2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Canım arkadaşın adet sancısı da çekiyor muydu? Şu an ağrıdan ölüyorum sanki adet olmuş gibiyim akıntım da öle

Son düzenleme:

Canım kuru kayısı yiyip biraz ılık su içsen faydası olur diye düşünüyorum.

Canım ben daha önce araştırmıştım incir ile ilgili bak ne yazmışlar

İncir

İncir,kabızlığın giderilmesinde büyük rol oynar, bağırsaklarda bulunan toksik maddelerin atılmasında etkisi çok büyüktür. Kabızlık durumunda incirin tazesini tüketebileceğiniz gibi, kuru incirleri akşamdan suya koyup sabah aç karnına yiyerek de bağırsak faaliyetlerini artırabilirsiniz. Ayrıca beş adet kuru inciri iyice yıkadıktan sonra bir bardak suyun içine koyarak bir gece bekletip, yine sabah aç karnına yer ve üzerine de suyunu içerseniz kabızlık sorununda iyi bir sonuç elde edersiniz

Diyetisyenler aç karnına kuru kayısı ve bir çaykaşığı bal artı ılık su veriyorlar ama içebilirsen kefir iç derim...:)

biz geldik kıslar bugun cok hasta olduk tüm daire koridorlarını mide bulantımızla rezil ettik izin verdiler tabiaile hekimne gittik tansiyonum 8-5 imiş dr düşük dedi bide bulantı olunca mahfetti bizi

Geçmiş olsun canım...:) Benimde tansiyonum seninki gibi bi ara sürekli 8-4 çıkıyordu çok fenaydım şimdi daha iyi gibi arada deprem oluyor sanıyorum...

bende okudum canım Allah kabul etsin

Merhaba canım..:) Burada olduğunu görünce nasıl olduğunu sormak istedim daha önceden Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanında konuşmuştuk hatırlarsan...:)

Kızlar cevalar için teşekkürler

Kayısı ve üzümleri bulantılarım başlamadan önce yapıyordum

ama bulantılardan şekerli hiç bir şey yiyemiyorum.

Şu Zofran denen ilaca başladıktan sonra daha da depreşti.

ilacın prosfektüsünde dışkının kalınbarsak geçişini yavaşlatarak kabızlığa yol açar diyor.

Aynen dediği gibi dışkının barsaktan geçişini hissediyorum, yırtıyor sanki barsaklarımı...

İlacı bıraksam depresyona girmekten korkuyorum,

bulantılarım kafayı yedirtecek boyutta, aklımı oynatmaktan korkuyorum,

Kussam belki rahatlıyacağım, kusamıyorum da...Sürünüyorum...

Nolcak bu halim iki arada bir derede kaldım...

İlacı bıraksam kafayı yiyeceğim devam etsem kabızlıktan öleceğim...

İyi dilekleriniz için hepinizden Allah Razı olsun tek tek alıntılayamıyorum başım çatlıyor ağrıdan sabah ki stresten ve şuanki düşüncelerden.

Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler.

cnm bnm allahim guzel haberlerini almayi nasip eder insallah sakin umidini yitirme kalbimiz seninle

Ya ben kaptırdım hepten oğlum diye seviyorum mavilipatiklere erkek bebek kıyafetlerıne bakıyorum hep, bide kızsa ay bilemiyorum artık Benım normalde de zaten hıc tatlıyla alakam yoktu ama yinede her aksam bi çıkolata yerdım özellıkle ısterdım benımkı eve gelecegı zaman, şimdise bi cikolata bile yıyesım yok 15 gundur duruyo dolapta:) İnsallah olur yaaa allah gonlumuze gore verır saglıklı tosun gıbı bırer oğluş :)

Ben de tuzlu ekşi 1ay boyunca ağzıma tatlı sokmadım yeni yeni birazcık yiyebiliyrm cıkarmazsam midemde kalıyo :)

cok gecmiş olsun cok üzüldüm,biraz zorlasan kayısı yesen olmaz mı,inş bir an önce düzelir

Selam kızlar sanki kendimi aylardır ugramiyormus gibi hissettim :) facedeki grubumuza yazmak daha kolay geliyo galiba :) pazartesi kontrole gidicem iple cekiyorummm progestan kkullandığı halde lekelenmesi olan varmi? Benim gecmedi bir türlü yaa ara ara oluo lekelenmelerim

Arkadaslar söylemiş ama zorla da olsa yemeye çalış canim kuru kayisi ve ilik su sabah ac karna cok faydasini görürsün inan birde Google'dan araştır hamileyken kabizlik durumunda ne yapilir diye eminim daha iyi sonuçlar alirsin gecmis olsun ..

Cok üzüldüm canım. .
Benimde bulantim oluyor ve kusamiyorum
Cok zor kusan insanlardanim hastalaninca kusarken falan ağlarım o derece cikarirken zorlanıyorum anlıyorum seni canim sık dişini inşallah biran once anlatiriz bu durumlari..

arkadaşlar 10 haftalık gebeyım ama hiç bulantım olmadı benım gıbı bu durumu yaşayan var mı

Canim benimde ilk hamileligimde hiç bulantim olmadi normal yani :)
Bunda da ara ara gelior aama daha ufak zaten asıl bulantilarim birkac güne başlayacakmiş gibime geliyor.. inşallah böyle devam ederiz

boyle guzeldi ama :)) hıc gelmesın ozaman

Ben varım canım, dün kırmızıya döndü lekelerim. Doktor bi sebebi yık keseceğiz dedi, sanırım üstüne görüyorum diye düşünmeye başladım.

Gunaydin kizlar saat 10:30 da doktor randevum var hayirlisi ile donerim umarim
Ayrica bugun doktora gidecek herkesten hayirli haber aliriz rabbim bebislerimizi bize bagislar insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…