2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kızlar sağlık ocağından geliyom idrarımda iltihap varmış lökosit cok cıktı prşembe tekrar tahlil istediler antibiyotikde kullanamıyom

tamam ama canım,ne gibi bi sıkıntı var ki bu durumda?
illa ki ilacı kullanabileceğin bi yöntemi vardır..
ne dediler sana,ne yapman lazımmış?

vala canım aile hekimine gittik perşembe gel bir daha tahlil yapalım dedi yine artarsa kadın doğuma gönderecez dedi bol su iç dedi korkma dedi ama ilaç içemiyomusum
tamam ama canım,ne gibi bi sıkıntı var ki bu durumda?
illa ki ilacı kullanabileceğin bi yöntemi vardır..
ne dediler sana,ne yapman lazımmış?
vala canım aile hekimi olduğu için cok detaylı bilgi vermedi perşembe bir daha tahlil verelim dedi korkma dedi ama artmaması gerektiğini söledi
cnm geçmiş olsun .hayırlı haberlerle bekliyorum inş. Sen mi başvurdun yok rutin takiptenmi istediler idrar tahlili ?

saol canım benim sağlık ocağından rutin takipte istiyolar kan idrar kan iimişte idrarda iltihap

idrar yolu olan arkadaşlar ilaç kullanmadan önce mümkünse bol bol su içip testi tekrarlayın
benim geçen hafta bol bakteri bol lökosit çıkmıştı. bir hafta boyunca bolca su içtim ve bugün testi tekrarlattım
sonuç tertemiz çıktı. yani arkadaşlar demem o ki boşa hemen doktorun verdiği antibiyotiğe sarılmayın
o en zararsız antibiyotikler bile malesef bebeğe gidiyor

Teşekkür ederim canım, kanamam geçmek bilmedi, önce kesem bir hafta geriden geliyordu sonradan her şey düzene girmişti, ama benim ağrım arttı ve kırmızıları gördüm. Şimdilik belli değil doktora perşembe gideceğim araştıracağız dedi. Ama bizde sorun eşimde morfolojisi bozuk hoş bu doktor sorunlu değil eşin dedi ama sanırım sayısına baktı. Saysı yüksek fakat normal spermi yok gözüküyor tahlilinde. Ben yine yazarım sorun benimle ilgili ise, Sen ümidini yitirme sakın. Benim çok stresli bi anıma da denk gelmişti, neredeyse bir aydır çok zor günler geçiriyorum onun sıkıntısından da olabilir o yüzden sakın stres yapma. Sonuçta Allahın dediği oluyor. Benim bebeğim geriden gelip öne geçmişti yat dinlen yediklerine dikkat et ve mutlu hisset.

Canim yanlis bilgi vermek istemem bildigim ve arastirdigim kadariyla hamilelikte hemen tedavi altina alinmazsa Allah korusun dusuk sebeplerinden biri...
Canim korkutmak icin degil .. bildigim bilgiyi paylasmak icin ve daha dikkate alman gerektigi icin yazma ihtiyaci duydum...
Bol bol su ic...ins. cabucak atarsin....

arasammı dr ya 5 haftaya gün vermişti su cok içmeye başladım ama cok üzgünüm

moral oldu bana canım

Cnm benden istenenler
Hemogram
Tit
Idrar kulturu
Aks
HbsAg
Anti-hbs
Anti hvc
Anti hiv
Vdrl rpr
Tsh
Smear
HbAle
Toxoplazma
Rubella
Cmv

mahsallahh
hic birinin ne oldugunu bilmiyorum..
galiba benim doktor onlari kendisi yaptiriyor. Cünki kizamik degerim düsük cikmisti kan testimde.
benim raporum bitiyordu bugün uzatmak icin gittim tekrar idrar aldilar sadece degerlerini hemsire kendisi yaziyor..
2li test dedigimiz ense kalinligi ölcümünü yapti doktor hersey normal dedi
haftaya pazartesi normal randavume gidicem her gitmeye bakiyo doktorumuz sagolsun cok memlunum
Alman doktorlar 2-3 ultrasondan sonra parayla bakiyor resimleri bile parayla veriyolar sagolsun turk doktorlarimiz

esmersırıne bu kadar üzülmene gerek yok gebelikten önce bende de çok olurdu. Artık tecrübe kazandım çok kötü değilsen ilaçiçme bol su iç lavaboya çık bol bol su

canım ben su içmem gerektiğinde eğer susanmıyorsam eğer hamur işi yiyorum tuzlu ve baharatlı yiyorum sende dene istersen cnm belki işe yarar

arasammı dr ya 5 haftaya gün vermişti su cok içmeye başladım ama cok üzgünüm

Canim eger asiri varsa hemen git oturman kabahat...
Ne olur ne olmaz arkadaslarin dedigi gibi zaman kaybetme hemen git...
Hamilelikte kullanabilwcegin antibiyotiklerden yazar...
Hemen baslarsin...
Sen gonlunu ferah tut canim

ben özele gidiyorum ve eğer 2 randevu arası 10 günü geçerse bidaha muayene parası ödüyorum..
keşke 1 ayda bir ödense çok mu şey isterim ki

aranıza yeni katıldım.11.haftadayım bişey paylaşmak istedim.bi arkadaşım var oda hamile ve onun böbreklerinde problem var o yüzden sık aralıklarla sistit oluyor.hamileliğinin ilk 3 ayı iltihap ve sistitle geçti.arkadaşlarında dediği gibi bol su içmek iltihabı söküyor ve bebişe ulaşmadan atılmasını sağlıyor doktoru öle söylemişti ona korkma demiş temiz çamaşır ve doğru taharet alman gerekiyo demiş.rabbim bebişlerimizi korusun.amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…