olabilirmi acaba ?

okunan şu ezanlar ve selaların yüzü suyu hürmetine rabbim içini ferah tutsun inş. inş yanılma payı yüksektir kardeşim ya. bebeğini sana bağışlasın bilirim o korkuyu. ilk gittiğimde pozitif çıktı benimde doktor hemen sevinme dış gebelik tir belkide dedi allahtan ertesi gün muayene vardı da içim rahatladı ama o akşam nasıl geçti bir ben bi allah bilir. Allah yar ve yardımcımız olsun inş. mutlu hberini bekliyoruz

normal ultrasonla mı baktı canım ? Başka doktora daha gitsen iyi olur Allah hayırlı haberlerle gelmeni nasip etsin , üzme kendini . bu mübarek günde dualarımız sizinle

Hosgeldin canim
Ilk cocuk mu ?
Hayirli olsun...Rabb'im kucagina da almayi nasip etsin

Hoşbuldum çok teşekkür ederim yok aslında ikinci ama ilki 5. Haftada düştü maalesef. Rabbim inş. buna ömürler versin. Şu mübarek cuma vaktinde tüm anne adaylarının hayırlı bir şekilde bebişlerini sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum.

neyse hamile kalabiliyorsun bu önemli çünkü hiç kalamakta çok büyük sorun
bende 2009 da ilk hamileliğimde yaklaşık 8 hafta çok acılar çektim hem özele hem sgk ya gidiyorum hamilesin kese çok düzgün ama ne kalp atışı ne bebek hiç bir şey yok
en son 8 haftada beni özel bir hastanede büyük ultrasona soktular sonuş mıssued abortous (yani boş gebelik)ve acil kürtaj
çok kötüydü devlet belden aşağı uyuşturuyor ben dayanam dedim ve özelde 1 doğum parasına komple narkozka alındı
doğmhanede yan tarafta doğum yapanlar var bebek sesleri geliyor ben orda dr bekliyorum çok kötüydü yarabbim kimseye yaşatmasın
sonra öğendim ki troid varmış bende
tedavi filan derken 6 ay geçti ilk korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kaldım ve oğlum oldu
şimdide klomenle 2 ci hamileliğim bu
sıkma canını yaşın geç olur inş
dr benim 1 ayda günde 1 klomenle hamile kalmam mucize gibi bir şey dedi normalde günde 2 defa kulalnılması gerekmiş ve insanlar aylarca uğraşıyo çatmalama iğnesi filan bende ne iğne ne bişey
birde benim AMh 0.26 çıktı tüp bebek bile çok zor

hamile kalmak büyük şans diyorum,ama sonra sonu byle bitiyo..işin acısı derdi biyana bide psikolojisi var..
kalamamak ayrı bi dert,umutsuzluğa sürüklüyo insanı..

aaaay bilemedim ki hangisi doğru

sende zor şeyler yaşamışsın,Allah başka dert vermesin inş..
bende ne tiroit,ne kan pıhtılaşması,ne başka bişey..hiçbişey çıkmıyo ki sorunu bulamıyoruz boş gebelik için

Superanne canim cuma bugun dua et bol bol gittigin dr.a bebek gozukmedi falan deme iyice baksinlar İnsallah gorunecek yavrun arkadaslar herkes dua etsin herkes icin bebeklerini henuz gorememis kalbini duymamis olanlar icin saglikla yavrularimizi kucagimiza almamiz icin Allah kabul etsin herkesin hepimizin duasini İnsallah

yarın dr gidiyorsun değil mi

Ins. Canim...
Amin hepimiz saglikli bir sekilde kucagimiza alalim meleklerimizi

boş gebelikle normal gebelik belirtileri aynımı ki???????????????????????????????????????????????????

boş gebelikle normal gebelik belirtileri aynımı ki???????????????????????????????????????????????????

birebir aynı canım,hiçbi eksiği artısı yok..
tek fark bebeğin görünmesi gereken zamanda kese içinde gözlenmemesi ile farkediliyo..
sonu ya düşük,ya kürtaj
/Allah korusun\ :18:

Günaydın anneler :) Biz doktordan geldik. 9 haftalığız bugün, 2.2 cm olmuş miniğim. Kalbide öyle güzel atıyordu ki İnşallah hep güzel haberler alırız bugün.

Gözünüz aydın canlar.Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de göstersin inşallah

Arkadaşlarından dediği gibi başka doktora git canım.Geç döllenme olanları hep okuyoruz git ve güzel haberle dön inşallah.
Şu mübarek günde dualarımız seninle.

yarın dr gidiyorsun değil mi

bana mı sordun canım?kendi mesajını alıntılamışsın da..
en son benle konuştuğundan üstüme alındım soruyu

evet benim kontrol yarın..
ve doktor yarın için bebeği,kalp atışını gözlemlemeyi bekliyoruz demişti..
tedirginlik had safhada :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…