pamukefecim hiç korkma aynı şeyleri ben de yaşadım kanamam kesildi ama tuvalet harici yataktan kalkmadım annemi çağırdım bakıo bana dr kesinlikle istirahat dedi sonra etrafımda araştırmaya başladım 9 ay kanaması olup sağ salim doğuran varmış düşünebilio musun bünyeden bünyeye değişio işte bizler biraz hassasız demek ki :)) ama umudu kaybetmek ve kaygılanmak yok çünkü bebiş hissedio.))
Merhaba Arkadaşlar..
Puffpuff,haberlerine çok sevindim canım benim.
Hiç korktuğun gibi olmadı minnakını gördün sesini duydun maşallah ona Allah nazarlardan korusun
Sayfayı okurken inanın kötü birşey okuyacağım tedirginim sürekli.Allah sıkıntısı şüphesi olan tüm arkadaşlara güç versin dualarım onlarala.Şurada mutluluğunu paylaşan tüm hamileler dualarını asla ihmal etmez eminim.Şu ilk üç ay geçsin istiyorum biran önce,başka şeyler konuşmaya başladık nihayet cinsiyet aşamasına geliyoruz yavaştan
Bu hafta testlerimi yaptıracağım haftasonu da yine minnoşumu görmeye gideceğim.
Özel hastaneye gidiyorum ama dr testleri devlette yaptır bence dedi,fikir hoşuma gitti.
Sanırım fiyat olarak uygun olacak.
Kasık ağrılarım seyrekleşti ama sırt ağrım başladı bu seferde.
Mutlaka bir sıkıntım var yani.
Kokular canımı çok sıkıyor her türlü kokuya karşı gerginliğim sürüyor.
Merhaba Arkadaşlar..
Puffpuff,haberlerine çok sevindim canım benim.
Hiç korktuğun gibi olmadı minnakını gördün sesini duydun maşallah ona Allah nazarlardan korusun
Sayfayı okurken inanın kötü birşey okuyacağım tedirginim sürekli.Allah sıkıntısı şüphesi olan tüm arkadaşlara güç versin dualarım onlarala.Şurada mutluluğunu paylaşan tüm hamileler dualarını asla ihmal etmez eminim.Şu ilk üç ay geçsin istiyorum biran önce,başka şeyler konuşmaya başladık nihayet cinsiyet aşamasına geliyoruz yavaştan
Bu hafta testlerimi yaptıracağım haftasonu da yine minnoşumu görmeye gideceğim.
Özel hastaneye gidiyorum ama dr testleri devlette yaptır bence dedi,fikir hoşuma gitti.
Sanırım fiyat olarak uygun olacak.
Kasık ağrılarım seyrekleşti ama sırt ağrım başladı bu seferde.
Mutlaka bir sıkıntım var yani.
Kokular canımı çok sıkıyor her türlü kokuya karşı gerginliğim sürüyor.
seninde güzel haberlerini bekliyoruz canim..
insallah hic bir problem cikmaz..
inanirmisin bende ayni sekilde bulanti bitiyor kusma basliyor kusma bitiyor kasik agrilari
dönüsümlü olarak hepsini yasiyorum.. Allah hepimizin yardimcisi olsun..
sağol tatlım çok mersi Allah tamamını erdirsin sağlıkla inş..bu arada benden ilk testler istendi ve özel hast de 600 tl tutuyo bende devlette yaptırcam,doktorumda öyle diyo zaten
600 tl neymiş öyle ya..
Cidden devlette yapmak çok daha mantıklı bence de.
Benim bebeğim bugün beni bıraktı canım, çok teşekkür ederim duasını eksik etmeyen herkese...
Slm canim persembe gunu dedigin durumu aynen yasadigim icin dr.a soyledim kuru ekmek bile yemek yemekten cazip geliyor o derece yani aynen sunu soyledi tmm iyi seyler degil ama ac kalma ye onuda ye yiyemedigin seyler icin kendini zorlama az az sik sik beslen kus besliyomus gibi dusun dedi
aminnn amin canım allah gönlüne göre versin eli ayağı sağlam olsunda
hastaneden hastaneye değişiyo tabiki bu fiyat ama yinede para vermekten iyidir..zaten oldukça çok masraf olucak,bari testlerde bu kadar vermeyelim
bu h.içi kısmetse yaptırcam ya sağlık ocağında ya da devlet hast'sinde..
Aminn inşallah sonuçlarımdan sonra güzel haberlerim olur.
Siz tahlil işlerini geçtiniz galiba değil mi aramızda birkaç hafta var ama..
Yani hep hedef koyuyorum kendime yorgunluğum geçecek kasık ağrılarım birkaç hafta sonra bitecek diye.
Ama dediğin gibi hergün yepyeni bir belirti ortaya çıkıyor.
Göğüslerim çok hassaslaştı mesela ilk zamanlar böyle değildi.
Kendimi çok dinlemeyeyim diyorum ama olmuyor maalesef
Cnm benden istenenlerne testi yaptiriyosunuz kizlar bu kadar tutuyo fiyati?
burda bana hicbi test istenmedi simdiye kadar bi kan aldilar doktorda birde idrar.
extra bi test yaptirmam gerektini sölemedi doktor.
uff yavrum cok uzuldumBenim bebeğim bugün beni bıraktı canım, çok teşekkür ederim duasını eksik etmeyen herkese...
Allah'ım sana şükürler olsun..hayatımın yemin ederim en heyecan dolu,aynı zamanda en korku dolu anlarıydı..Kalbim son hızında atarken uzandım muayene koltuğuna.Allah'ım o 5-10 sn'yeyi hiç unutamayacağım.Doktorun "gözün aydınnnnn" demesiyle ekranda gördüm köftemi.Tutamadım kendimi ve ağladım.Eşim ve annemde yan odadalar,bi kapı var aramızda sadece..Doktor "tut nefesini kalp atışını dinletcem" dedi.Nefesimi tuttum,gözlerim dolu dolu,dinledim gümbür gümbür.Doktor seslendi içeri "duyuyo musunuz" diye.Annemle eşim "eveeeet" dediler.Sanırım daha fazla yazamayacağım.Hâlâ kendimde değilim çünkü..Köftem 7+1'de ve 2 hafta sonra olacak kontrolüm.Muhtemel doğum tarihi de 27 haziran dedi.Darısı inş her birinizin başına olsun.Bu kadar güzel duygu olacağını tahmin etmiyordum.Çok mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?