benim bir arkadaşımın gebeliğinin ilk dönemi hep kanamalı geçti. adet kanaması gibi. sonuçta bebek bırakmadı tutundu. şu an çok sağlıklı. eğer fetüste anomali varsa yani bebekte gelişimsel bozukluk varsa zaten düşük engellenemiyormuş. inşallah sağlıklı bir bebektir de tutunur hayata. hayırlısı olsun. Allah sağlık versin hem size hem bebeğe
Kızlaaaaaaaaaar ben kabızlıktan ölücem
Doktor Duphalac vermişti ama
zerre fayda etmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ya çok kötüyüm napcam bilmiyorum...
Yok mu bir çözümü?
Tavsiyelerinizi bekliyorum(((
Yok mu bir çözümü?
Yok mu bir çözümü?
biz geldik kıslar bugun cok hasta olduk tüm daire koridorlarını mide bulantımızla rezil ettik izin verdiler tabiaile hekimne gittik tansiyonum 8-5 imiş dr düşük dedi bide bulantı olunca mahfetti bizi
bende okudum canım Allah kabul etsin
İyi dilekleriniz için hepinizden Allah Razı olsun tek tek alıntılayamıyorum başım çatlıyor ağrıdan sabah ki stresten ve şuanki düşüncelerden.
Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler.
noktalar ne kız:44:
yaa ben de normalde tatlı şeylere bayılırım hamilelikten beri yok hayatta yiyemiyrm..Doktorda dün ultrasona bakarken sağ tarafta gezindi hep ayy benimki de mi erkek acaba..Allah hayırlısını versin tabi de durup dururken oğluşum falan diyesim geliyo..öyle hissediyrm..
ayy canım kıyamam tuzlu leblebi ye diyolar ama bana çocuga bakacak kimse yokmu annen felan sende benim gibi gurbetemisin
Ya ben kaptırdım hepten oğlum diye seviyorum mavilipatiklere erkek bebek kıyafetlerıne bakıyorum hep, bide kızsa ay bilemiyorum artıkBenım normalde de zaten hıc tatlıyla alakam yoktu ama yinede her aksam bi çıkolata yerdım özellıkle ısterdım benımkı eve gelecegı zaman, şimdise bi cikolata bile yıyesım yok 15 gundur duruyo dolapta:) İnsallah olur yaaa allah gonlumuze gore verır saglıklı tosun gıbı bırer oğluş :)
Yok mu bir çözümü?
arkadaşlar 10 haftalık gebeyım ama hiç bulantım olmadı benım gıbı bu durumu yaşayan var mı
Yok mu bir çözümü?
Kızlar cevalar için teşekkürler
Kayısı ve üzümleri bulantılarım başlamadan önce yapıyordum
ama bulantılardan şekerli hiç bir şey yiyemiyorum.
Şu Zofran denen ilaca başladıktan sonra daha da depreşti.
ilacın prosfektüsünde dışkının kalınbarsak geçişini yavaşlatarak kabızlığa yol açar diyor.
Aynen dediği gibi dışkının barsaktan geçişini hissediyorum, yırtıyor sanki barsaklarımı...
İlacı bıraksam depresyona girmekten korkuyorum,
bulantılarım kafayı yedirtecek boyutta, aklımı oynatmaktan korkuyorum,
Kussam belki rahatlıyacağım, kusamıyorum da...Sürünüyorum...
Nolcak bu halim iki arada bir derede kaldım...
İlacı bıraksam kafayı yiyeceğim devam etsem kabızlıktan öleceğim...
arkadaşlar 10 haftalık gebeyım ama hiç bulantım olmadı benım gıbı bu durumu yaşayan var mı
Arkadaslar söylemiş ama zorla da olsa yemeye çalış canim kuru kayisi ve ilik su sabah ac karna cok faydasini görürsün inan birde Google'dan araştır hamileyken kabizlik durumunda ne yapilir diye eminim daha iyi sonuçlar alirsin gecmis olsun ..
Cok üzüldüm canım. .
Benimde bulantim oluyor ve kusamiyorum
Cok zor kusan insanlardanim hastalaninca kusarken falan ağlarım o derece cikarirken zorlanıyorumanlıyorum seni canim sık dişini inşallah biran once anlatiriz bu durumlari..
Canim benimde ilk hamileligimde hiç bulantim olmadi normal yani :)
Bunda da ara ara gelior aama daha ufak zaten asıl bulantilarim birkac güne başlayacakmiş gibime geliyor.. inşallah böyle devam ederiz
boyle guzeldi ama :)) hıc gelmesın ozaman
Yok mu bir çözümü?
Selam kızlar sanki kendimi aylardır ugramiyormus gibi hissettim :) facedeki grubumuza yazmak daha kolay geliyo galiba :) pazartesi kontrole gidicem iple cekiyorummm progestan kkullandığı halde lekelenmesi olan varmi? Benim gecmedi bir türlü yaa ara ara oluo lekelenmelerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?