2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
ben özele gidiyorum ve eğer 2 randevu arası 10 günü geçerse bidaha muayene parası ödüyorum..
keşke 1 ayda bir ödense çok mu şey isterim ki

yani daha mantikli ztn ayda 1 gidiyoruz.normal dandavuleri 4 hafta sonra veriyor benim doktor..
bizde eskiden 3 ayda 1 ödüyorduk hangi doktora gidersem fark etmiyor aile doktorumuza ödüyorduk
ama bu sene degisti hic ödemiyoruz.
Para ödedigim tek sey folitasit onuda fisleri biriktiriyorum hamilelikten sonra sigortadan geri alicam

aaaa nasıl yaniiii sigortadan nasıl geri alınıyo ki para? :26:

ben anlamadım ne fişi nasıl geri alıyorsun parayı?

güzel bir topik olcagından eminimmm.... en kısa zamanda cicilerle dolar inşallahhhh..............

İnşallah canım

Benim bebeğim bugün beni bıraktı canım, çok teşekkür ederim duasını eksik etmeyen herkese...

Pamukefem çok geçmiş olsun canım şimdi sana ne desek boş biliyorum.

Bende ilk bebeğimi 6 aylık erken doğumda kaybettim zor bir dönemdi evet ama biz meleklerimizi kaybetmedik onlar cennetin kapısında anne babalarını bekleyecek inşallah.
Rabbim meleklerimizin şefaatine nail eylesin.
Ve en kısa zamanda yeniden sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat nasip etsin sana ve tüm isteyenlere inşallah.

ARAMIZA HOŞGELDİNNNN AMA HEP HAYILI VE GÜZEL HABERLER GETİR OLUR MU

ahhh bende aynı durumdayım..her sabah mutlaka kusuyorum et tavuk hiç yiyemiyorum..salçalı soğanlı yemekleri yiyemiyorum..çoğu şeyi yiyemiyorum aslında yediklerim makarna bi kaç çorba o kadar,sabahları poaça çok az bi peynir bazen zeytin..ama en azından gün içinde biraz meyve ve fındık badem ceviz yiyorum o kadar 9.haftamın sonuna geliyorum doktor 2-3 haftaya geçer dedi

ARAMIZA HOŞGELDİNNNN AMA HEP HAYILI VE GÜZEL HABERLER GETİR OLUR MU

inşallah.:) ben 8 sene sonra tam tüp bebek yaptıracağımız ay hamile kaldım yaradan için mucize die bişey yoktur,mucizeler insanlar içindir ben birine şahidim.tüm olmazları olduran rabbim onca problemin içinden bana bir can gönderdi.inşallah sonuna kadar benimle kalır ve sağlıkla kucağıma alırım.tüm anne adayları için geçerli tabi bu,bizi bırakmasınlar inşallah.

ayyy cnm benim ne güzel allah bağışlasın inş hepimizinkini inş. Nerdensin

aaaa nasıl yaniiii sigortadan nasıl geri alınıyo ki para? :26:

ben anlamadım ne fişi nasıl geri alıyorsun parayı?

burdada yeni cikmis galiba kizlar bi arkadas söylemisti bende bugun saglik sigortama gidip sordum.
Hamilelikte kullandigim folitasit magnezyum demir hapi gibi yani mecbur kullanmak zorunda oldugum ilaclarin fislerini biriktirip
dogumdan sonra sigortaya gidip geri alabiliyomusum.

Gozlerim doldu.duygulandim :) bizde sizin kadar olmasa da bekledik ama siz bayaga beklemissiniz.ne zaman olacagini allah karar veriyor iste.bende hep doktor kontrolundeydim.doktorum bu ay da olmayacak dedi.ama bi baktikki olmus mucizemiz :)
Hic korkma allah buyuk.seneler sonra allah kavusturmus bebegine,insallah sonunuda goreceksiniz :)

merhaba kızlarcumartesiden beri çok rahatsızdım faranjit olmuşum acillerdeydim ama ne kartal yavuz selim nede araştırma hastanesi 2,5 hamilesin diye en az 3 aydan önce ilaç filan veremiyorlarmış
yani anlayacağınız hafta sonum rezaletti
şimdi geçmişi okudum önce sevindim sonra üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum
hayırlısıyla şu ilk 3 ayı bir atlatsak en azından düşük tehlikesi açısından
gerçi ondan sonra 2 li test stresi o da çok zor bir şey
yani v.s v.s uzun bir 9 ay sonu güzel olsun rabbim hepimiz için

hıımmmm güzel bi bilgiymiş buuuu,değerlendirmek lazım
aklımızda olsun

heee düştü jeton iyiymiş kaç kutu bitti progestan içtim deli gibi keşke atmasaymışım fişleri tüh.bi kaç paket bez alınırdı yani :))

hıımmmm güzel bi bilgiymiş buuuu,değerlendirmek lazım
aklımızda olsun

heee düştü jeton iyiymiş kaç kutu bitti progestan içtim deli gibi keşke atmasaymışım fişleri tüh.bi kaç paket bez alınırdı yani :))

kizlarrr almanyada böyle ama türkiyede nasil bilmiyorum
sigortanizi arayip sorun belki turkiyedede vardir

Canım benim hayırlısı olsun. Senin kadar olmasa da bende bekledim. Tedavi görürken mucizelere o kadar cok rastladınız Rabbim en doğru zamanı kararlıyor. Bizde tedaviye ara verip tüpe gececektik ki mucize olmuş:) şükürler olsun inşallah sağ salim kucağımıza da alırız

sağol canım zaten içimde sebebini bilmediğim bir rahatlık var.sanki onca sene sonra ve onca tedaviden sonra rabbim hikmetini ve kudretini gösterircesine kendiliğinde hamile kalınca,bu bebeği bana düşsün die vermemiştir rabbim diyorum eşimde kızıyor bana neyle imtihan olacağımızı bilemezsin diyor ama ben yinede garip bir rahatlık içindeyim.buda stres yaptırmıyor bana sanırım.haftaya ikili tarama var inşallah hayırlı bi sonuçla döneriz.sende mucize yaşayanlardansın rabbim acısını göstermesin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…