kızlar sağlık ocağından geliyom idrarımda iltihap varmış lökosit cok cıktıprşembe tekrar tahlil istediler antibiyotikde kullanamıyom
kızlar sağlık ocağından geliyom idrarımda iltihap varmış lökosit cok cıktıprşembe tekrar tahlil istediler antibiyotikde kullanamıyom
vala canım aile hekimine gittik perşembe gel bir daha tahlil yapalım dedi yine artarsa kadın doğuma gönderecez dedicanım bunun ne gibi zararı oluyomuş bebeğe..Allah korusun inşallah bişe olmaz cnm..bol bol su iç mi dedi doktor ne dedi?
bir de hamilelikte kullanılabilen antibiyotikler varmış onlardan verir heralde doktorun..canım inşallah düzelirsin..
vala canım aile hekimi olduğu için cok detaylı bilgi vermedi perşembe bir daha tahlil verelim dedi korkma dedi ama artmaması gerektiğini söleditamam ama canım,ne gibi bi sıkıntı var ki bu durumda?
illa ki ilacı kullanabileceğin bi yöntemi vardır..
ne dediler sana,ne yapman lazımmış?
cnm geçmiş olsun .hayırlı haberlerle bekliyorum inş. Sen mi başvurdun yok rutin takiptenmi istediler idrar tahlili ?
pamukefe çok üzüldüm canım Allahım en kısa zamanda kucağını doldursun.sana ne desek teselli edemeyiz ama bazen bizim şer gördüklerimizdeki hayırları bilemeyiz.Allahım eşine ve sana hayırlı ömürler versin.
Birde birşey sorucam kusura bakma kesendeki problem neydi?? benimde yolk sac kesesi 6.5 mm ve bebeğin gelişmi bir hafta geri eğer haftaya kadar kese küçülmezse bebeğin kalbi durabilir dedi doktor.
vala canım aile hekimine gittik perşembe gel bir daha tahlil yapalım dedi yine artarsa kadın doğuma gönderecez dedibol su iç dedi korkma dedi ama ilaç içemiyomusum
vala canım aile hekimi olduğu için cok detaylı bilgi vermedi perşembe bir daha tahlil verelim dedi korkma dedi ama artmaması gerektiğini söledi
saol canım benim sağlık ocağından rutin takipte istiyolar kan idrar kan iimişte idrarda iltihap
Canim yanlis bilgi vermek istemem bildigim ve arastirdigim kadariyla hamilelikte hemen tedavi altina alinmazsa Allah korusun dusuk sebeplerinden biri...
Canim korkutmak icin degil .. bildigim bilgiyi paylasmak icin ve daha dikkate alman gerektigi icin yazma ihtiyaci duydum...
Bol bol su ic...ins. cabucak atarsin....
idrar yolu olan arkadaşlar ilaç kullanmadan önce mümkünse bol bol su içip testi tekrarlayın
benim geçen hafta bol bakteri bol lökosit çıkmıştı. bir hafta boyunca bolca su içtim ve bugün testi tekrarlattım
sonuç tertemiz çıktı. yani arkadaşlar demem o ki boşa hemen doktorun verdiği antibiyotiğe sarılmayın
o en zararsız antibiyotikler bile malesef bebeğe gidiyor
çok üzüldüm sormaaaa
arasammı dr ya 5 haftaya gün vermiştisu cok içmeye başladım ama cok üzgünüm
Cnm benden istenenler
Hemogram
Tit
Idrar kulturu
Aks
HbsAg
Anti-hbs
Anti hvc
Anti hiv
Vdrl rpr
Tsh
Smear
HbAle
Toxoplazma
Rubella
Cmv
ne desem boş,ne söylesem anlamsız şimdi senin için biliyorum..
iyi dileklerimize inşallah diyeceksin ama içinden hep mutsuzluk akıcak,onuda biliyorum..
zor arkadaşım hemde çok zor..bu kadar çok isterken bu yaşanan kayıplar çok zor..
ama Allah'a şükür hamile kalabiliyor olman herhangibi ciddi sorununun olmaması büyük şans emin ol..insan böyle olacağına hiç hamile kalmayim daha iyi diyebiliyor ama hiç kalamayanların umudu daha az,görüyorum..
bu bile bize,sana verilmiş bir şans..değerlendir bunu..
asla Allah'a isyan etme,hiçbi zaman "neden ben" diye sorgulama..
bizim şer gördüğümüz şey aslında Allah katında hayrımızadır her zaman,bilemeyiz ki..
gönlüne göre dolsun karnın inş en kısa sürede..
bu kez sağlıklı,hayırlı,eli ayağı düzgün olsun inş..
eti puf heee
bende istenen testlerin listeyi anneme ve teyzeme verdim,bugün hem sağlık ocağına hem hastanelere sorcaklar listeyi gösterip..valla yapıldığı kadarını sağlık ocağında yaptırırım o zaman
bak canım benden istenenleri yazıyorum :
- cmv ıgg (meıa)
- cmv ıgm (meıa)
- sifiliz testi (vdrl)
- toksoplasma ıgg
- rubella (kızamıkçık) ıgg
- anti hbs (meıa)
- toksoplasma ıgm
- anti hıv 1/2+p24 antijen (hıv combi pt)
- anti hcv (meıa)
- hbsag (meıa)
canımsınçok sağol tatlım..
esmersırıne bu kadar üzülmene gerek yok gebelikten önce bende de çok olurdu. Artık tecrübe kazandım çok kötü değilsen ilaçiçme bol su iç lavaboya çık bol bol su
mahsallahh
hic birinin ne oldugunu bilmiyorum..
galiba benim doktor onlari kendisi yaptiriyor. Cünki kizamik degerim düsük cikmisti kan testimde.
benim raporum bitiyordu bugün uzatmak icin gittim tekrar idrar aldilar sadece degerlerini hemsire kendisi yaziyor..
2li test dedigimiz ense kalinligi ölcümünü yapti doktor hersey normal dedi
haftaya pazartesi normal randavume gidicem her gitmeye bakiyo doktorumuz sagolsun cok memlunum
Alman doktorlar 2-3 ultrasondan sonra parayla bakiyor resimleri bile parayla veriyolar sagolsun turk doktorlarimiz
lökasit canım 54
lökasit canım 54
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?