- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
Canım bende süt içemiyordum, bu 200 ml çikolatalı, muzlu, çilekli sütler varya onlardan alıyorum onlardan içebiliyorum. Ceviz konusuna gelince başta avuç avuç ceviz yedim sonra tiksindim meğersem günde 2,3 tane ceviz bile yetiyormuş ben çok yüklenmişim birden.
Canim ayni durumdayiz....
Baslarda duzenli ne yedi isem simdi onlari yemiyorum...
Herkese selam...Aşağı yukarı herkesin durumları aynı anlaşılan...:) Bizimde ne yiyeceğimiz belli olmuyor zaten normalde yediğimde de baya az besleniyorum önceden çok su içerdim şimdi su içemiyorum en kötüsü bu oldu galiba... :44:
oyy stankicim naber canım bebşin nasıl muzlu çileki sütler zararlı değilmi onlardan içerim ne yapacagımızı şaşırdık vala
ayyy kimler gelmişşşşşşş
[sıze=3]allah'ım sana şükürler olsun..hayatımın yemin ederim en heyecan dolu,aynı zamanda en korku dolu anlarıydı..kalbim son hızında atarken uzandım muayene koltuğuna.allah'ım o 5-10 sn'yeyi hiç unutamayacağım.doktorun "gözün aydınnnnn" demesiyle ekranda gördüm köftemi.tutamadım kendimi ve ağladım.eşim ve annemde yan odadalar,bi kapı var aramızda sadece..doktor "tut nefesini kalp atışını dinletcem" dedi.nefesimi tuttum,gözlerim dolu dolu,dinledim gümbür gümbür.doktor seslendi içeri "duyuyo musunuz" diye.annemle eşim "eveeeet" dediler.sanırım daha fazla yazamayacağım.hâlâ kendimde değilim çünkü..köftem 7+1'de ve 2 hafta sonra olacak kontrolüm.muhtemel doğum tarihi de 27 haziran dedi.darısı inş her birinizin başına olsun.bu kadar güzel duygu olacağını tahmin etmiyordum.çok mutluyum.[/sıze]
oyy stankicim naber canım bebşin nasıl muzlu çileki sütler zararlı değilmi onlardan içerim ne yapacagımızı şaşırdık vala
Allah'ım sana şükürler olsun..hayatımın yemin ederim en heyecan dolu,aynı zamanda en korku dolu anlarıydı..Kalbim son hızında atarken uzandım muayene koltuğuna.Allah'ım o 5-10 sn'yeyi hiç unutamayacağım.Doktorun "gözün aydınnnnn" demesiyle ekranda gördüm köftemi.Tutamadım kendimi ve ağladım.Eşim ve annemde yan odadalar,bi kapı var aramızda sadece..Doktor "tut nefesini kalp atışını dinletcem" dedi.Nefesimi tuttum,gözlerim dolu dolu,dinledim gümbür gümbür.Doktor seslendi içeri "duyuyo musunuz" diye.Annemle eşim "eveeeet" dediler.Sanırım daha fazla yazamayacağım.Hâlâ kendimde değilim çünkü..Köftem 7+1'de ve 2 hafta sonra olacak kontrolüm.Muhtemel doğum tarihi de 27 haziran dedi.Darısı inş her birinizin başına olsun.Bu kadar güzel duygu olacağını tahmin etmiyordum.Çok mutluyum.
Allah'ım sana şükürler olsun..hayatımın yemin ederim en heyecan dolu,aynı zamanda en korku dolu anlarıydı..Kalbim son hızında atarken uzandım muayene koltuğuna.Allah'ım o 5-10 sn'yeyi hiç unutamayacağım.Doktorun "gözün aydınnnnn" demesiyle ekranda gördüm köftemi.Tutamadım kendimi ve ağladım.Eşim ve annemde yan odadalar,bi kapı var aramızda sadece..Doktor "tut nefesini kalp atışını dinletcem" dedi.Nefesimi tuttum,gözlerim dolu dolu,dinledim gümbür gümbür.Doktor seslendi içeri "duyuyo musunuz" diye.Annemle eşim "eveeeet" dediler.Sanırım daha fazla yazamayacağım.Hâlâ kendimde değilim çünkü..Köftem 7+1'de ve 2 hafta sonra olacak kontrolüm.Muhtemel doğum tarihi de 27 haziran dedi.Darısı inş her birinizin başına olsun.Bu kadar güzel duygu olacağını tahmin etmiyordum.Çok mutluyum.
Canim biz burada gercekten koca bir aileyiz....ayy canım ben burayı sizleri cok seviyorum kendimi yalnız hissedtmiyorumm.. hepimiz aynı seyi yasıyorsak normal demekki
Bende çilekli süt içiyorum...doktor asitli, kafeinli içeceklerden uzak dur dedi sadece...
Merhaba canım...:) Benim gibi öğlen kalkınca anca internete girebiliyorsun...:))) Uyku sorunuz var biraz da... sabah 5 de uyandım sonra 10 gibi uzandım 12 de uyandım e anca...:)
Bebiş Allah'a emanet her belirtide iyi olduğunu düşünüyorum seviniyorumŞu Progestan bitse daha iyi olacağız çok baş dönmesi yapıyor. Zararlı mıdır bilmiyorum ama hiç süt içmiyor olmaktan daha iyidir herhalde hep bilinmiş markaları tüketiyorum üzerinde UHT'ye bakıyorum fazlada takmamaya çalıyorum üzerinde 100 ml için A vitamini günlük ihtiyacı karşılama oranı % 15, D vitamini günlük ihtiyacı karşılama %15 yazıyor.
ben içeyim ozamn evet babamızı gönderdik kahvaltı hazırladık ama biz yiyemedik bebişleiş yapmam lazım çamasır ev temziliğ hafta içi çalıstıgım için daha zorlanıyorum
Ben çalışsaydım ne yapardım bilemiyorum midem bulanıyor öyle sadece sabahları da değil hatta çoğu zaman akşam üstü lavaboyla haşır neşir olmamız gerekiyor Allah sana da diğer çalışanlara da kolaylık versin zor oluyordur...
sorma oet geçmişe yazdım da dün ne oldu sabah işte fenalastım kostum lavaboya kimseye rahatsızlık vermeyeyim diye dayanamadım koridorda cok utandım cekilin dedm ama nasıl utandımizin verdiler dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?