2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
emacım aynı sorun bizdede var aynen ne yapacagımı bilmiyom sağlıklı olsunda

canım aynısını ben yaşıyorum aç kalıyom midem bulanıyo su içiyom doyuyorum. Bu sefer bizaman sonra yine aynı ne meyve ne yemek yok

İnşallah canım sağlıklı olsun da bebişler.
Nagişim canının istediği yemekler var mı peki

Çok ama çok duygulandım ve çok sevindim tatlım.
İnşallah hayırlısıyla kucağına aldığın günleri de paylaşırsın burada

Maşallah subhanallah
Ne güzel haberler alıyoruz bugün.
Rabbim size bağışlasın yavrunu canım

yok canım ya nerdeeeee valla hiç mi insan bişe istemez ya. Normal de inanırmısın hiç yemek yemem hiç olsada olur olmasada olur yemek benim için. Atıştırmalar yetiyo bana hamile olunca hepten kesildi. Ne olacak halimm

[sıze=3][ı]süperrrrrrrrrrrr . Sana yemin ederm cnım benim bile gözlerim doldu. Allahım mutluluğunu daim etsin. Darısı benim ve daha duyamayanları başına inş [/ı][/sıze]

cok cokk sevindim canim gözün aydin..
gözlerim dolarak okudum rabbim kucaginada saglikla almayi nasil etsin

Ağlattın kız beni. Gözün aydın.

hepinize çooook tşk ediyorum ayrı ayrı..2 gebelik geçirmeme rağmen ilk kez yaşıyorum bu karmaşık duyguları,tıpkı dediğiniz gibi fenaymış ama harika..Allah'ım dost düşman ayırmam isteyen herkese nasip et inş

amin puffffçum aminnn ben okurken bile ağlıyorum allahım yaşadığım an nasıl olur kimbilir :44:

Bir süre devam edecek canım.
Azıcık daha sabret.
Stres yapma bebişte etkilenmesin.

Ben de tuzlu ekşi 1ay boyunca ağzıma tatlı sokmadım yeni yeni birazcık yiyebiliyrm cıkarmazsam midemde kalıyo :)

Bi oğluş isteyen de sensin galiba? )

Gecende kadınlar bana soruyo neden erkek istiyosun diye, Dedim ben kaynana olmak ıstıyorum, E dediler biz degılmıyız? Sizde kaynanasınız ama gelin annelerinin erkek anneleri kadar borusu ötmüyo Saka bı yana bahane bunlar tabı ama oldum olası sevmısımdır erkek cocuklarını :) cınsıyetı ne olursa olsun saglıklı sıhhatlı aklı yerınde b evlat olsun ınsallah :)

Kizlar ruyamda doguruyordum
Agrisiz sancisiz bebisimi dogurdum...
Kucagima alacaktim ki uyandim
Cinsiyetini goreydim bari

Hayırdır inşallah canım :) Bende gördüm 4-5 gün oldu, bembeyaz tenli masmavi gözlü bi oğlandı benımkı :) Ama kadar topalak bişeymişki kucagıma alıyorum ayy ne ağır masallah dıyorum her yanı yumuk yumuk :) Eşimi görüyorum yanımda, bebeği yatırmısım, 'ya nıye buna kız diyolar diyorum baksana kuşuna diyorum' ama görüyorum resmen Ama çok tatlıydı yaaa Acaba erkek mi olcak yoksa ben kendımı hep erkeğe hazırladıgımdan bilinçaltı mı yaptım ne dersiniz?? :)

Sen bebisini gormussun ben goremedim
Hayirlisi be canim saglikli olsunlarda

bende kız hissediyorum kızlar ama eşime diyemiyom üzülüyo komik adamtabi dyo saglıklı olsun diyoda erkek olursa seviinirim iyo ama ben ekşi yemek istiyom hep:26:benim için farketmez sağlıklı olsun

Sen bebisini gormussun ben goremedim
Hayirlisi be canim saglikli olsunlarda

Canım bilmiyorumki acaba gercekten o mu değil mi malum oldu mu acaba?:) Gerci bana hamileliğim de rüyamda söylenmişti hamilesin diye daha doktora gitmeden ama, Bilinçaltı da olabilir diyo insan :)
Ah şu zamanlar gecse de soyese doktorlarımız cinsiyetlerini, bide saglıklı sıhhatli olduklarını.. İnşallah Allahıııııııııım inşallah!!

ben eşim için istiyom ama içme kız geliyo napayım eşim tek erkek babasıda küçük yasta kaybetmiş kadınlar içinde buyumüş o yüzden erkek bebek istiyor

Canımm gözünaydın. Çok sevindim, inşallah hep böyle neşeli haberler alısın.

ben eşim için istiyom ama içme kız geliyo napayım eşim tek erkek babasıda küçük yasta kaybetmiş kadınlar içinde buyumüş o yüzden erkek bebek istiyor

Ayy adama yazık ozaman yaaa haklıymıs gercekten ama napalım saglıklı olsunlarda oğlan bizim kız bizim artık yapacak birşey yok eger kız olursa, Belki 2.nci 3.ncü de olur ne dersin? ;D

Kızlar, benim adet sancısı gibi sancılarım ve kırmızı kahverengi lekelenmerim devam ediyor. Korkmalı mıyım acaba neden hap bi işe yaramıyor? Sanki ilaç içsem agrım geçecek resmen adet olmuş gibiyim ne yapayım ne önerirsiniz, eşimde yurtdışına gitti bugün

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…