2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Pufpuff Tebrik ederim cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. çoookkkk sevindim cnm çookkkk duygulandırdın beni de anlatımınla :)

Benim bebeğim bugün beni bıraktı canım, çok teşekkür ederim duasını eksik etmeyen herkese...

ne desem boş,ne söylesem anlamsız şimdi senin için biliyorum..
iyi dileklerimize inşallah diyeceksin ama içinden hep mutsuzluk akıcak,onuda biliyorum..
zor arkadaşım hemde çok zor..bu kadar çok isterken bu yaşanan kayıplar çok zor..
ama Allah'a şükür hamile kalabiliyor olman herhangibi ciddi sorununun olmaması büyük şans emin ol..insan böyle olacağına hiç hamile kalmayim daha iyi diyebiliyor ama hiç kalamayanların umudu daha az,görüyorum..
bu bile bize,sana verilmiş bir şans..değerlendir bunu..
asla Allah'a isyan etme,hiçbi zaman "neden ben" diye sorgulama..
bizim şer gördüğümüz şey aslında Allah katında hayrımızadır her zaman,bilemeyiz ki..

gönlüne göre dolsun karnın inş en kısa sürede..
bu kez sağlıklı,hayırlı,eli ayağı düzgün olsun inş..

Oncelikle gecen gun ruyamda eti puf gordum sayende :)
Cnm benim doktorda bissuru test verdi. Bende devlette yaptirdim.saglik ocagina sordum ben.hepsini yapmiyorlarmis.

eti puf heee
bende istenen testlerin listeyi anneme ve teyzeme verdim,bugün hem sağlık ocağına hem hastanelere sorcaklar listeyi gösterip..valla yapıldığı kadarını sağlık ocağında yaptırırım o zaman

ne testi yaptiriyosunuz kizlar bu kadar tutuyo fiyati?
burda bana hicbi test istenmedi simdiye kadar bi kan aldilar doktorda birde idrar.
extra bi test yaptirmam gerektini sölemedi doktor.

bak canım benden istenenleri yazıyorum :

• cmv ıgg (meıa)
  • cmv ıgm (meıa)
  • sifiliz testi (vdrl)
  • toksoplasma ıgg
  • rubella (kızamıkçık) ıgg
  • anti hbs (meıa)
  • toksoplasma ıgm
  • anti hıv 1/2+p24 antijen (hıv combi pt)
  • anti hcv (meıa)
  • hbsag (meıa)

Gözün aydın çok mutlu oldum canım benim, beni de ağlattın :)

canımsın çok sağol tatlım..

Gunaydin melek anneleri

pamukefe
Canim gecmis olsun demekle gecmez biliyorum....
Rabb'im tez zamanda acini dindirsin ve bekletmeden saglikli bir melegi kucagina almani nasip etsin canim

Bebeğinden ayrılan annelerimize geçmiş olsun diyorum. Üzülmeyin demek yersiz. Başına gelmiş biri olarak nasıl bir yıkım olduğunu çok iyi biliyorum acınızı derinden hissediyorum emin olun. Kaybettiğim bebeğime meleğim diyordum melek oldu gitti buna asla meleğim demiyorum beni bırakıp gitmesin diye. Hala o hastanenin önünden geçerken ağlıyorum. VE eğer gitmeseydi bugün doğacak meleğime doğum günün kutlu olsun diyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın anlatılmaz bu duygu çünkü. Rabbim sabır versin. En kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah...

Pufpuff Tebrik ederim cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. çoookkkk sevindim cnm çookkkk duygulandırdın beni de anlatımınla :)

Allah razı olsun,çok teşekkür ederim..
hala deli gibiyim,kendimde değil gibi..
ara ara ultrasondaki görüntüsü geliyo aklıma,gülümsüyorum kendi kendime
Allah'ım bari şu 4-5 ay çabucak geçse de alışsak bu duruma,kaygılarımız azcık sonlansa..

ya canım seni anlıyorum çarşamba günü ben de doktora gittim elleri ayakları kımıl kımıldı ya görsen :) Harika bi duygu evet, ben tutamadım kendimi güldüm zıpladı resmen :) hala aklıma geldiğinde yüzüm gülüyor :)

ben henüz el,ayak ayrımını göremedim..
erken sanırım 1-2 hafta kadar..
Allah'ın izniyle görürüm inş.

günaydın günaydın haziran anneleri..
dün azerikızın dediğini tuttum yusuf suresini okudum ama hepsini bitiremedim heralde hepsini bi anda okumak gerekmiyodur dimi bugün kaldığım yerden devam edicem inşallah nur topu gibi bebişlerimiz olur..
bir de meditasyonla ilgilenen bi arkadaşıma hocası demiş ki bu yıl temmuz ayında dünyaya gelecek bebekler çok şanslı ve her anlamda çok iyi olucak falan demiş benimki de temmuz a sarkar mı ki acaba, hayırlısı olsun :)

kızlar ben de sürekli bi halsizlik var ve baş dönmesi kendimi çok kötü hissediyorum. yumurtayı hamile kalmadan önce de sevmezdim ama şimdi hiç yemıyorum et de yemıyorum ondan da tiksiniyorum.çok vijdan azabı çekiyorum bu benim ikinci gebeliğim ilk bebeğimde spina bifida yüzünden 18 haftalıkken sonlandırdım nedeni gebe kalmadan önce folik asit almam gerekıyormuş şuanda 10 aydır içiyorum inşallahbu sağlıklıdır.sizler nasıl beslenıyorsunuz bebeğimi besleyemıyor muşum gibi hisseiyorm

canım hepimizde aynı ii değilim hiç yemek yiyemiyorum süt bile içemiyorum endişeleniyorum beslenemeiyorum diye ilaç kullanacam bulantı ilacı sen ne kullanıyorsun :26:

günaydın kıslar pamukefeye cok üzüldüm tüm neşem kaçtıı dün kötüydüm bugun daha iiydim bişe yemedim sadece ama çalışabiliyorum

canım hepimizde aynı ii değilim hiç yemek yiyemiyorum süt bile içemiyorum endişeleniyorum beslenemeiyorum diye ilaç kullanacam bulantı ilacı sen ne kullanıyorsun :26:

benim bulantıdan çok başım dönüyor folik asit dışında hiçbirşey içmiyorum. günde 1 çay bardağı bazen 1 su bardağı süt 1 tane de ceviz yiyorum.başka faydalı hiçbirşey yemıyorum.çalışıyorum da çok halsizlik var mide bulantım var ama fazla çıkarmadım
sen çok mu çıkarıyorsun

canlarımm günaydınnnnlar olsun herkese kötü bir pazar gününden sonra şükürler olsun bu sabah biraz daha iyiyim mide bulantısı mehvetti beni. İLK GÜNLERDE HİÇ OLMAZDİ BU ARA SIK SIK OLMAYA BAŞLADI . SİZLER NASILSINIZ CANLARIM DÜN YASİN OKUDUM HERKEZE BAĞIŞLADIMMM ALLAH KABUŞ ETSİN İNŞ.

3 gündür cok çıkartıyorum dr bir bulantı ilacı vermişti bugun eczaneden onu alıcam folik asit ve omega3 verdi bana halsizlik bendede var ama 3 ay bebek bizden besleniyormuş ama benimde içime sinmiyor dr kontrolün ne zaman

Benim bebeğim bugün beni bıraktı canım, çok teşekkür ederim duasını eksik etmeyen herkese...

canım başınız sağ olsun.. aynısını yaşadım çok zor biliyorum.. ama veren de alan da Rabbim.. bizim elimizden şükür ve duadan başka bir şey gelmez çok geçmiş olsun.. biliyorsun zaten düşen bebeklerin çoğu genetik sorunlardan dolayı gidiyorlar.. insan ırkının daha sağlıklı kalabilmesi için kaybediyoruz bebeklerimizi.. ama unutma ki bu düşük vücudunu yeni ve sağlıklı bir gebeliğe daha iyi hazırlayacak.. ağla rahatla içine atma.. hayırlısı için dua etmeye devam et.. sağlıklı ve güzel bebişin seni bulacak inşallah..

omega 3 mü hap şeklinde mi ben de mi alsam acaba doktor bir şey demedi en son 7 haftalıkken gitmiştim. 11 +1 de gitmeyi düşünüyorum. bugün 8+5 günlük olduk sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…