- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
Ayy adama yazık ozaman yaaa haklıymıs gercekten ama napalım saglıklı olsunlarda oğlan bizim kız bizim artık yapacak birşey yok eger kız olursa, Belki 2.nci 3.ncü de olur ne dersin? ;D
Kızlar, benim adet sancısı gibi sancılarım ve kırmızı kahverengi lekelenmerim devam ediyor. Korkmalı mıyım acaba neden hap bi işe yaramıyor? Sanki ilaç içsem agrım geçecek resmen adet olmuş gibiyim ne yapayım ne önerirsiniz, eşimde yurtdışına gitti bugün
canım gecmiş olsun öncelikle dr telefonu yokmu yada seni dr götürecek ailenden başka biri
benimki de proluton depot, ama ayrıyeten bi de150 tl olan iğneden bahsetmiştim ya o karışımmış işim vermiyor doktor hem düşük içinmiş o hem deamniyon sıvısının kireçlnmesini önlemek için kendi özel yerinde yaptı o iğneyi:44:
Doktorum geçecek düşük riski gözükmüyor dinlen diyor. 4 gündür yatıyorum hala geçmedi, dünden beri de sancı çekiyorum. Yok canım annemler var ama ancak ben sürerim onlar yanımda olurlar :)
aman dinlen kalkma peki kanama neden oluyomuş cok geçmiş olsun
zofran yerine metpamid kullansan canım bana çok faydası oldu bulantılarıma şükür ki kabızlık da yapmadı henüz
Uyy ben de cok ac kalkiyorum kahvaltiyi hazirlamaya halim olmuyo,hurma yiyorum bikac tane,kendime geliyorum
Allah'ım sana şükürler olsun..hayatımın yemin ederim en heyecan dolu,aynı zamanda en korku dolu anlarıydı..Kalbim son hızında atarken uzandım muayene koltuğuna.Allah'ım o 5-10 sn'yeyi hiç unutamayacağım.Doktorun "gözün aydınnnnn" demesiyle ekranda gördüm köftemi.Tutamadım kendimi ve ağladım.Eşim ve annemde yan odadalar,bi kapı var aramızda sadece..Doktor "tut nefesini kalp atışını dinletcem" dedi.Nefesimi tuttum,gözlerim dolu dolu,dinledim gümbür gümbür.Doktor seslendi içeri "duyuyo musunuz" diye.Annemle eşim "eveeeet" dediler.Sanırım daha fazla yazamayacağım.Hâlâ kendimde değilim çünkü..Köftem 7+1'de ve 2 hafta sonra olacak kontrolüm.Muhtemel doğum tarihi de 27 haziran dedi.Darısı inş her birinizin başına olsun.Bu kadar güzel duygu olacağını tahmin etmiyordum.Çok mutluyum.
kızlar yavaş yavaş 3 . ayımıza giriyoz bazı arkdaslar girdişimdi arastırdım bugun ben karnımda değişiklikler farkettim kasığımın üstü daha farklı göbek hali yok rahim bebek artık kasıklardan yukarı doğru cıkıyomuş
kusan kızlar durumlarınız nasıl. ben şimdi 10.haftamdayım kusmalarım hafiflemeye başladı gb geliyor. önceden yiyince hemen çıkarıyordum şimdi öyle değil. ama su içince yine kusuyorum
Allah'ım sana şükürler olsun..hayatımın yemin ederim en heyecan dolu,aynı zamanda en korku dolu anlarıydı..Kalbim son hızında atarken uzandım muayene koltuğuna.Allah'ım o 5-10 sn'yeyi hiç unutamayacağım.Doktorun "gözün aydınnnnn" demesiyle ekranda gördüm köftemi.Tutamadım kendimi ve ağladım.Eşim ve annemde yan odadalar,bi kapı var aramızda sadece..Doktor "tut nefesini kalp atışını dinletcem" dedi.Nefesimi tuttum,gözlerim dolu dolu,dinledim gümbür gümbür.Doktor seslendi içeri "duyuyo musunuz" diye.Annemle eşim "eveeeet" dediler.Sanırım daha fazla yazamayacağım.Hâlâ kendimde değilim çünkü..Köftem 7+1'de ve 2 hafta sonra olacak kontrolüm.Muhtemel doğum tarihi de 27 haziran dedi.Darısı inş her birinizin başına olsun.Bu kadar güzel duygu olacağını tahmin etmiyordum.Çok mutluyum.
Canim ben bu bilgiyi ogrenir ogrenmez sizlerle paylasmak istedim....Ben bunu hiç duymamıstım, ne guzel bı bılgı vermıssın canım bravo!
Canım bilmiyorumki acaba gercekten o mu değil mi malum oldu mu acaba?:) Gerci bana hamileliğim de rüyamda söylenmişti hamilesin diye daha doktora gitmeden ama, Bilinçaltı da olabilir diyo insan :)
Ah şu zamanlar gecse de soyese doktorlarımız cinsiyetlerini, bide saglıklı sıhhatli olduklarını.. İnşallah Allahıııııııııım inşallah!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?