Allah'ım sana şükürler olsun..hayatımın yemin ederim en heyecan dolu,aynı zamanda en korku dolu anlarıydı..Kalbim son hızında atarken uzandım muayene koltuğuna.Allah'ım o 5-10 sn'yeyi hiç unutamayacağım.Doktorun "gözün aydınnnnn" demesiyle ekranda gördüm köftemi.Tutamadım kendimi ve ağladım.Eşim ve annemde yan odadalar,bi kapı var aramızda sadece..Doktor "tut nefesini kalp atışını dinletcem" dedi.Nefesimi tuttum,gözlerim dolu dolu,dinledim gümbür gümbür.Doktor seslendi içeri "duyuyo musunuz" diye.Annemle eşim "eveeeet" dediler.Sanırım daha fazla yazamayacağım.Hâlâ kendimde değilim çünkü..Köftem 7+1'de ve 2 hafta sonra olacak kontrolüm.Muhtemel doğum tarihi de 27 haziran dedi.Darısı inş her birinizin başına olsun.Bu kadar güzel duygu olacağını tahmin etmiyordum.Çok mutluyum.
Benim bebeğim bugün beni bıraktı canım, çok teşekkür ederim duasını eksik etmeyen herkese...
Oncelikle gecen gun ruyamda eti puf gordum sayende :)
Cnm benim doktorda bissuru test verdi. Bende devlette yaptirdim.saglik ocagina sordum ben.hepsini yapmiyorlarmis.
ne testi yaptiriyosunuz kizlar bu kadar tutuyo fiyati?
burda bana hicbi test istenmedi simdiye kadar bi kan aldilar doktorda birde idrar.
extra bi test yaptirmam gerektini sölemedi doktor.
Gözün aydın çok mutlu oldum canım benim, beni de ağlattın :)
Pufpuff Tebrik ederim cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.çoookkkk sevindim cnm çookkkk duygulandırdın beni de anlatımınla :)
Allah razı olsun,çok teşekkür ederim..
hala deli gibiyim,kendimde değil gibi..
ara ara ultrasondaki görüntüsü geliyo aklıma,gülümsüyorum kendi kendime
Allah'ım bari şu 4-5 ay çabucak geçse de alışsak bu duruma,kaygılarımız azcık sonlansa..
ya canım seni anlıyorum çarşamba günü ben de doktora gittim elleri ayakları kımıl kımıldı ya görsen :) Harika bi duygu evet, ben tutamadım kendimi güldüm zıpladı resmen :) hala aklıma geldiğinde yüzüm gülüyor :)
Benim bebeğim bugün beni bıraktı canım, çok teşekkür ederim duasını eksik etmeyen herkese...
kızlar ben de sürekli bi halsizlik var ve baş dönmesi kendimi çok kötü hissediyorum. yumurtayı hamile kalmadan önce de sevmezdim ama şimdi hiç yemıyorum et de yemıyorum ondan da tiksiniyorum.çok vijdan azabı çekiyorum bu benim ikinci gebeliğim ilk bebeğimde spina bifida yüzünden 18 haftalıkken sonlandırdım nedeni gebe kalmadan önce folik asit almam gerekıyormuş şuanda 10 aydır içiyorum inşallahbu sağlıklıdır.sizler nasıl beslenıyorsunuz bebeğimi besleyemıyor muşum gibi hisseiyorm
canım hepimizde aynı ii değilim hiç yemek yiyemiyorum süt bile içemiyorum endişeleniyorum beslenemeiyorum diye ilaç kullanacam bulantı ilacısen ne kullanıyorsun :26:
canım cok üzüldüm gözyaşlarımı tutamadımRabbim sana sabır en kısa zamanda sağlıklı bebiş versin duamdasın ...
benim bulantıdan çok başım dönüyor folik asit dışında hiçbirşey içmiyorum. günde 1 çay bardağı bazen 1 su bardağı süt 1 tane de ceviz yiyorum.başka faydalı hiçbirşey yemıyorum.çalışıyorum da çok halsizlik var mide bulantım var ama fazla çıkarmadım
sen çok mu çıkarıyorsun
3 gündür cok çıkartıyorum dr bir bulantı ilacı vermişti bugun eczaneden onu alıcam folik asit ve omega3 verdi bana halsizlik bendede var ama 3 ay bebek bizden besleniyormuş ama benimde içime sinmiyor dr kontrolün ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?