2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
AYYY CNM AZ KALDI BU HABERLERİ DUYUNCA HERGÜN KENDİMİ SİZİN YERİNİZE KOYUYORUM HADİ HYRLI HBERLE GEL İNŞ

Evt sukur sıkıntı yok sadece geriden geliyor dedi daha 8 haftalikmis. Kalbini tekrar duyduk hatta kayit ettik sesi herhese nasip olsun ins.1 ay sonraya 2li test icin randevu verdi hepsi bu

evt sukur sıkıntı yok sadece geriden geliyor dedi daha 8 haftalikmis. Kalbini tekrar duyduk hatta kayit ettik sesi herhese nasip olsun ins.1 ay sonraya 2li test icin randevu verdi hepsi bu

[ı]
süper Haber bunlar maşallah ne mutlu 2. Defa duymuşsun sen tatlım ben daha 1. Bile duymadım :18:​
[/ı]

youtubeden actim dinliyorum :)
bebisimde duyarmiki :) ama hisseder dimi
Hisseder tabi canim....
Sen dinle guzel guzel surelerden...♥♥♥

bebekler dogana kadar rüyalarda dokuz dogurucaz vallahi :)
Ama cok guzeldi ya
Ben bebisimi kucagima almak icin sabirsizlaniyommmmmm
hayırıdır inşallah hay sen cok yaşa göreydin iiydirüyan güzel maşallah canım benimm

Sorma canim ya bir cinsiyeti goremedim...
Benim ruyalarim genelde cikar... ne gorursem o....
Bana bu sitede yardimci olan bir abla vardi...
Ruyamda ogluna zibin aldigimi gordum oglunuda gordum....
Bugun ogrenmis cinsiyeti erkekmis

[ı]cnım doğum anından korkuyorsan bilinç altına yerleşmiş olabilir o yüzden görmüşsündür ama göreydin eydi [/ı]

Canim tam tersi normal dogum istiyorum vede hic korkmuyorum...
Herkes soruyo korkuyor musun diye ama i iiii korkum yok su anlik sukur
Bebegimi kucagima alacagim bunun korkusu mu olurmus....
Sezeryan olmaz ins. Cunku bebegimi ilk ben gormek istiyorum

hiç birsey yiyemiyorum kızlar ya bebek gelişmeyecek diye korkuyorummmidem bulanıyor

Canim doktorla konustum bu konuyu...
Bebegimiz ilk aylarda birsey yemesek bile bizden besleniyormus....
Sakin kendini yemek icin zorlama dedi....
Sonra tiksinirsin hicbirsey yiyemezsin dedi .

arkadlkr gunydn dun bebegmn kalp atışlrını duyduk çok şkurrr normlde 8+5 ım dktr ultrsnda 7 dedi neden acaba

Benimde oyle oldu canim ilk gittigimde 6 haftaydi adet gunume gore ama dr 4 bucuk haftalik gec dollenme dedi bebek biraz buyuyunce olcum yapip yeni bir son adet tarihi belirledi doktorum bebegin gelisimine gore son adetim 24 agustosttu ama drum soran olursa artik 30 agustos kabul edicez dedi hic bir sorun yok merak etme simdi 10 haftalik cok sukur

Canim doktorla konustum bu konuyu...
Bebegimiz ilk aylarda birsey yemesek bile bizden besleniyormus....
Sakin kendini yemek icin zorlama dedi....
Sonra tiksinirsin hicbirsey yiyemezsin dedi .

evet canım mesala süt içemiyorumm tiksindim inşallah gecer kalsiyum önemli saol canım benim rahatlattınız benii ceviz yemiyom meyve yemiyom korktum bende

evet canım mesala süt içemiyorumm tiksindim inşallah gecer kalsiyum önemli saol canım benim rahatlattınız benii ceviz yemiyom meyve yemiyom korktum bende

Canım bende süt içemiyordum, bu 200 ml çikolatalı, muzlu, çilekli sütler varya onlardan alıyorum onlardan içebiliyorum. Ceviz konusuna gelince başta avuç avuç ceviz yedim sonra tiksindim meğersem günde 2,3 tane ceviz bile yetiyormuş ben çok yüklenmişim birden.

biz iyiyiz çok şükür canım.
Sadece şu tiksinme olayı mahvediyor beni.
Aç kalırsam da midem bulanıyor ama ne yiyeceğimi bilmiyorum.

canım aynısını ben yaşıyorum aç kalıyom midem bulanıyo su içiyom doyuyorum. Bu sefer bizaman sonra yine aynı ne meyve ne yemek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…