2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Selam millet ...bU forum iyice bağımlılık yaptı okuyup kendimden birşeyler buldukça mutlu oluyorum. Bebeğimi sabırsızlıkla beklediğim halde bi türlü mutlu olamıyorum hep endişe'kaygı ve mutsuzluk duyguları ağır basıyor. Benim gibi olan arkadaşlar var mı acaba tabii buna neden bulantı ve değişen hormonlar biliyorum. Güzel haberlerinizi bekliyor ve hepinizi çok öpüyorum sağlık mutluluk ve dua ile...

.

Bu arada beni de listeye ekleyebilir misin?? Henüz msj yollayamıyorum da yaş 30 ilk bebek ve muhtemel doğum tarihimiz 29 Haziran çok teşekkürler

off kızlar ben de aynı dertten muzdaribim..İştah yok bulantı var benim bir de kanamam oldu yatıorum sürekli progestan kullanıorum daha da bulantı yapıo umarım uzun sürmez bu durum

şu an bebekle yeni tanışma dönemimiz ve tutunmasını beklioruz o yüzden hep bi kaygı var ben de öyleyim umarım tüm miniklerimiz hayata tutunurlar sağlıklı doğarlar..

pamukefecim hiç korkma aynı şeyleri ben de yaşadım kanamam kesildi ama tuvalet harici yataktan kalkmadım annemi çağırdım bakıo bana dr kesinlikle istirahat dedi sonra etrafımda araştırmaya başladım 9 ay kanaması olup sağ salim doğuran varmış düşünebilio musun bünyeden bünyeye değişio işte bizler biraz hassasız demek ki :)) ama umudu kaybetmek ve kaygılanmak yok çünkü bebiş hissedio.))

cevabın için çok saoll benimde 12. haftada 2li testim var ozaman dr uma sorayım bakalım bişey dicekmii.. ayy heyecan bastıı bak şimdii beniii.... :))))

ayyy benimde ayin 18.de 2li testim :))
12 haftalik olucazz yani bence benziyor dedimi ztn buyuk olasilikla dogru cikiyor
darisi basimizaa insallahh biseyler soyler doktorumuz canim

ayyy benimde ayin 18.de 2li testim :))
12 haftalik olucazz yani bence benziyor dedimi ztn buyuk olasilikla dogru cikiyor
darisi basimizaa insallahh biseyler soyler doktorumuz canim

ayy senın ıkılı test benden önceymişş... yazarsın bakalımm belli olursaaa....

Canim yagsiz seyler yemeye calis istersen ....
Bende senin gibiyim mumkun olabildigince hafif seyler yemeye calisiyorum ....
Agrilarinin olmasi normal canim....
Rahim buyuyo bizim ufakliklar kendilerine yer acma pesinde

evet azericim bide organları tamamen oluşuyomuş hıckırmaya bile başlıyolarmış sac uzuyomuş benim daha fazlalastı bugunlerde yatıyodum yeni kalktımm babamız hemen bıktı dün canım bişe istedi vala bittik diyo 9 ayy

Canim yagsiz seyler yemeye calis istersen ....
Bende senin gibiyim mumkun olabildigince hafif seyler yemeye calisiyorum ....
Agrilarinin olmasi normal canim....
Rahim buyuyo bizim ufakliklar kendilerine yer acma pesinde

ayy senın ıkılı test benden önceymişş... yazarsın bakalımm belli olursaaa....

hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

vallahi hormonlarin sucu hep ::) bende ikide bir aglamakli oluyorum..
esim turkiyede almanca sinavi icin hazirlaniyor,tabi haliyle oda stresli cok her lafina aliniyorum
gecen hungur hungur agladim :)) sonrada kendi halime guluyorumm

şu an bebekle yeni tanışma dönemimiz ve tutunmasını beklioruz o yüzden hep bi kaygı var ben de öyleyim umarım tüm miniklerimiz hayata tutunurlar sağlıklı doğarlar..

vallahi hormonlarin sucu hep ::) bende ikide bir aglamakli oluyorum..
esim turkiyede almanca sinavi icin hazirlaniyor,tabi haliyle oda stresli cok her lafina aliniyorum
gecen hungur hungur agladim :)) sonrada kendi halime guluyorumm

Teşekkürler kızlar daima şükür ve dua ile beraber olmalıyız sanırım.. Bu güzel duyguyu yaşamak isteyen herkese yaşatsın Allahım.. Şu ilk üç ayı sağlıkla bi atlatalım da inş. Her şey çok daha güzel oluacak

Son düzenleme:
hadi bakalim haberler ne olucak :)
giderken tatli biseyler yiyip gitmeyi dusunuyorum, ozmn bebek hareketleniyormusya :)

Evet bende oyle duymustum...
Mumkun olabildigince gec gitmek istedim cunku cinsiyeti daha net soylenir diye dusundum
Haydi bakalim hayirlisiyla bu asamayida sorunsuzca atlatmayi basarabiliriz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…