2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Nette okumuştum annenin yüzü sivilcelenirse kız bebek oluyormuş. . Eger cildi güzelleşirse de erkek oluyormuş :) benim henüz bi degisiklk yok sivilcelenirim insallah :)))))

İnşallah canım :)

Kızlar ben deli gibi hamurişine aşeriyorum yaaa!!! ;( Aşermelerim yok ama canım hep hamurişi yemek istiyo normal öğünlerde de, yemek yemek hiç hoş gelmiyo gözüme! Hamile olmadan hiç hamurişi yemezdim, kendime dikkat ettiğimden değil sevmezdim, Ekmek bile yemezdim yemeğin yanında.. Şimdiyse nerde mantı, Fırından yeni çıkmış sıcak ekmek, Hamur kızartması istiyo hep canım ve bunların bebeğe hiç yaramadıklarını biliyorum nolcak bilmiyorum valla!

aminnn amin canım allah gönlüne göre versin eli ayağı sağlam olsunda

Nette okumuştum annenin yüzü sivilcelenirse kız bebek oluyormuş. . Eger cildi güzelleşirse de erkek oluyormuş :) benim henüz bi degisiklk yok sivilcelenirim insallah :)))))

benımde normalde bır tane fln sıvılcem çıkardı mutlaka ama şimdi hıc bırsey çıkmıyo cıldım parladı resmen bakalım cınsıyetı ne olucak :)

benımde normalde bır tane fln sıvılcem çıkardı mutlaka ama şimdi hıc bırsey çıkmıyo cıldım parladı resmen bakalım cınsıyetı ne olucak :)

Benim de 7. ve 8. haftalarda hafif sivilcelerim cikti, simdi bisey kalmadi, parladi yuzum. Ne cikacak merakla bekliyorum:)

Canim bence de bi doktora gozuk bakalim. Ilk haftalarda hafif adet sancisi ve bir iki damla lekelenme normal ama sureli oluyorsa doktora gozukmek lazim. Destekleyici olarak progestan veriyorlar bazen.
Bolca dinlenmek gerek. Is yapma sakin

Kizlar esim az once ne yapti tahmin edemezsiniz...
Steteskopla nabzimi olctu sonrada karnimi acti.....
Bebisin kalp atislarini dinleme umuduyla
Doktorculuk oynadi ama duyamadi .....
Son aylara dogru duyulabilecegini duymustum...
Bizimki sabirsiz

Olumlu dusun, asla stres yapma ve hayirlisini dile hep. Sonucta hicbirsey bizim elimizde degil, biraz kaderci davranmamiz lazim, Allah isterse o kese 1 gunde normale doner ve hatta ck daha hizli gelisir. Ama o dilemedikce birsey olmuyor. Bol bol dua edelim, insallah bebisin seninle kalir ve haziran annesi olursun hayirlisiyla.

ben 10 haftanın içindeyım hiç olmadı çok şaşırdım normalde hıc eksık olmazdı :)

Zaten bu hamilelik oyle birsey ki, insan kendi vucuduna yabancilasiyor :) ben eski ben degilim asla :))
e kolay degil tabi, icimzde bir insan olusuyor, 2 cm olsalar da su anda , tum vucut ona odaklanmis durumda ve canla basla calisiyor butun organlarimiz. Tipki misafir agirlar gibi.. Hani gunler oncesinden hazirliga baslar ve kendimizi unuturuz ya, herseyi onlari rahat ettirmeye odaklariz..Aynen oyle iste. Bir omurluk misafirlerimiz geliyor insallah

Kızlar bugün ilk defa bebeğimin kalp atışlarını duydum, çok heyecan vericiydi. Daha önce 2 doktor değiştirmiştim ve keseyi gördüğümüzde daha çok küçüktü bebiş. Aradan geçen 1 haftada bukadar büyüyeceğini tahmin etmemiştim. Yeni doktorum ultrasondan ilk baktığında ikiz mi bu dedi:) bizde şok olduk 2 tane gibi duruyodu bikaç kere baktı, biz tekti ama dedik, kalp atışlarına baktı tek ses, anladıkki atık kesesi ultrasonda yansıma yapmış bir anlık şok yaşadık yani

Elimden dua etmenin dışında bi şey gelmiyor, kesem normale döndü bu aradayalnızca kalp atışı birazcık yavaş, ben inanıyorum o da geçecek bebeğim tüm zorlukları yenecek, desteğin için teşekkür ederm ederim canım.
Canim bence de bi doktora gozuk bakalim. Ilk haftalarda hafif adet sancisi ve bir iki damla lekelenme normal ama sureli oluyorsa doktora gozukmek lazim. Destekleyici olarak progestan veriyorlar bazen.
Bolca dinlenmek gerek. Is yapma sakin

Cabım, progestanı kullanıyorum, fakat işe yaramıyor, iğne de vuruldum aynı şekilde 6. Gün bugün adetliyim sanki, doktor kesecegiz sebebi yok yok, düşük riski yok diyor anlamıyorum.

Slm canim persembe gunu dedigin durumu aynen yasadigim icin dr.a soyledim kuru ekmek bile yemek yemekten cazip geliyor o derece yani aynen sunu soyledi tmm iyi seyler degil ama ac kalma ye onuda ye yiyemedigin seyler icin kendini zorlama az az sik sik beslen kus besliyomus gibi dusun dedi

Canim bak bende hep lekeliyim hatta birkaç gün önce ole bi kanamada yasadimki umudumuz kalmamisti ama çok şükür ilaçla iğne ile gidip. Dr. Bebek saglikli dil. Düşük riski değil bu dio. Benim plasenta rahim girişinde oluşmuş şuan kanamayı da o yapiyormus. Zamanla yukari cikacak ya da cikmayabilir diyor. Bu durumdayken kanama olurmuş. Çok kaygili bir süreç leke kanla gebelik seni cok iyi anliyorum.ayni duygulari yasiyorum.allahim ins. Hayirlisi ile tamamına erdirir.

Aynı şeyleri yaşıyoruz canım, bendenbi sebepte yok bebek iyi tüm belirtilerim hamileliğimin devam ettiği yönünde ve düşük riski yok ama kanama tam gaz devam ve sancı ile beraber. Bebeğimden umudumu hiç yitimiyorum ama beni kan görmek korkutmuyor desem yalan olur. Allah bebeklerimizi bize bağışlar inşallah sen kaçıncı haftandasın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…