2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar ilk aylarda yusuf suresini okumanizi tavsiye ediyorum .
Bebislerimizin yuzu ilk aylarda sekillendigi icin guzel mi guzel olsunlar diye
Bilmeyenler netten dinleyebilirler

benimki de proluton depot, ama ayrıyeten bi de150 tl olan iğneden bahsetmiştim ya o karışımmış işim vermiyor doktor hem düşük içinmiş o hem deamniyon sıvısının kireçlnmesini önlemek için kendi özel yerinde yaptı o iğneyi:44:

Merhaba kızlar
Ben biraz moralsizim,günde 3 defa 200mg progestan kullanıyorum,geçen hafta koyu sarı çok açık kahve akıntım oldu pruluton vurdurdum geçti tam 1 hafta sonra yeniden başladı dün nasıl desem tam kahvede değil sarıda değil :) doktor gel bi bakalım dedi eşimi bekliyorum şimdi ama çok korkuyorum :18:

zofran yerine metpamid kullansan canım bana çok faydası oldu bulantılarıma şükür ki kabızlık da yapmadı henüz

Canlarrrr slmmmm hepinizzegünaydın güzel bir bursa sabahından
nasılsınız
bebişer nasıl
iyi haberlerle başlayıp iyi haberle bitirmek dileğiyle inş .

Canlarrrr slmmmm hepinizzegünaydın güzel bir bursa sabahından
nasılsınız
bebişer nasıl
iyi haberlerle başlayıp iyi haberle bitirmek dileğiyle inş .

Günaydın cnm evet bugün Bursa'da güzel bir hava var gerçekten de :)

Bebeğim
çok şükür iyi büyüyor sessiz sedasız içimde:)

Herkese hayırlı günler hayırlı hamilelikler olsun Allah'ın izniyle :)

Gunaydin kizlar saat 10:30 da doktor randevum var hayirlisi ile donerim umarim
Ayrica bugun doktora gidecek herkesten hayirli haber aliriz rabbim bebislerimizi bize bagislar insaallah

AYYY CNM AZ KALDI BU HABERLERİ DUYUNCA HERGÜN KENDİMİ SİZİN YERİNİZE KOYUYORUM HADİ HYRLI HBERLE GEL İNŞ

günaydınlar
kimse çalışmıyor sanırım cumartesileri
normalde bu saatlerde yoğun olurdu buralar ,
neyse bugün kontrole gideceklerden iyi haberler gelir umarım

Merhabalar. A
ranizda yurt disinda hamile kalan yurt disinda dogum yapacak anneler var mi? Hatta ingiltere exeterde? Durumunu ve duygularini paylasmak isteyen var mi? :44:

kızlar merhaba.umarım bebklerinizde sizde iyisinizdir :) benim sorum olacak sizlere.ben şimdiden bebek arabası fiyatlarını falan takip etmeye başladım sizde bakıyo musunuz hiç:) indirimleri takip etmekte fayda var bilyorum almak için daha erken.aklınızda bi model var mı ?

ay bizim bebişlerin doğumu aynı tarihmiş ya
bakalım cinsiyetleride aynı mı olacak
gerçi benim sezeryan biraz daha önce alınabilir.

senin ikinci bebeğin mi? O yüzden mi sezeryan olacak dedin?
Bakalım bende çok merak ediyorum cinsiyetini :18:

Merhaba arkadaşlar ben hamileyim ve 20lik dişim çıkıyor ilac icermedigimden bogazlarım iltihaplandı sesim gitti kulağım bile agrıyor hiç halim yok sabahta midem bulandı ve igrenc bi şekilde çıkardım daha kötü oldu napacamı bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz? Agrılardan ölüyorum bebişime zarar geliyormu

hem heyecan,hem korku tedirgin olmak ve endişe..
hepsi biarada garip hissettiriyor insana..
deli gibi korkuyorum şu an son saatlerim,randevum 1'de..
eğer aklınıza gelirse duanızı eksik etmeyin,içinizden geçirseniz bile yeter..
bebeği görmek,kalp atışının var olduğunu duymak için gidiyorum bugün,umarım olumsuz bişey duymam öncekiler gibi

belkide 1 hafta sonraya kalıcak,bidaha bakarız denicek bilmiyorum..
tek bildiğim çok korkuyorum..
görüşürüz kızlar ilk fırsatta haber vereceğim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…