emacım aynı sorun bizdede var aynen ne yapacagımı bilmiyom sağlıklı olsunda
canım aynısını ben yaşıyorum aç kalıyom midem bulanıyo su içiyom doyuyorum. Bu sefer bizaman sonra yine aynı ne meyve ne yemek yok
Allah'ım sana şükürler olsun..hayatımın yemin ederim en heyecan dolu,aynı zamanda en korku dolu anlarıydı..Kalbim son hızında atarken uzandım muayene koltuğuna.Allah'ım o 5-10 sn'yeyi hiç unutamayacağım.Doktorun "gözün aydınnnnn" demesiyle ekranda gördüm köftemi.Tutamadım kendimi ve ağladım.Eşim ve annemde yan odadalar,bi kapı var aramızda sadece..Doktor "tut nefesini kalp atışını dinletcem" dedi.Nefesimi tuttum,gözlerim dolu dolu,dinledim gümbür gümbür.Doktor seslendi içeri "duyuyo musunuz" diye.Annemle eşim "eveeeet" dediler.Sanırım daha fazla yazamayacağım.Hâlâ kendimde değilim çünkü..Köftem 7+1'de ve 2 hafta sonra olacak kontrolüm.Muhtemel doğum tarihi de 27 haziran dedi.Darısı inş her birinizin başına olsun.Bu kadar güzel duygu olacağını tahmin etmiyordum.Çok mutluyum.
Biz geldik,
Kahverengi lekeler geçen haftadan sonra tekrarlayınca doktorumuz gelin bakalım kanama rahimdeyse yatış yapıp kontrol ederiz dedi,Gittik önce spekulumla beni biraz cıyaklatıp rahme baktı :) neyseki akıntı rahim ağzından değil dedi sonra bebeği kontrol edelim dedi ultrasonla baktı,benim gözler kapalı 1-2 dakika sonra gümgümleri duyunca açıldı gözlerimneyseki bebek iyi,kese iyi rahimde problem yok,prulutonlara devam (iğneler kesiyo çünkü) 9+0 dık normalde bugün 9+2 çıktık koca kafalımla eller ayaklar kıpırdıyo maşallah
inşallah canım sağlıklı olsun da bebişler.
Nagişim canının istediği yemekler var mı peki
çok ama çok duygulandım ve çok sevindim tatlım.
Inşallah hayırlısıyla kucağına aldığın günleri de paylaşırsın burada
Maşallah subhanallah
Ne güzel haberler alıyoruz bugün.
Rabbim size bağışlasın yavrunu canım
[sıze=3][ı]süperrrrrrrrrrrr . Sana yemin ederm cnım benim bile gözlerim doldu. Allahım mutluluğunu daim etsin. Darısı benim ve daha duyamayanları başına inş[/ı][/sıze]
Tebrik ederim canım ne güzel bi duygu dimi...:) Bende senin gibi ekranda kalp atışlarını görene kadar dokuz doğurdum salı günü tekrar gidecem yine aynı heyecan ekranda görene kadar endişeden içim içimi yiyor...
cok cokk sevindim canim gözün aydin..
gözlerim dolarak okudum rabbim kucaginada saglikla almayi nasil etsin
Ağlattın kız beni. Gözün aydın.
Canim biz burada gercekten koca bir aileyiz....
Ben ilerde gidiyor olmama ragmen daha once dogum yapmis ablalarimdan sikintim oldugunda soruyorum....
Allah (c.c.) razi olsun ki sorularimizin cevaplarini bilenler hemen yaziyor ♥♥♥
Yupppiiiiiii
Cok sevindim canim senin adina....
Rabb'im bu melegini sana bagislasin
İnşallah canım sağlıklı olsun da bebişler.
Nagişim canının istediği yemekler var mı peki
Çok ama çok duygulandım ve çok sevindim tatlım.
İnşallah hayırlısıyla kucağına aldığın günleri de paylaşırsın burada
hepinize çooook tşk ediyorum ayrı ayrı..2 gebelik geçirmeme rağmen ilk kez yaşıyorum bu karmaşık duyguları,tıpkı dediğiniz gibi fenaymışama harika..Allah'ım dost düşman ayırmam isteyen herkese nasip et inş
yok canım ya nerdeeeee valla hiç mi insan bişe istemez ya. Normal de inanırmısın hiç yemek yemem hiç olsada olur olmasada olur yemek benim için. Atıştırmalar yetiyo bana hamile olunca hepten kesildi. Ne olacak halimm
Bir süre devam edecek canım.
Azıcık daha sabret.
Stres yapma bebişte etkilenmesin.
Kızlar cok fena grip oldum. Öksürük de fena hap kullanmıyorum nasıl gece
Ben de tuzlu ekşi 1ay boyunca ağzıma tatlı sokmadım yeni yeni birazcık yiyebiliyrm cıkarmazsam midemde kalıyo :)
Kizlar ruyamda doguruyordum
Agrisiz sancisiz bebisimi dogurdum...
Kucagima alacaktim ki uyandim
Cinsiyetini goreydim bari
Hayırdır inşallah canım :) Bende gördüm 4-5 gün oldu, bembeyaz tenli masmavi gözlü bi oğlandı benımkı :) Ama kadar topalak bişeymişki kucagıma alıyorum ayy ne ağır masallah dıyorum her yanı yumuk yumuk :) Eşimi görüyorum yanımda, bebeği yatırmısım, 'ya nıye buna kız diyolar diyorum baksana kuşuna diyorum' ama görüyorum resmenAma çok tatlıydı yaaa Acaba erkek mi olcak yoksa ben kendımı hep erkeğe hazırladıgımdan bilinçaltı mı yaptım ne dersiniz?? :)
Kizlar ilk aylarda yusuf suresini okumanizi tavsiye ediyorum .
Bebislerimizin yuzu ilk aylarda sekillendigi icin guzel mi guzel olsunlar diye
Bilmeyenler netten dinleyebilirler
Sen bebisini gormussun ben goremedim
Hayirlisi be canim saglikli olsunlarda
Bi oğluş isteyen de sensin galiba?)
Gecende kadınlar bana soruyo neden erkek istiyosun diye, Dedim ben kaynana olmak ıstıyorum, E dediler biz degılmıyız? Sizde kaynanasınız ama gelin annelerinin erkek anneleri kadar borusu ötmüyoSaka bı yana bahane bunlar tabı ama oldum olası sevmısımdır erkek cocuklarını :) cınsıyetı ne olursa olsun saglıklı sıhhatlı aklı yerınde b evlat olsun ınsallah :)
Allah'ım sana şükürler olsun..hayatımın yemin ederim en heyecan dolu,aynı zamanda en korku dolu anlarıydı..Kalbim son hızında atarken uzandım muayene koltuğuna.Allah'ım o 5-10 sn'yeyi hiç unutamayacağım.Doktorun "gözün aydınnnnn" demesiyle ekranda gördüm köftemi.Tutamadım kendimi ve ağladım.Eşim ve annemde yan odadalar,bi kapı var aramızda sadece..Doktor "tut nefesini kalp atışını dinletcem" dedi.Nefesimi tuttum,gözlerim dolu dolu,dinledim gümbür gümbür.Doktor seslendi içeri "duyuyo musunuz" diye.Annemle eşim "eveeeet" dediler.Sanırım daha fazla yazamayacağım.Hâlâ kendimde değilim çünkü..Köftem 7+1'de ve 2 hafta sonra olacak kontrolüm.Muhtemel doğum tarihi de 27 haziran dedi.Darısı inş her birinizin başına olsun.Bu kadar güzel duygu olacağını tahmin etmiyordum.Çok mutluyum.
ben eşim için istiyom ama içme kız geliyo napayım eşim tek erkek babasıda küçük yasta kaybetmiş kadınlar içinde buyumüş o yüzden erkek bebek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?