2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Benim bebeğim bugün beni bıraktı canım, çok teşekkür ederim duasını eksik etmeyen herkese...

Merhaba Arkadaşlar..
Puffpuff,haberlerine çok sevindim canım benim.
Hiç korktuğun gibi olmadı minnakını gördün sesini duydun maşallah ona Allah nazarlardan korusun
Sayfayı okurken inanın kötü birşey okuyacağım tedirginim sürekli.Allah sıkıntısı şüphesi olan tüm arkadaşlara güç versin dualarım onlarala.Şurada mutluluğunu paylaşan tüm hamileler dualarını asla ihmal etmez eminim.Şu ilk üç ay geçsin istiyorum biran önce,başka şeyler konuşmaya başladık nihayet cinsiyet aşamasına geliyoruz yavaştan
Bu hafta testlerimi yaptıracağım haftasonu da yine minnoşumu görmeye gideceğim.
Özel hastaneye gidiyorum ama dr testleri devlette yaptır bence dedi,fikir hoşuma gitti.
Sanırım fiyat olarak uygun olacak.
Kasık ağrılarım seyrekleşti ama sırt ağrım başladı bu seferde.
Mutlaka bir sıkıntım var yani.
Kokular canımı çok sıkıyor her türlü kokuya karşı gerginliğim sürüyor.

seninde güzel haberlerini bekliyoruz canim..
insallah hic bir problem cikmaz..
inanirmisin bende ayni sekilde bulanti bitiyor kusma basliyor kusma bitiyor kasik agrilari
dönüsümlü olarak hepsini yasiyorum.. Allah hepimizin yardimcisi olsun..

sağol tatlım çok mersi Allah tamamını erdirsin sağlıkla inş..bu arada benden ilk testler istendi ve özel hast de 600 tl tutuyo bende devlette yaptırcam,doktorumda öyle diyo zaten

kızlar benm başta bulantım oldu bi daha hiç olmadı ya normalmi bu bulantısı olmayan varmı aranızda

Aminn inşallah sonuçlarımdan sonra güzel haberlerim olur.
Siz tahlil işlerini geçtiniz galiba değil mi aramızda birkaç hafta var ama..

Yani hep hedef koyuyorum kendime yorgunluğum geçecek kasık ağrılarım birkaç hafta sonra bitecek diye.
Ama dediğin gibi hergün yepyeni bir belirti ortaya çıkıyor.
Göğüslerim çok hassaslaştı mesela ilk zamanlar böyle değildi.
Kendimi çok dinlemeyeyim diyorum ama olmuyor maalesef

600 tl neymiş öyle ya..
Cidden devlette yapmak çok daha mantıklı bence de.

hastaneden hastaneye değişiyo tabiki bu fiyat ama yinede para vermekten iyidir..zaten oldukça çok masraf olucak,bari testlerde bu kadar vermeyelim
bu h.içi kısmetse yaptırcam ya sağlık ocağında ya da devlet hast'sinde..

Canim cok uzuldum
Simdi ne dense anlamsiz senin icin.ama insallah en kisa zamanda yine bize ben hamileyim diye haber vereceksin. Dualarimiz seninle

Yaaa öyle ama bu söylediğin çok zor tatlım yaa nasıl olacak bilmiyorum İstemiyorum işte makarnalı epmekli şeyler istiyor ben

Oncelikle gecen gun ruyamda eti puf gordum sayende :)
Cnm benim doktorda bissuru test verdi. Bende devlette yaptirdim.saglik ocagina sordum ben.hepsini yapmiyorlarmis.

Son düzenleme:

kan tahlili yaptirdim canim ben 7-8 haftalikken
kizamik asisi yada kizamik olmamisim daha önce oyuzden hamileykende olmamam lazim dedi doktor
baska bisey cikmadi herhalde bisey demedi :)

ne testi yaptiriyosunuz kizlar bu kadar tutuyo fiyati?
burda bana hicbi test istenmedi simdiye kadar bi kan aldilar doktorda birde idrar.
extra bi test yaptirmam gerektini sölemedi doktor.

ne testi yaptiriyosunuz kizlar bu kadar tutuyo fiyati?
burda bana hicbi test istenmedi simdiye kadar bi kan aldilar doktorda birde idrar.
extra bi test yaptirmam gerektini sölemedi doktor.
Cnm benden istenenler
Hemogram
Tit
Idrar kulturu
Aks
HbsAg
Anti-hbs
Anti hvc
Anti hiv
Vdrl rpr
Tsh
Smear
HbAle
Toxoplazma
Rubella
Cmv

Benim bebeğim bugün beni bıraktı canım, çok teşekkür ederim duasını eksik etmeyen herkese...
uff yavrum cok uzuldum
derdi veren Allah dermanini da verir insallah..umarim cektigin sıkıntılara deger bi evladi alirsin kucagina..

Gözün aydın çok mutlu oldum canım benim, beni de ağlattın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…