2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

İns. Canim tek umudumuz o. Allahim herşeyin hayirlisuni verir. İyi de olsa kotu de olsa sonuç tek tesellim bu oluyor. Ben son adet tarihime gore bugün 10+3 um. Dr. Un Son kontrolune gore ise bugün 11 haftaligim tam.

bende chicco I move seyehat takımına baktım çok pahalı ama indirimden almayı düşünüyorum.çok sağlam yorumları da okudumgüzel yorumlar yapmışlar sadece çok agırmış.bu da normal saglamlık istiyosak agırlıgına kaytlanıcazz :) ben anakucagını almayı düşünmüyorum sadece arabayı ve oto koltugunu alıcam ikisi indirimli 1200 civarı sanırım

İns. Canim tek umudumuz o. Allahim herşeyin hayirlisuni verir. İyi de olsa kotu de olsa sonuç tek tesellim bu oluyor. Ben son adet tarihime gore bugün 10+3 um. Dr. Un Son kontrolune gore ise bugün 11 haftaligim tam.

İlk üç ayı atlatmana az kalmış canım, Allah hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip eder inşallah. Tuvalate her gittiğimde kan görünce artık moralim bozulmaya başladı, belki de böyle geçecek ama bebeğime bi şey olmayacak diye düşünmeye çalışıyorum. Hayırlısı dediğin gibi seninde. Umarım düzelir her şey...

Canım benim inan bana o kadar sevindim ki anlatamam Rabbim hayırla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.
Dünden beri meraktaydım senin için mesajını okuyunca gözlerim doldu.
Daha nice güzel haberler alalım inşallah....

canım geçmiş olsun dün ben de metpamidii akşam almamıştım öldüm öldüm dirildim sana bahsettiğim bayan doktoru bıraktım ben adnan yenere gidiyorum şimdi iğneleri falan o verdi tavsiye ederim

oo maşallah bakmaya başlamışımız yeni bir topik acalım oradada yavaş yavaş konuşalım

Ayni sekilde canim....
Bu aralar kokulara karsi hassasiyetligim katlanarak artti sanki
Kokulari alinca dogal olarak bulantilarimida tetikliyor maalesef
Rabb'im yardimcimiz olsun ....

hiç sorma azeri bu hafta daha agırım sanki amin gülüm benim su an midem cok kötü ve açımmm

bebişlere alışverişe başladınız mı kızlar. ben cinsiyeti bekliyorum alışveriş için

bende cinsiyetinin belli olmasını bekliyorum şu anda kendime bişeyler alıyorum açıkçasıı... malum kıyafetler olmuyo... cinsiyetini kaçıncı haftada öğreniyoruz acaba bilen varmııı..??

hiç sorma azeri bu hafta daha agırım sanki amin gülüm benim su an midem cok kötü ve açımmm

Canim yagsiz seyler yemeye calis istersen ....
Bende senin gibiyim mumkun olabildigince hafif seyler yemeye calisiyorum ....
Agrilarinin olmasi normal canim....
Rahim buyuyo bizim ufakliklar kendilerine yer acma pesinde

bende cinsiyetinin belli olmasını bekliyorum şu anda kendime bişeyler alıyorum açıkçasıı... malum kıyafetler olmuyo... cinsiyetini kaçıncı haftada öğreniyoruz acaba bilen varmııı..??

merhabalar puf pufa bakmak için girdiğimde yazdıklarınızı okuduğumda zamanın ne kadar da çabuk geçtiğini gördüm
inş. sizlerde sorunsuz dönemleri atlatırsınız ve inş. hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız kuzularımızı:)
cinsiyet 2 li testte yüzde 80 belli olabiliyor ama net bir şey söylemiyor doktorlar 16 haftada net olarak bebeğinde pozisyonuyla birlikte belli oluyor 12 hafta da doktor %90 kız dedi bize de sonra 17 haftadaydı kontrolum ve kız dedi tekrar doktorum ve netleşti:)
şimdi 30 haftalardayız eskiden yemek içmekken ki sorunlar şimdi ağırlaşmayla birlikte uykusuz gecelere bırakıyor kendini
hepimize sağlıklı hamilelikler diliyorum :)

Canımm gözünaydın. Çok sevindim, inşallah hep böyle neşeli haberler alısın.

amin canım benim inş..hepimiz güzel haberler alalım..

canımmm çok sevindim :)
uzun zamandır girememiştim Allahım inş. sağsağlim kucagına almayı nasip eder :)

teşekkür ederiz efenim

Harikaaa bi haberrr :)) en heyecanli an sanirim bu haftalarimizdaki :)) mutlulugun sonuna kadar daim olsun canim :)

çok çok çooook sağol..amin canım..

dünden beri ne yaptığımın farkında değilim ben..aklıma geldikçe kendi kendime gülümsüyorum çooookkkk sağolun canlar,darısı size inş hepimize.. Süperanne merak etme,seninde net iyi haberlerin olucak inş

bebişlere alışverişe başladınız mı kızlar. ben cinsiyeti bekliyorum alışveriş için

bende cinsiyeti bekliyorum

ben anakucagini bebek arabasindada kullanmayi dusunuyorum,arabadada kullanilabiliyor burda
siteye güvenmelimiyim valla cok kararsizim :)

Ayni sekilde canim....
Bu aralar kokulara karsi hassasiyetligim katlanarak artti sanki
Kokulari alinca dogal olarak bulantilarimida tetikliyor maalesef
Rabb'im yardimcimiz olsun ....

Aynen ya eşimle bi pazar kahvaltısı yapacaktık zehr oldu yne ama isyan yok napalım mecburrr katlancz:)

cevabın için çok saoll benimde 12. haftada 2li testim var ozaman dr uma sorayım bakalım bişey dicekmii.. ayy heyecan bastıı bak şimdii beniii.... :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…