Benim yüzümü sivilce bastı, her gören yüzüme bakarak şunu yap sivilcelerin geçer diyor sanki ergenlik dönemime geri dönmüş gibiyim.
Kızlar bu çatlakları engellemek için kullandığınız kremlerin ismi ne diye geçiyor. Ben evde bir tane jel buldum vucüt şekillendirme ve sıkılıştırma jeli diye geçiyor adı. Bu jel sizin kullandığınız jellerden mi acaba?
Canim ben bu bilgiyi ogrenir ogrenmez sizlerle paylasmak istedim....
Aksama dogru dinledim bende....
Benden once okuyanlar olmustur eminim....
Ne ogrenirsem aninda aktarim yapiyorum
Canim bende hamile olmadan once hatta calismalara baslamadan once...
Ruyamda %99 hamile kalacaksin diye soylendi....
Ailede pekcok kisi kucagimda cocukla gordu....
Ablamda kardesin en kisa zamanda dilegine kavusacak diye sesler duymus....
Hatta dedikodu yapan biri millete benim hamile oldugumu yaydi....
Bir nevi malum oldu
Dedigin gibi zaman ins. Cabucak gecer ....
Bebislerimizi kollarimiza aliriz ins
Ya cinsiyetini söylüyor doktor 3 aylık olunca ama genede tam net şudur diyemiyor yine 4 ay olmasını beklıyorlar yoksa bende cok cok cok merak edıyorum cınsıyetını yaaa :)) Ben erkek olmasını çok istiyorum, Allah biliyor ya en basından berı ıcımden hep erkek gecıyor, mıllette belırtılerden hep erkek dıyor hepten heveslendırıyorlar benıSaglıklı sıhhatli alalım insallah kucaklarımıza şöyle tosssuun gibi bebişlerimiz olsun
Hehe :) inşallah canim bencede gelmesin :)iyiyiz biz böle
Nette okumuştum annenin yüzü sivilcelenirse kız bebek oluyormuş. . Eger cildi güzelleşirse de erkek oluyormuş :) benim henüz bi degisiklk yok sivilcelenirim insallah :)))))
benımde normalde bır tane fln sıvılcem çıkardı mutlaka ama şimdi hıc bırsey çıkmıyo cıldım parladı resmen bakalım cınsıyetı ne olucak :)
Kızlar, benim adet sancısı gibi sancılarım ve kırmızı kahverengi lekelenmerim devam ediyor. Korkmalı mıyım acaba neden hap bi işe yaramıyor? Sanki ilaç içsem agrım geçecek resmen adet olmuş gibiyim ne yapayım ne önerirsiniz, eşimde yurtdışına gitti bugün
Ay ne guzel ruyaymis oyle masallah :)Kizlar ruyamda doguruyordum
Agrisiz sancisiz bebisimi dogurdum...
Kucagima alacaktim ki uyandim
Cinsiyetini goreydim bari
Benim de 7. ve 8. haftalarda hafif sivilcelerim cikti, simdi bisey kalmadi, parladi yuzum. Ne cikacak merakla bekliyorum:)
Ay ne guzel ruyaymis oyle masallah :)
Insallah dogumun boyle kolay olur canim
Annem de yanımda olacak daha yi olacak her şey öyle düşünmek istiyorum. başka şeylere takılıp kalmıştım karnımdaki bebeği umursamadım. Umarım dualarımı kabul eder..
inşallah canım dinlenme iyi gelecek bende inanıyorum. çok teşekkür ederim.
ben 10 haftanın içindeyım hiç olmadı çok şaşırdım normalde hıc eksık olmazdı :)
Elimden dua etmenin dışında bi şey gelmiyor, kesem normale döndü bu aradayalnızca kalp atışı birazcık yavaş, ben inanıyorum o da geçecek bebeğim tüm zorlukları yenecek, desteğin için teşekkür ederm ederim canım.Olumlu dusun, asla stres yapma ve hayirlisini dile hep. Sonucta hicbirsey bizim elimizde degil, biraz kaderci davranmamiz lazim, Allah isterse o kese 1 gunde normale doner ve hatta ck daha hizli gelisir. Ama o dilemedikce birsey olmuyor. Bol bol dua edelim, insallah bebisin seninle kalir ve haziran annesi olursun hayirlisiyla.
Canim bence de bi doktora gozuk bakalim. Ilk haftalarda hafif adet sancisi ve bir iki damla lekelenme normal ama sureli oluyorsa doktora gozukmek lazim. Destekleyici olarak progestan veriyorlar bazen.
Bolca dinlenmek gerek. Is yapma sakin
Kızlar ben deli gibi hamurişine aşeriyorum yaaa!!! ;( Aşermelerim yok ama canım hep hamurişi yemek istiyo normal öğünlerde de, yemek yemek hiç hoş gelmiyo gözüme!Hamile olmadan hiç hamurişi yemezdim, kendime dikkat ettiğimden değil sevmezdim, Ekmek bile yemezdim yemeğin yanında.. Şimdiyse nerde mantı, Fırından yeni çıkmış sıcak ekmek, Hamur kızartması istiyo hep canım ve bunların bebeğe hiç yaramadıklarını biliyorum nolcak bilmiyorum valla!
Elimden dua etmenin dışında bi şey gelmiyor, kesem normale döndü bu aradayalnızca kalp atışı birazcık yavaş, ben inanıyorum o da geçecek bebeğim tüm zorlukları yenecek, desteğin için teşekkür ederm ederim canım.
Cabım, progestanı kullanıyorum, fakat işe yaramıyor, iğne de vuruldum aynı şekilde 6. Gün bugün adetliyim sanki, doktor kesecegiz sebebi yok yok, düşük riski yok diyor anlamıyorum.
Canim bak bende hep lekeliyim hatta birkaç gün önce ole bi kanamada yasadimki umudumuz kalmamisti ama çok şükür ilaçla iğne ile gidip. Dr. Bebek saglikli dil. Düşük riski değil bu dio. Benim plasenta rahim girişinde oluşmuş şuan kanamayı da o yapiyormus. Zamanla yukari cikacak ya da cikmayabilir diyor. Bu durumdayken kanama olurmuş. Çok kaygili bir süreç leke kanla gebelik seni cok iyi anliyorum.ayni duygulari yasiyorum.allahim ins. Hayirlisi ile tamamına erdirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?