8. Haftadayım canım normalde artvin liyim ben de bursada yaşıyorum
sağol canım zaten içimde sebebini bilmediğim bir rahatlık var.sanki onca sene sonra ve onca tedaviden sonra rabbim hikmetini ve kudretini gösterircesine kendiliğinde hamile kalınca,bu bebeği bana düşsün die vermemiştir rabbim diyorum eşimde kızıyor bana neyle imtihan olacağımızı bilemezsin diyor ama ben yinede garip bir rahatlık içindeyim.buda stres yaptırmıyor bana sanırım.haftaya ikili tarama var inşallah hayırlı bi sonuçla döneriz.sende mucize yaşayanlardansın rabbim acısını göstermesin inşallah.
sağol canım zaten içimde sebebini bilmediğim bir rahatlık var.sanki onca sene sonra ve onca tedaviden sonra rabbim hikmetini ve kudretini gösterircesine kendiliğinde hamile kalınca,bu bebeği bana düşsün die vermemiştir rabbim diyorum eşimde kızıyor bana neyle imtihan olacağımızı bilemezsin diyor ama ben yinede garip bir rahatlık içindeyim.buda stres yaptırmıyor bana sanırım.haftaya ikili tarama var inşallah hayırlı bi sonuçla döneriz.sende mucize yaşayanlardansın rabbim acısını göstermesin inşallah.
merhaba kızlarcumartesiden beri çok rahatsızdım faranjit olmuşum acillerdeydim ama ne kartal yavuz selim nede araştırma hastanesi 2,5 hamilesin diye en az 3 aydan önce ilaç filan veremiyorlarmış
yani anlayacağınız hafta sonum rezaletti
şimdi geçmişi okudum önce sevindim sonra üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum
hayırlısıyla şu ilk 3 ayı bir atlatsak en azından düşük tehlikesi açısından
gerçi ondan sonra 2 li test stresi o da çok zor bir şey
yani v.s v.s uzun bir 9 ay sonu güzel olsun rabbim hepimiz için
maşallah diyeyim sonuna kadar sağlıkla seninle olsun inşallah.bişey sorucam folik asit günde kaç tane içiyosun bana günde bir tane verdi bazıları günde 3 tane alıyormuş benmi yanlış içiyorum acaba
maşallah diyeyim sonuna kadar sağlıkla seninle olsun inşallah.bişey sorucam folik asit günde kaç tane içiyosun bana günde bir tane verdi bazıları günde 3 tane alıyormuş benmi yanlış içiyorum acaba
BİZDE DE OLMUYODU HERŞEY NORMAL AMA BEKLİYORDUK 2 DOKTOR DEĞİŞTİRDİM İKİSİDE AYNISINI DEDİ. ÇOOKK MORALİM BOZUKTU İNADINA TÜM ARKADAŞLARIM IN BEBEĞİ OLMUŞTU BENDEN SONRA EVLENENLERİN BİLE SABIR ETTİM DUA ETİM VE ŞÜKÜR OLDU ALLAHIM ARATMASIN İNŞ OLMAYANLARA DA VERSİN
folik asit genelde günde bir tane veriliyor. diğer ilaçlar örneğin progestan günde 3 tane olabiliyor.
günde 3 kez kullanılan folikplus..zaten kutunun üzerinde de yazıyo..eğer folbiol ya da folidoce kullanıyorsanız ondan 1 tane yetiyo..maşallah diyeyim sonuna kadar sağlıkla seninle olsun inşallah.bişey sorucam folik asit günde kaç tane içiyosun bana günde bir tane verdi bazıları günde 3 tane alıyormuş benmi yanlış içiyorum acaba
bende bursadan cnm..neresindensinbursadan cnm ben daha 2 sene olacak evlendiğim ilk bebiş olacak inş :)
adnan yenerden memnumum tavsiye üzerine gittim kısırlık uzmanı kendisi çocuk hastanesinde çalışıyor dilersen özel yerine de gidebilirsin valilik karşısında enorya apt.Adnan Yener nasıl peki? hangi hastanede? Tavsiye üzerine mi gidiyorsun?
canım bende senin durumundayım ama seninki gibi şiddetlenmedi farenjitim benim..geniz akıntısı var buda farenjite çevirmeye başladı mide bulantılarımdan dolayı suyu az içtiğimden sanırım geniz akıntım baya var şimdi su içmeye çalışıyorum,akşamları buharlı su çekiyorum biraz ve adaçayının gargarasını yapıyorum..bak adaçayı gargarasını mutlaka yap o seni rahatlatır.bol sıvı almaya bak asitli içecek ve meyvelerden uzak dur bi müddet
bende bursadan cnm..neresindensin
Bende Bursa'danım canım. Ataevlerde oturuyorum sen ne taraftasında kime gidiyorsun
Canım okurken resmen yasadım......
bulantı,tiksinme,özellikle aş erme hiç olmadıydı,hala yok..
göğüs hassasiyetim ve kasık ağrılarım azaldı..
sürekli acıkıyorum,bu tam gaz devam..
sık idrarda devam..
kendimi baya şiş hissediyorum..
hatta göbeğim sertleşti ve belirgin..
hafiften bel ağrılarım oluyor..
çabuk yoruluyorum..
şimdilik böyle..
giderek azalıp kaybolacağını bilsem de,sırf kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti azaldı diye bile endişe eden bi yapım var..nasıl gelicek bu sürecin sonu bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?