2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ayy adama yazık ozaman yaaa haklıymıs gercekten ama napalım saglıklı olsunlarda oğlan bizim kız bizim artık yapacak birşey yok eger kız olursa, Belki 2.nci 3.ncü de olur ne dersin? ;D

aynen sağlılklı olsun yeter bence rabbim kısmet ederse tabi kardeşi olmalı bir insanın ya kardeş candır çalışıyorum annem gurbette 3 ü bilemem ama 2 olur inşallah ya

canım gecmiş olsun öncelikle dr telefonu yokmu yada seni dr götürecek ailenden başka biri

canım gecmiş olsun öncelikle dr telefonu yokmu yada seni dr götürecek ailenden başka biri

Doktorum geçecek düşük riski gözükmüyor dinlen diyor. 4 gündür yatıyorum hala geçmedi, dünden beri de sancı çekiyorum. Yok canım annemler var ama ancak ben sürerim onlar yanımda olurlar :)

Şimdi iyisindir inşallah canım. Kanama çok zormuş vallahi.

Doktorum geçecek düşük riski gözükmüyor dinlen diyor. 4 gündür yatıyorum hala geçmedi, dünden beri de sancı çekiyorum. Yok canım annemler var ama ancak ben sürerim onlar yanımda olurlar :)

aman dinlen kalkma peki kanama neden oluyomuş cok geçmiş olsun

zofran yerine metpamid kullansan canım bana çok faydası oldu bulantılarıma şükür ki kabızlık da yapmadı henüz

Öyle yaptım canım sağol.

Metpamid kesmeyince bulantılarımı

zofrana başlamıştım. Şimdi zofranı bıraktım bugün

Normale dönmeye başladı kabızlığım.

Mahvetti beni zofran.

Her gün bakıyorum foruma ama 1 sayfa bile okuyamadan

çıkıyorum bulantılardan.

Arkadaşlar hepiniz sağlıklısınız maşallah...

Bulantılardan hiç bir şey okuyamıyorum...

Bu arada canım sen doktorundan memnun muydun?

işyerinde 2 arkadaşım var onların eşi de senin doktora gidiyormuş.

Ben de burada yeni olduğumdan doktor araştırması yapmadan gittim.

Ama daha çok ilgi göstersin ve anlatacaklarımı dinlesin istiyorum...

Doktorum iyi birisi ama hep acelesi var gibi,

anlatacaklarımı pek dinlemiyor gibi...

canımmm çok sevindim :)
uzun zamandır girememiştim Allahım inş. sağsağlim kucagına almayı nasip eder :)

kızlar yavaş yavaş 3 . ayımıza giriyoz bazı arkdaslar girdi şimdi arastırdım bugun ben karnımda değişiklikler farkettim kasığımın üstü daha farklı göbek hali yok rahim bebek artık kasıklardan yukarı doğru cıkıyomuş

Bende bugün farkettim kasik bölgemden göbeğime dogru acik kahverengi bir çizgi oluşmuş. İlk basta korktum sasirdim.hemen nette arastirdim hamilelikte olabilirmiş :)

4.ve5.haftalarda benim de sürekli kaşındı ama sonrasında geçti. Bu arada hamilelikle ilgili bir kitap okuyorum, göğüs şeklinin çok deforme olmaması için ilk aylardan itibaren krem kullanılmalıdır diyor... Konu hakkında fikri olan ,var mıııııııı?"....

kusan kızlar durumlarınız nasıl. ben şimdi 10.haftamdayım kusmalarım hafiflemeye başladı gb geliyor. önceden yiyince hemen çıkarıyordum şimdi öyle değil. ama su içince yine kusuyorum

kusan kızlar durumlarınız nasıl. ben şimdi 10.haftamdayım kusmalarım hafiflemeye başladı gb geliyor. önceden yiyince hemen çıkarıyordum şimdi öyle değil. ama su içince yine kusuyorum

aynı haftadayız canım aynen benim de geçen haftalara göre hafifledi en azından hastanelik olmuyorum artık

pufpuff bugün çalışmıyorum hep dışardaydık aklım sende. Mobildede sıkıntı vardı bi türlü bakamadım. şimdi girdim eve. Evde internet kullanmıyoruz, telefonun netini bilgisayara bağladım hemen nolmuş bakayım diye. Çok şükür. Gerçekten çok mutlu oldum, senin kadar değil belki ama inan gerçekten çok sevindim. Allah kucağımızada almayı nasip etsin inşallah..

Benim yüzümü sivilce bastı, her gören yüzüme bakarak şunu yap sivilcelerin geçer diyor sanki ergenlik dönemime geri dönmüş gibiyim.

Kızlar bu çatlakları engellemek için kullandığınız kremlerin ismi ne diye geçiyor. Ben evde bir tane jel buldum vucüt şekillendirme ve sıkılıştırma jeli diye geçiyor adı. Bu jel sizin kullandığınız jellerden mi acaba?

Ben bunu hiç duymamıstım, ne guzel bı bılgı vermıssın canım bravo!
Canim ben bu bilgiyi ogrenir ogrenmez sizlerle paylasmak istedim....
Aksama dogru dinledim bende....
Benden once okuyanlar olmustur eminim....
Ne ogrenirsem aninda aktarim yapiyorum

Canim bende hamile olmadan once hatta calismalara baslamadan once...
Ruyamda %99 hamile kalacaksin diye soylendi....
Ailede pekcok kisi kucagimda cocukla gordu....
Ablamda kardesin en kisa zamanda dilegine kavusacak diye sesler duymus....
Hatta dedikodu yapan biri millete benim hamile oldugumu yaydi....
Bir nevi malum oldu
Dedigin gibi zaman ins. Cabucak gecer ....
Bebislerimizi kollarimiza aliriz ins

Harikaaa bi haberrr :)) en heyecanli an sanirim bu haftalarimizdaki :)) mutlulugun sonuna kadar daim olsun canim :)

Benim goguslerim acayip buyudu kizlar eski sutyenlerimden disari firliyor :))
Bizde sac diplerim cok kasiniyor 2 gunde bir dus almama ragmen
Catlaklari onlemek icin simdilik normal yuzume kullandigim nemlendiricimi kullaniyorum
Goguslerime ve karnima suruyorum.
Bepanthol'un catlak kremi carmis onu almayi dusunuyorum, birde bio oel kullananlar var ne kadar yararli bunlar bilmiyorum.
Badem yagininda ayni isi goruyormus oyle okumustum yani cok paralar vermwk istemiyorsak en sagliklisida badem yagi
Onemli olan nemlendirmek aslinda insallah fazla catlamaz
Ablamdan biliyorum kotu bir goruntu oluyor

Pufpuf niye gruba yazmadinnn cok merak ettik senii :)
Canim benimmm ne kadar sevindim bilemezsinn insallah bende pazartesi kalp atışlarını falan duyarim bebegimin simdi senin yazılarını okuyunca cok heyecanlandim yaa ♥♥ :) darisi başıma inşallah ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…