Insaallah hayirlarla saglikli bir sekilde kavusursun bebegine
AYYY CNM AZ KALDI BU HABERLERİ DUYUNCA HERGÜN KENDİMİ SİZİN YERİNİZE KOYUYORUM HADİ HYRLI HBERLE GEL İNŞ
evt sukur sıkıntı yok sadece geriden geliyor dedi daha 8 haftalikmis. Kalbini tekrar duyduk hatta kayit ettik sesi herhese nasip olsun ins.1 ay sonraya 2li test icin randevu verdi hepsi bu
Hisseder tabi canim....youtubeden actim dinliyorum :)
bebisimde duyarmiki :) ama hisseder dimi
Ama cok guzeldi yabebekler dogana kadar rüyalarda dokuz dogurucaz vallahi :)
hayırıdır inşallah hay sen cok yaşa göreydin iiydirüyan güzel maşallah canım benimm
hayırıdır inşallah hay sen cok yaşa göreydin iiydirüyan güzel maşallah canım benimm
[ı]cnım doğum anından korkuyorsan bilinç altına yerleşmiş olabilir o yüzden görmüşsündür ama göreydin eydi[/ı]
nabersiniz fıstık anneler ve mercimekleriii
hiç birsey yiyemiyorum kızlar ya bebek gelişmeyecek diye korkuyorummmidem bulanıyor
hiç birsey yiyemiyorum kızlar ya bebek gelişmeyecek diye korkuyorummmidem bulanıyor
[ı]süper[/ı]Haber bunlar maşallah ne mutlu 2. Defa duymuşsun sen tatlım ben daha 1. Bile duymadım :18:
arkadlkr gunydn dun bebegmn kalp atışlrını duyduk çok şkurrr normlde 8+5 ım dktr ultrsnda 7 dedi neden acaba
Canim doktorla konustum bu konuyu...
Bebegimiz ilk aylarda birsey yemesek bile bizden besleniyormus....
Sakin kendini yemek icin zorlama dedi....
Sonra tiksinirsin hicbirsey yiyemezsin dedi .
Cnm korkma ilk 3ay zaten senin vucudundan besleniyor icini ferah tut
Biz iyiyiz çok şükür canım.
Sadece şu tiksinme olayı mahvediyor beni.
Aç kalırsam da midem bulanıyor ama ne yiyeceğimi bilmiyorum.
evet canım mesala süt içemiyorumm tiksindim inşallah gecer kalsiyum önemli saol canım benim rahatlattınız benii ceviz yemiyom meyve yemiyom korktum bende
evet canım mesala süt içemiyorumm tiksindim inşallah gecer kalsiyum önemli saol canım benim rahatlattınız benii ceviz yemiyom meyve yemiyom korktum bende
biz iyiyiz çok şükür canım.
Sadece şu tiksinme olayı mahvediyor beni.
Aç kalırsam da midem bulanıyor ama ne yiyeceğimi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?