Aynı şeyleri yaşıyoruz canım, bendenbi sebepte yok bebek iyi tüm belirtilerim hamileliğimin devam ettiği yönünde ve düşük riski yok ama kanama tam gaz devam ve sancı ile beraber. Bebeğimden umudumu hiç yitimiyorum ama beni kan görmek korkutmuyor desem yalan olur. Allah bebeklerimizi bize bağışlar inşallah sen kaçıncı haftandasın canım?
bende chicco I move seyehat takımına baktım çok pahalı ama indirimden almayı düşünüyorum.çok sağlam yorumları da okudumgüzel yorumlar yapmışlar sadece çok agırmış.bu da normal saglamlık istiyosak agırlıgına kaytlanıcazz :) ben anakucagını almayı düşünmüyorum sadece arabayı ve oto koltugunu alıcam ikisi indirimli 1200 civarı sanırımbende bakiyorumm
saglam iyi birsey olsun istiyorum stokke crusi cok hosuma gitti ama birazcik tuzlu
faceden pamukkale bebede cok uygun fiyatlar 600/700 civari benim istedigim takim
ama hakkinda kötü yorumlarda okudum malesef gelmeside uzun suruyormus
esimle konustuk riske girip alalim dedik doguma kadar ancak gelir diye
insallah bi sorun yasamadan gelir :)
İns. Canim tek umudumuz o. Allahim herşeyin hayirlisuni verir. İyi de olsa kotu de olsa sonuç tek tesellim bu oluyor. Ben son adet tarihime gore bugün 10+3 um. Dr. Un Son kontrolune gore ise bugün 11 haftaligim tam.
Allah'ım sana şükürler olsun..hayatımın yemin ederim en heyecan dolu,aynı zamanda en korku dolu anlarıydı..Kalbim son hızında atarken uzandım muayene koltuğuna.Allah'ım o 5-10 sn'yeyi hiç unutamayacağım.Doktorun "gözün aydınnnnn" demesiyle ekranda gördüm köftemi.Tutamadım kendimi ve ağladım.Eşim ve annemde yan odadalar,bi kapı var aramızda sadece..Doktor "tut nefesini kalp atışını dinletcem" dedi.Nefesimi tuttum,gözlerim dolu dolu,dinledim gümbür gümbür.Doktor seslendi içeri "duyuyo musunuz" diye.Annemle eşim "eveeeet" dediler.Sanırım daha fazla yazamayacağım.Hâlâ kendimde değilim çünkü..Köftem 7+1'de ve 2 hafta sonra olacak kontrolüm.Muhtemel doğum tarihi de 27 haziran dedi.Darısı inş her birinizin başına olsun.Bu kadar güzel duygu olacağını tahmin etmiyordum.Çok mutluyum.
Öyle yaptım canım sağol.
Metpamid kesmeyince bulantılarımı
zofrana başlamıştım. Şimdi zofranı bıraktım bugün
Normale dönmeye başladı kabızlığım.
Mahvetti beni zofran.
Her gün bakıyorum foruma ama 1 sayfa bile okuyamadan
çıkıyorum bulantılardan.
Arkadaşlar hepiniz sağlıklısınız maşallah...
Bulantılardan hiç bir şey okuyamıyorum...
Bu arada canım sen doktorundan memnun muydun?
işyerinde 2 arkadaşım var onların eşi de senin doktora gidiyormuş.
Ben de burada yeni olduğumdan doktor araştırması yapmadan gittim.
Ama daha çok ilgi göstersin ve anlatacaklarımı dinlesin istiyorum...
Doktorum iyi birisi ama hep acelesi var gibi,
anlatacaklarımı pek dinlemiyor gibi...
Şimdi iyisindir inşallah canım. Kanama çok zormuş vallahi.
bende chicco I move seyehat takımına baktım çok pahalı ama indirimden almayı düşünüyorum.çok sağlam yorumları da okudumgüzel yorumlar yapmışlar sadece çok agırmış.bu da normal saglamlık istiyosak agırlıgına kaytlanıcazz :) ben anakucagını almayı düşünmüyorum sadece arabayı ve oto koltugunu alıcam ikisi indirimli 1200 civarı sanırım
gunaydın kıslar cok açım ama midem çok bulanıyor
Ayni sekilde canim....
Bu aralar kokulara karsi hassasiyetligim katlanarak artti sanki
Kokulari alinca dogal olarak bulantilarimida tetikliyor maalesef
Rabb'im yardimcimiz olsun ....
bebişlere alışverişe başladınız mı kızlar. ben cinsiyeti bekliyorum alışveriş için
bebişlere alışverişe başladınız mı kızlar. ben cinsiyeti bekliyorum alışveriş için
hiç sorma azeri bu hafta daha agırım sankiamin gülüm benim su an midem cok kötü ve açımmm
bende cinsiyetinin belli olmasını bekliyorum şu anda kendime bişeyler alıyorum açıkçasıı... malum kıyafetler olmuyo... cinsiyetini kaçıncı haftada öğreniyoruz acaba bilen varmııı..??
Canımm gözünaydın. Çok sevindim, inşallah hep böyle neşeli haberler alısın.
canımmm çok sevindim :)
uzun zamandır girememiştim Allahım inş. sağsağlim kucagına almayı nasip eder :)
Harikaaa bi haberrr :)) en heyecanli an sanirim bu haftalarimizdaki :)) mutlulugun sonuna kadar daim olsun canim :)
pufpuff bugün çalışmıyorum hep dışardaydık aklım sende. Mobildede sıkıntı vardı bi türlü bakamadım. şimdi girdim eve. Evde internet kullanmıyoruz, telefonun netini bilgisayara bağladım hemen nolmuş bakayım diye. Çok şükür. Gerçekten çok mutlu oldum, senin kadar değil belki ama inan gerçekten çok sevindim. Allah kucağımızada almayı nasip etsin inşallah..
Canım benim inan bana o kadar sevindim ki anlatamam Rabbim hayırla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.
Dünden beri meraktaydım senin için mesajını okuyunca gözlerim doldu.
Daha nice güzel haberler alalım inşallah....
bende chicco I move seyehat takımına baktım çok pahalı ama indirimden almayı düşünüyorum.çok sağlam yorumları da okudumgüzel yorumlar yapmışlar sadece çok agırmış.bu da normal saglamlık istiyosak agırlıgına kaytlanıcazz :) ben anakucagını almayı düşünmüyorum sadece arabayı ve oto koltugunu alıcam ikisi indirimli 1200 civarı sanırım
Ayni sekilde canim....
Bu aralar kokulara karsi hassasiyetligim katlanarak artti sanki
Kokulari alinca dogal olarak bulantilarimida tetikliyor maalesef
Rabb'im yardimcimiz olsun ....
merhabalar puf pufa bakmak için girdiğimde yazdıklarınızı okuduğumda zamanın ne kadar da çabuk geçtiğini gördüm
inş. sizlerde sorunsuz dönemleri atlatırsınız ve inş. hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız kuzularımızı:)
cinsiyet 2 li testte yüzde 80 belli olabiliyor ama net bir şey söylemiyor doktorlar 16 haftada net olarak bebeğinde pozisyonuyla birlikte belli oluyor 12 hafta da doktor %90 kız dedi bize de sonra 17 haftadaydı kontrolum ve kız dedi tekrar doktorum ve netleşti:)
şimdi 30 haftalardayız eskiden yemek içmekken ki sorunlar şimdi ağırlaşmayla birlikte uykusuz gecelere bırakıyor kendini
hepimize sağlıklı hamilelikler diliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?