ben özele gidiyorum ve eğer 2 randevu arası 10 günü geçerse bidaha muayene parası ödüyorum..
keşke 1 ayda bir ödenseçok mu şey isterim ki
yani daha mantikli ztn ayda 1 gidiyoruz.normal dandavuleri 4 hafta sonra veriyor benim doktor..
bizde eskiden 3 ayda 1 ödüyorduk hangi doktora gidersem fark etmiyor aile doktorumuza ödüyorduk
ama bu sene degisti hic ödemiyoruz.
Para ödedigim tek sey folitasit onuda fisleri biriktiriyorum hamilelikten sonra sigortadan geri alicam
yani daha mantikli ztn ayda 1 gidiyoruz.normal dandavuleri 4 hafta sonra veriyor benim doktor..
bizde eskiden 3 ayda 1 ödüyorduk hangi doktora gidersem fark etmiyor aile doktorumuza ödüyorduk
ama bu sene degisti hic ödemiyoruz.
Para ödedigim tek sey folitasit onuda fisleri biriktiriyorum hamilelikten sonra sigortadan geri alicam
güzel bir topik olcagından eminimmm.... en kısa zamanda cicilerle dolar inşallahhhh..............
Benim bebeğim bugün beni bıraktı canım, çok teşekkür ederim duasını eksik etmeyen herkese...
aranıza yeni katıldım.11.haftadayım bişey paylaşmak istedim.bi arkadaşım var oda hamile ve onun böbreklerinde problem var o yüzden sık aralıklarla sistit oluyor.hamileliğinin ilk 3 ayı iltihap ve sistitle geçti.arkadaşlarında dediği gibi bol su içmek iltihabı söküyor ve bebişe ulaşmadan atılmasını sağlıyor doktoru öle söylemişti ona korkma demiş temiz çamaşır ve doğru taharet alman gerekiyo demiş.rabbim bebişlerimizi korusun.amin
kızlar ben de sürekli bi halsizlik var ve baş dönmesi kendimi çok kötü hissediyorum. yumurtayı hamile kalmadan önce de sevmezdim ama şimdi hiç yemıyorum et de yemıyorum ondan da tiksiniyorum.çok vijdan azabı çekiyorum bu benim ikinci gebeliğim ilk bebeğimde spina bifida yüzünden 18 haftalıkken sonlandırdım nedeni gebe kalmadan önce folik asit almam gerekıyormuş şuanda 10 aydır içiyorum inşallahbu sağlıklıdır.sizler nasıl beslenıyorsunuz bebeğimi besleyemıyor muşum gibi hisseiyorm
ARAMIZA HOŞGELDİNNNN AMA HEP HAYILI VE GÜZEL HABERLER GETİR OLUR MU
inşallah.:) ben 8 sene sonra tam tüp bebek yaptıracağımız ay hamile kaldım yaradan için mucize die bişey yoktur,mucizeler insanlar içindir ben birine şahidim.tüm olmazları olduran rabbim onca problemin içinden bana bir can gönderdi.inşallah sonuna kadar benimle kalır ve sağlıkla kucağıma alırım.tüm anne adayları için geçerli tabi bu,bizi bırakmasınlar inşallah.
ayyy cnm benim ne güzel allah bağışlasın inş hepimizinkini inş. Nerdensin
eskişehirde yaşıyorum.sen nerdensin ve çocuğun varmı
aaaa nasıl yaniiii sigortadan nasıl geri alınıyo ki para? :26:
ben anlamadım ne fişi nasıl geri alıyorsun parayı?
bursadan cnm ben daha 2 sene olacak evlendiğim ilk bebiş olacak inş :)
inşallah.:) ben 8 sene sonra tam tüp bebek yaptıracağımız ay hamile kaldım yaradan için mucize die bişey yoktur,mucizeler insanlar içindir ben birine şahidim.tüm olmazları olduran rabbim onca problemin içinden bana bir can gönderdi.inşallah sonuna kadar benimle kalır ve sağlıkla kucağıma alırım.tüm anne adayları için geçerli tabi bu,bizi bırakmasınlar inşallah.
burdada yeni cikmis galiba kizlar bi arkadas söylemisti bende bugun saglik sigortama gidip sordum.
Hamilelikte kullandigim folitasit magnezyum demir hapi gibi yani mecbur kullanmak zorunda oldugum ilaclarin fislerini biriktirip
dogumdan sonra sigortaya gidip geri alabiliyomusum.
burdada yeni cikmis galiba kizlar bi arkadas söylemisti bende bugun saglik sigortama gidip sordum.
Hamilelikte kullandigim folitasit magnezyum demir hapi gibi yani mecbur kullanmak zorunda oldugum ilaclarin fislerini biriktirip
dogumdan sonra sigortaya gidip geri alabiliyomusum.
hıımmmm güzel bi bilgiymiş buuuu,değerlendirmek lazım
aklımızda olsun
heee düştü jeton iyiymiş kaç kutu bitti progestan içtim deli gibi keşke atmasaymışım fişleri tüh.bi kaç paket bez alınırdı yani :))
Gozlerim doldu.duygulandim :) bizde sizin kadar olmasa da bekledik ama siz bayaga beklemissiniz.ne zaman olacagini allah karar veriyor iste.bende hep doktor kontrolundeydim.doktorum bu ay da olmayacak dedi.ama bi baktikki olmus mucizemiz :)
Hic korkma allah buyuk.seneler sonra allah kavusturmus bebegine,insallah sonunuda goreceksiniz :)
çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın kaç haftalıksın suan bu arada bende inegöllüyüm ailem orda yani yarısı inegölde yarısı bursada hemşeriymişiz seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?