benim bebeğim bugün beni bıraktı canım, çok teşekkür ederim duasını eksik etmeyen herkese...
omega 3 mü hap şeklinde mi ben de mi alsam acaba doktor bir şey demedi en son 7 haftalıkken gitmiştim. 11 +1 de gitmeyi düşünüyorum. bugün 8+5 günlük olduk sen
ben de üzüldüm pamukefe kaç haftalık hamileydi
omega 3 marincap mı verdi doktorun cnm?3 gündür cok çıkartıyorum dr bir bulantı ilacı vermişti bugun eczaneden onu alıcam folik asit ve omega3 verdi bana halsizlik bendede var ama 3 ay bebek bizden besleniyormuş ama benimde içime sinmiyor dr kontrolün ne zaman
dr vermeden içme kuzum bulantı ilacı başlarsam folik asiti bırakacakmışım öle demişti 9+3 olduk canım ben balık yiyemiyorum diye omega 3 verdibizi 5 hafta sonraya cagırdı yuh yani 7 haftamda gitmiştim en son
günaydın günaydın haziran anneleri..
Dün azerikızın dediğini tuttum yusuf suresini okudum ama hepsini bitiremedim heralde hepsini bi anda okumak gerekmiyodur dimi bugün kaldığım yerden devam edicem inşallah nur topu gibi bebişlerimiz olur..
Bir de meditasyonla ilgilenen bi arkadaşıma hocası demiş ki bu yıl temmuz ayında dünyaya gelecek bebekler çok şanslı ve her anlamda çok iyi olucak falan demiş benimki de temmuz a sarkar mı ki acaba, hayırlısı olsun :)
omega 3 marincap mı verdi doktorun cnm?
ben de kullanmak istedim ama doktor henüz erken oldunu söledi..
zaten ayda bir gitmek gerekıyor ama biz merak ediyoruz ben bugün kadın doğum acile gidip bebeğime orda bakmayı düşünüyorum. Başka doktor olsa da en azından o da görür. 11 haftalık olunca ikili test yapacaklar ama bence folik asiti bırakma
evet cnm hayırlısı olsun tabi de arkadaşım öyle söyleyince çok heveslendim bi de her sene öyle bi tarih olmuyomuş atıyorum 10 yılda 1 de denk gelebiliyomuş senede 1 de..mesela sonraki sene için bi tarih yokmuş..hayırlısı bakalım :)belli olmaz canım doktorların bize verdiği tarih kesin değil bence sarkar benim bile sarkma ihtimalim var :)
evet cnm hayırlısı olsun tabi de arkadaşım öyle söyleyince çok heveslendim bi de her sene öyle bi tarih olmuyomuş atıyorum 10 yılda 1 de denk gelebiliyomuş senede 1 de..mesela sonraki sene için bi tarih yokmuş..hayırlısı bakalım :)
evet cnm hayırlısı olsun tabi de arkadaşım öyle söyleyince çok heveslendim bi de her sene öyle bi tarih olmuyomuş atıyorum 10 yılda 1 de denk gelebiliyomuş senede 1 de..mesela sonraki sene için bi tarih yokmuş..hayırlısı bakalım :)
hımm ben de balıktan nefret ederim cevizi normalde tüketiyodum ama hamilelikten beri hiç yiyemiyrm bulantı yapıyo..ben de başlıyım madem omega 3 e..evet canım banada öle geldi haftada 3 gün içiyorum ben omegayı topikte okudum bir ark 3 gün içiyomuş
canım seninki sarkabilir ama bizimki sarkmazsanmıyom
senin doktor izin vermez sarkmasına hemen alır içeri :)
öldürüyor beni zaten 7 hafta sonraya gün verdii başka dr gdip bastan tahlil ver bilmem ne yapmak istemiyorum bide dr cok övüyolar ben diyom ki benim midem bulanıyor bana diyoki eşine naz mı yapıyosunzaten eşim taş fırın erkeği daha taş olacak sağlık ocağında tahlillerim var onları alayım size haber veririm
günaydın günaydın haziran anneleri..
dün azerikızın dediğini tuttum yusuf suresini okudum ama hepsini bitiremedim heralde hepsini bi anda okumak gerekmiyodur dimi bugün kaldığım yerden devam edicem inşallah nur topu gibi bebişlerimiz olur..
bir de meditasyonla ilgilenen bi arkadaşıma hocası demiş ki bu yıl temmuz ayında dünyaya gelecek bebekler çok şanslı ve her anlamda çok iyi olucak falan demiş benimki de temmuz a sarkar mı ki acaba, hayırlısı olsun :)
hayırlısı canım artık ya valla iyi olsun eli ayağı düzgün olsunda en önemlisi hayırlı olsun da başka şeye gerek yok ya :)
Benim bebeğim bugün beni bıraktı canım, çok teşekkür ederim duasını eksik etmeyen herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?