2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar ikili testini yaptıranlar ya da yaptıracak olanlar yazabilirler mi devlette yaptırılabiliyor mu yoksa illaki özelde mi yapılıyor bu testler?

Devlette yapilsa bile canim nasil yaparlar Allah (c.c.) bilir...
Fazla ilgilenmezler ve o kadar detayli inceleme yapabileceklerini zannetmiyorum...
Ozellerde de ense kalinligi normal ise kan testine gerek duymuyor cogu doktorlar....
Biraz arastirma yapmak gerek....
22 sinde randevum... esim doktor gerek duymazsa yaptirmayacagim diyor ....

uff yavrum cok uzuldum
derdi veren Allah dermanini da verir insallah..umarim cektigin sıkıntılara deger bi evladi alirsin kucagina..

Canım teşekkür ederim.
Gunaydin melek anneleri

pamukefe
Canim gecmis olsun demekle gecmez biliyorum....
Rabb'im tez zamanda acini dindirsin ve bekletmeden saglikli bir melegi kucagina almani nasip etsin canim

Acım uzun zaman geçmeyecek gibi hissediyorum, biliyorum geçecek çok teşekkür ederim.

Gerçekten çok üzüldüm, Allah sabır versin. İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alacağın günlerde gelecektir..

Çok teşekkür ederim canım.

canım cok üzüldüm gözyaşlarımı tutamadım rabbim sana sabır en kısa zamanda sağlıklı bebiş versin duamdasın ...

Canım üzmeseydin keşke kendini, hamilelikte üzülmek yasak, çok teşekkür ederim.

günaydın kıslar pamukefeye cok üzüldüm tüm neşem kaçtıı dün kötüydüm bugun daha iiydim bişe yemedim sadece ama çalışabiliyorum
Canım çok teşekkür ederim, neşeni hiçbir şey kaçırmasın bundan sonra, Allah bebeğini kucağına nasip etsin.

Kısmet diyorum, beklemekten başka çarem yok. Teşekkür ederim.

canımm allah şifalar versin en kısa zamanda hamile kalırsın inş başka bişey diyemiyorum. çok üzüldüm ne desem boş alllaha emanetsin cnmm

Çok teşekkür ederim canım. Sende Allah'a emanet ol.

vala canım kalp atışlarını duymuştu ama kanaması ve lekelenmeleri cok oluyodu yatış vermişti dr yanlış hatırlamıyosam
7+3 teydim, en son gittiğimde 3 gün ileri geçmişti, sonradan tamamen bıraktı bizi. Kısmet değilmiş.

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, Allah kucağınıza sağlıcakla almak nasip etsin bebeklerinizi. Çok sanşlısınız, umarım birgün bana da yaşamak nasip olur bu şansı. Aranızdan ayrılırken tüm dualarımın sizinle olduğunu unutmayın. Hoşçakalın...

Gitme kal olmaz mı

Kızlar ikili testini yaptıranlar ya da yaptıracak olanlar yazabilirler mi devlette yaptırılabiliyor mu yoksa illaki özelde mi yapılıyor bu testler?

ay sonunda 12 haftalık oldugumda gidicem o zman 2li test olacak.devlete gitmem çalişiyorum zaman sorunu olur. özel hastane ile anlaşmamız var indirimli oluyr ayrıca.

2 hafta sonra kendi doktorumda yaptırıcam kısmetse özelde canım devletin durumu hakkında bi bilgim yok maalesef

Benim bebeğim bugün beni bıraktı canım, çok teşekkür ederim duasını eksik etmeyen herkese...

pamukefe çok üzüldüm canım Allahım en kısa zamanda kucağını doldursun.sana ne desek teselli edemeyiz ama bazen bizim şer gördüklerimizdeki hayırları bilemeyiz.Allahım eşine ve sana hayırlı ömürler versin.

Birde birşey sorucam kusura bakma kesendeki problem neydi?? benimde yolk sac kesesi 6.5 mm ve bebeğin gelişmi bir hafta geri eğer haftaya kadar kese küçülmezse bebeğin kalbi durabilir dedi doktor.

kızlar sağlık ocağından geliyom idrarımda iltihap varmış lökosit cok cıktı prşembe tekrar tahlil istediler antibiyotikde kullanamıyom

Benim bebeğim bugün beni bıraktı canım, çok teşekkür ederim duasını eksik etmeyen herkese...

Bebeğinden ayrılan annelerimize geçmiş olsun diyorum. Üzülmeyin demek yersiz. Başına gelmiş biri olarak nasıl bir yıkım olduğunu çok iyi biliyorum acınızı derinden hissediyorum emin olun. Kaybettiğim bebeğime meleğim diyordum melek oldu gitti buna asla meleğim demiyorum beni bırakıp gitmesin diye. Hala o hastanenin önünden geçerken ağlıyorum. VE eğer gitmeseydi bugün doğacak meleğime doğum günün kutlu olsun diyorum. Rabbim kimseye yaşatmasın anlatılmaz bu duygu çünkü. Rabbim sabır versin. En kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah...

Herkese hayırlı haftalar...

Bebeğini kaybeden arkadaşım çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda sağlıklı-sıhhatli bir bebek nasip etsin inş.

Kızlar dün çok zordu benim için. Mide bulantısından ve çıkarmaktan kötü bir gün geçirdim ama buna da şükürler olsun diyorum. Kaybım olunca mide bulantısına da şükür diyorum :)
Bu arada ben bulantılardan folic asitimi pek içemiyorum Ne yapacağımı şaşırdım.

kızlar sağlık ocağından geliyom idrarımda iltihap varmış lökosit cok cıktı prşembe tekrar tahlil istediler antibiyotikde kullanamıyom

Cok gecmis olsun canim...
Bol bol su ic bu donemler iltihaplar tehlikeli diye biliyorum...
En kisa zamanda atlatirsin ins. Canim

Canim ben gun icerisinde degilde ikisini aksam yatmadan once icip yatiyorum...
Birde oyle dene istersen...

canım bunun ne gibi zararı oluyomuş bebeğe..Allah korusun inşallah bişe olmaz cnm..bol bol su iç mi dedi doktor ne dedi?
bir de hamilelikte kullanılabilen antibiyotikler varmış onlardan verir heralde doktorun..canım inşallah düzelirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…